Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublare?

Creat de StarDust, 12 Ianuarie 2008, 16:03:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Xanadron din  15 Septembrie 2013, 20:07:14

Cit despre cazul particular al Ineliei Benz (v. interviul postat de colegul Silviu) parerea mea strict personala e ca tanti I.B. e o sharlatanca si nimic mai mult.
Evident ca altii pot avea opinii diametral opuse.

Ce-i drept, I.B. e doar una din nenumaratele escroace... hai sa-i zic sentimentale :lol: infiltrate-n tagma asta heterogena a "conspirationismului" lucrativ, asa ca n-are rost sa-mi mai pierd vremea cu "disecarea" unei alte gaunosenii.

  Pai, s-a mai discutat despre ea aici pe forum  :lol: nu mai stiu pe ce subiect .
  Si ca orice intreprinzator , face bani din treaba asta. Doar o oportunitate pe o nisha de piata  :lol:

abyss

Citat din: fiulploii din  15 Septembrie 2013, 19:53:07
  Esti aici ca sa te descurci cu limitarile impuse de corpul fizic. Sa nu uitam insa ca functie de posibilitati se poate face up-grade.  :-D
Parerea mea doar..
Cred ca suntem aici si pentru a munci fizic. Aici prezenti in costumele biologice vreau sa spun. Ce construim vom trai si vom vedea. Deocamdata teleportoarele nu functioneaza pentru toti.

silviu


silviu

Tot ceea ce e legat de OBE ar putea fi o dovada ca nu sintem corpul dar ar trebui sa eliminam orice alta cauza posibila.
Daca de exemplu cineva  :-) :? introduce aceste experiente in creier ca sa ne faca sa credem o minciuna.Sa ne dea o falsa speranta.Poate din motive bune .
Ma gindesc ca daca totul e introdus in creier cum se explica faptul ca unii se intorc din moarte clinica cu amintirea ca au vazut in toate directiile simultan.Cred ca aceasta nu ar putea fi o falsa amintire.Partea din creier responsabila cu vederea nu poate procesa aceasta falsa amintire.
Astept parerile voastre.

fiulploii

  Daca este falsa ideea de bi- ...adica bilocatie, dedublare, etc.?
  Sunt voci - auzite si de altii nu numai de mine  :lol: - care spun ca exista procesul de detriplare . Si daca ar fi sa luam in consideratie iarasi ce zic legendele cu a lor trinitate sau triumvirat derivat din Unul ?

  P.S. apropo, acel Unul nu are sex, nu e nici masculin si nici feminin  :wink:   
  P.S. 1. a incercat cineva o ''detriplare'' ?

StarDust

Citat din: silviu din  31 Martie 2014, 00:33:51
... cum se explica faptul ca unii se intorc din moarte clinica cu amintirea ca au vazut in toate directiile simultan.Cred ca aceasta nu ar putea fi o falsa amintire.Partea din creier responsabila cu vederea nu poate procesa aceasta falsa amintire.
...

Eu ma indoiesc ca un subiect aflat in starea de dedublare poate sa genereze false amintiri care sa corespunda cu detalii verificabile ulterior din realitatea fizica si care subiectul respectiv nu avea de unde sa le stie in amanunt. Binenteles, si falsele dedublari care se bazeaza pe informatii auditive si pe informatiile incomplete stocate in creier referitor la mediul unde se afla subiectul sunt de asemenea reale. Acestea din urma se pot diferentia de dedublarile reale prin elementele ambigue si de cele mai multe ori neconcordante cu realitatea.
O parere... de nespecialist :D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ganditorul

Nu stiu cum ar putea fi un fals faptul ca "dedublatul" poate relata intamplari care s-au petrecut in starea lui de inconstienta, in camera in care se afla sau in alte spatii. Inexplicabil este cu siguranta  dar fals nu are cum sa fie, pentru ca altfel am putea socoti fals tot ceea ce percepem cu cele 5 simturi in stare constienta.
Mult mai "digerabila" ar fi ipoteza ca "dedublatul" se afla intr-o faza in care este doar energie (si asa si este ...pt ca, corpul lui este inert, inactiv ) si astfel informatia vine, este absorbita din toate partile simultan - ceea ce da senzatia unei amintiri  in care "puteai privi in toate partile"
Lucru care este de fapt o incercare a translatarii,. a explicarii fazei de "energie pura" prin prisma unei stari de "prizionerat in corpul uman"... care are doar 5 canale de absorbtie/perceptie a informatiei din mediul inconjurator.  (exista si "amintiri" ale "dedublatului" cu parfumuri/mirosuri  ce vin de la distante mari sau cu sunete din zone departate, pe care un om constient, normal, nu putea sa le auda, Dar evident cea mai puternica amintire este cea vizuala).

fiulploii

#142
  In aceeasi ordine de idei ca si postarea precedenta si inscriindu-se cumva in stufoasa ''pregatire'' a Evadarii din Matrix ma intorc la Egiptul antic, la singurul - dupa stiinta mea - mormant descoperit intact , cel al lui Tutankamon pe numele lui romanesc.  :lol:
 
  1. mumia lui - corpul imbalsamat / infasurat in fasii de panza impregnate cu diverse si acoperit de o masca mortuara de aur a fost asezat in trei sicrie de aur respectand fiecare forma generala a corpului imbalsamat avand deci in total 4  invelisuri .
 
  2. aceste sicrie au fost asezate in patru sarcofage de forma paralelipiped dreptunghic sau in engleza ''cuboid'' , peretii ultimului sarcofag fiind decorati cu simboluri de protectie si avand 2.7m inaltime . Avem deci alte patru invelisuri  :-o

  3. mumia era orirentata cu capul spre Vest  :roll:


  Deci, 4 invelisuri sau 8 ?
Invelisuri echivaleaza cu corpuri aka universuri/planuri ?
  Tut King se pare ca nu era prea alb la piele  :-D   ?

  Daca e asa atunci TVM este cam in eroare cu teoria dumnealui , in eroare fiind si cartea evreiasca pe care se bazeaza teoria. S-ar putea ca evreii sa nu fi scris tot ci doar o parte , fie din nestiinta fie din protectie . Totusi, evreii fiind sclavii egiptenilor sau avand interferente cu acestia  sunt mari sanse ca ''spionajul'' tehnologic spiritual sa nu fi fost complet si au scris si ei ce au putut sa afle.

  Posibil ca ideea cu poporul ales sa nu apartina evreilor ci sa fie preluata si adaptata de la altii mai vechi cu care au fost in contact civilizational si conceptual. Nu ar fi prima oara cand au facut asta . :lol:

P.S. de sacalii pazitori nu mai pomenesc fiindca a facut-o mai demult @Urban

L.E. posibil ca dedublarea sa fie caracteristica accesarii doar primului invelis din cele 4...sau 8  ?

Editare si mai tarzie. 4 corpuri in 4 planuri existentiale?

silviu

Citat din: StarDust din  02 Aprilie 2014, 11:18:11
Eu ma indoiesc ca un subiect aflat in starea de dedublare poate sa genereze false amintiri care sa corespunda cu detalii verificabile ulterior din realitatea fizica si care subiectul respectiv nu avea de unde sa le stie in amanunt.
Eu nu contest ca informatiile sint reale.Problema pt mine era
CitatDaca de exemplu cineva :-) :? introduce aceste experiente in creier
Aceasta ipoteza vreau sa o elimin.


uforever

Citat din: silviu din  07 Aprilie 2014, 01:54:34
Eu nu contest ca informatiile sint reale.Problema pt mine era Aceasta ipoteza vreau sa o elimin.

Aaaaa....what's up doc?  :-D  :mrgreen: say what?  :? :| Zici tu ca.....daca intri p'aci....o data la un miliard de ani, e frumos asa ....sau cum?  Explore or' explaine my friend!!! wtf?!?! :| :?

Ganditorul

#145
CitatDaca de exemplu cineva  :-) :? introduce aceste experiente in creier

Deocamdata - pana la probe veridice - ipoteza e de domeniul SF. Noi nu putem inca sa avem astfel de experiente in mod voit, cu acordul subiectului care doreste dedublarea... pana la momentul in care aceste experiente pot fi introduse "in creier" impotriva vointei subiectului mai e cale lunga. Asta pe de-o parte.
Pe dealta parte, sa introduci "amintiri" care sa imprime imagini-sunete-mirosuri, din unghiuri si distante ce trebuiesc clar coordonate/sincronizate cu ceea ce s-a intamplat in realitate este utopie (pt ca aici este ineditul situatiei - "dedublatul" reda aspecte ce s-au intamplat in viata reala , deci nu fantasme neconfirmate de nimeni ).
Cred ca trebuie sa recunoastem ca ne aflam in fata unui experiment care nu poate fi nici macar explicat - nicidecum reprodus in asa maniera incat amintirile "dedublatului" sa coincida cu amintirile/experienta celor din jur. Parerea mea.

P.S. cat despre cei care cred ca au "implantat in creier" un cip care le  "coordoneaza" viata si amintirile ... Nu cred ca se poate "inregistra" astazi o amintire in memoria cuiva fara a folosi cele 5 simturi cunoscute. De fapt nici nu stim cum circula si se formeaza informatia la nivelul creierului - in sensul in care sa o putem imprima/extrage altfel decat cu ajutorul simturilor si receptorilor deja existenti in corpul uman. Faptul ca se poate manipula comportamentul uman cu ajutorul semnalelor subliminale e cu totul altceva ... e o manipulare nu o "scriere" direct in memoria umana.

StarDust

Am vazut ca se pot induce anumite senzatii asemanatoare celor de dedublare folosind o casca speciala ce genereaza campuri magnetice care interactioneaza cu "circuitele" creierului. Aceste senzatii sunt insa haotice si fara nici o legatura cu realitatea, senzatii care e posibil sa fie induse poate si prin alte modalitati (microunde concentrate? Lucru care ar necesita un hardware pe masura...). Repet insa, dat fiind faptul ca senzatiile induse nu sunt 100% repetabile si verificabile se incadreaza din punctul meu de vedere in categoria halucinatiilor, deci avand cauze fiziologice. Nu aceeasi poveste ar fi cu dedublarile in care subiectul culege date verificabile din realitatea inconjuratoare, si care se pare ca sunt de asemenea reale, si intra in alta categorie de fenomene.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

silviu

Citat din: Ganditorul din  07 Aprilie 2014, 10:35:35
Deocamdata - pana la probe veridice - ipoteza e de domeniul SF. Noi nu putem inca sa avem astfel de experiente in mod voit, cu acordul subiectului care doreste dedublarea... pana la momentul in care aceste experiente pot fi introduse "in creier" impotriva vointei subiectului mai e cale lunga.
La fel inclin si eu sa cred.Dar  daca exista entitati fiinte care pot realiza acest lucru.
Cum putem elimina aceasta ipoteza?

CitatPe dealta parte, sa introduci "amintiri" care sa imprime imagini-sunete-mirosuri, din unghiuri si distante ce trebuiesc clar coordonate/sincronizate cu ceea ce s-a intamplat in realitate este utopie (pt ca aici este ineditul situatiei - "dedublatul" reda aspecte ce s-au intamplat in viata reala , deci nu fantasme neconfirmate de nimeni ).
Aceste aspecte pot fi o dovada ca nu sintem corpul.Dar repet cum putem fi siguri ca cineva nu are modalitatea de a realiza acest lucru.Scuze ca insist dar sincer vreau sa inteleg.

Ganditorul

Castile despre are vb StarDust sunt reale si functionale inca de prin 2000. Problema este ca utilizatorii nu pot controla sau mai bine zis nu pot fi compatibili 100% cu experimentul - pentru ca asta ar insemna ca 100% din gandurile subiectului sa ramana in interiorul experimentului - adica sa nu ai nici un gand suplimentar, din viata personala, care sa disturbe directia pe care se dezvolta experimentul, ceea ce aproape imposibil. Problema de care vb insa nu e asta ci faptul ca ceea ce "traiesti" sub aceasta casca, sub acest experiment ... nu traiesc si ceilalti. In cazurile de dedublare autentice ceea ce-si aduce aminte subiectull dupa "trezire" coincide cu ceea ce s-a intamplat in jur cu ceilalti oameni, cu realitatea evidenta de fiecare zi. Deci desi par asemanatoare, fenomenele de care vb sunt total diferite.

silviu

Citat din: Ganditorul din  07 Iunie 2014, 07:23:51
Castile despre are vb StarDust sunt reale si functionale inca de prin 2000.  In cazurile de dedublare autentice ceea ce-si aduce aminte subiectull dupa "trezire" coincide cu ceea ce s-a intamplat in jur cu ceilalti oameni, cu realitatea evidenta de fiecare zi. Deci desi par asemanatoare, fenomenele de care vb sunt total diferite.
Am inteles dar eu cind am spus
CitatDar  daca exista entitati fiinte care pot realiza acest lucru.
ma refeream nu la oameni ci la entitati extra-terestre  care ar putea realiza acest lucru.Sa introduca ei in memorie informatiile  in asa fel ca cel care revine din NDE sa aibe impresia ca el a trait evenimentul.Ipoteza asta incerc sa o elimin.
Deci sint doua variante.Sinel Eul experimenteaza s-au ET induc aceste  amintiri
care intradevar corespunde cu realitatea.