Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

TOP 300 filme si documentare netraduse inca

Creat de FreeYourMind, 29 Septembrie 2007, 22:04:43

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Citat din: kellhus din  09 Septembrie 2009, 17:21:52
http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw
salut..aici gasiti pe youtube "continuarea" la ENDGAME-Blueprint For Global Enslavement.
The Obama Deception

Salut
Pe viitor poate te straduiesti un pic mai mult si il arhivezi si tu, pui o subtitrare (vezi daca e in lb. romana si nu in albaneza sau finlandeza), te uiti daca e sincronizata si il postezi si tu pe vreun server ca sa il ia si prostu' de mine si sa nu ma holbez ca magaru' pe "puriceii" de la Youtube.
Asa oricine poate sa arunce cu linkuri, da sa pui un pic osu' la treaba... mai greu, este?
Boon, sa ai o seara buna in continuare!

Urban
_________________________________________________________________________

The Obama Deception (2009)
(filmul are subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://dl.transfer.ro/The_Obama_Deception-48a21e78d.rar

Un film documentar care distruge mitul prin care presedintele Obama lucreaza pentru interesele poporului american (bine, nu stiu daca pana la el a lucrat vreun presedinte pentru interesele americanilor, nu vad de ce Obama ar face exceptie).

Rayden

@Urban,
stiu ca mai ai ceva filme la fel de interesante ca cele postate pana acum, asa ca..continua te rog, postarea acestora.

merci!!!
Rayden

Urban

Ancient Aliens (2009) Documentar
(filmul are subtitrare in lb. romana)


Download
http://dl.transfer.ro/ANCIENT_ALIENS_Documentar-Transfer_RO-23Dec-31ff40.rar

"Ancient Aliens" este un documentar extrem de interesant prin faptul ca prezinta imagini filmate ale unor desene, cladiri sau obiecte antice, ale caror caracteristici avansate pot fi explicate doar printr-o tehnologie foarte performanta, cum ar fi:
- desenele uriase de la Nazca, Peru, a caror forma poate fi deslusita numai din avion.
- ruinele de la Puma Punku, Bolivia, unde au ramas blocuri uriase de piatra din cea mai dura taiate cu o precizie uluitoare.
- harta amiralului turc Piri Reis din anul 1513 care pe langa acuratetea incredibila cu care reproduce coastele Europei, Africii de Nord si a Braziliei, prezinta si continentul Antarctica (ca si cand nu ar fi acoperita de gheata).
- calculatorul mecanic descoperit la Antikythera, vechi de cel putin 2000 de ani si care are un mecanism atat de complex incat este imposibil sa fie explicat prin nivelul tehnologic al civilizatiilor antice.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1418108/

Urban

#33
The Arrivals (documentar)
Subtitrari in lb. engleza


Download
Episoadele  1 - 10   http://dl.transfer.ro/The_Arrivals_1-10-transfer_RO-14jun-8d139a.rar
Episoadele 11 - 20   http://dl.transfer.ro/The_Arrivals_11-20-transfer_RO-14jun-d89650.rar
Episoadele 21 - 30   http://dl.transfer.ro/The_Arrivals_21-30-transfer_RO-14jun-c3006c.rar
Episoadele 31 - 40   http://dl.transfer.ro/The_Arrivals_31-40-transfer_RO-14jun-ea8220.rar
Episoadele 41 - 51   http://dl.transfer.ro/The_Arrivals_41-51-transfer_RO-14jun-005221.rar

One of the most powerful and influential series of videos you'll ever see on the internet...
The aim of the series is to expose the Matrix that has been systematically engineered by the World Elites.

Linkuri
http://www.wakeupproject.com/VList.asp?Series=1
http://thearrivals.blogspot.com/

Fisierele stau pe server pana pe 24 Iunie.

dacian

Urban, verifica si tu primele 2 linkuri (eu atat am verifucat), mie "imi spune" ca fisierele nu mai exista acolo.

Urban

Problema e de la Transfer.ro, fisierele au fost ieri adaugate...
Deh, mai au si ei probleme din cand in cand.

OzN_HunteR

Nu merg toate, dar oricum multumesc....

Ps: schimba poza urban ca mi-am zgariat monitoru cand am dat dupa musca aia....dupaia am vazut ca nu e reala.. :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :?
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Urban

THE COCA COLA CASE (2010)
(filmul are subtitrare in lb. romana)

Download
http://dl.transfer.ro/The_Coca_Cola_CASE-transfer_RO-17nov-da7979.rar

In acest amplu film documentar de astazi, lansat la inceputul acestui an, realizatorii German Gutierrez si Carmen Garcia, aduc acuzatii extrem de grave imperiului Coca-Cola, privind implicarea acestuia in rapirea, torturarea si asasinarea liderilor sindicali de la fabricile de imbuteliere din Columbia, Guatemala si Turcia.
Realizatorii urmaresc odiseea avocatilor specializati in dreptul muncii, Daniel Kovalik si Terrence Collingsworth si a energicului activist al campaniei "Stop Killer-Coke !" (Opriti Coca Cola Ucigasa!), Ray Rogers, in incercarea lor de face responsabila corporatia gigant, in aceasta lupta legala privind drepturile omului.
Multi lideri sindicali de la fabricile de imbuteliere ale Coca-Cola din Columbia, au fost ucisi, sute de alti muncitori fiind rapiti, sechestrati si torturati de violentele organizatii paramilitare, in deplina complicitate cu directorii fabricilor.

Cei doi avocati au initiat o serie de procese in tribunalele federale americane, in baza unui foarte vechi act legislativ "Alien Tort Claims Act" din 1789 (care a stat la baza Constitutiei SUA), pentru crime, rapiri si torturi aplicate muncitorilor din Columbia si Guatemala.
Prin intermediului activistului Ray Rogers, au atacat si imaginea gigantului din Atlanta cu devastatoarea campanie "Stop Killer-Coke !", provocand excluderea produselor corporatiei din zeci de campusuri universitare americane si canadiene.
Boicotul a trecut si peste ocean, in Marea Britanie, Franta si Irlanda.
Procesele au fost initiate in SUA, in 2001 si 2006, de United Steelworkers of America si International Labour Rights Fund in numele sindicatului Sinaltrainal, ai carui membri au fost sechestrati si torturati si in numele familiilor supravietuitoare ale celor doi lideri asasinati, Isidro Segundo Gil si Adolfo De Jesus Munera.

Acuzatiile au fost: contractarea sau implicarea fortelor paramilitare de securitate, care au utilizat masuri de extrema violenta, asasinand, torturand, sechestrand ilegal si intimidand liderii uniunii sindicale. Atat procesele cat si campania anti imagine, au avut drept scop fortarea Coca-Cola la a renunta definitiv la varsarile de sange, compensarea victimelor si ameliorarea conditiilor de munca.
Campania a solicitat de asemenea recuzarea judecatorului Joseph E. Martinez, care a prezidat procesele initiale contra Coca-Cola, din cauza unor serioase conflicte de interese si a declaratiilor publice facute de acesta, privind cazurile aflate pe rol.

Sursa:
http://fymaaa.blogspot.com/2010/11/cazul-coca-cola-campania-stop-killer.html

Urban

#38


Home (2009) Documentar
(are subtitrare in lb. romana)


Download
http://dl.transfer.ro/Home-transfer_RO-25nov-77b636.rar

In doar cateva decenii, umanitatea a dat peste cap balanta planetei noastre, una stabilizata in miliarde de ani de Evolutie.
Pretul pentru greselile noastre e mare, dar este prea tarziu pentru a mai privi situatia cu pesimism.
Omenirea are mai putin de zece ani la dispozitie pentru a pune capat tendintei de degradare a ecosistemului si pentru constientizarea stricaciunilor aduse de modalitatile noastre de consum al resurselor.
Oferindu-ne filmari unice din peste 60 de tari, vazute din aer, Yann Arthus-Bertrand pune, alaturi de alti oameni preocupati de soarta planetei, o piatra in temelia edificiului pe care, impreuna, trebuie sa-l reconstruim.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1014762/
http://www.cinemarx.ro/filme/Home-Acasa-392389.html
http://www.cinemagia.ro/filme/home-42799/

Merita!


Xanadron

#40
Un interesant interviu al lui Bill Ryan pe Project Avalon (sau Project Camelot Portal) - pe inepuizabila tema "THE RULERS OF THE WORLD":  :martiansad:

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?10234-THE-RULERS-OF-THE-WORLD-a-new-Project-Avalon-video-interview/page53

http://www.youtube.com/watch?v=t2KDtqIP7kk&feature=player_embedded
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

nofeardaniel

Exista vre-un locusor de unde se pot copia documentarele de mai sus ??
sau o arhiva de titrari ?

Multumesc
"Orice prost poate sti. Scopul este sa intelegi." / Albert Einstein.

SLEAH19

#42
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

angellla29

Mie mi-a placut foarte mult serialul Merlin, O productie BBC foarte interesanta care a rulat si la noi. Doar  trei sezoane pana acum. aici le puteti vedea toate episoadele inclusiv seria 4 care nu a fost difuzata . In octombrie va aparea sezonul 5.Acest serial m-a impresionat de la inceput datorita tentei sale istorice si a faptului ca imi place magia. Este vorba despre un baiat pe nume Merlin care are ghinionul sa se nasca cu puteri magice intr-o vreme in care magia este interzisa pe teritoriul Camelotului. Sub protectia lui Gaus, fizicianul curtii, Merlin incearca sa isi controleze puterile iar in acelasi timp sa il protejeze si pe viitorul rege al Camelotului, Printul Arthur. Merlin este slujitorul acestuia iar acesta este destinul lui, sa se asigure ca Arthur va ajunge la conducere dupa decesul tatalui sau. Cum era de asteptat Merlin are de infrant multi dusmani si este pus de nenumarate ori in situatii limita si trebuie sa isi foloseasca puterile cu grija pentru a nu fi descoperit. Partea amuzanta a serialului este ca toata lumea il considera pe Merlin un servitor idiot... de cele mai multe ori chiar au dreptate.



Iar aici este linkul unde puteti urmari tot serialul tradus. E foarte interesant!!! Mult mai interesant decat tampenile de telenovele pe care eu nu le suport!


http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/merlin-serial-online-subtitrat-toate.html

MALEFICE

Under Occupation: Toronto G20 Operation - FULL MOVIE
Under Occupation: Toronto G20 Operation - FULL MOVIE

DIAZ - Don't clean up this blood - Trailer Ufficiale HD

DIAZ - Don't clean up this blood - Trailer

Va propun spre vizionare aceste 2 documentare.Primul este intreg,al doilea "DIAZ" se gaseste pe torrente.
The demon`s name is surveillance!