Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza - video

Creat de alex30, 18 Septembrie 2007, 10:30:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

#15
Pentru ca acest video a fost scos din topicul ''Pagina comica'' cu motivul precum ca moderatorul nu a vazut nimic comic la el (cu toate ca altii au vazut)  m-am gandit sa-l pun aici ca sa nu fie acest video pierdut si la fel ar fi pacat si de timpul pierdut acelor membrii care au raspuns acestui clip.Deci a-l voi reposta din nou aici.Cu aceasta ocazie puteti vedea si voi cat de bine se pot face filme cu OZN'uri doar din amuzament folosind tehnica digitala.Vizionare placuta.
___________________________________________________________________________


Un video foarte interesant.Navele reptilienilor vor sa rapeasca un pamantean dar dintr-o data o nava a grey'lor pune piedica reptilienilor si le face figura  :lol: LOL

http://uk.youtube.com/v/otFQoOk1OKE

Link direct catre video: http://uk.youtube.com/watch?v=otFQoOk1OKE


Citat din: StarDust din  28 Martie 2008, 00:02:16
Multam' Jackie, e dovada suprema!!! Reptilienii exista, si sunt cei mai tari!!! :D


Adevarat spus StarDust.Reptilienii sunt pretutindeni.Si eu sunt reptilian dar din cand in cand ma dechizez in hipopotan ha ha ha :lol: LOL


Citat din: ciuciulete din  28 Martie 2008, 09:05:51
Jackie, te-ai gandit si tu un pic, ca filmul prezentat de tine nu e fals, ci doar mascat si impachetat sub titulatura de fals, ci de fapt este cat se poate de real si cu mesaj cat se poate de clar (nemaivorbind de simbolistica pentagonului)?
De ce spun ca nu e fals: Pai pe forum in ultima vreme sunt fel si fel de posturi care prezinta multe lucruri pe care noi le credeam false, ca fiind de fapt reale si construind "the big picture" (de ex scheleti gigantici, cranii de chupahabra, fete pe marte in 3D, tehnologii perverse de tiparire a bancnotelor -> piele de reptilian si alte anomalii pe care le-am semnalat pe acele topicuri si plus altele nesemnalate, ) . Prin urmare, falsul este egal cu realitatea. Think about! Trezeste-te la realitate, man!  :wink:

Da, ca sa fiu clar, a fost o ironie la adresa celor care posteaza gratuitati nefondate (exemplele semnalate) si pe care le includ fortat in asa zisul "the big picture".


Ciuciulete sa stii ca sunt multi pe lumea asta care vor spune ca filmul pe care l-am expus mai sus este adevarat doar ca se fac musamalizari.Un exemplu foarte clar a-l poti vedea pe pagina 1 al acestui topic daca vei citi cu atentie. :lol:

Nox

#16
Încã nu vãd nimic comic la acel clip lucrat in CGI (GCI).

ªi dacã tot l-ai pus în Laborator hai sã-l analizãm: pe ce bazã ai tras concluzia care este nava ce aparþine reptilienilor ºi care este cea care aparþine cenuºiilor?

De unde nu ºtii cã este tocmai invers?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

DepthOfField

#17
Urban a spus:
CitatRaspuns: Sters: Video /Atacul Grey'lor catre Reptilieni  : 28 Martie 2008, 15:45:49   

--------------------------------------------------------------------------------
Salut Ciuciulete

De acord cu tine ca multe falsuri se iau drept concrete.
Referitor la "pareidolia" trebuie sa iti reamintesc ca termenul apare de doar cativa ani incoace si a fost mentionat pentru prima oara de catre un jidan.
Foarte adevarat ca multe imagini (ex. sfinxul de pe Marte) nu reprezinta nimic concret, insa deasemenea daca privim si reversul medaliei, poate ca pareidolia tocmai din cauza asta a fost inventata, pentru a masca anumite elemente reale intr-un ocean de elemente false....poti privi si din perspectiva asta....

Apreciez analizele fotografice pe care le-ai facut pe forum, foarte juste...dar inca nu ai mentionat care este parerea ta referitoare la existenta civilizatiilor avansate sau a altor forme de inteligenta extraterestra...chiar as vrea sa stiu care e.

Cat despre creierele spalate...e suficient sa arunci o privire in tara noastra...nu e nevoie sa cauti mai departe....nu are legatura cu membrii forumului (era adresata global)...

Raspuns:

Ciuciulete a spus:
CitatRaspuns: Sters: Video /Atacul Grey'lor catre Reptilieni « : 30 Martie 12:43:02 » 

--------------------------------------------------------------------------------

termenul pareidolia o fi vehiculat de doar cativa ani incoace, dar asta nu inseamna ca este un concept INVENTAT, ci doar inseamna ca acum s-a definit, delimitat concret fenomenul. Cum poti sa spui ca este un concept inventat, cand este EVIDENT ca se refera la un fenomen psihologic normal si verificabil chiar de fiecare in parte, incepand cu copii mici de la gradinita care, am mai spus, cu hartia de coala ulterior indoita in doua, si acuarele fac fluturi, chipuri si alte forme specifice fenomenului de perceptie cognitiva, iata, denumit, "pareidolia".
vrei sa spui ca de exemplu, poza mea... in care se vede "moartea" si nu o sticla de bere aruncata in tufis...este un concept inventat? Si daca a definit-o un jidan, ce daca? In afara ca era (probabil, nu am verificat) "jidan", era foarte probabil un bun psiholog sau specialist in perceptii. Dar fenomenul exista ca si mod de functionare al creierului de demult, nu e inventat.
Spui ca sub masca pareidolia se pot ascunde chestii subtile. Si ce? Daca nu pot fi discernate, atunci care mai e valoarea lor? Manipulare subtila? Pai toate MULTELE confuzii obisnuite specifice pareidoliei (deci NU simbolurile intentionate puse de reptilieni), care sunt chestii NORMALE, trebuie cumva interzise prin lege, ca, nu-i asa, manipuleaza subtil, precum simbolurile reptilienilor? Poate cineva sa discearna si daca da, care e granita intre confuzie ordinara si simbol pervers? Pai nu exista o granita bine definita. Insasi pareidolia este o recunostere de simboluri de catre creier, din baza sa de date, ca proces. Si atunci este normal sa promovam pareidolia ca si chestie perversa asa cum fac unii?

Citat
CitatCat despre creierele spalate...e suficient sa arunci o privire in tara noastra...nu e nevoie sa cauti mai departe....nu are legatura cu membrii forumului (era adresata global)...
Ba are legatura cu membrii forumului, pentru ca membrii forumurilor au fost cei care au criticat anumite aspecte minciunite din discursul lui Sevastase, si care au fost iata, "taxati" de sustinatori cu citate ca al tau , legat de creiere spalate", sub forma "iata ce se imtampla cand adevarul deranjeaza, vor apare negatiile din partea celor "orbi", dupa cum vedeti ca se intampla deja pe forum ca reactie la discursul lui Sevastase" .

Citat
Citat..dar inca nu ai mentionat care este parerea ta referitoare la existenta civilizatiilor avansate sau a altor forme de inteligenta extraterestra...chiar as vrea sa stiu care e.
Am mentionat in mai multe randuri, da, cred ca exista ET, ar fi o risipa imensa de spatiu in univers, doar ca noi sa fim singuri. Asta nu inseamna ca orice insecta, pasarica sau imaginatia chiar diabolica a vre-unui "specialist" vanzator de documentare misterioase, reprezinta ET. Si am dat cateva exemple in acest sens, si mai pregatesc in curand sper o analiza clara asupra elucrubratiilor unui astfel de vanzator de mistere.

p.s. Mi-am permis sa salvez cele 2 postari, pentru ca sunt suficient de importante de a nu fi sterse la cosul de gunoi
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

StarDust

Repostez aici fotografia care am facut-o unui "trail" de avion si in care se vad doua "obiecte" (stanga jos, pct. luminos, dreapta sus ob. cu umbra sub el) pe care nu le-am vazut in momentul fotografierii. Am mai postat aceasta poza si la sectiunea "Ce am fotografiat - reloaded" dar se pare ca s-a intamplat ceva cu pagina respectiva. Oricum, cred ca de fapt aici e locul cel mai bun sa o postez. E foarte pozibil ca cele doua ob. sa fie pasari, desi nu imi amintesc sa fi vazut asa ceva in momentul fotografierii. Poza este format *.jpg si exact in format-ul care am facut-o. Nu sunt mare expert in analiza video, poate cineva mai avizat, mai in domeniu ar putea sa isi exprime o parere.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Shadowman

 In viitor,pe YouTube ori pe ecranele televizoarelor cu greu vom deosebi falsurile !
Iar telespectatorii vor fi mai usor de manipulat !  :wink:
http://www.realitatea.net/cercetatorii-americani-au-creat-cea-mai-performanta-femeie-virtuala---video_334972.html
Vizionati filmul "Meet "Emily" - Image Metrics Tech Demo"
http://www.youtube.com/watch?v=bLiX5d3rC6o
O veste proasta pentru cercetatorii OZN  :cry: si-o mana cereasca pentru sarlatani !  :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Cautatorul

Citat din: Shadowman din  25 August 2008, 23:15:10
Vizionati filmul "Meet "Emily" - Image Metrics Tech Demo"

Am vazut filmul.
Dar primul om virtual de asemenea calitate a fost un barbat pe nume Ben Laden, si-l vedeam destul de des cu mesaje "inregistrate" pe diverse site-uri.
Daca tehnologia a ajuns in civilie... va dati seama ca CIA de mult foloseste aceste tehnici.

jean

Buna dimineata. Care este parerea voasta legata de primul film prezentat la urmatoarea adresa:
http://extraterrestrials-aliens.com/category/alien-videos
Prea se uita acei copii in directia respectiva. Unul din ei chiar arata cu degetul la un moment dat si celalalt intoarce capul. Asta inseamna ca au vazut ceva, sau macar au simtit.
Daca au vazut ceva, atunci nu este in regula. Pentru ca ar fi vazut si cei care au filmat, si nu cred ca se lasau asa usor, numai cu cateva cadre. Sau poate nu este nimic anormal, personajul fiind la o distanta destul de mare si neclar. Poate era chiar un copil normal. Sau poate este contrafacut. Si daca ar fi real cine ar crede?...Voi ce ziceti?
O zi buna.
Adevarul este dincolo de noi

horia2008

Mie mi se pare ca nu prea se uita, ci doar ca au aruncat o privire; nu stim despre ce discuta si spre ce s-au uitat; daca intr-adevar vedeau ceva de natura a ce se prezinta, cred ca erau mai marcati, macar cel ce filmeaza, plus ca in cadru in stanga jos mai apare un nene cu un aparat foto ce pare profi, deci ar fi avut ocazia sa nu se lase asa usor cu numai cateva cadre cum spui; plus ca chestia cu alura clasica de et pare este prea statica, ca o momaie ca sa insinuez asa :-o; sau o fi o chestie prea obisnuita pentru ei ca un et sa faca un pipi in padure?!!... :?
parerea mea




jean

Asi dori sa aud parerile voastre in legatura cu un film postat pe YouTube si preluat de Ufocasebook. UFO(s) Near NORAD in SW Colorado Springs, CO sau pe http://www.ufocasebook.com/2012/noradcolorado.html
Cele trei lumini au fost filmate pe 4 iunie, in jurul orei 20:00.

Ce cred eu despre  film:
Daca nu este un fals foarte bine realizat, atunci este o filmare foarte interesanta. Au mai fost filmate astfel de lumini.
Ce nu poate fi: Nu  cred ca este vorba de stele, planete, meteoriti deoarece modul de comportare a luminilor este diferit fata de corpurile enumerate mai sus.
Iluzie optica? Cred ca este exclusa. Luminile ies foarte bine in evidenta pe cerul intunecat iar calitatea filmari este destul de buna.
Cele trei lumini nu apartin unei structuri solide, sunt independente, asta o dovedeste schimbarea de pozitie, una fata de alta.
Observatia se incadreaza foarte bine ca FAN (fenomen aerian neidentificat). Sau pe romaneste OZN (obiect zburator neidentificat), desi in filmare nu prea zboara, pluteste.
Mai mult de atat, luminile parca stiu ca sunt filmate. Prea se aseaza pe linia de vizare a obiectivului. Incerc sa-mi imaginez cum s-ar fi vazut pe o linie defazata cu 90 grade fata de locul filmari.
Sa fie un proiect secret american?
Voi ce parere aveti? Ce credeti ca poate fi?...Va multumesc, o seara buna.
Adevarul este dincolo de noi