Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Confirmãri?

Creat de Alecksander Votolom, 19 Decembrie 2007, 00:20:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alecksander Votolom

salut, sunt nou pe forum, am aflat de el acum cateva zile si pur si simplu deschid pagina odata la 2 ore zilnic.
ca s a intru in subiect ...am si eu ca tot omul cateva nelamuriri
desi nu am fost martor niciodata am ascultat multe povesti si am cateva teorii proprii


1.un prieten foarte bun ( si el impatimit al fenomenului) mi-a povestit o intamplare pe care o reproduc: traversa insotit de tatal sau un cartier de la periferia caracalului (nu radeti), a observat o "stea" care se misca inainte si inapoi aparent fara sens deasupra lor(si taica su a vazut acelasi lucru....ppovesteste ca initial arata ca o stea obisnuita si nu-si poate da seama care erau dimensiunile lumini pe care o vedea sau la ce inaltime zbura, la un moment dat s-a oprit( el jura ca deasupra lor) si si-a marit diametrul considerabil, prietenul meu zice ca exista 2 variante : a) s-a apropiat extrem de repede de sol sau b) a fost aprins un reflector suplimentar sau cel pe care il vedeau a a crescut in intensitate.dupa cateva zeci de secunde s-a indepartat in directie verticala lumina micsorandu se treptat
2.pornind de la intamplarea prin care au trecut , tatal i-a povestit prietenului meu cum e a vazut un ozn la catvea zeci de metrii de calea ferata.il descrie ca pe o un ozn asa cum ni l imaginam toti(2 farfurii suprapuse) de aprox 10 m in diametru care executa o miscare de revolutie(nu-s sigur daca revolutie ii zice...miscarea pe care pamantul o face in 24 de ore in jurul axei orbitei sale) la 15 m deasupra pamantului provocand un vartez de praf. trenul in care se afla mergea pe ruta bucuresti craiova...iar ozn ul zice ca l a vazut undeva intre bucuresti si rosiori.taicasu este un fost profesor de liceu impatimit al genului sf.
3. unchiul prietenei mele povesteste ca in urma cu cativa ani ( nu stiu exact cand dar pot afla) a vazut un obiect triunghilar inchis la culoare care a traversat cerul de la est spre vest undeva intre cernavoda si bucuresti.


Cu toate ca nu imi pun prea mari sperante sa gasesc marturii care sa confirme aceste povesti pe forum...vreau sa profit de ocazie pentru a zice bine v-am gasit

PS: o teorie a mea legata de IELE...sunt vazute ca niste lumini...3 sau 7 ce danseaza in cerc  a doa zi iarba fiind culcata sau arsa (crop circles?), cine le vede de aproape este pocit( dupa cate am auzit in oltenia un om pocit de iele e un fel de leguma...)
se zice ca poarta camasi de zale( stralucire metalica...poate fii un costum de protectie termica)
ca sa concluzionez ...oamenii vad aterizarea unui ozn, a doo zi urmele lasate de acestea...ce parere aveti...aceasta legenda poate constituii dovada unui contact cu extraterestrii pe care bunicii nostri nu-l pot explica?


cu stima si respect pentru tot ce ati scis pana cuma pe forum,
alex

PS2....in legatura cu NWO o piesa mai mai veche pentru cei care sup0rta hiphopul http://youtube.com/watch?v=TSMKrj2CXAk

romulus

---Bine ai venit Alecksander  !
---Vei mai gasi pe aici destule intamplari similere , care asteapra raspuns ori cercetare.....!
---Cat despre baietii din clip cu piesa hiphop, mesajul ar fi corect: nu te lasa prostit, indus in eroare.... judeca cu..... capu" !! Da . Dar pentru asta Iti trebuie repere, puncte de sprijin.......! Stii ca era unu' care cerea un punct de sprijin si promitea ca va rasturma UNIVERSUL !
---- S-a prapadit saracu'  si Universul a ramas tot asa......
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

ariel

bine ai venit Alecksander !
cu cat mai multi impatimiti,cu atat mai bine
poate intr-o zi ne vom apropia si de adevar
draguta piesa hiphop

cat despre iele......in fiecare legenda exista un strop de adevar numai ca trebuie sa stii sa-l gasesti
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

alinchican

Salutare!

Acesta este primul meu post pe acest forum.

Nu stiu cum sa incep. :)

Bunicul meu a fost cadru militar in judetul Cluj, locuind gard in gard cu cazarma militara unde lucra la inceputul anilor 70. De-a lungul acelor ani mama a fost martora la mai multe evenimente care implica OZN-uri.

Unul dintre evenimente s-a petrecut pe inserat. In timp ce alerga pe ulita, a observat un obiect lat cat strada care bloca vederea cerului, stationand aproape, deasupra unui deal. Era de culoarea gri, fara lumini vizibile, avand o forma ovala, clasica. A putut sa il observe pentru cateva fractiuni de secunda alaturi de copiii cu care se juca (printre care si sora ei), dupa care acesta a disparut fara a face vreun sunet sau miscare.

Intrebandu-l pe bunicul despre obiect, acesta a zambit intr-un mod care i-a dat de inteles ca stia despre ce este vorba. A reusit sa mai surprinda la statia radio (daca am inteles bine) a bunicului cateva discutii interesante intre cateva cadre militare care se minunau de aceasta intamplare.

O alta intamplare la care mama a fost martora (mi-a fost confirmata de o matusa de-a ei cat si de bunica) cuprinde luminite pe cer la o altitudine relativ mica si la o distanta nu tocmai mare (cativa km) de ea.

Din pacate amintirile ei nu sunt tocmai fresh incat sa imi schiteze ce a vazut.