Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Suntem toti sclavi!?

Creat de burebista, 05 Iunie 2010, 23:09:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

adrian75

Se spune ca puterea corupe,iar puterea absoluta corupe intrun mod absolut...exista vreun remediu impotriva acestui efect generat de posesia puterii?

romulus

Citat.exista vreun remediu impotriva acestui efect generat de posesia puterii?

Eeeeeee cu siguranta :in principiu pacientul ar trebui sa fie obligat sa aleaga intre demisie si
a) Spitalul 9/ dusuri reci&socuri elecrice ;
b) 7,62  :-D
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Citat din: romulus din  29 August 2010, 16:31:34
Eeeeeee cu siguranta :in principiu pacientul ar trebui sa fie obligat sa aleaga intre demisie si
a) Spitalul 9/ dusuri reci&socuri elecrice ;
b) 7,62  :-D
Am zis !
...Mai exista totusi si varianta Uzi (frecvent utilizata si-n Lovilutzia din '89):
c) calibrul 5,6 mm  :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: serban din  29 August 2010, 13:29:50
Cazurile cu genii sociopate sunt cat se poate de normale. Procesul de constructie a unui geniu (nu e suficient sa te nasti doar peste medie) are la baza alienarea sociala - e ceva fundamental pentru formarea sa, pe langa acumularea de cunostinte. Deci cum poti pune in fruntea unei societati pe cineva care nu stie nimic despre acea societate?
Subscriu - cu precizarea ca mai sint si exceptii de la regula, de "genii nu tocmai pustii" :roll: - care-s insa rapid "anihilate" de establishment (cazul incomodului... jurnalist Eminescu e tipic).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

adrian75

De ce marea masa a oamenilor nu vad ceea ce se intampla in culise? De ce nu vad cine sant cei care ne conduc din umbra..la urma urmei si cei din spatele cortinei sant tot oameni,au si ei slabiciuni,comit erori...Care este de fapt situatia....multimile nu vad,nu vor sa vada sau si mai rau...vad si nu le pasa?

Tayka

Citat din: adrian75 din  03 Septembrie 2010, 20:27:59
De ce marea masa a oamenilor nu vad ceea ce se intampla in culise? De ce nu vad cine sant cei care ne conduc din umbra..la urma urmei si cei din spatele cortinei sant tot oameni,au si ei slabiciuni,comit erori...Care este de fapt situatia....multimile nu vad,nu vor sa vada sau si mai rau...vad si nu le pasa?
Vãd tot mai clar ce se întâmplã în culise,dar nu au ce face pentru cã nu sânt uniþi,ºi nu sânt uniþi pentru cã aºa se doreºte de cei din culise;dezbinare totalã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

Citatnu sânt uniþi pentru cã aºa se doreºte de cei din culise;dezbinare totalã.
Dezbinare la care se lucreaza intens, zi de zi si ceas de ceas, metodic, de catre oameni care stiu ce fac si cum fac ! Si in acest domeniu - ca peste tot , de altfel - intervine insa aleatoriul, neprevazutul, cumulul de imprejurari favorabile ( ori, ne/favorabile, depinde din ce unghi se plaseaza observatorul) care la un moment dat va produce un efect. Insa un efect cu totul nedorit de cei din umbra, de aia cu dezbinarea.
Exista o farama de adevar in zicerea " ...cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva, ii ia mai intai mintile..."! Subscriu si subliniez, doar asa, un mic amanunt ,poate nesemnificativ pentru unii:
- cum ar fi ca eu, romulus, sa fiu sef de stat , sa cunosc faptul ca "supusii" mei o duc prost, vai mama lor si sa ies la tribuna si sa anunt cu emfaza :" ...prostilor ... sclavilor ....va voi lua cu japca o treime din painea de la gura voastra si a copiilor, pentru ca asa vreau io, ca e criza....."!
Trebuie sa-mi fi luat Dumnezeu mintile, nu ? Aha .....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David