Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Emisiuni la TV... nu ratati!

Creat de Nox, 08 Octombrie 2007, 11:16:15

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

sa fim seriosi... cand s-a referit la film, s-a referit la 2-3 interviuri pentru emisiune... sa nu credeti ca intentioneaza sa faca un film.

Yagg are multa dreptate... s-au promis multe la Miezul Problemei.

cum de altfel se zic multe si se uita...

iar generalul Strainu ne impresioneaza de fiecare data... vai vai... mai lipsea titlul de pe ecran in stil 0tv.. "senzational... repetam... extraodrindar!!! primul roman la roswell"...

inainte de altele... va invit maine sa ascultati Radio Guerilla
Asta la revista mesei, nene! cu Liviu Mihaiu
Credeti in OZN-uri? (joi 22 noiembrie 13:00-14:00)
http://www.radioguerrilla.ro/show.php?id=20
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

StarDust

#16
Citat din: Kymosabe din  21 Noiembrie 2007, 15:42:42
In cadrul acestei emisiuni Madalin Ionescu a afirmat ca intentioneaza sa realizeze un documentar referitor la cazul  ,,Balea Lac'' din 1978.

Ar fi grozav, acela e un caz pe care eu il consider foarte veridic, daca se va face, sper doar ca vor fi  relatari realiste a ceea ce s-a vazut acolo si nu la "inflorituri" de dragul publicitatii... Sa speram ca acea emisiune se va face. Va salut!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

adrianh

Acum la TV,pe antena 2 la emisiunea antena 2 special,despre 2012!
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!

lylyt_ice

  Am vizionat emisiunea si chiar am ramas placut impresionata de talentul impecabil si decent al moderatoarei. S-au abordat teme deajuns de acute referitoare la acest an 2012, cu toate ca m-a asteptam la mai mult, dar...totus un pas spre desinhibare s-a facut si asta este cel mai important. mult mai ampla si la obiect ar fii fost discutia, daca individul acela cu CHELIE ar fii lasat locul sau neocupat...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

loreley

                 Am vazut si eu emisiunea. Moderatoarea mi-a placut si mie iar "chelie" nu  :-D Mironov nu-mi place, nush de ce,dincolo de asta ma  asteptam la  mai mult ....in orice caz e un pas inainte...

loreley

                   Aseara   a  fost  la   National  emisiunea  lui  Madalin Ionescu   avind  ca  invitat  pe  gen.Strainu. Afost  mai  mult  o  trecere  in  revista  a subiectelor   legate  de asteroidul Apophis,2012,incalzirea  globala.Spun o  trecere  in  revista  deaorece  Madalin Ionescu  nu  prea  l-a  lasat  sa  vorbeasca  pe   gen  Strainu....ii placea  cum  suna   vocea   lui :evil:
Din  mesajele  citite  de  telespectatori unul  mi-a   atras  atentia :la  Cernobal  dupa  explozie  ar  fi   aparut  o sfera rosie care  ar  fi  luat  din  puterea exploziei....Gen  Strainu a  replicat  ca  nu  este  imposibil  dat  fiind  faptul  ca  exista    lumile paralele...
Stiti  ceva   in  sensul   acesta?   Eu   aud  prima   data :?     

lylyt_ice

 Avand in vedere ca, Strainu se mai cheama si GENERAL, ci nu vanzator la aprozar. ajungem la banuiala primordiala...sunt si in Romania, ca si peste tot dealtfel oameni cu RANG si NUME, care stiu mult , mult mai mult decit se pare, noua ni se dau informatii cu "PIPETA" si asta dupa zeci de ani de la intimplarea propriuzisa....Acum vine Strainu cu:lumi paralele, sfere luminoase, de ce nu ne spune si de unde si in ce baza  reala face EL astfel de afirmatii...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

loreley

      Lylyt  eu am   avut  impresia  ca  omul  nu  e  lasat  sa  vorbeasca  ...el  incepea sa  dezvolte ideile   si   Madalin   isi  amintea  de  cate  ceva :lol:

lylyt_ice

 Sa zicem ca Strainu vrea sa spuna mai mult....de ce nu o face(?) De exemplu; de ce nu comunica cu cei care vor sa stie mai mult, cum sunt anumite FORUMURI si asta pe fata, tu crezi ca el nu urmareste discutiile noastre(de exemplu)? Sigur ca o face dar nu se arata si nu vrea sa ia parte direct la dezbaterile noastre...DE CE ? Se considera de rang superior noua...sau care este motivul ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

loreley


               Nush  daca   urmareste discutiile  noastre,de  ce  ar  face-o?  Si  nu-l  vad  pe  Strainu  pe  forumuri :lol: Si nu  se  considera  de  rand  superior  noua  chiar  daca  stie  mai  mult ...omul  vine  la  emisiuni  cand  e  invitat dar  daca   are  asa   moderatori... :evil:
Nu  vezi  nu  se  spuna  pe  fata  se  lasa  sa  se  inteleaga  cate ceva  iar  ieri  el a   vorbit  la  general  nua   spus  de  exemplu"pararea   mea  este  ca..." 

lylyt_ice

 Exact ce am vrut sa spun eu ...in loc sa se raspandeasca in sfirsit "CEATA", se lasa sa se inteleaga, se discuta la modul "GENERAL" iar moderatorii sunt pe faza cand se pune in discutie o problema mai frapanta si schimba discutia pe alte coclauri...in concluzie :"INVIRTEALA PE DUPA PIERSIC".MOTTO!..."Timpul trece, leafa merge; noi cu drag muncim..." Tare sunt curioasa, cam ce pricepe un om normal care casca gura la TELEVIZOR...cant aude un Gen.Strainu, vorbind despre posibila existenta a lumilor paralele (?) Da, singurele de care stie bietul om ar fii, raiul si iadul si gata cu prea multe intrebari....Hm !
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

ariel

"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Deanna