Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Istoria annunakilor (zeii de ieri - extraterestrii de azi?)

Creat de baaron, 21 Ianuarie 2006, 15:05:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

baaron

Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin,exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar(stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X).Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto.Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui.Se crede ca periheliul planetei este in apropierea centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter.O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete,Tiamat(sau Maldek).Din ramasitele acestei planete s-a creat Pamantul.

Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si nu poate fi depistata(sau este in apropiere, ceea ce ar dezvalui misterul Planetei X).
Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos".Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:"acei care au venit din cer pe pamant").Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.
  Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham.


Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.

Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca.Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat.S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.
   La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.


In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.
Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.

Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divinizeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.Totusi,in urma acestor diferente sau credinte,intotdeauna izbucneau
razboaie,iar anunnaki reuseau sa-i faca pe oameni sa se lupte intre ei,cand de fapt ei erau adevaratii inamici ai omenirii.
La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant,si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice.

  Invins de Enki,Enlil a fost nevoit sa plece de pe Terra si i s-a dat o alta misiune de catre Consiliul de pe Nibiru. Dupa o perioada de timp, Enki a simtit ca rasa umana se poate descurca singura si ca mai ales se poate inmulti ;astfel el a parasit Terra si s-a reintors pe Nibiru,stiind ca munca lui pe Pamant s-a terminat.A lasat in urma sa pe planeta cativa membri ai Casei Regale de Alne,urmand ca Terra sa fie condusa de ei.De asemenea,si cativa Anunnaki au hotarat sa ramana. In ciuda a ceea ce se crede,Anunnaki nu erau o rasa de barbari,insetati de sange.Erau o rasa de fiinte foarte inteligente,probabil atat de evoluata incat nici nu avem cunostiintele necesare pentru a-i intelege.Pentru ei eram doar o rasa primitiva,folositoare doar sa munceasca si sa serveasca.Pentru a-i putea stapani,Anunnaki ramasi pe Pamant au inceput sa insamanteze frica in inimile oamenilor.
Astfel au luat forma unor zei atotputernici.Pentru ca ei sa-si poate pastra forma umana,aveau nevoie sa bea sange uman,iar oamenii,intr-un efort de a-i linisti pe zei,au inceput sa se sacrifice intre ei pentru suprematie.De aici a venit si mitul Diavolului,de care Anunnaki s-au folosit pentru a accentua frica oamenilor de necunoscut.Ca o reprezentare a Diavolului,ei l-au ales pe fiul lui Enki,Marduk,caruia i-au dat o infatisare hidoasa,dincolo de orice inchipuire.Sacrificiile si frica de Diavol pot fi gasite in orice civilizatie de pe Glob.
In momentul de fata,ritualurile si consumarea de sange nu mai au loc pentru ca Anunnaki au gasit o alta modalitate de a lua forma umana.
Atunci cand Enki va veni inapoi pe Terra, Anunnaki de aici vor trebui sa dispara,iar ei sunt constienti de acest lucru.Astfel,vor face tot ce le va sta in putinta sa opreasca venirea lui Enki.Cu ajutorul grupului numit Illuminati,ei au creat o bomba colosala,pe care o vor folosi impotriva planetei Nibiru.In ajutorul lor a sarit si o rasa de extraterestri necunoscuta,numita Eredian.Asadar,razboiul este iminent.Ramane de vazut daca Enki va avea forta necesara sa-i infranga pe Anunnaki si daca va ramane cu noi pentru totdeauna,asa cum a promis.....

Acum nu stiu daca astea sunt aberatii sau nu insa cert este ca pentru a afla originea extraterestrilor indiferent care ar fi ea...tot trebuie sa existe un inceput.....Daca Annunaki sunt extraterestrii sau nu asta fiecare dintre noi ar trebui sa se intrebe.....

Si discutiile pot continua.......Pe curand..
..

draculasblood

2 intrebari :

1. Anunaki semanau cu oamenii ?
2. dar Eredian ? si de ce au venit Eredian sa ne ajute ?

wlady

la 2 ar fi foarte simplu , ne ajutau pt ca asa vroiau si pt ca aveam nevoie , daca ar fi vrut sa ne faca rau o faceau de mult

baaron

Noi nu putem sti cu precizie cum aratau annunaki  pentru ca nu avem nici o poza cu ei (aproape nici o poza) insa daca te uiti cu atentie la zeii sumerieni (aia cu aripi si asa mai departe) sau la zeii azteci sau mayasi sau la care vrei tu....este foarte probabil ca aceia sa fie ori annunaki insasi sau ma rog cel putin sa descinda dintr o spita a lor sau o ramura deci pe undeva asemanatori.

Skywalker

 Pe calculatorul meu, unui film de doua ore i'ar trebui o vesnicie pana s'ar descarca. Dar o sa ma uit si eu la el.

Si pentru ca aici este vorba despre adevarul despre zei, vin si eu cu un material, insa nu despre Annunaki. Daca moderatorii considera ca e offtopic, atunci sa'l mute unde considera ca e bine.
Pentru toti cititorii: Sper sa nu fie o bomba ceea ce scriu :-o

Materialul se afla pe
http://aliens.monstrous.com/pleiadians.htm


Intr'o zi o sa traduc tot materialul, insa pana atunci va scriu un fragment de acolo, care sper sa nu fie o bomba pentru voi. :-o

  Pleiadienii (The Pleiadians)

In jurul anului 225 000 i.e.n. pleiadienii au descoperit un mic sistem solar cu o planeta numita Pamant, intr'o misiune de a lor, departe de Pleiade.
[...]
  In jurul anului 10 e.n. ultimul pleiadian numit Plejas a parasit Pamantul, pentru ca pe Pleiade in sfarsit s'a reinstaurat pacea
(un exemlu de lupte inter/galactice). Ei s'au gandit ca a sosit momentul pentru pamanteni sa evolueze pe cont propriu. Inainte de a parasi Pamantul, pleiadienii au lasat un lider spiritual, numit mai apoi Iisus. El a fost o fiinta foarte evoluata, a carui tata a fost Gabriel, un pleiadian si Maria, descendenta a unor oameni de pe Lyra.

Skywalker

Annunaki a fost cumva denumirea data nefilimiilor?

NEFILIMII
Populeaza "cea de-a douasprezecea planeta", planeta X, o planeta a sistemului nostru solar care are o orbita eliptica similara cu cea a unei comete. Aceata planeta efectueaza un ciclu complet in jurul Soarelul in 3.600 de ani. Oamenii acestei planete, numiti nefilimii, au venit pe Pamant in urma cu 400.000 de ani. Se spune ca nefilimii au creat oamenii prin incrucisari genetice.

Skywalker

Sarim

Entitate alien care apartine civilizatiei sumeriene (orasul Zaledor), care a locuit in spatiul noastru, de pe Pamant. Treptat au predat stafeta acestui loc actualilor locuitori ai Pamantului, astfel incat in urma cu 14.000 de ani inca mai colaborau deschis cu noi. Orasul Zaledor face parte dintr-o retea de 7 orase sumeriene si este situat in adancimile pamantului, sub muntii Bucegi, dar intr-o alta dimensiune. Canalele de lagatura cu aceasta civilizatie de sub Bucegi erau folosite de daci, care se refugiau prin acestea, fiind condusi de un initiat care ii ajutau sa treaca in dimensiunea lor. Sumerienii au inaltimea de 2,5 m, in rest nu sunt diferiti de noi cu nimic. Sarim este reprezentant al Confederatiei Galactice, care prin Misiunea Romania (un grup de persoane din Romania) ajuta la ridicarea vibratiilor Planetei, in special a Romaniei, care se presupune ca este centrul spiritual al planetei. Mesajul acestei entitati este cuprins in cartea "Viata pe Geea", editura Solteris, si este transmis prin persoanele de la organizatia Elta Universitate.

Skywalker

Annunaki erau foarte inalti: femeile aveau o talie de 3-3,50m si barbatii de 4-5m. Durata de viata masurata in ani nibirieni este de 100 de ani.

Tablitele sumeriene ii descriu pe annunaki calatorind in vase spatiale lasand sa iasa din spate dare de foc, adica ceva similar rachetelor noastre. Aceasta tehnologie necesita ca Nibiru sa fi fost suficient de aproape de Terra, pentru a face calatoria intre cele 2 planete.
   Primele experiente genetice de a creea o rasa annunaki x primate s-au facut in recipiente de argila. Si ma gandesc ca de aici a inceput mitul cu omul creat din pamant, prezentat atat in Legenda lui Ghilgames, cat si in Vechiul Testament. Studii comparative de ADN au permis de a se afirma ca umanitatea a luat nastere chiar din regiunea unde s-au "instalat" annunaki.

pri3st3ss

Purtatorii de cuvant ai NASA declara ca "unde a fost apa , pot exista forme de viata".  Oficial, ei cauta doar dovezi despre existenta apei pe Marte. Daca apa inca exista, posibilitatea popularii planetei de catre oameni este , declara Presedintele George W. Bush,  un vis pentru viitor.
Si totusi, fiinte inteligente au facut aceste calatorii intre Pamant si Marte, cu aproximativ zeci de mii de ani in urma!

Dovezile Sumerienilor
Aceste dovezi au fost inregistrate – in cuvinte si ilustratii – de catre Sumerieni, aceasta civilizatie s-a dezvoltat langa Mesopotamia (acum mai precis in Iraq) in urma cu 6000 de ani.
  Au scris pe placutele de lut despre Anunnaki ("Acei care au venit din Rai/CER pe Pamant") care au venit pe Pamant de pe planeta lor Nibiru, a 12a planeta a sistemului nostru solar (numarand astfel Soarele, Luna si restul planetelor). Multe din textele antice, descoperite de catre arheologi, descriu cunostintele aceastor Anunnaki, de a veni si pleca, despre cunostintele astrologice etc.

Mai mult, aceste texte sunt urmate de ilustratii gasite pe tablitele de lut sau pe cilindri. In texte sunt descrise calatoriile intre planete, Pamantul fiind numerotat drept a 7a planeta - care chiar asa este daca numaram invers, unde Pluto este prima, Neptun a 2a, Uranus si Saturn a 3a si a 4a, Jupiter a 5a, Marte a 6a si Pamantul a 7a. In aceste texte Marte este descrisa ca Statie Intermediara - o oprire amplasata intre Nibiru si Pamant.

O tablita circulara, care poate fi gasita Muzeul Britanic din Londra, descrie in opt segmente, aspecte diverse ale calatoriilor spatiale dintre Anunnaki ,locuitorii planetei Nibiru si a "7a Planeta" (PAMANT – Fig. 1).  .O sectiune particulara este descrisa separat, (Fig. 2)  aratand  traseul calatoriei lui Enlil ("Stapanul Comenzii"), detaliind traseul catre cele sapte planete; este descrisa de asemenea si o ruta intre planeta DILGAN (Jupiter) si APIN (Marte):
In textele lor, Sumerienii descriu ca acesti Anunnaki calatoreau pe Pamant in grupuri de 15 persoane. Prima echipa, sub comanda lui E-A ("A carei casa are apa") ateriza in apa Golfului Persic, stabilind baza ERIDU ("Casa de Departe").  In timp, 600 de Anunnaki au aterizat pe Pamant si alti 300 operau navele care faceau calatoriile dintre Pamant si Marte

O Baza Spatiala pe Marte

Pentru a fi posibila existenta acestei baze, acum mii de ani, o Baza Spatiala pe Marte necesita APA pentru a putea supravietui. Este posibil ca acesti Anunnaki sa fi luat apa de pe Pamant pentru a alimenta Baza Spatiala de pe Marte.
Anunnaki, foloseau planeta Marte nu doar pentru scurte opriri; ei au creat o Baza Permanenta pe Marte, completa cu structuri si drumuri.  Numeroasele imagini luate de catre navele Mariner-9 in 1972 si Viking-1 Orbiter in 1976 arata clar varietatea structurilor artificiale  de pe Marte. Multe in zona Cydonia care includ si faimosul "Chip".

Nu numai documentele antice dar si fotografiile facute de catre NASA in 1970, indica prezenta apei pe Marte.



Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Urban


Lone Ranger

Buun... ^Intrebam deci daca ai citit "Zeitza de Oricalc", un SF scris de Doru Davidovici, colonel de aviatzie (pilot militar) shi ufolog.
Era vorba acolo despre o statueta din tr-un aliaj ciudat, gasita într-o mina din Apuseni de un miner batrîn, statueta care reprezenta o femeie tînara, foarte frumoasa, cu parul foarte lung... shi cu 6 degete la mîini shi la picioare.
Ei bine, într-o alta carte, de data asta de ufologie, "Lumi galactice: Colegii mei din necunoscut", pilotul militar Doru Davidovici scria ca a tzinut respectiva statueta în mîna, preciza amanuntul cu 6 degete, shi spunea ca SF-ul pe care l-a scris este bazat pe acest fapt real: existentza statuetei.
Revenind la aritmetica sumeriana... Daca au moshtenit baza 12 shi sistemul hexagesimal de la o rasa care... avea 6 degete la o mîna în loc de 5?
Culmea e ca 12 ar fi mai bun ca baza de numeratzie decît 10:
are 4 divizori (2, 3, 4 shi 6), în timp ce 10 nu are decît doi (2 shi 5).

Urban

De Davidovici am citit mai multe insa despre Zeita de Oricalc nu imi aduc aminte...o sa ma orientez.
Foarte interesanta chestiunea cu statueta, vine ca o confirmare daca se poate numi asa la teoria celor 6 degete, hai sa o numim asa...
Nu ti se pare surprinzator faptul ca in mai toate filmele si scenariile, omuletii verzi, gri sau maro....au sase degete la maini ?...chiar si in benzile desenate, se intampla acelasi lucru...un sambure de adevar ar trebui sa existe pe undeva....

ryn

Am atras atentia despre acest caz real pe baza caruia D. Davidovici a scris romanul intr-un post mai vechi. In una dintre cartile lui facea referire la gasirea acestei statuete si la conditiile in care aceasta a disparut. La vremea aceea se pare ca statueta se afla in camera pe care o impartea D. Davidovici cu un coleg, mort si el la aceasta ora.

valmigliore

  Pan' la urma Annunaki sunt Nefilimi sau sunt rase diferite? Ca spune unu' nu stiu ce scriitor sau cercetator ca: ar putea fi, e posibil, s-ar parea, ba ca suntem urmasii nefilimilor,ba a annunakilor, sau a pleiadenilor, samd. E mult pana ajunge un mare scriitor de sf-uri sa scoata o carte de succes care sa se vanda ca painea calda.Voi credeti tot ce spun oamenii? Oamenii au si imaginatie dar mai si mint fratilor.
   Ar trebui sa credeti doar pe jumatate ce auziti in lumea asta. Toate astea sunt facute sa duca lumea la pierzanie si la ratacire, ca doar asta vrea dusmanul, cum s-o numi in limbajul de specialitate si de ce rasa o fi. Se stie ca mai are putin timp iar asta e timpul lui face tot ce-i sta in putinta sa ne dezbine in credinta.Ca pan' la urma razboiul se duce pe plan spiritual, nu pentru nu stiu ce teritoriu, ocupare de spatiu  ptr fiintele aterizate de pe nu stiu ce planeta care sta sa explodeze!!
   Nu mai fiti atat de creduli in tot ce auziti, nu tot e adevarat! Crede-ti in Dumnezeu sau cum s-o numi in alt limbaj Cel care inca ne mai iubeste dar care are si limite.Credeti ce spune El, o divinitate nu va minti niciodata, pacatul cel mare este sa nu credem in ce spune El in cartile sfinte si mai ales in nou testament, asta e pacatul impotriva Duhului Sfant,cel care nu poate fi iertat

Shadowman

Citat din: asde din  29 August 2008, 14:33:13
http://www.youtube.com/watch?v=fmRq_B0HlqY

Min.3 si 20 de secunde,citez :

"Conform mai multor traditii milenare,oamenii au aparut din dorinta zeilor, motiv pentru care ne-au creat pe noi dupa chipul si asemanarea lor,asa cum atesta abundent placutele sumerienilor.Pe de alta parte,aceleasi traditii reproduc interventiile nedorite dar permanente,ale serpilor,balaurilor,dragonilor si-ale zmeilor atotputernici.
Incepind cu amagirea Evei si continuind,invariabil,cu rapirea printeselor pamintene de vita nobila,actiunile acestor reptile tradeaza o preocupare continua spre hibridare cu patura instarita a omenirii.Aceasta preferinta a reptilienilor intareste presupunerea unui bagaj genetic comun cu cel al familiilor conducatoare ale planetei."


   Cred ca au plins in hohote reptilienii,serpilienii si dragonienii cind au venit comunistii la putere...La canale,la taiat stuf,prin Siberia,prin lagare si puscarii,comunistii le-au venit de hac "paturilor conducatoare reptiliene"...Cind vad propaganda asta chipurile,anti-reptiliana,cu iz de secera si ciocan,de Stalin ,Lenin si altii imi vine sa rostesc niscai vorbe de duh...
De la printese pamintene de vita nobila si paturile conducatoare ale planetei, reptilienii s-au indreptat catre patura saraca a societatii... :-D
Pe acest forum,s-a mincat multa pita pe tema "reptilienilor". Si se va mai minca...
Incep sa ma intreb daca mai are rost sa intru ,ori sa mai postez, pe-un forum in care citesc (si din care care se  propaga ) asemenea idei... :-P


 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY