Sectiune pentru limba româna > Administratie

Termene și condiții acceptate de membri la înregistrare

(1/13) > >>

spooky:
Vã rugãm, în cazul în care nu ați acordat suficientã atenție termenilor și condițiilor la înregistrarea ca membru pe acest forum, sã le recitiți.


--- Quote ---Prin utilizarea acestui forum accepti sa nu scrii mesaje cu un continut care este fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, plin de ura, care hartuieste, care este obscen, profaneaza, cu continut sexual, cu scop amenintator, nerespectuos fata de viata particulara a persoanelor, care contine materiale pornografice sau care contravine oricarei legi romanesti sau internationale. Accepti, de asemenea, sa nu postezi nici un material care intra sub incidenta drepturilor de autor, exceptie facand situatia cand ai acordul scris al autorului sau al proprietarului dreptului de autor. Postarea de tip "spam", actiunea de a posta mai multe mesaje identice în lant, publicitatea, lanturile de scrisori sau piramidele sunt, de asemenea, interzise pe acest forum.Nu uita ca este imposibil pentru echipa sau proprietarul acestui forum de a verifica continutul fiecarui mesaj. Noi nu verificam toate mesajele si nu suntem responsabili de continutul lor. Nu putem garanta exactitatea, perfectiunea sau utilitatea nici unei informatii prezentate. Fiecare mesaj exprima opiniile autorului sau si nu reprezinta in mod neaparat opiniile membrilor forumului, ale echipei sau ale proprietarului forumului.

 

Oricine considera ca un mesaj afisat incalca prezentul regulament este rugat insistent sa anunte imediat acest fapt administratorilor si moderatorilor. Echipa si proprietarul forumului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj daca considera continutul acestuia ca fiind contrar politicii de administrare a forumului.Aceasta regula se aplica de asemenea informatiilor continute în profilurile membrilor. Eliminarea unor mesaje nepotrivite este o procedura manuala, deci trebuie tinut cont ca ei nu sunt capabili sa faca asta imediat.
Esti singura persoana responsabila de continutul mesajelor postate. Proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a va dezvalui identitatea  in situatia unei plangeri formale sau a unei actiuni în justitie survenite în orice situatie care implica utilizarea de catre tine a acestui forum.
Ai posibilitatea, in timpul înregistrarii, sa iti alegi numele de utilizator. E recomandat sa pastrezi numai pentru tine acest cont creat. Nu comunica niciodata parola contului personal nici unui alt membru. Trebuie sa fii de acord sa nu utilizezi niciodata identitatea unui alt utilizator inregistrat pe acest forum. Pentru siguranta e recomandabil sa utilizezi o parola complexa (litere si cifre) si unica pt contul creat aici, pentru a preveni furtul de identitate.


 Dupa inregistrarea si autentificarea la acest forum, iti vei putea completa profilul personal. Este de responsabilitatea ta sa pastrezi adevarate si actuale datele personale. Orice informatie pe care proprietarul forumului sau echipa o gaseste deplasata sau vulgara va fi eliminata, cu sau fara preaviz.ATENTIE: La fiecare mesaj adresa ta IP este inregistrata pentru a o utiliza in cazul in care accesul tau va fi interzis pe acest forum sau daca noi va trebui sa contactam furnizorul tau de acces la Internet (Internet Service Provider ISP). Aceasta nu se va intampla decat in caz de violare majora a acestui regulament.

--- End quote ---

spooky:
În urma plângerilor aduse de cãtre SC Global Company SRL am fost nevoiți sã scoatem de pe forum 3 articole preluate de pe site-ul www.astronomy.ro.

Reamintim utilizatorilor ca atunci când preiau articole de pe alte site-uri sa mentioneze sursa/autorul cu tot cu legaturi catre locul unde informatia a fost publicata initial.

Administratorii site-ului nu pot fi trași la rãspundere pentru ce afiseaza utilizatorii sau orice alt tip de actiune din partea acestora. Nu puteti folosi acest site pentru a distribui sau descarca materiale daca nu aveti dreptul legal de a o face. Este responsabilitatea voastra sã acceptati acesti termeni.

La înregistrarea pe acest forum ați fost de acord cu termenii și condițiile prezentate. Dacã credeți cã v-ați înregistrat fãrã sã citiți aceste termene și condiții, vã invit sã le recitiți mai sus.

Pe lângã acestea, se pãstreazã în continuare prevederile în regulamentul acestui forum care trebuiesc respectate.

abyss:
Cu neplacere constat ca acest forum unic in tara noastra a alunecat pe o traiectorie descendenta fapt remarcat si resimtit de catre toti membrii de buna intentie. Colegii fondatori ai acestei veritabile Agora in marea majoritate s-au retras ori nu mai participa la dezbateri din cauza modului in care au denaturat in ultimul an relatiile si modul in care se manifesta colegii nou veniti.

Cauzele si natura degradarilor acestui forum imi evoca faptul ca ceea ce a existat la inceput si anume: spiritul de echipa, o cauza comuna, respectul reciproc, starea de comuniune data de senzatia ca apartii unui grup unic de oameni rari si deosebiti... toate acestea s-au pierdut. Obiectivul principal si anume acela de a contribui la un efort comun de autoclarificare a fenomenului OZN cat si al celor conexe s-a destramat. Prietenia, placerea de a descoperi ori de a marturisi evenimente neelucidate cat si de a manifesta o pasiune catre un demers constructiv in acest sens s-a transformat in plictiseala, frustrare si episoade psihotice imprevizibile. Cei cativa care nu s-au considerat invinsi de aceasta situatie sunt pe ultimii metri ai rabdarii  - categorie din care nu stiu daca si eu voi mai face parte mult timp.

Trebuie sa inteleaga toata lumea inclusiv vizitatorii ca potentiali viitori colegi ca aici suntem o ECHIPA formata din TOTI membrii acestui forum indiferent de gradul de participare activa. Intr-o echipa fiecare membru nou venit trece prin anumite etape ori grade de "autoinitiere" ca sa le zic asa. Deasemenea nu exista "sefi" ci doar persoane/membri care prin natura conjuncturii unui subiect/topic ofera un anumit grad de coordonare dat de vechimea ori specializarea profesionala cat si de bagajul de informatii si experienta acumulata ori focalizata pe acel tip de subiect.

Conduita membrilor cu vechime e foarte importanta.
Ca si membru cu vechime aveti obligatia principiala sa demonstrati calm si intelegere vizavi de anumite provocari care imping, iata, forumul si relatiile dintre noi catre MEDIOCRITATE si tente sinistre dogmatice.

RELIGIA
Pe forum sunt participanti la discutii ce fac parte din diferite religii. Ca si oameni deosebiti ce ne dorim a fi consider ca ar fi de bun simt sa avem in vedere ca in toate religiile cat si in alte curente de idei libere se marturiseste existenta unei Cauze pentru tot ce exista in Univers/Etc. De aceea propun ca de la bun inceput pentru a evita interminabilele discutii de genul "Dumnezeul meu e mai bun decat al tau pt ca are alt nume" sa adoptam nume general acceptate precum "creatorul" "sursa" "principiul" sau oricare alt termen general valabil care face trimitere la acelasi Lucru, dar intr-un mod universal recognoscibil.
 
Ceea ce incerc sa va prezint este calea de mijloc care conduce printre opozitiile aparent contradictorii ale personajelor "albe" sau "negre", bune sau nebune, prezente prin intermediul nostru, al tuturora, in aceasta demult pretuita Agora. Deasemenea trebuie sa fim constienti ca ne aflam pe un taram de idei necunoscut in care imaginatia multora alearga cu viteza luminii refuzand sa se supuna regulilor stricte ce permit adoptarea unei atitudini moderate ce evita dezechilibrele.
  Ne confruntam in dezbateri cu notiuni depasite si chiar daunatoare la care trebuie sa avem curajul sa renuntam fara a mai porni in cautarea unei justificari iluzorii al carei efect nu este acela de a dovedi, ci doar de a distruge si dezradacina!

E bine sa cautam sa ne ferim de raspunsuri cu exemplificari prin interpretari aproximative, uneori indoielnice, niciodata studiate in profunzime, reluand pur si simplu definitii ori texte intregi ale unor site-uri care nu au facut altceva decat sa reia ceeace s-a spus de 1000 de ori inaintea lor.

Daca unim ceea ce s-a risipit pe acest forum si poate si in vietile noastre avem posibilitatea de a nimeri sansa sa deschidem fereastra unei realitati inefabile dupa cum bine spunea Goethe.

...


In incheiere propun si voi sustine una masura (1) administrativa menita sa stopeze ori poate macar sa controleze in oarecare grad haosul forumului.


1) Membrii noi inscrisi sa nu poata posta pe forum pe o perioada de minim 6 luni (sa fie MODERATI) timp in care sa se acomodeze cu modul in care se poarta o conversatie intre membri, sa descopere cum si in ce fel se desfasoara lucrurile pe aici.
-Faptul ca unii vin cu argumente de forta de genul "citesc de 10 ani forumul" si se lanseaza direct in certuri si dezbinare trebuie stopat. Totusi daca au ceva serios de raportat, de genul unui eveniment deosebit, sa o poata face prin intermediul unui moderator sau al adminului.
- Aceasta masura e buna si in cazul celor care au fost BANATI si care asemeni unor neispraviti isi fac alte conturi si vin sa toarne din sacul lor cu ineptii.

Sa ramana doar oamenii seriosi dornici de a face parte dintr-un grup special si rar de prieteni adevarati.


Vincit omnia veritas

alx:

--- Quote from: @biss on  17 November 2011, 10:42:33 ---In incheiere propun si voi sustine una masura (1) administrativa menita sa stopeze ori poate macar sa controleze in oarecare grad haosul forumului.


1) Membrii noi inscrisi sa nu poata posta pe forum pe o perioada de minim 6 luni (sa fie MODERATI) timp in care sa se acomodeze cu modul in care se poarta o conversatie intre membri, sa descopere cum si in ce fel se desfasoara lucrurile pe aici.
-Faptul ca unii vin cu argumente de forta de genul "citesc de 10 ani forumul" si se lanseaza direct in certuri si dezbinare trebuie stopat. Totusi daca au ceva serios de raportat, de genul unui eveniment deosebit, sa o poata face prin intermediul unui m
oderator sau al adminului.
- Aceasta masura e buna si in cazul celor care au fost BANATI si care asemeni unor neispraviti isi fac alte conturi si vin sa toarne din sacul lor cu ineptii.

Sa ramana doar oamenii seriosi dornici de a face parte dintr-un grup special si rar de prieteni adevarati.


Vincit omnia veritas
--- End quote ---

@biss
In decursul timpului,am facut si eu,si altii,aceleasi propuneri,insa din pacate nu au fost puse in aplicare.Sper din tot sufletul sa reusesti sa cureti si sa readuci pe linia de plutire forumul RUFON (unde RUFON inseamna Romanian UFO Network si nu inseamna Raman Unii Fara Obraz si Nesimtiti).Unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit sa activez pe acest forum a fost chiar aceasta denaturare a scopului forumului.Vreau sa le multumesc pe acesta cale si colegilor care au mentionat numele meu alaturi de numele ”grele” ale acestui forum,desi nu sunt sigur ca meritam asta.Ceea ce pot spune acum este ca daca actiunea ta va avea succes,eu inca sunt dispus sa mai bantui pe aici,si sa impartasesc din informatiile adunate intre timp...
Si ca sa nu fiu acuzat ca vorbesc doar sa ma aflu in treaba,o sa postez o relatare a unui caz VECHI in care se pare ca a fost implicat si un OZN,caz aparent nu prea mediatizat.

PS   pentru cei care se intreaba de ce tocmai acum am reinceput sa postez,si de unde am stiut ce se intampla pe rufon,le pot spune ca desi am intrat extrem de rar pe forum,mai am prieteni care citesc zilnic forumul,si ei m-au anuntat ca e posibil ca lucrurile sa se indrepte cat de cat pe aici... :-D

abyss:
Iti multumesc pentru sustinere. Aceasta e ultima mea actiune de acest gen pe forum.
Voi incerca sa fac ceea ce mi-a rezervat existenta in aceasta manifestare: sa restaurez lucrurile catre valoarea si imaginea lor initiala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version