Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sunteti pregatiti?

Creat de Arckadii, 15 Septembrie 2007, 16:40:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gnrmarius

nelu28

CitatNu! Uriasii au aparut ca urmare a combinarii Fiilor Lui Dumnezeu cu fiicele oamenilor. Am pus versetul mai sus.
Problema se pune in felul urmator: Tinand cont ca Sfarsitul ar trebui sa vina odata cu aparitia Lui Hristos, ce se va intampla cand vor veni Annunaki din nou?
Oare vom fi iar sclavii lor?

problema e mai complicata ....orice început pe care l-a fãcut Dumnezeu a fost într-adevãr desãvârºit. Dar duºmanul a încercat întotdeauna sã-I strice Planul. Totul a început în Cer ºi a continuat apoi pe Pãmânt. Aceasta este Marea Tragedie. Dumnezeu a creat toate lucrurile într-un mod magnific ºi desãvârºit. Dar la un moment dat, în Cer, Lucifer a luat poziþie împotriva Lui. Apoi a înºelat prima pereche în Rai. Duºmanul nu a lãsat nimic aºa cum a fost la început. De atunci ºi pânã astãzi, a minþit, a înºelat ºi ºi-a exercitat influenþa distructivã. Nu existã cãsãtorie pe care s-o fi lãsat în pace sau o familie pe care sã n-o fi zdruncinat.

Este o luptã între luminã ºi întuneric, între bine ºi rãu, între viaþã ºi moarte. Suntem cu toþii mai mult sau mai puþin puºi la încercare în acest rãzboi duhovnicesc. Urmãtoarea mare confruntare universalã va avea loc atunci când îngerul Mihail va lupta împreunã cu îngerii sãi împotriva lui Satan ºi a oºti lui, la ridicarea la Cer a celor mântuiþi.

Duºmanul cãzut din ordinea cereascã a scos prima pereche în afara ordinii divine ºi a atras-o în propria-i cãdere. Ca fiinþã duhovniceascã, a folosit cea mai evoluatã ºi mai ºireatã specie dintre animale (Genesa 3:1) care, fãrã îndoialã, era cea mai apropiatã omului, adicã ºarpele care umbla vertical ºi putea sã vorbeascã.
   Conversaþia pe care ºarpele a avut-o cu Eva este bine redatã. Numai dupã ce a fost blestemat (vers. 14), el ºi-a pierdut forma ºi a devenit reptilã. De atunci înainte, pânã în Cartea Apocalipsei, duºmanul lui Dumnezeu este numit diavolul, Satan, balaurul ºi ºarpele cel vechi. Ceea ce s-a întâmplat pe pãmânt a fost ºi mai cumplit decât ceea ce a avut loc în cer. Cu toate acestea, heruvimii ºi serafimii, toate fiinþele divine care nu au fost influenþate de Lucifer, au rãmas în rânduiala divinã, în locul destinat lor. Pe pãmânt întreaga rasã umanã a fost supusã conducerii ºi stãpânirii lui Satan. El a reuºit sã influenþeze  prima pereche ºi s-o facã sã se îndoiascã de ceea ce zisese Dumnezeu: sã nu mãnânce din pomul cunoºtinþei binelui ºi rãului ºi sã nu încalce porunca sfântã a lui Dumnezeu, încãlcare care aducea pedeapsa cu moartea. El le-a promis cã ochii lor vor fi deschiºi ºi cã ei vor fi ca Dumnezeu. Duºmanul le-a spus: "Cu siguranþã cã nu veþi muri". 

Deformarea unui singur Cuvânt a fost suficientã pentru a cauza moartea. Duºmanul întotdeauna vorbeºte despre subiecte biblice, dar niciodatã nu rãmâne la Adevãrul original, el nu neagã Cuvântul, el îl rãsuceºte ºi astfel îi dã un sens diferit faþã de cel original. El atrage chiar ºi pe credincioºi în discuþii fãrã de sfârºit care submineazã credibilitatea Cuvântului lui Dumnezeu.
   Nu era vorba despre mâncarea unui fruct; aici ni se prezintã cum au început de fapt lucrurile. Era vorba despre pofta ochilor, care chiar ºi astãzi duce la pofta trupeascã. El nu numai cã a atras-o pe Eva într-o discuþie, el a amãgit-o, ºi aceasta s-a întâmplat înainte sã aibã loc înmulþirea naturalã, aºa cum Domnul a intenþionat sã fie când a spus: "Creºteþi ºi înmulþiþi-vã...".
   Se ºtie la ce ne referim dacã vorbim de o femeie amãgitã. Toatã lumea este conºtientã de implicaþiile frazei: "El a cãzut în pãcat." Scriptura spune: "Dacã un om înºealã pe o fatã nelogoditã ºi se culcã cu ea, îi va plãti zestrea ºi o va lua de nevastã" (Exod 22:16). Dupã ce ºarpele a amãgit-o pe Eva, ea s-a dat lui Adam, care nu o cunoscuse pânã atunci în acest fel. ªarpele ºi-a lãsat în urmã sãmânþa, adicã urmaºi. Cain a fost rodul lui natural, iar Abel a fost rodul natural al lui Adam. Dupã cele întâmplate în capitolul 3, citim capitolul 4:1-2: "Adam s-a împreunat cu nevastã-sa Eva; ea a rãmas însãrcinatã, ºi a nãscut pe Cain, ºi a zis: "Am cãpãtat un om cu ajutorul Domnului!" A mai nãscut ºi pe fratele sãu Abel. Abel era cioban, iar Cain era plugar". 
Doi fii total diferiþi au fost nãscuþi. Ultima parte a capitolului 3 ºi prima parte a capitolului 4 trebuie citite împreunã. Împãrþirea în versete ºi capitole nu au existat în manuscrisele originale. Ne este greu sã înþelegem ceea ce s-a întâmplat în aceiaºi zi, înainte ca Domnul sã vinã sã-i viziteze în rãcoarea serii. Apoi, ei s-au ascuns ºi Dumnezeu a chemat: "Adame, unde eºti?", dupã ce ei îºi fãcuserã ºorþuri din frunze de smochin pentru a-ºi acoperi ruºinea.
   Dumnezeu S-a referit direct la ceea ce se întâmplase, prin aplicarea pedepsei la locul potrivit, fapt care este valabil ºi astãzi. El i-a spus Evei: "Cu durere vei naºte copii". Nici o femeie nu a dat naºtere unui copil dupã ce a mâncat un fruct, nici mãcar prima femeie. Nu fãrã temei a dat Dumnezeu porunca Lui strictã în Legea Lui:
   "Sã nu te culci cu o vitã, ca sã te pângãreºti cu ea. Femeia sã nu se apropie de vitã, ca sã curveascã cu ea. Este o mare miºelie" (Levitic 18:23). El chiar a spus: "Blestemat sã fie cel care se va culca cu o vitã oarecare! ªi tot poporul sã rãspundã: "Amin" (Deuteronom 27:21).
    Pãcatul ºi cãderea au putut avea loc din cauzã cã Adam s-a supus influenþei Evei. Acuzându-l, Domnul i-a spus lui Adam:
"Fiindcã ai ascultat de glasul nevestei tale, ºi ai mâncat din pomul despre care îþi poruncisem..." (Genesa 3:17). Vina principalã a avut-o Adam, pentru cã el a încãlcat porunca pe care Dumnezeu i-a dat-o lui personal, ºi ca atare este scris: "ªi dupã cum toþi mor în Adam..." (1Corinteni 15:22). Din acel moment omenirea a fost separatã de Dumnezeu ºi pierdutã. Prima pereche a trebuit sã pãrãseascã Paradisul. Chiar atunci Dumnezeu a prezis Mântuirea prin sãmânþa femeii (Genesa 3:15).
   Când Dumnezeu a fãcut un legãmânt cu Avraam, El a cerut tãierea împrejur a prepuþului fiecãrui bãrbat, ca o aducere aminte a "Cuvântului poruncã" care a fost încãlcat, aducând astfel cãderea:
     "Acesta este Legãmântul Meu pe care sã-l pãziþi între Mine ºi voi, ºi sãmânþa ta dupã tine; tot ce este parte bãrbãteascã între voi sã fie tãiat împrejur" (Genesa 17:10). Dumnezeu a declarat cã semnul legãmântului este tãierea împrejur a prepuþului:
   "Va trebui tãiat împrejur atât robul nãscut în casã cât ºi cel cumpãrat cu bani; ºi astfel legãmântul Meu sã fie întãrit în carnea voastrã ca un legãmânt veºnic. Un copil de parte bãrbãteascã netãiat împrejur în carnea prepuþului lui, sã fie nimicit din mijlocul neamului sãu; a încãlcat legãmântul Meu" (Genesa 17:13-14). Tãierea împrejur a fost atât de importantã pentru Dumnezeu încât El a vrut sã-l omoare pe Moise, din cauzã cã nu-ºi tãiase împrejur fiul. (Exod 4:24-26).
   În timpul lui Iosua, Dumnezeu a dat porunca sã fie tãiaþi împrejur toþi fiii care au fost nãscuþi dupã ieºirea din Egipt (capitolul 5). ªi Mântuitorul a fost tãiat împrejur în ziua a opta ºi astfel supus poruncii divine (Luca 2:21-24). În Sfintele Scripturi orice poruncã are semnificaþia ºi locul ei.

redbyst

cam are asocierea lui 2012 cu biblia si apocaliposa! daca nu e apocalipsa ci doar o trecere la un nivel superior de ce se amesteca toate? pana la urma nu mai intelege mineni nimik.

Ma gandeam sa fac un lesing si voiam sa stiu daca mai are rost sa platesc la el :))

GreenDragon

Perioada la care faceti referire e cea a Caderii. Despre Cadere vorbeste si Eric Pearl in ultimul paragraf din pagina http://mysticway.bravehost.com/EricPearl.htm

Aceeasi chestiune e tratata si in "Pelerinul Taoist", carte ce relateaza biografia unui maestru taoist contemporan, Kwan Saihung (v. pag. 100).

Serban M

ATENTIE !
ATENTIE !
ATENTIE !
ATENTIE !

http://youtube.com/watch?v=MVg0bkn5fsA

Serban M

jaffa

nu stiu de ce multa lume are tendinta de a lua drept dovezi incontestabile, postarile de pe net , forum, chiar carti si alte publicatii media - vezi linkurile catre diverse adrese. Adik daca moi, as pierde ceva vreme in urmatoarele zile si as post un power point cu ce-mi trece mie prin capatana legat de 2012 sau alte subiecte, sunt sigur ca s-ar gasi destui sa ma citeze ca sursa veridica , drept, "uite, asa zice si asa".
Ori nu ar tb sa analizam mai intai pentru ce se constituie o serie de publicatii, care este scopul lor - material, de bravada sau alte interese...?!

lylyt_ice

jaffa , esti si tu in aceeasi pozitie, ca si foarte multi oameni de pe aceasta planeta...pe deoparte asculti ce spun cei ce ne conduc impreuna cu asa numitii "Oameni de stiinta" recunoscuti si promovati de guvernele lumii, iar pe de alta parte, privesti nedumerit ce spun ceilalti oameni de stiinta, dar care nu sunt recunoscuti de cei ce ne conduc...!!! Acum ramane la aprecierea ta pe care dintre cele doua tabere le crezi...?!? Asta incerc eu, de exemplu...VREAU SA STIU ADEVARUL!!! Asta nu inseamna ca noi toti; (si suntem din ce in ce mai multi) care dorim acest lucru, suntem idioti si o sa cascam ochii la toti pierde vara de pe internet, sau cei ce fac tot felul de farse ieftine, (poate cu scopul de a induce in eroare sau pur si simplu sa castige bani de la fraieri). Acum ramine la aprecierea ta cum gindesti si ce crezi...dar nu incerca sa arunci o umbra nefasta asupra celora care cauta... "inca"....e dreptul fiecaruia sa decida ce ia drept real si ce nu...! Nu omite sa realizezi faptul ca lumea este condusa de oameni care manipuleaza inca totul prin intermediul religiilor...despre care ...STIU CU TOTII FOARTE BINE CA SUNT FALSE...!!! Atunci te intreb; Pe cine mai crezi?...Nu cumva iti da si tie putin de gindit si incerci sa pui pe cintar cam totul? Cit timp sa ne mai lasam indopati fortat "prin perfuzii"(?) Nu crezi ca ar trebuii sa stim si noi ce gust are hrana pe care o inghitim...daca e otrava...............?:::?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Nox

Cei care au exploatat frica oamenilor, în sensul de a face bani de pe urma ei, au existat, existã ºi vor mai exista -- de la Egiptul Antic, la Încãlzirea Globalã (vezi taxa pe CO2)... la iminentul impact cu un asteroid, dar asta nu exclude posibilitatea/probabilitatea ca fenomenul respectiv sã fie cu adevãrat real.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

jaffa

Citat din: lylyt_ice din  08 Mai 2008, 02:09:39
jaffa , esti si tu in aceeasi pozitie, ca si foarte multi oameni de pe aceasta planeta...

cam indrazneata afirmatia, nu crezi? pe baza unei replici sa tragi o concluzie?
eu n-am spus sa stam sa ascultam la aceia care " au fost recunoscuti" drept savanti - in definitiv termenul de savant este dat raportat la marea majoritate. eu am afirmat ca nu e bine sa luam de bun tot ce se posteaza si se afirma pe diverse cai, pentru ca in definitiv, asta e si rostul acestui site, de a pune intrebari, nu de a urma "orbeste" ce ne arata altii. numai ca astept, de fiecare data, ca atunci cand cineva vine cu o ipoteza, sa vina si cu o posibila explicatie logica - nu asta facem aici? trecem faptele, minciunile media si de alta natura prin filtrul ratiunii si al eternei intrebari "de ce".
e simplu sa citezi din niste "manuale" de filosofie si sa dai explicatii ezoterice la fiecare fenomen pe care nu esti in stare momentan sa-l descifrezi.
e simplu sa vezi intr-un foc de tabara, limbile dracului, e simplu sa vezi umbrele din padure drept mici omuleti negri, gri sau rogvaid.
dar, hai atunci cand facem o afirmatie, sa incercam sa si incercam sa o demonstram, si nu cu aberatiile altora, ci posibil cu fapte, cu experimente, chiar facute de noi insine, nu de savanti recunoscuti.

Serban M

Citat din: jaffa din  08 Mai 2008, 21:15:45

cam indrazneata afirmatia, nu crezi? pe baza unei replici sa tragi o concluzie?
eu n-am spus sa stam sa ascultam la aceia care " au fost recunoscuti" drept savanti - in definitiv termenul de savant este dat raportat la marea majoritate. eu am afirmat ca nu e bine sa luam de bun tot ce se posteaza si se afirma pe diverse cai, pentru ca in definitiv, asta e si rostul acestui site, de a pune intrebari, nu de a urma "orbeste" ce ne arata altii. numai ca astept, de fiecare data, ca atunci cand cineva vine cu o ipoteza, sa vina si cu o posibila explicatie logica - nu asta facem aici? trecem faptele, minciunile media si de alta natura prin filtrul ratiunii si al eternei intrebari "de ce".
e simplu sa citezi din niste "manuale" de filosofie si sa dai explicatii ezoterice la fiecare fenomen pe care nu esti in stare momentan sa-l descifrezi.
e simplu sa vezi intr-un foc de tabara, limbile dracului, e simplu sa vezi umbrele din padure drept mici omuleti negri, gri sau rogvaid.
dar, hai atunci cand facem o afirmatie, sa incercam sa si incercam sa o demonstram, si nu cu aberatiile altora, ci posibil cu fapte, cu experimente, chiar facute de noi insine, nu de savanti recunoscuti.

hai sa facem un pariu domnule jaffa,acela ca posturile dvs de mai sus au fost date ca un splash la reactia vizualizarii numarului 2012,nu ati citit decat ultima pagina a acestui thread,urmand sa trageti concluzii deja inchipuite de dvs.cereti argumentari solide insa nici macar nu ati vazut cat s-a scris.

ce experimente am putea face cu ''noi insine'' pe aceasta tema ? in afara faptului ca ar trebui sa ne ''deplasam'' in timp si sa zicem da sau ba? presupun ca ai auzit de rezonanta schuman http://www.highdesertshaman.com/Schuman_Resonance.html ,oare?

Serban M

dar de zero point? oare pana si nasa a ajuns in halul asta ? http://www.unexplainable.net/artman/publish/article_8375.shtml

http://science.nasa.gov/headlines/y2007/14dec_excitement.htm?list951772

Ce oare vrea sa ne transmita pentagonul prin confirmarea calendarului si prezicerilor maiase referitoare la anul 2012? hai sa punem cap la cap si sa acceptam ca am ajuns in calitate de oameni in acel punct in care orice informatie este absolut inacceptabila pana la proba contradictorie (vad = cred) oameni buni,nu mai e mult.

alinutzu

Citat din: Sirius13 din  08 Mai 2008, 22:10:45
dar de zero point? oare pana si nasa a ajuns in halul asta ? http://www.unexplainable.net/artman/publish/article_8375.shtml

http://science.nasa.gov/headlines/y2007/14dec_excitement.htm?list951772

Ce oare vrea sa ne transmita pentagonul prin confirmarea calendarului si prezicerilor maiase referitoare la anul 2012? hai sa punem cap la cap si sa acceptam ca am ajuns in calitate de oameni in acel punct in care orice informatie este absolut inacceptabila pana la proba contradictorie (vad = cred) oameni buni,nu mai e mult.

salut ...
am intrat pe unu din linkuri si am vazut o chestie interesanta cu undele alfa emis de creier ... acestea se emit atunci cand creierul are o frecventa intre 7 - 13 Hz , spuneau ei acolo ca ar fi posibil ca sa asculti intr-o casca o frecventa de 200Hz si in alta 208Hz, iar creierul sa vibreze exact la acea diferenta 8Hz astfel va emite acele unde ...

vroiam sa intreb dacastie cineva vreun program(software) care poate face acest lucru ...
can't stop the signal ...