Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

Intâlnire de gradul III, Bâlea Lac, 23-25 septembrie 1978 (Cãlin N. Turcu)

<< < (29/29)

StarDust:

--- Quote from: Nox on  16 February 2020, 22:15:58 ---Un interviu inedit cu d-nul Radu Ion, personajul principal din cazul Bâlea Lac.

https://www.youtube.com/watch?v=0pHOSquHASY

--- End quote ---

Like!

horia2008:

--- Quote from: Guest on  11 April 2020, 01:14:32 ---
--- End quote ---

maistore, ești offtopic

ai ceva pe subiect? hai uimește-ne


alx:

--- Quote from: Guest on  11 April 2020, 01:14:32 ---Interesant cum efortul acestei investigatii a ramas cu 3 comentarii... pe pagina acestui forum care se numeste pompos Romanian UFO Network, si nici macar un like... Cum naiba?   :o

--- End quote ---
Denumirea acestui forum nu e...pompoasă! Iar intenția ta de a fii ironic...a rămas doar la nivel de intenție!--- Quote from: Guest on  11 April 2020, 01:14:32 ---Nu era asta un caz care a fost preluat de ufologi din toata tara, cunoscut in literatura, si pe acest subiect au fost scrise 10 pagini? Unde sunt pasionatii care ar fi trebuit sa aiba o parere despre acest interviu, sau macar o admiratie si a da un like pentru efort?
--- End quote ---

Eu zic că răspunsul la a doua întrrebare ți l-ai dat singur...cu prima întrebare, care este clar retorică...   Și de ce era obligatoriu ca cineva să dea like?--- Quote from: Guest on  11 April 2020, 01:14:32 ---Ori din cauza instinctului primar, gen turma,din cauza altor discutii in contradictoriu, nu mai sunt in stare sa aprecieze un efort real? Meschina atitudine...
--- End quote ---

Din nou faci cam multe supoziții...chiar prea multe pentru ora la care ai postat! Te-ai gândit că, poate, neaducând nimic nou în scenă...nu  a căzut nimeni de pe scaun?

--- Quote from: Guest on  11 April 2020, 01:14:32 ---E explicabil ce s-a intamplat? Sau aici pe forum de fapt nu este vorba despre subiectul UFO ci despre cu totul si cu totul altceva? Si unde sunt cei pasionati? Sau de fapt nu prea exista pe aici...
--- End quote ---

Da bre...ți-ai dat sema! Wow...și până acum nu s-a prins nimeni...a trebuit să vină Scoobby-Doo pe aici ca se se afle ce și cum...--- Quote from: Guest on  11 April 2020, 01:14:32 ---LE: Am uitat ca like-urile au fost scoase de pe forum cu cateva zile inainte de postarea acelui filmulet. Doar o coincidenta... mea culpa.
--- End quote ---

Aici m-ai prins...să știi că atunci când m-am uitat în globul de cristal am văzut că vei posta acest material de senzație pe forum, și, din invidie, am oprit like-urile...de ce să iei like-uri pe acest forum, eclipsând toate celelalte postări? Nu se poate...așa că am oprit tot! Și am și trimis mail la toți ceilalți membri, să nu cumva să aibă tupeu să posteze sau să comenteze ceva la acel film! Mulțumit?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version