Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine sunt cu adevarat stapanii din umbra?

Creat de paul_, 24 Octombrie 2007, 13:23:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sevastase

Springmeier doar atrage atentia asupra legaturii dintre occult si politica, economie etc. Nu am de gand sa argumentez in nici un fel in fata scepticilor. Daca dupa ce citesti cele 3 sute de pagini nu ti-a picat fisa sau nu devii si mai curios , ramai asa cum esti si nu incerca sa te schimbi. Pt cei ce au ochi sa vada si urechi sa auda, adevarul este la indemana ta...trebuie sa stii doar la ce si cum sa te uiti.

nelu28

stapanii din umbra ...sunt cei care conduc religiile !


alx

Citat din: nelu28 din  29 Februarie 2008, 15:02:51
stapanii din umbra ...sunt cei care conduc religiile !



intrebare de 10 puncte: din ce cult faci dumneata parte?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

antoniu


alx

Citat din: alx din  29 Februarie 2008, 15:31:57
intrebare de 10 puncte: din ce cult faci dumneata parte?
Citat din: antoniu din  29 Februarie 2008, 16:32:43
dar dumneata dl. alx ?
intri cumva pe forum cu 2 identitati? ca intrebarea mea era adresata direct lui nelu28...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

nelu28

Citatintrebare de 10 puncte: din ce cult faci dumneata parte?

din nici una ...

Dumnezeu nu se descopera intr-o religie anume ,religiile sunt organizatii de manipulare a sufeletelor naive !


sevastase

Citat din: nelu28 din  29 Februarie 2008, 18:24:49
din nici una ...

Dumnezeu nu se descopera intr-o religie anume ,religiile sunt organizatii de manipulare a sufeletelor naive !


Bine spus.

Cautatorul

Alege-ti stapanii cu grija. Clip antena3 pentru alegeri.

http://www.youtube.com/watch?v=srtz7JyoLuI

Clipul a fost interzis de CNA.
Muzica tip ruseasca, aia seamana cu personaje din Star Wars, si pe fundal o cladire asemanatoare cu Casa Poporului.

Citez din "Cuvant la venirea Domnului" de Sfantul Efrem Sirul:

http://www.ortodoxism.ro/endworld.shtml

"Iar Domnul nostru pe nori luminosi, ca un fulger infricosat, va veni pe pamant (Matei 24, 27-28). Dar vrajmasul nu va veni asa, ca este viclean. Se va naste cu adevarat dintr-o fecioara spurcata care va fi unealta lui. Si nu el insusi se va intrupa, ci cu acest fel de chip va veni prea pangaritul, ca un fur, ca sa insele pe toti: smerit, linistit, urand, zice, cele nedrepte, dinspre idoli intorcandu-se, evlavia mai mult cinstind-o, bun, iubitor de saraci, peste masura de frumos, prea cu buna asteptare, bland catre toti, cinstind cu buna cuviinta neamul iudeilor, fiindca ei asteapta venirea aceluia. Si pe langa toate aceste semne va face aratari, si infricosari cu multa stapanire. Se va fatarnici cu viclesug, sa placa tuturor, ca degrab sa fie iubit de catre multi. Daruri nu va lua, cu manie nu va grai, mahnit nu se va arata si cu chipul bunei randuieli va amagi lumea, pana ce se va face imparat.

         Ca, dupa ce vor vedea noroade multe si gloate, niste fapte bune ca acestea si puteri, toti cu o intelegere se vor face si cu bucurie mare il vor propovadui pe el ca imparat, zicand unii catre altii: ,,Au doara se mai afla vreun om bun si drept ca acesta?". Si mai mult poporul cel ucigas al iudeilor il vor cinsti si se vor bucura de imparatia lui. Pentru aceea, ca unul ce va cinsti mai mult locul si biserica iudaiceasca, va arata lor ca are purtare de grija pentru dansii
."

Ca in final sa spuna despre acesta:

"Caci nu se va mai arata ca un cucernic, ci cu totul intru toate aspru, fara de omenie, iute, manios, cumplit, nestatornic, infricosat, slut, uracios, gretos, salbatic, pierzator, obraznic si sarguindu-se a arunca in groapa paganatatii, intru a sa nebunie tot neamul omenesc."


Oare a stiut Sfantul Efrem Sirul ca in viitor oamenii isi vor alege conducatorii? A prevazut acest Sfant sistemul democratic in care oamenii isi aleg conducatorii?
Iar ce descrie Sfantul Efrem Sirul e politicianul actual tipic. Se arata buni, cinstiti, etc. pana ajung la putere, dupa care...
Probabil de aceea se doreste introducerea democratiei cu forta ca oamenii sa-l aleaga pe stapanul Antihrist, politicianul care va avea carisma si va insela pe oamenii.

Cum spunea si clipul antenelor: "Alege-ti stapanii cu grija"

Florin Croitoru

Citat din: nelu28 din  29 Februarie 2008, 18:24:49
din nici una ...
Dumnezeu nu se descopera intr-o religie anume ,religiile sunt organizatii de manipulare a sufeletelor naive !
Manevrã ca sã nu rãspunzi la întrebare. Þi-o pun eu direct: eºti evreu cumva ? Cum ai fost botezat: ortodox,catolic, protestant ? Asta ai fost întrebat ºi dacã pt tine asta nu are importanþã pt alþii are.

Ronin

Prezentare

http://secretuldinspatelesocietatilorsecrete.blogspot.com/

"Secretul din spatele societatilor secrete" este un alt blog intelligent care prezinta expunerile profesorului Walter J. Veith cu privire la istoria "societatilor secrete" si secretul care se afla in spatele acestora.

Blogul este o alta provocare pentru cei care vor sa cunoasca istoria cu adevarat si pentru cei care vor sa cunoasca adevaratul inamic care actioneaza la adapostul acestor "societati secrete".

"De regula, iezuitii actionau doar ca o forta ce conducea (si conduce) din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine."
Emil Cerneak, "Cinci secole de razboi secret".

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/spioni-in-sutana.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Xanadron

#25
Concentrarea excesiva (si uneori obsesiva) doar pe anumite ramuri/factiuni/tentacule ale cacacatitei elitelor dominante mi se pare antiproductiva - zic asta recitind de ex. diverse postari axate doar pe iezuiti.

Iata o lectura destul de lunga, dar extrem de interesanta despre istoria - tratata aici exhaustiv - a unora dintre principalii "stapini din umbra" - clanul Rothschild. :evil:

http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

Musai trebuie punctata macar constatarea: There are now only 5 nations on the world left without a Rothschild controlled central bank: Iran; North Korea; Sudan; Cuba; and Libya.

Care nu mai are nevoie de vreo traducere - inclusiv asupra intentiilor "jandarmului mondial" USA (ghidonat clar de Federal Reserve Bank si baietii destepti de pe Wall-Street) la orizontul viitorului apropiat. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Ca tot veni vorba de bani si "stapinii" lor, merita observat stilul in care se FURA :x "oficial" pe toate meridianele si nu doar la noi.
Mangleli de ordinul trilioanelor de $ anual, pentru care nimeni n-a dat, nu da si probabil nici nu va da vreodata socoteala. :|

Rezumativ, iata bilantzul... trilioanelor LIPSA - adica imposibil de justificat - din bugetul DoD (Department of Defense) al SUA.
Care acolo se duc insa mai ales in directia "black ops" (operatiuni "negre" - de la antigravitatie la buncare gigantice) si doar partial pe viloaie, gentutze Vuitton si Mertzane cadorisite amantelor, ca prin Absurdistania noastra.
Au deci si ei Neculaiciucii :-D lor care achizitioneaza ciocane sau suruburi de 10.000 euro bucata... :wink:

The missing trillions in the DOD's budget:
• Catherine Austin Fitts - Assistant Secretary of Housing and Federal Housing (HUD) in 1st Bush admin wrote Sept 2002: "What's Up With the Black Budget?" http://www.scoop.co.nz/stories/HL0209/S00126.htm "Total undocumented accounting adjustments for reported periods for DOD (fall of 1997 to 2002) amount to $3.3 trillion"
• Rumsfeld 2.3 Trillion Dollars missing from DOD budget 1 DAY before 9-11. DOD admit can't account for 25% of budget every year
http://www.youtube.com/watch?v=3kpWqdPMjmo
• US Gov Audit of DOD spending - 1998 =1.7 trillion 1999=2.3 trillion 2000=1.1 trillion 2001 & 2002=not disclosed due to accounting irregularities http://www1.american.edu/salla/Articles/BB-CIA.htm#_edn23



Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

Xanadron..
e cat se poate de la obiect observatia "Mangleli de ordinul trilioanelor de $ anual" dar dupa cum se vede, foarte trist dar adevarat intra fara probleme la rubrica "Cainii latra caravana trece"- sau "Facem-dregem praf culegem"
cand o intra macar unul din ei la mititica atunci imi schimb si eu parerea..
pana-atunci: La lupta neostoita cu coruptia !!!- ca e la moda - ce naiba :p

andrei

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Citat din: andrei din  13 Aprilie 2011, 19:43:01
Poate gasiti raspunsul aici

Util material, cumva in completarea subiectului Operation "Blue Beam", :-( discutat nu doar tangentzial in zona asta si-n care curajosul ziarist canadian Serge Monaste (care se stie ca a murit în circumstanþe f. suspecte :|) era cumva specializat.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/