Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ati avut experiente paranormale ?

Creat de DarkLight, 10 Octombrie 2007, 18:18:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DarkLight

Ma gandesc ca sunt multi care ar vrea sa isi dezvaluie secretele experientelor paranormale, well topicu asta e dedicat subiectului.

Well, io am facut topicu' deci io incep.
In primu rand, or sa existe tot felu de copii imaturi, care or sa imi zica lucruri de genul " Pai citeste-mi ganduriile acum ", pur si simplu va ignor

De mic aveam puterea sa vad lucruri care majoritatea oameniilor nu le vedeam, am avut un spirit protector, am citit o carte ca cei nascuti vineri spre sambata dimineata ( sunt nascut vineri spre sambata ) au unele daruri (inafara de telekinezie, telepatie, etc.), au puterea de a vedea care alti oameni nu le vad.

Nu ma iau dupa carti, si chestii de genu, pur si simplu nu cred in superstitii.
Deobcei cand sunt intr-o stare de relaxare, cand rad, sunt fericit, imi eliberez toata energia si incep sa citesc ganduri, asta mi se intampla aproape zilnic.

Toti oamenii au puteri paranormale, numai ca majoritatea nu sunt interesati, nu stiu sa le foloseasca, le ignora sau pur si simplu isi irosesc energiile aiurea.

Si chestia ca le ignora e un mare pacat ( in niciun caz nu ma refer la religie, ma refer ca ignora o putere atat de mare )

Well, de multe ori am premonitii, mi s-a intamplat de multe ori, sa visez viitoru, sau pur si simplu sa am viziuni.

Am parte de multa energie, pot lua energie, o pot da.Tot timpu am fost foarte diferit de ceilalti.Chestia asta se numeste Vampirisim Energetic.

Sa va povestesc o mica intamplare, acum cam 2 luni, cunoscusem ( parca a fost ca un magnet ) pe un tip cu puteri paranormale, a avut foarte multe experiente, cand incepusem sa ne dezvaluim secretele, nici io nu prea il credeam pe el, nici el pe mine.El imi povestea ca bea foarte multa apa, Bea chiar si 12 l de apa pe zi, sub apa isi poate tine respiratia 1 minut.
Am stat cam pana la 4 dimineata cu el de vorba, ca pleca la mare si mai vorbeam cateceva inainte sa plece, dupa ce a plecat, pur si simplu m-am simtit schimbat, diferit, simteam cum sunt inconjurat de energie.Am crezut ca e o stare oarecare, io care de felu meu nici nu ma ating de apa, beau decat suc, in noaptea aia am baut vreo 6 l de apa fara sa imi dau seama, si cand ma apucam sa beau terminam chiar si juma' de sticla, mi-am dat seama tarziu.Dupa ce a venit de la mare, asta a fost peste 1 saptamana, mi-a povestit ca a doua zi abia a putut sa se trezeasca, s-a sculat pe la ora 2 si ca atunci cand s-a sculat era foarte slabit

Va astept pe voi, ps : am avut mult mai multe experiente paranormale, pentru mine, experientele paranormale e un subiect ca fapt divers, chiar daca unii ma ignora sau isi bat joc de mine ...


lylyt_ice

  Sint deacord cu tine ca toti oamenii sunt inzestrati cu puteri parnormale,dar inca nu stiu cum sa le trezeasca...! Insa faptul ca tu nu vrei sau nu te intereseaza sa aflii:cine si cu ce scop coordoneaza totul, ...ar trebuii sa fie un semnal de alarma pt tine...ar fii pacat daca tot esti izestrat cu puteri mai pregnante, sa nu fii inzestrat si cu puterea discernamintului ...intre bine si rau. ar fii bine inainte sa faci niste afirmatii puerile, sa incerci sa aflii mai multe in acest domeniu. S-ar putea ca in scurt timp sa-ti para rau pentru vorbele aruncate acum la intimplare.Mai gindeste-te.....!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

DarkLight

well, imi place entuziasmu tau.
daca exista dumnezeu ma ajuta macar o data, ma duceam in fiecare duminica la biserica, pana cand mi'am dat seama ce prost sunt si ca o data nu m-a ajutat !

lylyt_ice

 Nu-i vorba de entuziasm...si sa stii ca nici eu nu sunt mare adepta a vreunei religii...iar asa numitul Dumnezeu, este in tine, iar viata ta se desfasoara in functie de gindurile si actiunile tale. Gindeste pozitiv cit se poate de mult si invata sa iubesti din suflet.Renunta la egoism si fii mai bun cu tine insuti Stiu ai sa spui ..."Asta spun toti, dar eu nu cred nici un cuvint" aici este gresala...tot ce faci fa cu convingere si nu te indoii de rezultate, atunci ai sa vezi ca dintr-o data devii alt om si nu mai gindesti negativ si intotdeauna contra. Iubeste ca sa fii iubit si ajuta ca sa fii ajutat...totul faci pt tine de fapt, nu pt altcineva........!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

radu?muj

puteti da informati cum sa ne focalizam energia, deoarece eu am niste experiente asematoare si nu le stapanesc. Am o forma usoara de magnetism si de psihochinetika.

DarkLight

@ lylyt_ice :

Well, il urasc pe dumnezeu pur si simplu, ca m-a creeat, si numai cred in chestii de genu iubire din suflet, si sentimente.

@ zara5 :

Poveste-ne si noua despre experiente ca sa putem sa iti dam mai multe sfaturi, meditatia te ajuta foarte mult

Max C.

@DarkLight ...
te cam contrazici...pai daca nu crezi in Dumnezeu atunci de unde sti ca el te-a creat?

Parerea mea este ca tu esti inca la pubertate si inca nu ai descoperit iubirea! Ma scuzi copile,ai buletin?

Arckadii

Darklight. Contacteaza-ma te rog pe mail. Nu pot sa iti trimit mesaj personal asa ca nu are sens se ne mai chinuim. Mailul meu este arckadii@rufon.org . Am nevoie de id-ul tau de messenger.
Trebuie sa vorbim.


revenind la topic, cred ca multi dintre noi am avut experiente paranormale, si de multe ori am vazut pe cei din jur cum le irosesc spunand ceva de genul: "ia uite, telepatia asta" si schimband subiectul.
cred ca ar trebui "exploatata" mai mult aceasta latura a lumii.


Ark

ariel

nu stiu cat de paranormale sunt experientele mele dar...... mi s-a intamplat de 2 ori in viata sa visez exact ceea ce am trait a doua zi,nu erau zile obisnuite ci aveau o semnificatie aparte ptr mine (emotional)
marea mea nelamurire :avand in vedere ca ma gandeam intens la ce voi face in acele zile eu am influentat "mersul lucrurilor" si de aici visul sau............visul a venit ca un avertisment la ce mi se va intampla in cele doua zile  :?
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Deanna

Am pierdut sirul experientelor paranormale pe care le-am avut si inca le mai am, :roll:care m-au adus la un moment dat in pragul disperarii.Mai recent am citit o carte care m-a ajutat sa inteleg ca nu sint singura aflata in aceasta situatie  iar solutii de a stapini aceste puteri se pot gasi.Autoarea cartii a fost nevoita sa se izoleze de oameni pina si-a dat seama gasind alte carti care descriau experientele sale ca si altora li se intimpla si a invatat sa se protejeze.Cei care au avut genul de intimplari paranormale care tin de cititul gindurilor sau stari de depresie sau disperare concomitent cu a prietenului/prietenei pot cauta pe internet citeva sfaturi la  www.KyraMesich.com ,una din cartile sale "The Sensitive Person's Survival Guide" (Ghidul de supravietuire al persoanelor sensibile)fiind tradusa si in romaneste acum citiva ani,ar mai putea fi gasita prin anticariate sau biblioteci publice pentru cine e interesat.

romulus

----Salut DarkLight ! Bine venisi pe aici !
----Chiar daca nu mai esti copil...
Citattot felu de copii imaturi, care or sa imi zica
tot trebuie sa observi ca esti contradictoriu . Spui ca
CitatNu ma iau dupa carti
. OK ! Dar atunci spune-mi te rog cum ai aflat de spre "vampirism energetic" cum ai afllat de "telekinezie" "de " telepatie" ???
----Sa nu-mi spui ca te-ai nascut cu ele (cunostintele), ca ti-au fost transmise genetic, si tu doar ai respirat si le-ai acumulat!!
----Faptul ca exista pe aici si copii "imaturi" sa nu te deranjeze! Nu-i lua in seama ! Trebuie sa  stii - daca ai avut rabdare sa citesti -  ca marea majoritate a celor care frecventeaza saitu' asta au avut, intr-un fel sau altul, experiente ce pot fi catalogate ca paranormale. Asa ca, esti printre oameni care te inteleg si nu te zburli daca vezi cate un post mai altfel ( ca sa nu zic "naspa")! Tu doar spuneti pasul, experientele! Sa fii sigur ca in acelasi timp ce ne povestesti, ceva se petrece si in tine, te limpezesti, poate intelegi altfel, poate-ti vor fi relevate adevaruri simple, pe care la un moment dat nu esti pregatit sa le pricepi. Dar, ai rabdare!
---Spui ca
Citatil urasc pe dumnezeu
! Brava, e dreptu' tau, dar imi vine sa zambesc ! Asculta colea de la mine: nu poti sa te urasti pe TINE la nesfarsit; pentru ca Dumnezeul ala pe care-L urasti, este si in tine. Te asigur . Mai devreme sau mai tarziu vei intelege!
----Mi-a placut asta
Citatcand sunt intr-o stare de relaxare, cand rad, sunt fericit, imi eliberez toata energia si incep sa citesc ganduri
!!! Bun. M-ar interesa ce trairi ai cand esti nefericit, posomorat, nenorocit, furios......?? Atunci ti se intampla sa mai citesti ganduri? Daca nu, te-ai intrebat de ce? Are vreo legatura cu iubirea, bucuria..... ??
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

gicu

toti suntem o creatie a domnului indiferent ce spunem sau gandim

tigre_01123

 Buna !

De vreo 6 luni am niste experientze paranormale asa cred eu ... la inceput am crezut ca sunt doar coincidente dar deja sunt 6 luni si chestia e ca devin stresante ... vad multe lucruri care se vor intampla pe langa asta mai si visez sunt ca un fel de viziuni asa cred pe langa asta simt prezentze in casa si sunt ff sigur deoarece in acele momente pisica mea o ia razana si se uita prin casa alearga, sare,miauna devine speriata ... si sunt mai multe lucruri amestecate pe care pur si simplu nu le inteleg ... de exemplu la scoala stateam in timpul orei linistit in banca si dintr-o data imi pornise o durere de cap pt cateva secunde si in timpul acela sa spart bucata de creta in 2 bucatzi ... mi sau intamplat mai multeacesta e doar unul singur .

Am si eu nevoie de niste sfaturi sau sugesti ceva da repede dak se poate deoarece nu mai stiu ce sa fac ... imi pierd controlul  :cry: !

tigre_01123

Daca ma putetzi ajuta ...


Putem vorbi si pe mess dak stitzi ceva ma gasitzi la id-ul de mess tigre_01123 .

Arckadii

Ti-am raspuns, am vorbit, sper sa rezolvi ceva. Astept mesajele tale pe forum in continuare.


Ark