Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cercuri Câmpina, PH / Cãlineºti, VL / Mihãilești, GR

Creat de alex30, 15 Noiembrie 2007, 05:18:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

acum am vazut si reclama finala...

Bancpost... 8% dobanda...

:-w
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Urban

Asa....si?.....raspunde careva in fata legii ?
Ar fi pentru prima data in istoria bancara  :ufo:

Kymosabe

Si cand te gandesti ca cineva a fost platit pentru acest ,,Banc Prost'' .
Penibil.
Le sugerez ca data viitoare sa realizeze un spot publicitar in care sa foloseasca mult mai multa pacura, pe care sa si-o toarne in capatanile alea goale si apoi sa-si dea foc .

PS  Sfat :nu depuneti si nu luati credite de la aceasta banca . E condusa de niste imbecili (probabil reciclati de la Dacia Felix sau alta banca falimentara).
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Yagg

Citatacum am vazut si reclama finala...

Te referi la aceste detalii?

http://www.bancpost.ro/Despre-Bancpost/Noutati-despre-bancpost.html

http://www.conso.ro/citeste-stire/51/depo/Dobanzi-de-8-la-depozitele-Bancpost-in-lei.html

De ce ar face o Instituþie Bancarã o asemenea reclamã penibilã? Dacã se dovedeºte a fi adevãrat acest lucru, ar trebui sesizate GreenPeace-ul sau Agenþia Naþionalã pentru Protecþia Mediului sã le dea un 8 la sutã... peste cap. Auzi la ei, 8 %!

jackie28t

Citat din: spooky din  22 Noiembrie 2007, 23:08:40
acum am vazut si reclama finala...

Spooky,spune-mi te rog,esti sigur ca ''BANCPOST'' este rensponsabila pentru cercurile respective facute in 3 locatii cu papura si carbune? Am aprecia faptul daca ne ajuti sa vedem si noi acea ''reclama finala'' pentru a avea o idee.

Acum daca sigur BANCpost a platit ''MAGARIA'' ce se intampla daca toate ziarele din tara ar prezenta pe prima pagina,mare ''BANCpost distruge natura pentru reclama'' Nu cred ca le-ar prinde bine deloc asta in cazul in care sunt ei cu adevarat.Ma intreb ce s-ar intampla daca din cauza acestui caz ar incepe si diferite chioscuri cu nume ''UNICE''  sa plateasca pe unii sa faca cercuri asemanatoare pentru a se face valva in sat ca extraterestrii le iubesc CHIOSCUL.Uite asa se face reclama,cu lozinca: ce-o sa fie ce-o sa fie,sigur este o magarie.

Yagg

Ceva noutãþi despre acest caz sau trebuie sã treacã nevãzut?

lylyt_ice

nu stiu daca are vre-o legatura...dar ieri in timpul emisiunii despre 2012, pe Antena 2, am vazut o reclama bankpost cu cu un astfel de 8% desenat pe iarba....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Urban

Cred ca asta este solutia in cazul cercurilor BancPost....sau poate ma insel...cine stie?

Urban

bungy

da ...cred si eu ca e bancpost...uitati-va la poza de mai jos
totul este relativ...

Yagg

Bungy, e clar, cel puþin pentru mine cã ei sunt, dar ne trebuie dovezi cu reclame cu cercurile reale, fãcute chiar 8% nu doar 8 o. Cele de la televizor sunt tot simulãri pe computer sau sunt imagini cu cercurile reale? Cine ºtie?

lylyt_ice

Pai ce dovezi? de ce exista POLITIE , GARDA MEDIULUI ... ,PRIMARIILE , localitatilor respective...Pentru ce sunt platiti (?) sa faca sedinte, bancheturi si legi ? SA se ocupe, ca doar vad si ei cu ochii lor ca sunt infractori care de focul banilor distrug orice...Sau in Romania sunt legile numai pentru muritorii de rand, dar daca nu ai masina cu EURO 3 sa vezi ce te incaseaza pt emisia de "GAZE" ca, de... se distruge mediul ........Hai sa vedem vor trage la raspundere si criminali mai bogati(?) sau cum o sa fie pana la urma ?               Asta e sat fara caini....nicidecum DEMOCRATIE !!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

Si inca ceva.....Posturile de TV, care au primit primele doua reclame facute 100% cu pacura si cu carbune...nu stiu de unde au incasat banii pt. reclamele respective ? cum sa nu se stie cine sunt acesti bolnavi mental? Se STIE , si daca se stie .......CE ? BOGATUL rade....TV: incaseasa, Autoritatile sa fac ca ploua....si noi ne agitam aiurea.........PUNCT .

Kymosabe

Acele desene au fost facute probabil cu acordul proprietarilor acelor terenuri in schimbul unor sume de bani .
E ca si cum Bancpost ar fi amplasat pe acele terenuri niste panouri publicitare.
Cred..
Asa ca nu e nimic de facut . Nesimtirea este o boala incurabila in cazul  romanilor.
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

lylyt_ice

Nu mai spune... si de cand un proprietar are dreptul sa contamineze solul si panza freatica din zona ? UIte... eu personal, am avut mare belea in germania din cauza unei pete de motorina in incinta firmei...daca pata depaseste in ciromferinta 20 de cm pe asfalt vin cu ditai laboratorul si iau probe, apoi trebuie sa distrugi asfaltul si sa sapi o groapa (depinde de marimea petei si cantitatea de motorina scursa in pamant) aduci pamant nou (curat) iar cel contaminat se duce la decontaminare (o palarie de bani)apoi poti sa torni asfalt din nou........Asta daca te toarna cineva sau ai norocul la un control sa depisteze ei   astfel de pete.