Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

MIG lovit de OZN-uri (30 octombrie 2007)

Creat de ryn, 08 Noiembrie 2007, 22:02:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

nenea toma asta...e exact precum toma ala..si vede precum un cal.. no comment end of story

toma

CitatDAca ai fii citit cu atentie reportajul din ziarul "GINDUL", scris de: Mihai DIAC si postat de Deana aici pe topic pe 14.11.07 ORA: 18.21.13....nu ai mai fii vorbit din amintiri si numai din placerea de a arunca din distractie vorbe aici pe forum.....cum de fapt faci din cind in cind...!
Da, ai dreptate, am citit si eu un reportaj, tot prin ziare, in care se spune ca la Magurele mor oamenii pe capete, de cancer, si ca solul de la Cernobil e tita de mita pe linga cel din comuna Magurele. Parol!
Cica doi tipi stateau de vorba:
- Ai auzit de efectul Peltie?
- Nu se zice Peltie ci Peltier!
- Nu este adevarat, am auzit la radio, se zice Peltie
- Mai omule, mai citeste si tu ziarele!
Rayden, crede-ma cunosc Mig-ul mai bine decit iti inchipui, ba mai mult, cunosc si citiva piloti ce au zburat (si mai zboara) pe Mig (21, 23 si 29).
Cica ar fi fost, totusi, un micrometeorit!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

StarDust

Citat din: toma din  07 Decembrie 2007, 12:21:10
Cica ar fi fost, totusi, un micrometeorit!

Explicatia oficiala cumva??? . Pana nu vedem filmul din Mig, nu cred ca ne putem pronunta...Sorry. Ma indoiesc ca micrometeoritul se putea vedea pe film, poate doar dara de ardere... Putem presupune ca a fost orice, dar sunt doar presupuneri.
Salutari.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Kymosabe

#48
Credeti ca ancheta oficiala va dezvalui publicului larg adevarata cauza care a provocat acest eveniment?
Ma indoiesc.
De obicei rezultatul anchetelor in astfel de cazuri suna cam asa :
1). daca a murit pilotul a fost eroare de pilotaj;
2). daca a supravietuit pilotul a fost o defectiune tehnica datorata conditiilor meteo nefavorabile (in cazul nostru o ,,ploaie'' de meteoriti  :lol:).
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

magda

#49
eu banuiesc ca este o vietate pamanteana pe care inca nu am descoperit-o. incercati sa puneti capcana, sau ceva praf, nu as putea zice ce, nu ma pricep, dar puteti lua in considerare, pare sa isi schimbe forma intr-o anumita masura prin miscare




//fara mesaj colorat integral te rog. modificat de Ark.

lylyt_ice

 Da cred ca asa ar trebuii...Praf de...si o capcana agatata de ......! :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

#51
Citat din: magda din  16 Decembrie 2007, 12:13:53
eu banuiesc ca este o vietate pamanteana pe care inca nu am descoperit-o. incercati sa puneti capcana, sau ceva praf, nu as putea zice ce, nu ma pricep, dar puteti lua in considerare, pare sa isi schimbe forma intr-o anumita masura prin miscare

LOL, poti sa fii putin mai explicit(a)? pe bune, eu nu am inteles...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

#52
Un avion MIG-21 Lancer, lovit de patru OZN-uri în România
6 iunie 2008

Greu de spus ce s-a întâmplat! Totul pare desprins dintr-un scenariu SF peste care Dumnezeu ºi-a aºezat o clipã mâna. Un avion MIG-21 Lancer a fost lovit de patru obiecte zburãtoare neidentificate. Obiectele care apar înregistrate pe camera de pe bordul avionului, au o vitezã atât de mare, încât au fost detectate doar 67 de milisecunde.
 
30 octombrie 2007. Gherla. Marin Mitricã efectua un zbor de verificare cu un MIG-21 Lancer. O zi ca oricare alta. La turnul de control se afla, absolut întâmplãtor soþia lui Mitricã, care-i coordona ºi aproba manevrele. Mitricã ajunge la 6.500 de metri, dar ceva nu era în regulã.

"Mi-a dispãrut cupola, în maniera cea mai proprie a cuvântului, a expresiei" a precizat Marin Mitricã, locotonetul comandor.

"În imagini se vãd douã corpuri care au o stare de agregare solidã, nu sunt translucide ºi au fost înregistrate de camera de luat vederi dispusã în interiorul aeronavei", a mãrturisit Nicolae Grigorie, locotonent-colonel.

Sticla din cabina pilotului a fost spartã de unul din cele patru obiecte ciudate. Pilotul a fost rãnit, iar resturile de geam i-au ricoºat în masca de oxigen, foarte aproape de ochi. Specialiºtii au exclus rând pe rând toate ipotezele.

"Am analizat posibilitatea lansãrii de rachete, de trageri cu tunuri ale artileriei terestre, dar aseamenea activitãþi nu au fost desfãºurate în timpul zborului. Pãsãri nu puteau fi, pentru cã în Europa nu existã pãsãri care sã zboare la aceastã înãlþime", a mai adãugat Nicolae Grigorie, locotonent-colonel.

Nu puteau fi nici bucãþi de gheaþã, pentru cã cerul era senin, dar nici bucãþi din vreun avion sau meteorit. Avionul se putea prabuºi în orice moment, aºa cã pilotul s-a gândit imediat la aterizare.

"Asta a fost primul gând, trebuia sã cobor ºi sã micºorez viteza, fãrã sentimente, senzaþii de teamã sau de panicã, nu mi-am permis luxul ãsta, n-am avut timp", a spus Marin Mitricã.

A auzit toate comenzile pânã când MIG-ul a ajuns pe pistã. Un final fericit de film, ar spune unii, un noroc, ar spune alþii, un mister, spun specialiºtii. A fost primul caz în care s-a demonstrat cã o aeronavã a fost lovitã de corpuri foarte dure la înãlþimi foarte mari. ªi primul caz cu final fericit.

Acum, cazul Mitricã este studiat la universitãþi celebre din lume.

LINK: http://www.realitatea.net/un-avion-mig-21-lancer--lovit-de-patru-ozn-uri-in-romania---cum-comentati-acest-fenomen_294601.html


http://www.realitatea.net/images/mediaplayer.swf?autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&file=http://www.realitatea.net/media/video/200806/video_121272214307494200_1.flv
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

#53
Mai jos este înregistrarea de la ora 12:18 de pe Realitatea TV, în care este prezent ºi domnul Gheorghe Cohal:

http://www.youtube.com/v/gjp6ALaUtEQ
LINK: http://youtube.com/watch?v=gjp6ALaUtEQ
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

#54
Citat din: bluemoon8520 din  06 Iunie 2008, 15:17:27
Mai jos este înregistrarea de la ora 12:18 de pe Realitatea TV, în care este prezent ºi domnul Gheorghe Cohal:

  Ma amuza campania asta de "desecretizare",de "transparenta", de "amabilitate" a Ministerului Apararii Nationale...Ma doare burta de ris !  :lol: :lol: :lol:
Il citez pe cercetatorul Gheorghe Cohal : " In general ,noi suntem chemati-si nu eu sau colegii mei-in general,reprezentantii asociatiilor care studiaza fenomenologia OZN,sunt chemati pentru a confirma ca in imaginile prezentate exista un OZN,obiect zburator neidentificat...Noi le-am denumit fenomene aerospatiale neidentificate,pentru ca aceasta tehnologie cuprinde..."(e intrerupt de prezentator care-l intreaba : "E un OZN sau nu este un OZN ce-am vazut noi aici ? ")
  "In mod cert ,nu !" ( opinia d-lui Cohal,nu a colectivului de cercetatori din care face parte...)

Pina aici,toate bune si frumoase. In general, cercetatorii si reprezentantii asociatiilor care studiaza fenomenologia OZN sunt chemati sa confirme daca in imaginile prezentate exista OZN-uri...Culmea,un cercetator din organizatia ASFAN spune ca nu este OZN...! Pai daca nu este OZN ,este OZI (obiect zburator identificat ) ?   :-)
Cu ce l-a identificat...?  :-)
Repet,este parerea personala a cercetatorului Gheorghe Cohal...

Durerile de burta,chiotele si lacrimile de ris de-abia acum urmeaza:
Citez :
Prezentator : " Adi Topala,cum s-a raportat Armata la evenimentul asta,pentru ca la insistentele ziaristilor lucrurile au iesit la iveala ? "
Adi Topala : " Da, a fost o declaratie initiala a lui Dumitru Prunariu care ne-a spus despre aceste fenomene si a si spus de ce s-a vazut la baza Mihail Kogalniceanu...Apoi am intrat si noi pe fir,am incercat sa obtinem astfel de rapoarte,imagini eventual...Intr-un final, ministrul apararii a spus ca aceste rapoarte nu pot fi desecretizate pentru ca s-ar putea fura tehnica,echipamentele armatei romane.Drept pentru care n-am mai insistat daca ministrul a spus ca nu se poate. "

Incheiat citatul...

  Mda...Suntem in NATO. Franta si Marea Britanie (membra NATO ) si-au desecretizat arhivele.Ma rog,daca au desecretizat o parte mai mare sau mai mica e discutabil...
  Ma intreb ce s-ar putea fura din tehnica dinainte de 1989,cind eram aliati cu rusii si membrii ai Tratatului de la Varsovia...Chiar si dupa ,ca n-am intrat in NATO in decembrie 1989... :-D
  Cluj 1968,Valea Plopului 1972,Valenii de munte 1974,Balea Lac 1978,Retezat 1991,Arad 1994,Certesti 1996 si alte
cazuri OZN din Romania petrecute inainte si dupa 1989,odihniti-va in pace...Amin !  :cry: :cry: :cry:
Prin mileniul 4,armata romana o sa-si schimba tehnica si echipamentele.Atunci vor fi desecretizate arhivele din Romania,cind.probabil,o sa fim aliati cu martienii sau klingonienii din STAR TREEK !  :lol:
   Incerc sa nu mai ma gindesc....Vreau sa rid ,sa urmaresc emisiunile cu OZN-uri de pe posturile nationale de televiziune !  :-)
   Nu sa beau zeama de varza... :-(  :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

assiris

Atit de mult ne dorim intilnirea cu extraterestrii incit orice musca mai ciudata devine un potential OZN.
Logica ma face sa cred ca a fost vorba de un accident in care pilotul a avut un urias noroc sa-si mai vada sotia. Ca daca intradevar se ciocnea de un OZN, nu stiu daca ma cob0ora pe pamint chiar si catapultat. Daca era un obiect scapat din OZN atunci trebuia sa-l fi vazut (OZN_ul) caci era cerul senin si avea vizibilitate foarte buna.
Parerea mea este ca a avut sansa-ghinionului de a se ciocni de niste resturi din corpurile ce roiesc pe diferite orbite in afara pamintului. Cu aceste obiecte se vor mai intilni cei ce zboara.
Declaratiile Vaticanului si ale celor care au desecretizat unele farime de dosare au infierbintat din nou mintile oamenilor si am intrat din nou intro era in care dezvaluirile OZN vor abunda.

CHIP

Nu trebuie neglijate nici resturile spatiale care sunt in numar mare .Posibil ca avionul sa se fi lovit de acestea.

Serban M

#57
Citat din: assiris din  06 Iunie 2008, 20:57:59
Atit de mult ne dorim intilnirea cu extraterestrii incit orice musca mai ciudata devine un potential OZN.
Logica ma face sa cred ca a fost vorba de un accident in care pilotul a avut un urias noroc sa-si mai vada sotia. Ca daca intradevar se ciocnea de un OZN, nu stiu daca ma cob0ora pe pamint chiar si catapultat. Daca era un obiect scapat din OZN atunci trebuia sa-l fi vazut (OZN_ul) caci era cerul senin si avea vizibilitate foarte buna.
Parerea mea este ca a avut sansa-ghinionului de a se ciocni de niste resturi din corpurile ce roiesc pe diferite orbite in afara pamintului. Cu aceste obiecte se vor mai intilni cei ce zboara.
Declaratiile Vaticanului si ale celor care au desecretizat unele farime de dosare au infierbintat din nou mintile oamenilor si am intrat din nou intro era in care dezvaluirile OZN vor abunda.

desigur,avionul zbura lejer in afara orbitei.sa nu exclutem nici posibilitatea ca acesta sa se fi ciocnit cu unul din satelitii artificiali iss/etc.

lasand gluma la o parte,ce ati spus dvs domnule assiris este mai mult decat absurd.stau si citesc si ma ingrozesc,totusi sa ne reamintim ce inseamna cuvantul ozn,conform dex : obiect zburator neidentificat
din cate stiu eu ,identificat nu este.

facand referire la ce ati spus : ''obiect scapat din ozn'' rezulta ca dvs. sunteti cel care va ganditi instant la extraterestrii si nave purtatoare de vieti.

va recomand inca o data DEX.


spooky

#58
inregistrearea emisiunii de pe RealitateaTV de la ora 17:00.
Invitati: Ion Hobana si prof. Adrian Patrut

http://www.youtube.com/v/ruEzNLXdl8g

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

alx

#59
Am urmarit si eu emisiunea de pe realitatea tv,si pot sa spun ca mi-a lasat un gust amar.In primul rand,observ tendinta evidenta a acestui post de televiziune de a se ''documenta'' de pe youtube...ce comentarii se mai pot face cand vezi asa ceva?  Cand se prezinta unei tari intregi filme despre care realizatorul nu are nici cea mai mica idee despre cum au fost realizate,daca sunt reale sau falsuri,cum mai poti avea incredere in astfel de televiziuni? In plus,unii invitatii la aceasta emisiune au venit complet nepregatiti,iar moderatorul si realizatorii emisiunii incercau sa duca discutia spre un fagas convenabil lor...adica spre unul care face RATING!
 Si acum sa revenim la subiectul acestei emisiuni,adica avionul care a fost lovit de 4 OZN-uri.Aici se impun niste calcule simple,bazate pe niste presupuneri:
1. presupunem ca avionul avea viteza de 600km/ora.
2. presupunem ca avionul avea viteza de 800km/ora.
 Precizare:in mod normal,acest tip de MIG atinge viteze cu mult mai mari,insa am preferat sa aleg o viteza mai mica,mult mai probabila...

In cazul presupunerii nr 1,avand timpul de observare al obiectelor de 67 de milisecunde,avionul a parcurs in acest timp aprox. 11,16 metri.
In cazul presupunerii nr 2,avand timpul de observare al obiectelor de 67 de milisecunde,avionul a parcurs in acest timp aprox. 14,8 metri.
  Buun. Ce vroiam eu sa scot in relief este faptul ca aceste obiecte nu par a avea un diametru foarte mare,eu estimez aprox. 20-30cm...si in conditiile in care aceste obiecte ar fi avut si o masa,aceasta ar fi putut fi pe undeva pe la 400-500 grame...repet,este vorba de o estimare personala.Si acum vin si intreb:ce s-ar intampla daca un avion care parcurge 11 metri(sau 14,8metri,sau chiar mai mult) in 67 de milisecunde loveste niste obiecte cu aceste caracteristici,chiar daca acestea AR FI  IMOBILE?A calculat cineva care sunt fortele care pot sa apara in aceste conditii?Plus ca aceste obiecte aveau sigur o anumita viteza,poate chiar cea pe care o are un corp in cadere libera...
Eu zic ca nu s-au obosit...e mai simplu sa afirmi,asa cum a facut-o dl.Sorin STOICESCU ca exista obiecte care isi schimba starea de agregare din solid in lichid si apoi in gaz,ca sa revina apoi in starea de lichid,eventual solid,si toate aceste procese se produc in ATMOSFERA,eventual si in cadere libera sau accelerata.Nu cumva acest gaz SE DISIPA IN ATMOSFERA?Sau e vreun tip special de gaz,inteligent,(ca si specialistul care a lansat ipoteza)care isi tine propriile particule pe aproape,ca atunci cand vine vremea sa se transforme inapoi in lichid,sa nu lipseasca nici o particula la apel?
 Ca sa revin,ni se arata cateva frame-uri,de fapt 4,in care apar aceste obiecte.Sunt curios cum un ''mare specialist'' criminalist a dedus din aceste frame-uri ca aceste obiecte aveau o miscare de rotatie(poate acesta a avut la dispozitie mai multe informatii)...si de ce li s-a parut o chestie extraordinara?in fond si la urma urmei orice obiect care se deplaseaza prin atmosfera,nu este o sfera si nu are un sistem de control al stabilitatii,este predispus la o miscare de rotatie,haotica de cele mai multe ori?
 Cele 4 frame-uri nu arata si nu spun prea multe in fond...si probabil ca pentru mult timp de acum inainte,singura concluzie care se poate trage este ca acest MIG a fost lovit de 4 OZN-uri,adica de 4 obiecte zburatoare NEIDENTIFICATE! Insa eu cred cu tarie ca acestea NU APARTINEAU ALTOR CIVILIZATII! cel mult puteau fi extraterestre,adica din imediata apropiere a atmosferei terestre...

PS  nu am inteles rostul acelui film cu capul de extraterestru,despre care se stie ca este o creatie CGI,in acesta emisiune...sau de fapt incercau sa ne inoculeze ideea unei teorii a conspiratiei?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."