Sectiune pentru limba româna > Cafenea

Ati avut experiente paranormale ?

(1/10) > >>

DarkLight:
Ma gandesc ca sunt multi care ar vrea sa isi dezvaluie secretele experientelor paranormale, well topicu asta e dedicat subiectului.

Well, io am facut topicu' deci io incep.
In primu rand, or sa existe tot felu de copii imaturi, care or sa imi zica lucruri de genul " Pai citeste-mi ganduriile acum ", pur si simplu va ignor

De mic aveam puterea sa vad lucruri care majoritatea oameniilor nu le vedeam, am avut un spirit protector, am citit o carte ca cei nascuti vineri spre sambata dimineata ( sunt nascut vineri spre sambata ) au unele daruri (inafara de telekinezie, telepatie, etc.), au puterea de a vedea care alti oameni nu le vad.

Nu ma iau dupa carti, si chestii de genu, pur si simplu nu cred in superstitii.
Deobcei cand sunt intr-o stare de relaxare, cand rad, sunt fericit, imi eliberez toata energia si incep sa citesc ganduri, asta mi se intampla aproape zilnic.

Toti oamenii au puteri paranormale, numai ca majoritatea nu sunt interesati, nu stiu sa le foloseasca, le ignora sau pur si simplu isi irosesc energiile aiurea.

Si chestia ca le ignora e un mare pacat ( in niciun caz nu ma refer la religie, ma refer ca ignora o putere atat de mare )

Well, de multe ori am premonitii, mi s-a intamplat de multe ori, sa visez viitoru, sau pur si simplu sa am viziuni.

Am parte de multa energie, pot lua energie, o pot da.Tot timpu am fost foarte diferit de ceilalti.Chestia asta se numeste Vampirisim Energetic.

Sa va povestesc o mica intamplare, acum cam 2 luni, cunoscusem ( parca a fost ca un magnet ) pe un tip cu puteri paranormale, a avut foarte multe experiente, cand incepusem sa ne dezvaluim secretele, nici io nu prea il credeam pe el, nici el pe mine.El imi povestea ca bea foarte multa apa, Bea chiar si 12 l de apa pe zi, sub apa isi poate tine respiratia 1 minut.
Am stat cam pana la 4 dimineata cu el de vorba, ca pleca la mare si mai vorbeam cateceva inainte sa plece, dupa ce a plecat, pur si simplu m-am simtit schimbat, diferit, simteam cum sunt inconjurat de energie.Am crezut ca e o stare oarecare, io care de felu meu nici nu ma ating de apa, beau decat suc, in noaptea aia am baut vreo 6 l de apa fara sa imi dau seama, si cand ma apucam sa beau terminam chiar si juma' de sticla, mi-am dat seama tarziu.Dupa ce a venit de la mare, asta a fost peste 1 saptamana, mi-a povestit ca a doua zi abia a putut sa se trezeasca, s-a sculat pe la ora 2 si ca atunci cand s-a sculat era foarte slabit

Va astept pe voi, ps : am avut mult mai multe experiente paranormale, pentru mine, experientele paranormale e un subiect ca fapt divers, chiar daca unii ma ignora sau isi bat joc de mine ...

lylyt_ice:
  Sint deacord cu tine ca toti oamenii sunt inzestrati cu puteri parnormale,dar inca nu stiu cum sa le trezeasca...! Insa faptul ca tu nu vrei sau nu te intereseaza sa aflii:cine si cu ce scop coordoneaza totul, ...ar trebuii sa fie un semnal de alarma pt tine...ar fii pacat daca tot esti izestrat cu puteri mai pregnante, sa nu fii inzestrat si cu puterea discernamintului ...intre bine si rau. ar fii bine inainte sa faci niste afirmatii puerile, sa incerci sa aflii mai multe in acest domeniu. S-ar putea ca in scurt timp sa-ti para rau pentru vorbele aruncate acum la intimplare.Mai gindeste-te.....!!!

DarkLight:
well, imi place entuziasmu tau.
daca exista dumnezeu ma ajuta macar o data, ma duceam in fiecare duminica la biserica, pana cand mi'am dat seama ce prost sunt si ca o data nu m-a ajutat !

lylyt_ice:
 Nu-i vorba de entuziasm...si sa stii ca nici eu nu sunt mare adepta a vreunei religii...iar asa numitul Dumnezeu, este in tine, iar viata ta se desfasoara in functie de gindurile si actiunile tale. Gindeste pozitiv cit se poate de mult si invata sa iubesti din suflet.Renunta la egoism si fii mai bun cu tine insuti Stiu ai sa spui ..."Asta spun toti, dar eu nu cred nici un cuvint" aici este gresala...tot ce faci fa cu convingere si nu te indoii de rezultate, atunci ai sa vezi ca dintr-o data devii alt om si nu mai gindesti negativ si intotdeauna contra. Iubeste ca sa fii iubit si ajuta ca sa fii ajutat...totul faci pt tine de fapt, nu pt altcineva........!

radu?muj:
puteti da informati cum sa ne focalizam energia, deoarece eu am niste experiente asematoare si nu le stapanesc. Am o forma usoara de magnetism si de psihochinetika.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version