Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

FALSE FLAG

Creat de Max C., 14 Noiembrie 2007, 13:02:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: romulus din  10 August 2011, 19:19:59
Ar trebui ca in loc de British  sa spunem  EU summer ! Parerea mea.
Operatiunile False Flag se invata temeinic la cursuri in scolile in care se pregatesc cadrele de informatii - fie ca sunt ei ofiteri, agenti, insurgenti....si orice  mai doriti . Pana si securistii nostrii nenorociti le faceau temeinic la cursul denumit MIO (munca informativ operativa), cu examen al dreaku, la final!
Daca ati citit pe Infocon ati observat -cred- ca , la un moment dat Pieczenik spune ca, el insusi a predat aceasta materie....
Asa ca tipu' stie ce zice . Dupa parerea mea insa, chiar si pentru unul care nu a trecut prin cursurile alea, 11 septembrie si uciderea lui Bin Laden sunt mistificari care zgarie retina si ....urechea!
Vorba lu' Basescu ( aia cu rusine Dinu Patriciu ) rusine CIA, DIA, NSA  and so on .... :-D !
Am zis !
Posibil sa ai dreptate cu "vara UE", :roll: draga romulus, dar sa nu uitam ca si Romania-i in UE si, daca nu-s planuri de "stimulare subtila" din afara a vreunor turbulentze, ma indoiesc sa explodeze mamaliga si-aici - macar asa, simulat-stimulat, ca-n semi-parodia (tragica totusi prin efecte) din decembrie 1989. :|

In rest, ce sa mai zicem despre "farsa Bin Laden"?
Am spus destule pe topicul dedicat - la fel insa cum si stimatul coforumist Tintin a zis exact viceversa, luptind vitejeste contra curentului TUTUROR forumistilor. :fight:
Desi, daca stau sa ma gindesc, ghicirea silabei "ab" care-i confirma din plin resursele RV nu cred sa conduca la locatia Abbottabad - unde se ascundea fantoma lui Bin Laden, evident - ci la... Abrud. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Deci Pieczenik a spus la Alex Jones Show ca Osama Ben Laden a murit în 2001,fara nici o proba in afara ca stie sigur ca,citez : ,,era înscris în registrul secret de informaţii cu sindromul Marfan", adăugâ că "guvernul american ştia că bin Laden a fost mort dinaintea invadări Afganistanului!"
repet : guvernu american "ştia că bin Laden a fost mort dinaintea invadări Afganistanului!" DINAINTEA...Pai cind asta ca din Septembrie pina la sfirsitu anului mai ramine octombrie noiembrie decembrie....deci osama a murit imediat dupa 11 Septembrie,fulgerator,ca era bolnav.
Eu zic ca e vrajeala. Si toate comunicatele video a lui Osama in care apare in carne si oase si comenteaza situatia pe front?! Da amanunte despre riposta,despre atacurile kamikaze ale "martirilor", stie deci ziua atacului,posterioara presupusului deces.... Vedem chiar cum imbatrineste,e clar. Daca mesajele sale video ar fi fost preinregistrate,inseamna ca e mai tare ca nostradamus si se metamorfozeaza mai rapid ca alter-egoul din oglinda inchisa de dorian grEy.
Eu unul nu cred. Si cum ramine cu miile de americani morti,cu Bush jr care cristalizeaza toata ura arabilor,si alegerile pierdute de republicani,din cauza asta,a esecului conceptului War on terror,si riscu de atentate dar si direct la el,la Bush si nu numai cu pantofii....daca putea anunta lumii ca Ben Laden e mort,Bush jr ar fi facut-o! E orgolios si tenace. Sigur e gelos pe Obama ca a reusit acolo unde el a dat gres: eliminarea autorului atentatelor WTC.
Care ar fi fost scopu?! Ca si la ora actuala e haos in Afganistan iar irakul e importator net de petrol...
Deci ce schimbare?!
Revolutiile se pot face altfel,in culise,stil Reagan.
Oricine ajunge la Alex Jones simte nevoia sa faca "revelatii",(nu am nimic cu jones la care sint abonat si il am ca amic pe fbook il citesc uneori,isi face meseria dar e prea OTVist.)

Xanadron

#17
Hmm... haos in Afghanistan? :roll:
Si eu, care stiam ca paza culturilor de mac/opium/hero-in (94% din productia mondiala) e perfect organizata de armata SUA... :-D

Serios acum - natural ca esti liber sa vezi/crezi orice "citind printre rinduri" (dar nu... re-citandu-ne noua gogomaniile oficiale, please. :lol:)
Apropo si de OBL, si de 9/11 - n-am timp sa ti le enumar/demontez acum, si-mi pare oricum inutil.

E OK deci tot ce consideri tu ca rezoneaza cu logica/intuitia ta, moncher calator astral, da' chiar in halu' asta ti-au crescut dioptriile-n ultima vreme?  :roll:  :lol: :-o :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Moschee incendiata in Galileea . Pe cand si o sinagoga?  :-D
http://247.libero.it/focus/19486858/5/m-o-moschea-incendiata-in-galilea-netanyahu-furioso/

Jihad sau nu ? Preliminarii?
Cica era dintr-un sat de beduini. Parca beduinii erau nomazi ....

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05