Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Alt tip de extraterestrii

Creat de wlady, 21 Ianuarie 2006, 15:11:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Cautatorule, am inteles la cine te refereai, de aceea ti-am raspuns asa
nu spun ca nu sunt ignorant si superficial (imi dau silinta sa nu fiu) si in nici un caz nu sunt obscurantist si habotnic
desigur ca nu cred ca tot ce zboara se mananca sau e ozn, ma refer doar la toleranta si deschidere la alte opinii sau posibilitati decat extraterestri=demoni
trimiterea la obscurantism vine din articolul anterior
Citat din: Urban din  02 Decembrie 2007, 12:09:28
.....
Fenomenul are toate trasaturile tipice demonologiei, si de aceea a-l infatisa ca o entuziasmanta intalnire cu extrem de avansate forme (binevoitoare ?!) de civilizatie extraterestra face un mare deserviciu societatii umane. Daca OZN-urile sunt manifestari demonice, a nu le identifica ca atare, poate avea consecinte nefaste pentru intreaga civilizatie. Daca acestea sunt precursoarele viitoarei dar apropiatei dominatii mondiale a Antihristului, cei implicati in cercetarea fenomenului sau cei doar interesati de concluziile lor, nu pot ignora teoria spiritista, cea mai logica explicatie, din cauza unor conceptii materialiste despre lume, a necredintei sau datorita captivantei ideii de autentic contact cu avansate forme de viata extraterestra. Responsabilitatea pentru dezinformarea publicului le-ar reveni atunci in intregime lor si ar fi pacat ca din cauza prejudecatilor sa ramanem in obscurantism.
........
Sursa http://www.rcrwebsite.com/ufo1.htm
Nu spun nici ca sunt pasnici, nici ca ne vor binele
Citat din: Cautatorul din  26 August 2008, 15:47:42
Daca sunt demoni sau extraterestrii nu inseamna ca sunt si pasnici sau ne vor binele.
dar mi se pare cam mult sa facem asocieri hazardate - demoni, precursori ai viitoarei dar apropiatei dominatii mondiale a Antihristului....
O abordare foarte interesanta a acestei teme, contactul cu o alta lume si repercursiunile ei am gasit in trilogia lui Orson Scot Card (fictiune) Jocul lui Ender / Vorbitor in numele mortilor / Xenocid, o lectura care pe mine m-a fascinat, si, credeti-ma, este o abodare mult mai profunda a temei decat ne-am putea astepta de la o carte de fictiune

Intradevar, sa fim cu bagare de seama

Cautatorul

#61
Ideea conform careia diavolii si demonii se vor arata oamenilor si-i vor insela pe ei e scrisa in vechie profetii ale Sfintilor Parinti.
Un exemplu este:

Cuvantul Sfantului Efrem Sirul despre Venirea Domnului, Sfarsitul Lumii si venirea lui antihrist:

de la:
http://www.ortodoxism.ro/endworld.shtml

si citez:

"Dupa ingaduinta Sfantului Dumnezeu, va lua stapanire ca sa insele lumea, fiindca s-a inmultit paganatatea lumii si pretutindeni tot felul de lucrari rele se lucreaza. Si pentru aceasta, Preacuratul Stapan va slobozi duhul inselaciunii ca sa ispiteasca lumea pentru paganatatea ei, de vreme ce oamenii au voit a se departa de Dumnezeu si a iubi pe vicleanul (II Tesaloniceni 2, 11).



         Fratilor, mare nevointa va fi in vremurile acelea, mai ales celor credinciosi, cand se vor savarsi semne si minuni de insusi balaurul cu multa stapanire. Cand se va arata pe sine ca un dumnezeu, cu naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii, ca ingerii, in vazduh inaltandu-se inaintea tiranului (II Tesaloniceni 2, 4). Ca vor striga cu tarie, schimbandu-si chipurile, infricosand fara de masura pe toti oamenii"

Acesta a fost doar un exemplu.
Nimeni nu spune ca nu ar putea exista si alte fiinte inteligente pe alte planete, in alte universuri, etc.
Din contra exista scrieri crestin ortodoxe care descriu o calatorie a unui Sfant in ceruri. Iar acolo i s-a aratat ca inainte de lumea noastra au fost miliarde de alte lumi, ca "Dumnezeu e de la Adam?"
Dar sa fim cu bagare de seama.

jean

CitatDupa ingaduinta Sfantului Dumnezeu, va lua stapanire ca sa insele lumea
Citat
Preacuratul Stapan va slobozi duhul inselaciunii ca sa ispiteasca lumea
Destul de ilogice aceste citate. Pentru ce tatal ar dori sa-si pedepseasca copii neascultatori, punand pe dusmanul lui sa  le dea o lectie. Ar fi mult mai simplu si mai indicat sa explice el copiilor ce au de facut, si sa intervina direct in ghidarea lor pe drumul drept.
  Dusmanul va face tot posibilul sa distruga pe acei copii. Cuvantul Sfantului Efrem Sirul  nu mai este de actualitate. Daca ar trai in timpurile noastre, probabil gindirea lui ar fi alta.
Adevarul este dincolo de noi

Fr0styan

Citat din: jean din  26 August 2008, 20:45:42
Preacuratul Stapan va slobozi duhul inselaciunii ca sa ispiteasca lumea
  Destul de ilogice aceste citate. Pentru ce tatal ar dori sa-si pedepseasca copii neascultatori, punand pe dusmanul lui sa  le dea o lectie. Ar fi mult mai simplu si mai indicat sa explice el copiilor ce au de facut, si sa intervina direct in ghidarea lor pe drumul drept.
  Dusmanul va face tot posibilul sa distruga pe acei copii. Cuvantul Sfantului Efrem Sirul  nu mai este de actualitate. Daca ar trai in timpurile noastre, probabil gindirea lui ar fi alta.

exact domnule jean..Scrierile vechi au fost modificate de-a lungul timpului, nu se poate nega acest lucru  :roll:

horia2008

Din pacate raul este pe pamant si in oameni, din cauza slabiciunii si slabei credinte (ca sa nu spun necredintei); nu cred ca raul, satan, sau antihristul vin/vor veni din extra-terestru; este pe pamant si lucreaza prin oameni, prin slabiciunea lor ("Vanity, definitely my favourite sin!" zice satan in Avocatul diavolului / Al Pacino, Keanu Reeves, Charlize Theron, un film ce merita vazut din cand in cand)
de asemenea, vechile scrieri sunt tot de oameni scrise, si totul (sau majoritatea) fenomenelor neexplicate sau infricosatoare au fost asociate cu demonul/diavolul, este in firea omului
Mantuirea va veni din credinta, smerenie si dragoste de aproape si de Dumnezeu

Serban M

Adevarat graiesti,

pe pamant este si nu in ceruri  :wink:

jean

Am postat acest mesaj inspirat de topicul ,,Cum arată extratereştrii'', deschis de Tintin si de discutiile pe marginea acelui desen postat.
Ce vreu sa spun cu asta, vreu sa trag un semnal de alarma. Atentie aceste entitati fie ele extraterestre, intraterestre, intredimensionale, etc, se joaca cu mintea noastra. Perceptia noastra asupra lor, este deformata in mod intentionat dupa bunul lor plac si interesele urmarite si stiute numai de ei. Deci nu trebuie luat ca absolut adevarat cea ce credem noi ca am vazut si simtit in legatura cu aceste entitati. Pentru a intelege mai bine ce vreu sa spun, mai jos am postat un citat din cartea ,,Contact Extraterestru'', volumul II, scrisa de Steven M. Greer si tradusa si la noi. La pagina 13 se spune urmatoarele:
CitatApoi am observat ca la sol erau doua sau trei fiinte mici, chiar langa tufis. Am primit un gand care exprima grija lor fata de camera de filmat care era fixata in spatele meu pe un trepied. I-am asigurat ca acea camera nu este pornita si nu o voi porni. Am simtit ca fiintele asteptau sa se intoarca si Steven. A simtit si el prezenta de la sol. Fiintele nu puteau fi vazute clar. Am putut simti cum discutau, daca se se manifeste sau  nu complet in planul fizic. Micile fiinte pareau timide si reticente, aproape ca niste copii.  Erau mici de inaltime si aveam senzatia ca forma lor este oarecum patrata. Am primit mesajul sa ne dam amandoi ochelari jos, iar mie mi-a spus sa-mi dau jos si palaria Am simtit apoi un flux echilibrat de energie prin toata fiinta. In fata mea si a lui Steven a aparut o ceata deasa, albastruie. In acea ceata am putut simti  prezenta unei alte fiinte. Era inalta, masculina, avand forma umana si fiind inconjurata de o lumina albastruie. Fara ochelari ne-a fost mai usor sa percepm acea fiinta. A urmat din  nou o comunicare telepatica cu ei daca sa se manifeste sau nu in forma fizica. Ne-au tramsmis mesajul ca cel putin o persoana din cele care se aflau cu noi, ar fi fost foarte speriata daca ei s-ar manifesta complet in planul fizic. Steven si cu mine le-am transmis ca ne putem duce noi acolo unde se aflau ei, daca doresc aceasta. Am primit mesajul ca prietenii nostrii s-ar speria la fel de tare daca noi am disparea din fata ochilor lor. In timpul acestui schimb de ganduri am putut vedea un glob de lumina aurie, avand aprox.  trei metri diametru, devenind usor vizibil in fata noastra. Dupa scurt timp, fiinta mai inalta din fata noastra,ne-a transmis ca nu se vor manifesta in forma fizica, spunandu-ne in final: ,,Din nou in curand''
Deci cum erau? Mici si patrati, sau inalti si cu aspect umanoid? Sau erau de ambele feluri? Daca un erau complet materiali atunci cum erau? Ce erau?
Mai ganditi-va cand vorbiti de rase de ET si alte alea. Ei arata asa cum vor sa arate nu cum vrem noi.
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

DE RETINUT:

Citat din: jean din  02 August 2011, 23:42:49
Am postat acest mesaj inspirat de topicul ,,Cum arată extratereştrii'', deschis de Tintin si de discutiile pe marginea acelui desen postat.
Ce vreu sa spun cu asta, vreu sa trag un semnal de alarma. Atentie aceste entitati fie ele extraterestre, intraterestre, intredimensionale, etc, se joaca cu mintea noastra. Perceptia noastra asupra lor, este deformata in mod intentionat dupa bunul lor plac si interesele urmarite si stiute numai de ei. Deci nu trebuie luat ca absolut adevarat cea ce credem noi ca am vazut si simtit in legatura cu aceste entitati. Pentru a intelege mai bine ce vreu sa spun, mai jos am postat un citat din cartea ,,Contact Extraterestru'', volumul II, scrisa de Steven M. Greer si tradusa si la noi. La pagina 13 se spune urmatoarele:Deci cum erau? Mici si patrati, sau inalti si cu aspect umanoid? Sau erau de ambele feluri? Daca un erau complet materiali atunci cum erau? Ce erau?
Mai ganditi-va cand vorbiti de rase de ET si alte alea. Ei arata asa cum vor sa arate nu cum vrem noi.
O seara buna.



Ganditorul

Si totusi trebuie sa existe o singura explicatie, o singura cauza care sa explice multitudinea de manifestari. Una singura... Care ?

Xanadron

#71
Citat din: Ganditorul din  06 Septembrie 2011, 11:58:20
Si totusi trebuie sa existe o singura explicatie, o singura cauza care sa explice multitudinea de manifestari. Una singura... Care ?

...De ce neaparat doar una bucata explicatie, colega Ganditorul?!  :roll:
Mie cel putin mi s-ar parea mai logic ca orice fenomenologie complexa sa aiba mai multe cauze/explicatii. 8-)

Iar implicarea (presupusa, subliniez) atitor rase/tipuri de ET :-) :martiansmile: prin zona noastra poate include multiple motivatii (luate separat, cite doua sau la gramada):
- un "ordin mai de Sus" :star: de cooperare in scopul (re)educarii noastre si implicit a scoaterii din carantina galactica a puradeilor tembeli. :-D
- o competitie acerba in vederea spolierii Terrei de: a) resurse diverse, de la aur la... apa b) Corpuri Spirituale c) Loosh (energie negativa) d) femei "buune" :-D e) copane umane la cina etc etc (le-am mentionat pur informativ, fara sa cred neaparat in ipotezele astea, care ar implica si mult-vehiculata teza a "razboilui invizibil" dintre diverse rase ET)
- un studiu aprofundat al evolutiei unor creaturi proiectate-dezvoltate initial sub stricta supraveghere a Zeilor, dar apoi lasate sa zburde-n biosfera cum vrea muschiuletii lor - sau nu tocmai. :lol:
- ...si tot asa, dar ma tem ca s-o insera.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

angellla29

Citat din: calator astral din  06 Septembrie 2011, 11:27:18
un singur i, angela,un singur i.

Eh, scuze, calatorule printre astrii, ma cam grabeam...dar vreau sa aud opinia ta si a celorlalti in legatura cu acei pigmei (cu un  i  :-D)

Ganditorul

#73
Cauzele de mai sus cred ca le emitem asa, ca sa avem o scuza ...
- Spolierea/cucerirea Pamantului
Pai daca era sa o faca o faceau pe vremea cand ne jucam de-a razboiul cu arcul si sagetile... Acu se pare ca mai avem ceva avioane, kalajnicoave, arme bio-chimice si multe alte dracovenii de distrugere in masa. E mai greu vreau sa zic... si nu cred ca extraterestrii au programat invazia acum doar pt ca au prevazut cu mii de ani in urma ca "jandarmul lumii" va fi condus de Obama sau ca troica financiara va fi condusa de Strauss Kahn.
- Scoaterea noastra in randul creaturilor demne de titlul de "inteligente"
Ok. ai dreptate, poate. Dar care e interventia lor din actiunea "scoaterea" ? Neinterventie zici...
Pai atunci e spectacol - Ei privesc, si noi, gugustiucii de pamanteni, suntem cobaii/actorii.
Care-i scopul ?  Privitu', studiatu'... (adica eu, ET-Vasilica, vand bilete la spectacolul de diseara - aruncatul de bombe in Irak/Libia... Spectacolul poate fi vazut in Calea Lactee, sistemul solar "Soare" , planeta Pamant, unghi de privire oblic. Facem reducere de sezon pt cei care iau bilete dus intors ... Mishtooo, turism galactic )
Probabil e valabila si aceasta varianta. Numai ca si deplasarea asta a lor in "scopuri informative" costa probabil ceva. La punctul unu spusem ca vin sa cucereasca/spolieze Terra. Deocamdata vin, privesc si pleaca...
- Interventia lor, aia care este, e anacronica. In loc sa apara in mediul academic, sa-i convinga pe oamenii de stiinta ce se poate si ce nu se poate face in Universul asta (eventual sa arunce la gunoi "teza" imposibilitatii perpetuumului mobile), sau in mediul oamenilor care conduc lumea indemnandu-i sa lase drk razboaiele si crima ( si nu ma refer la cele de azi, ci la lunga perioada in care cautam motive puerile ca sa ne macelarim reciproc...), ei cad pe casa lui nea Ion din Nebraska, ii fac BAU la fereastra, ii sperie/insamanteaza nevasta - care nu va naste niciodata ET, ii fura cateva vaci, il paralizeaza si apoi ii transmit telepatic "vom mai veni - spune alor tai ca e bine sa faca asa si nu altfel"...
- Ar mai fi variantele cu "dumnezeirea", "furatul sufletelor", societatile secrete conduse de extraterestrii - dar e pacat sa pierdem timpul cu astfel de variante.

Daca ar fi sa tragem linie si sa sintetizam situatia ar rezulta ca ei, extraterestrii, nu pot avea decat accidental o intalnire de gradul 3 cu pamantenii, intalnire care sa fie cu pamanteni cat mai "naturali", cat mai distantati de viata sociala terrana (probabil gandurile, cutumele si "valorile" din capul elitelor terrane sunt nocive, provoaca suferinta la apropiere...).
In rest tin o distanta respectabila fata de societatea terrana, evita cat mai mult contactul cu "cultura noastra", ii doare-n basca de "dumnezeii" si religiile pamantene (va aduceti aminte cazurile in care OZN-urile se ancorau de turlele bisericilor - probabil ca sa asiste la liturghie...) si isi bat joc elegant de sistemul nostru de aparare (respectiv armata terestra, aviatie, navale sau antiaeriana ).
Daca dorim sa-i vedem ca pe niste zei... ii vedem ca pe niste zei, daca dorim sa-i vedem ca pe niste uriasi ... ii vedem ca pe niste uriasi, daca dorim sa-i vedem ca pe niste pitici, reptilieni, vegetarieni etc etc ... ei ne lasa sa-i vedem asa.
Pt ca, nu-i asa, pe nebuni nu-i bine sa-i contrazici.
Cam asta suntem noi pamantenii - azilul de nebuni al Universului, locul in care orice extratrestru risca suferinta daca sta mai mult de o zi sau daca incearca un contact direct.
Restul sunt amanunte ale unei aceleiasi cauze. Oare de ce am ajuns asa ? Oare de ce nu iau contact cu noi asa cum iau contact intre ei (banuiesc ca nu toti sunt genii... or mai fi si galgaragii, trantori si tampiti si printre ei... nu cred ca ET este mister PERFECTIUNE )?
Care e cauza atunci ? De ce e asa de nociv contactul cu noi ?
Pentru ca eu continui sa cred ca exista o singura cauza majora - valabila pt orice pamantan indiferent de rasa, etnie, sex, orientare dogmatica sau religioasa, organizare sociala etc.
Si mai cred ca aceasta e intrebarea de 1000 de puncte...

jean

Cand credeam ca, din cauza avansului tehnologic pe care noi oamenii l-am acumulat, foarte multe cazuri mai bizare inregistrare in trecut,  sunt acum intelese corect si nu mai apar in zilele noastre si credeam ca fenomenul a evoluat in timp asa cum spune si Jacqes. Vallee in una din cartile sale. Constat cu uimire ca m-am inselat.
In revista Magazin, am citit cateva cazuri petrecute anul trecut (2012). Aici se vorbeste de observatii de oameni zburatori, meduze si dragoni zburatori, globuri de lumina si chiar cerbi zburatori, entitati care fac salturi de cinci metri, etc. Cazurile sunt expuse de domnul Dan Farcas si sunt preluate din colectia ufologul american Albert S. Rosales. Este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene: omuleti, giganti, "oameni in negru", creaturi cu infatisare de amfibieni, reptilieni, "cenusii" etc.
Cateva exemple petrecute in anul 2012. Citat din articolele respective:
- a zarit un umanoid care a trecut deasupra soselei "plutind" in pozitie orizontala. Umanoidul era mare, slab, de culoare cenusie.
-erau mai multe masini trase pe dreapta, cu ocupantii coborati si observand ceva. Tanarul, curios, a coborat si el si a vazut, din spate, o entitate inalta de 4 metri, departandu-se pe marginea soselei, fara a se sinchisi de privitori, pana s-a pierdut in intuneric. Picioarele sale semanau cu o "amestecatura" de tendoane, iar capul, rotund, se termina cu un tugui.
-Au vazut cu totii o aparitie terifianta, facand salturi de cate 5 metri. Semana cu o creatura legendara care ar fi bantuit zona in secolul XIX, numita "Spring-Heeled Jack".
-Auzind un zgomot neasteptat, s-a intors si a vazut zburand la circa 16 metri deasupra lui, ceva care semana cu un dragon. Creatura a trecut prin dreptul unei lampi cu aprindere automata, astfel ca martorul l-a putut vedea mai bine. Lungimea sa a fost estimata la 6,5 metri, iar anvergura aripilor, la 5,5 metri. Avea o culoare maro castanie. La capatul fiecarei aripi avea trei sau patru gheare. Creatura s-a ridicat rapid, etaland o coada in forma de sageata si doua picioare. Entitatea parea sa aiba un con in jurul capului, pana pe grumaz. Trasatura care a impresionat cel mai mult martorul a fost culoarea portocaliu roscata a gurii si a ochilor. Creatura a zburat pana la un arbore aflat in fundul curtii, apoi mai incolo spre o padure.
-Era un animal de talia unui cerb, dar nu era clar de ce s-ar tavali in apa si ar scoate sunetele auzite. Creatura s-a intors catre martori. Era ceva mai mare decat un cerb, avea culoarea maro, avea o "fata" asemanatoare cu cea a unui cerb, dar botul era ceva mai scurt. Aparitia i-a privit cu ochii sai cat niste mingi de golf si avand culoare rosie. Cand sotul se pregatea sa iasa din casa pentru a o examina mai bine, spre uluirea celor doi, creatura si-a luat zborul, ridicandu-se intr-un unghi de 45º. Nici barbatul nici femeia nu au zarit batai de aripi.
-Entitatea avea un cap imens, in forma de coroana, de dimensiunile unui abdomen uman, o privire "de tip dur", picioare lungi si fine. Nu parea de loc infricosat de cele ce se petreceau in jurul sau.
-au vazut o entitate cu infatisare omeneasca, care emana lumina din torace, avea par blond si masura circa 2,5 metri. Vecinul cel mai apropiat si-a strigat prietenii sa vina si ei, dar entitatea a disparut rapid. Dupa aceasta intalnire, martorul s-a simtit permanent supravegheat.
-a vazut in dreptul ferestrei o umbra cu capul enorm si gatul subtire. Umbra se deplasa lent.
A aparut o umbra si la cealalta fereastra, cu un soi de "Y" deasupra.
-a fost trezit din somn de o lumina alb verzuie, circulara (cam cat o moneda), venind dinspre podea.
Apoi a zarit o aparitie stranie, transparenta ca meduzele. Uimit, el a simtit in camera o energie ca acelea care face sa vibreze aerul. a vazut, pentru o secunda, in fata lui, un corp care a disparut imediat, lasand in urma o dara de lumina care a "alunecat" prin crapatura de deasupra usii catre curtea interioara. Martorul a descris entitatea ca semanand cu un ou prajit, fara galbenus, de anvergura unei pizza.
-In primul moment s-au gandit ca e o pasare foarte mare; dar cand aparitia s-a mai apropiat, au vazut ca seamana cu un om cocosat, fiind totusi mult mai mare decat un om. Uimiti, au privit aratarea cere venea spre ei. Aparitia a trecut deasupra lor, fara a cobori sau urca, apoi a disparut indaratul unor arbori inalti.
-un cuplu sot-sotie, din Florida, astronomi amatori, care au observat numerosi meteori, au fost surprinsi sa vada un glob luminos trecand foarte aproape de ei, cu viteza unui avion de mici dimensiuni, fara ca luminozitatea sa sa varieze ori sa clipeasca.
Mai multe cititi aici: http://www.revistamagazin.ro/content/view/9975/4/

Sa fie vorba de vrajeli in toate aceste cazuri?.....Inclin sa cred ca nu, oamenii au vazut ceva, mai ales ca sunt mai multi martori. Atunci cum ramane cu rasele?......Ar insemna ca suntem invadati de toti extraterestri si intratraterestri din galaxie daca tinem cont de multitudinea de tipuri descrise. Dar daca nu asa stau lucrurile? Sa ne imaginam urmatorul scenariu: Un anumit tip de entitati sunt total diferite de noi incat pur si simplu nu s-ar putea realiza un contact clar. Atunci, acestea, ar incerca sa copieze anunite lucruri cunoscute de noi pentru a ne atragea atentia. Modele ar gasi in lumea noastra inconjuratoare si de ce nu chiar in mintea noasta. Adica nici sa nu fie vorba de ceva material, totul sa se petreaca dor in mintea observatorilor.
Gandind in acest mod putem vedea tot felul de fiinte zburand prin aer sau obiecte care nu au nici un fel de aerodinamica si nu se supun legilor fizice, pentru ca ele nu sunt materiale si nu interactioneaza cu materia asa cum sunt cele proiectate de noi.
Voi ce parere aveti legat de multimea de aparitii stranii din aer si de pe sol?......
O seara buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi