Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

MIG lovit de OZN-uri (30 octombrie 2007)

Creat de ryn, 08 Noiembrie 2007, 22:02:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

 In acest articol, apar din nou explicatii care...lasa de gindit. De ce Ministerul Apararii ar fii avut interes sa musamalizeze cazul (?) din potriva ar fii fost o mare fala pt, aviatia armatei ca au piloti cu un grad  inalt de profesionalitate...si ca a fost recuperat un avion care cred ca are cit de cit o valoare?!? Pilotul foloseste un cuvint curios; cupola s-a "dezintegrat" ?!? In alte interviuri se vorbeste de 3-4 obiecte de forma triughiulara semnalate de Radar, acum numai de unul singur ?!? Acum parerea mea:daca era sa fii fost o pasare, la o asa viteza ar fii trebuit sa fie tot avionul pe dreapta murdarit de singe, ar fii fost facuta "piftie" exact cum pe parbrizul masinii ramin lipite si insirate componentele insectelor...si asta la o viteza de 80 Kmh...! Si inca ceva... nu m-a prea pricep, dar eu nu am auzit  ca pasarile sa fie semnalate de Radar, altfel ar fi tot timpul pe radar OZN'uri cu miile... Si ultima nedumerire ar fii; cum se face ca un pilot nu are contact cu centrul de comanda de la sol, e imposibil sa se afle intr-o astfel de situatie critica si sa nu aiba contact cu solul....sau poate era pilotul certat cu sotia(care se afla la pupitrul de comanda) si nu vorbeau...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

baguvix

"Cu siguranþã n-a fost pasãre. O pasãre suficient de mare poate sã spargã cabina, dar exclud prezenþa unei pãsãri la 6500 de metri înãlþime. O pasãre se vede destul de departe. Nu puteam sã evit ceva ce n-am vãzut. Nu ºtiu ce m-a lovit"

ii dau dreptate pilotului si oricum la 6500 m altitudine si - 25 de grade Celsius nu avea cum sa fi fost o pasare
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

Rayden

lylyt_ice, fabulezi un pic... :-D

se comunica cu solul cu aparatura din casca..
nu toate obiectele zburatoare neidentificate care zboara pe cerul planetei apar si pe radar..
apoi..daca ar fi fost o pasare la altitudinea aia..aripa sau avionul nu ar fi fost pline de sange..avionul ala are o vopsea speciala care rezista la frecarea cu aerul..insa se poate observa daca ar fi vorba de un impact cu o pasare..raman urme..putine dar..raman.
oricum, e vorba de un obiect ...care in mod sigur a lasat urme cel putin microscopice pe avion..asa ca se poate elimina ipoteza unei pasari..ramane de stabilit ce fel de obiect a fost..

bafta

lylyt_ice

 nu sunt fabulatii ci, intrebari la care caut raspunsuri...! Ca se comunica cu solul prin aparatura inclusa in casca stiu si eu, numai ca; pilotul pentru a efectua manevrele de aterizare si a primii coridor liber comunica cu solul,NU?...atunci cum se face ca a aterizat cu bine, dar nimeni la sol nu si-a dat seama ca un avion a aterizat fara sa primeasca O.K.'ul si directivele de aterizare...in schimb toti se mirau ca pilotul are ochiul umflat ?!? Si am mai spus ca din cite stiu eu, pasarile nu apar semnalate pe radarul avionului, iar pe radar apar patru obiecte neidentificate, care se indreapta spre avion...asa ca parerea mea este ca acele obiecte nu au cum sa fie pasari...altfel ar fii mii de obiecte semnalate de radar daca radarul percepe fiecare pasare...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

Radarele detecteaza doar stolurile de pasari, formatiuni care sunt suficient de mari ca sa fie detectate. Daca intr-adevar avionul era la 6500m altitudine nu aveau cum sa fie pasari acolo.Mie mi se pare dotusi ciudat ca la asemenea viteza avionul nu s-a facut bucati in urma impactului, ceea ce pentru mine denota ca a fost mai mult vorba de un impact indirect, probabil mai mult o "frecare" intre cele doua "obiecte" (avion/ufo).Poate ca presupus-ul OZN a sesizat iminenta impactului si a efectual  o manevra de evitare.Ramane doar de stabilit daca avionul era intr-adevar la 6500m, daca da, eu cred ca s-a ciocnit intradevar de un Obiect Zburator Neidentificat.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alex30

Opinia mea , si tinind cont de declaratiile pilotului , este ca nu a fost nici pasare, nici meteorit, eventual gheata sau vreo mica piesa pierduta de la alt avion, sau de la un balon/sonda meteorologic. In ipoteza in care si aceste posibilitati vor fii eliminate (daca vor fii!) nu ramîne decit ipoteza unui UFO. S-a mai scris, declarat ceva despre acest incident? vad ca de citeva zile in presa nu mai e nici o relatare legata de acesta.

jackie28t

#21
Imaginativa un STOL de avione de vanatore ciocninduse cu un STOL de ciori.
Vaileu valileu,praf si pulbere se fac MIG'urile romanesti. :lol: LOL
Asa ca...protectia omului si a politicei va da rapid vina pe dracu.Dracu e de vina.ADICA ''OZN'' si cu asta va ramane totul in ceatza pana se va pierde cazul undeva in ceatza incat nici pilotul nu va mai sti ce si cum.Ca doar pana la uma a fost un Obiect Zburator neindentificat adica HABAR NU AVEM CE A FOST, CI DOAR PRESUPUNEM.

StarDust

Mai demult, am gasit intamplator un filmulet interesant referitor la impactul avion/pasari din fericire l-am regasit, link:
http://www.metacafe.com/watch/220453/bird_vs_fighter_jet/
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Kymosabe

Citat din: Kymosabe din  13 Noiembrie 2007, 17:17:19
Iata ca am ajuns sa o vad si pe asta : articole despre OZN-uri intr-un ziar care se ocupa cu stiri despre parasute.
Cum ziceai ca il cheama pe  autorul articolului ,  Pinocchio si mai cum ?


Probabil a fost o remarca un pic cam rautacioasa din partea mea .
Insa mi s-a parut ceva inedit sa citesc un astfel de subiect in CANCAN.
Daca cei de la Playboy ar adopta strategia Cancanului, sa moara Mos Craciun daca nu mi-as face abonament pe viata .


PS A fost destul de interesant sa citesc acel articol admirand in acelasi timp ,,OZN-urile'' Andreei Antonescu .

http://www.cancan.ro/2007-11-12/Noi-amanunte-despre-posibilele-OZN-uri-de-la-Campia-Turzii.html
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

alex30

Citat din: StarDust din  16 Noiembrie 2007, 14:29:43
Mai demult, am gasit intamplator un filmulet interesant referitor la impactul avion/pasari din fericire l-am regasit, link:
http://www.metacafe.com/watch/220453/bird_vs_fighter_jet/

asta in limbaj aeronautic se chama : Bird Strike
...foarte curent mai ales la decolare si aterizari.
o video recenta : http://www.youtube.com/watch?v=9KhZwsYtNDE

Rayden

un stol de pasari, asa cum spunea si StarDust, este detectat de radar..atat de cele de la sol cat si de cele de la bordul avioanelor.
in ipoteza ca informatiile furnizate imediat dupa incident sunt reale, despre cele 3 sau 4 obiecte care roiau in jurul avionului, prinse si pe camera de altfel, poate insemna ca intr-adevar avionul a fost lovit de ..un obiect zburator neidentificat.. ulterior se vorbea doar de un obiect..hmm..ce sa mai crezi ? 1 sau 3-4 ?
poate fi si un bulgar de gheata, au mai fost cazuri in care pe case sau masini au cazut bulgari de gheata ..asa din...cer..in plina zi..gheata care de fapt provenea de la ..ce aruncase de la 10.000 m altitudine un avion de pasageri din...buda..

acum..daca se va face public cercetarile atat ale filmului cat si prelevarile de probe de pe fuselajul avionului..vom stii cu siguranta ce a lovit avionul, shit sau ufo  :-D

bafta

jackie28t

#26
Tocmai gasisem pe YouTube o secventza care lamureste problema cazului nostru mai bine.
Va rog sa urmariti filmul cu atentie.Cum o pasare poate sa perforeze sau sa sparga geamul de la un avion.

http://www.youtube.com/v/vhrKA8-Gz74
Link: http://www.youtube.com/watch?v=vhrKA8-Gz74

Deci este foarte posibil ca cupola sparta sa fi fost din cauza unei simple pasari.Iar acele patru triunghiuri sa fi fost vorba de cateva pasari care pe camera de filmat din cauza vitezei si calitatii de imagini a putut prinde doar cateva pete de aici si vorba unor triunghiuri de colii A4
Uitativa si la imaginea de mai jos care este extrasa din filmul: http://www.youtube.com/watch?v=zN_Zl64OQEw&feature=related



spooky

jackie,

vorbim de un incident petrecut la 6500 m altitudine!

uite aici un alt video

http://www.youtube.com/watch?v=lp7uLTNiGrQ&feature=related

mai mult, carlinga avionului era sparta complet (nu doar crapata)... geamul din fata (cum s-ar chema) nu a fost afectat! contactul a fost unul tangential.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

Daca ERA sigur la acea inaltime atunci poate este vorba de altceva,gheatza din atmosfera sau o MEDUZA vorba lui ryn  :-D

Kymosabe

#29
,,Profesorul Patrut, care monitorizeaza toate fenomenele ciudate din zona, sustine ca accidentul de la Campia Turzii reprezinta o premiera mondiala de supravietuire dupa impact. "Contactul cu un obiect dur i-ar fi fost fatala", este de parere profesorul. "Cel mai probabil este vorba despre un contact cu un plasmoid, un obiect zburator neidentificat cu aparenta translucida. Mai exact, sunt obiecte aflate in stare de materializare incipienta, care penetreaza alte obiecte" a precizat, pentru CANCAN, specialistul. Astfel de aparitii au mai fost raportate in zona, la Cluj si in localitatea Gearmata, iar ele abunda in deja cunoscuta Padurea Baciului. Profesorul clujean atrage atentia si asupra unui alt accident, ale carei cauze nu au fost vreodata elucidate: prabusirea unui avion, in august 1991, in muntii Retezat. "Ciudat, dar incepand cu 1992, armata a pus embargo pe orice raportare catre public a unor evenimente neconventionale".''


....Restul e cancan.... :wink:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)