Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Radio Gueriila, Asta La Revista Mesei, 22.11.2007: Credeti in OZN-uri?

Creat de spooky, 24 Noiembrie 2007, 13:17:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Pentru cei ce au ratat emisiunea de la Radio Guerrilla din 22 noiembrie, puteti descarca inregistrarea in format MP3
http://www.radioguerrilla.ro/download.php?dl=Credeti_in_OZN_uri_22_noiembrie_7924_a.mp3

sau sa o ascultati online la:
http://www.radioguerrilla.ro/guerrilla_player.php?file=Credeti_in_OZN_uri_22_noiembrie_7924_a.mp3&title=Credeti%20in%20OZN-uri?%20-%2022%20noiembrie&type=0

Invitati prin telefon, in ordinea aparitiei:

  • Puiu Imbre (coordonator trafic, martor in cazul OZN-ului din 95 sau 96 Resita/Alba Iulia)
  • Paul Dorneanu (RUFOn)
  • Ion Hobana (ASFAN)
  • Iulian (ascultator)
  • Alexandru Mironov
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

Am ascultat emisiunea.Saraca in informatii cei drept dar se merita si fie ascultata.
Spooky,cum adica extraterestrii doar gri si inchis la culoare? I-ai vazut cumva? Sau apoate ca ai vrut sa spui ca datele provenite de la cei care au avut un contact cu EI arata ca exista mai multe specii.
Iar daca ei sunt doar de cateva sute de ani mai avansati ca noi dovedeste faptul ca noi suntem mai evoluazi ca ei.
Nu-i de mirare ca-i omoram din bataie la ori ce film SF  :lol:

Yagg

Cam sec ºi trist Liviu Mihaiu. Lipsa de seriozitate a moderatorului ºi cele 4-5 melodii au stricat tot subiectul. De ce nu face cineva o emisiune seriosã?

Arckadii

Pentru ca la noi se cam ia totul in deradere. Fiind un radio prea putin serios, si in cadrul unei emisiuni intitulate Asta la revista mesei... nu stiu cat de mult ne-am fi putut astepta la ceva cu adevarat profesionist din partea moderatorilor.
Sa ne amintim doar ce spunea TVR-ul despre noi cu ceva ani in urma...Ark

lylyt_ice

  "Bai NENE" asta... s-a dat in spectacol ca o fetita care face vilva numai ca sa atraga atentia asupra ei....dupa cum se pare, moderatorii astia prost emancipati, cam le stiu pe toate...!!! Atunci ce naiba mai au nevoie de invitati, daca tot ei raspund(cu ignoranta lor mascata in misto de maidan)? Pacat de timpul pierdut de catva invitati, iar maestrul Hobana...A ramas cu cateva poze invechite si partial manipulate de un regim de mult ingropat, dar in schimb, foloseste pana si o astfel de emisiune, pentru a-si face reclama la nu stiu ce carte care dupa cum cred,nu o sa faca decat sa repete ceea ce au spus de mult timp alti autori. Baiatul acela...Iulian, a incercat sa duca discutia pe un fagas mai la subiect, dar si-a dat repede seama(banuiesc) ca nu-i locul potrivit si nu are cu cine purta o discutie serioasa ...PACAT ! Iar tu Paul (fie vorba intre noi) ai zis bine ca extraterestrii sunt grii si negrii...eu i-as fi colorat si rosii sau violeti intr-o astfel de emisiune .......Actiune...si Reactiune....ce raspunsuri putea primii Nea mihaiu... daca se comporta ca un mascarici...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Shadowman

 Intre citeva inghitituri,una de ciorbica,una de fripturica si alta de tuiculitza ,"asta la revista mesei",in acorduri de Zdob si Zdub (Tiganul si OZN-ul...) am fost intrebati,mai "nene" :"Credeti in OZN-uri ?"
In comentariile bascalioase ale lui Liviu Mihai ("Credeti ca extraterestrii astia sunt imperialisti ?", "Ce faceau ei la Cluj,de scanau ei o sosea,luau tehnologia asfaltului romanesc...? Sa vada de ce e atit de prost...?",''nunta de manelisti in OZN-uri " :lol: )am ascultat si citeva pareri interesante...
Intre "oale suprapuse undeva in laborator" (Paul Dorneanu) si argumentele aduse de maestrul Ion Hobana (analize minutioase realizate in laboratoarele din tara si strainatate ),referitor la OZN-ul fotografiat de Emil Barnea in 1968 (padurea Baciu-Cluj ),eu ramin rezervat...La anul,in luna august,poate ne reunim, din nou, in padurea Baciu,unde vom incerca sa verificam teoria "diversiunii"...Cu farfurii de tabla emailata,cu proiectoare sau lanterne,cu oale sau ligheane,cu pelicula foto alb-negru si acelasi (incercam sa procuram...) aparat de fotografiat...Ramine de vazut... 

PS : Foarte interesanta marturia coordonatorului de trafic,Puiu Imbre,"mai nene"...!
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY