Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tobias si saltul cuantic din 18 septembrie 2007

Creat de loreley, 08 Septembrie 2007, 20:15:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

loreley

"TOBIAS

Tobias este o energie, un spirit, canalizat prin Geoffrey Hoppe. Tobias face parte dintr-un grup spiritual, numit Consiliul Crimson. Acest consiliu are ca obiectiv spiritual sa invete/predea utilizarea energiei pe aceasta planeta si in alte locuri ale Universului, din Creatiei. Tobias si Consiliul Crimson aduc energia intelepciunii, a iubirii si o perspectiva din cealalta parte a voalului.

Mesajele lui Tobaias din Consiliul Crimson au inceput in 1999, printr-un grup de lucratori ai luminii, din zona Colorado , cunoscuti ca Shaumbra. Ei obisnuiau sa inceapa sesiunea de comunicari, cu vorbe ca acestea :

In acesta zi, eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul vostru, pe care noi il numim Cauldre (Geoffrey Hoppe), dar in acelasi timp, va vom vorbi fiecaruia, ne vom adresa inimilor voastre, Sinelui vostru Divin. Cuvintele pe care le veti auzi (si citi) nu sunt atat de importante, pe cat sunt mesajele, iubirea si energia, pe care le aducem familiei Shaumbra, in aceasta zi.

Tobias a numit Cercul Crimson ,,Clasa Noii Energii Spirituale".El este aici pentru ca noi sa invatam dinamica noii imputerniciri si iluminari. Asa cum a spus Tobias, noi ajutam la crearea arhitecturii noii energii. Noi invatam cum sa integram Adevaratul nostru Sine in Sinele nostru Uman, pentru a deveni Divini Umani, care umbla pe acesta planeta. Pe masura ce invatam despre natura noastra divina, usor si in liniste, noi ii instruim pe ceilalti, ca sa-si accepte .


Si   iata ce zice Tobias :-D

Saltul Cuantic
Transmis de Tobias prin Geoffrey Hoppe
'Ask Tobias' - The Tobias Materials
Minneapolis, Minnesota
30 Aprilie 2005

ªi iatã dragã Shaumbra cum noi continuãm energia acestei clase de studiu la care voi aþi participat de-a lungul vieþii voastre ºi în multe alte vieþi înainte de aceasta. Am ajuns la aceastã chestiune pe care o numim Saltul Cuantic. A fost prezis de foarte mult timp, a fost prost interpretat, prost diagnosticat ºi greºit înþeles de foarte mult timp. De aceea v-am chemat pe voi Shaumbra ºi voi ne-aþi ascultat fiind aici pentru a discuta acest subiect important. Ce este ºi ce nu este Saltul Cuantic, de ce mulþi îl interpreteazã ca fiind sfârºitul timpului, ceea ce NU este. Deci, noi suntem aici pentru a vorbi despre acest moment sacru în care voi trãiþi, despre ceea ce voi trãiþi acum în vieþile voastre. Vom vorbi despre aspectul fizic al saltului cuantic, ºtiinþã, vom vorbi despre energia sa holisticã, despre ceea ce voi puteþi face acum ºi care sunt potenþialele acestui salt cuantic. Data despre care am vorbit, este 18 septembrie 2007. Sunt mulþi cei care au gândit cã aceastã mãreaþã tranziþie se va petrece în 2012. A fost prezisã în calendarul Mayaº sã aparã la acel moment, dar, aceasta nu a fost o datã fixã, nu a fost setatã exact în conºtiinþa globalã ci este foarte flexibilã.

În cuvinte simple, Saltul Cuantic înseamnã cã totalitatea conºtiinþei umane ºi sistemul de suport al acesteia la nivel angelic ºi pãmântesc va trece pe un alt nivel, dar, de aceastã datã, trecerea este diferitã de oricare alta ce a avut loc în trecutul umanitãþii.

Deci, sã începem cu întrebãrile:
- Cum am putea noi, fiinþele umane, sã incorporãm ºi sã trãim Saltul Cuantic dincolo de un concept care ne este înfãþiºat?

Hmm.. Excelentã întrebare!
Într-adevãr, este o datã în viitor ºi existã o tendinþã de a trãi pentru acea datã, dar, aºa cum unii dintre voi ºtiþi ºi acum, aþi trecut prin asta de ceva vreme. Nu trebuie sã aºteptaþi 18 septembrie 2007... Aceasta este data la care conºtiinþa globalã a umanitãþii atinge un punct de saturaþie ce va genera trecerea pe un alt nivel, dar, noi v-am întrebat Shaumbra acum ceva vreme: Sunteþi gata sã pãrãsiþi conºtiinþa de masã? Sunteþi gata sã mergeþi dincolo de graniþele ºi limitarea conºtiinþei de masã? Cu câteva mici excepþii voi aþi rãspuns DA. Deci, puteþi spune cã aþi trecut fiecare printr-un Salt Cuantic personal la nivelele voastre interioare. Literalmente, voi aþi trecut prin acest salt înaintea restului umanitãþii. Diferenþa va fi dupã aceastã datã când veþi vedea lucrurile din jurul vostru schimbându-se într-un mod cu totul nou. Puteþi spune cã, pânã acum, totul a evoluat într-un mod linear. Cea de-a treia dimensiune în care existaþi este linearã. Timpul urmeazã timpului. Spaþiul ocupã un anumit element dimensional. Dar, dupã data Saltului Cuantic, aceasta se va schimba. Haideþi sã ne uitãm prin ce aþi trecut voi pentru a înþelege prin ce va trece umanitatea. Aþi pierdut socoteala timpului. Nu mai este ceea ce pãrea a fi. Unii dintre voi pur ºi simplu nu mai folosiþi ceasurile. Aþi pierdut simþul spaþiului, orientarea spaþialã. Câteodatã vã simþiþi în mai multe locuri în acelaºi timp. Acestea sunt unele din simptomele saltului cuantic, a fi total multidimensional. Nu trebuie sã fiþi numai aici pe scaun. Puteþi fi în mai multe locuri simultan.
Alt aspect al saltului cuantic este ca totul merge mult mai repede, pare cã merge mult mai repede. Schimbãrile sunt foarte rapide. Voi trãiþi aceastã experienþã deja în vieþile voastre. Aþi trãit de asemenea ºi experienþa trecerii printr-o curãþire spiritualã. V-aþi eliberat de multe lucruri care nu vã mai serveau. Chiar vorbeam astãzi despre karma ancestralã, curãþirea pânzelor de pãianjen, a lãsa în urmã tot ceea ce nu vã mai serveºte. Deci, într-un sens dragã Shaumbra, voi sunteþi pionierii, voi aþi trãit experienþa unor aspecte ale Saltului Cuantic înainte de data la care acestea se va petrece pentru conºtiinþa de masã.
Cel mai important element al Saltului Cuantic este faptul cã acea nouã energie va putea fi incorporatã ºi adusã în realitatea voastrã. Din momentul în care voi aþi pãrãsit Acasã, regatul Spiritului, aþi lucrat cu o cantitate finitã de energie. De când aþi trecut prin Zidul de Foc a fost o cantitate finitã de energie în Omnivers. O cantitate imensã, dar totuºi finitã. Voi mutaþi energia de la un loc la altul, schimbând înfãþiºarea ºi natura acelei energii, distrugând-o pentru a o recrea în alt mod. Dar voi vã jucaþi cu aceeaºi cantitate de nisip din cutie. Noua energie este chiar energie nouã, aceasta însemnând cã pentru prima datã în afara lui Acasã, împãrãþia Spiritului, va fi o nouã energie. Voi aþi început deja sã lucraþi cu ea în Corp, Minte ºi Spirit. Pare mai degrabã invizibilã ºi iluzorie, deoarece nu sunteþi încã obiºnuiþi cu ea, dar ea este acolo. O putem vedea în energia voastrã, începe sã infuzeze aceastã realitate. În curând pe Pãmânt dupã data de 18 septembrie 2007, noua energie va pãºi încet dar sigur ºi va deveni disponibilã pentru umanitate în întregul ei, pentru Pãmânt.
Vedeþi, uneori este mult mai simplu decât vã închipuiþi voi. Pãmântul trece acum printr-o crizã de energie. Folosiþi combustibil vechi fosil. Combustibil vechi de eoni ºi vieþi. Aceºti combustibili sunt pe sfârºite. Rezervele sunt mult mai mici decât crede cea mai mare parte a umanitãþii. Se consumã rapid. Guvernele voastre, oamenii care þin pârghiile nu vor sã creeze panicã, aºa cã vorbesc despre cãutarea de resurse, dar ei ºtiu cã pentru a continua pe Pãmânt dupã urmãtorii 30-40 de ani, vor trebui sã gãseascã altceva. Pur ºi simplu nu mai este suficient combustibil fosil. Intrãm deci în era Noii Energii, energie ce poate fi creatã atunci "când lumina atinge apa". Este atât de simplu, Shaumbra, atât de simplu. Savanþii nu au vãzut încã acest lucru, deoarece privesc prin vechile lentile ale energiei dualitãþii, prin vechile concepte ale energiilor opuse, polarizate. Curând însã, dupã data de 18 septembrie 2007, vor înþelege cã nu este necesar ca forþele sã fie opozante pentru a crea. Nu-i aºa cã vã este familiar ceea ce spun? În vieþile voastre nu sunt necesare forþe opozante pentru a crea. Aceasta nu vã sugereazã nimic? Voi puteþi trece de la vechi la nou, înainte de aceastã datã, nu trebuie sã o aºteptaþi. Excelentã întrebare!

- Având în vedere cã vom face acest salt cuantic, de ce existã atâta polarizare în jurul nostru?

Hmm... Într-adevãr, de fiecare datã când are loc un salt major sau o schimbare ºi voi sunteþi încã în vechea energie, energie vibraþionalã, care este bazatã pe forþe opozante, unul din elemente va încerca sã rãmânã în vechea structurã, pe mãsurã ce celãlalt va înainta cãtre nou. Aceasta este fizica energiei duale, vibraþionale. Deci, în erele unor schimbãri majore ºi chiar la începuturile acestor ere ale umanitãþii, forþele opozante ies la suprafaþã. Ele luptã una împotriva celeilalte. O parte din conºtiinþã vrea sã pãstreze vechiul mod de existenþã. Unul din motive este frica, iar altul este iubirea ºi compasiunea faþã de vechile moduri de viaþã. Alte aspecte energetice cunosc faptul cã este timpul sã se extindã ºi sã se miºte spre înainte. Efectiv, când aceste forþe opozante se luptã una cu cealaltã, se creeazã un asemenea moment de energie, încât se faciliteazã schimbarea ºi trecerea la un nou mod. Vorbeam mai devreme în aceastã sesiune despre efectul sus-jos... Acesta creeazã un moment (ceva similar momentului din fizicã) pentru a catapulta conºtiinþa în noul nivel. Deci, ceea ce experimentaþi în vieþile voastre este ºi ceea ce planeta va experimenta în termeni de conºtiinþã de masã. Aþi trãit experienþa unor aspecte din voi care s-au întors cu susul în jos, cum este sã te lupþi cu tine însuþi, sã vrei sã te muþi cãtre nou dar o parte din tine sã reziste în vechiul mod. Veþi continua sã vedeþi asta pe Pãmânt. Niciodatã nu a fost atâta polaritate, atâta divizare a energiei. Aceasta deoarece o parte din conºtiinþã vrea sã rãmânã pe loc, simþind cã se întâmplã un salt major.

- Având în vedere saltul cuantic ce se apropie, poþi comenta cu privire la ceea ce vor trãi cei care acceptã schimbarea faþã de cei care se vor opune ei?

Da, pentru aceasta trebuie sã vã întoarceþi cãtre voi ºi sã observaþi situaþia voastrã personalã în ultimii 5-10 ani. Uitaþi-vã la ceea ce se întâmplã cu voi, la maximele ºi minimele pe care le trãiþi ºi veþi înþelege ceea ce se va întâmpla cu Pãmântul. Într-un fel, puteþi spune cã se va trãi experienþa a mai multã separare, mai multe tipuri de traume în a lãsa în urmã vechile moduri dar, în acelaºi timp, vor fi semne cã unele aspecte ale conºtiinþei vor progresa atât de repede încât vor accelera schimbarea. Veþi putea observa noi progrese în ºtiinþã începând cu descoperirea noii energii, noi tipuri de combustibili, moduri de a asigura energie care au fost atât de clare, dar ºtiinþa a trecut peste ele. Veþi observa progrese incredibile în medicinã, descoperiri ce vor conduce la vindecarea cancerului, potenþial în timpul acestei vieþi. Veþi vedea progrese ce vor conduce la vindecarea SIDA. SIDA este pur ºi simplu un dezechilibru al energiilor sexuale. Deºi vor veni toate aceste progrese în medicinã, existã mulþi oameni pe Pãmânt care nu vor sã se vindece. I-aþi întâlnit în activitãþile pe care le desfãºuraþi. Aþi depus multã muncã pentru a-i ajuta sã se vindece, dar nu aþi reuºit. Aceasta nu datoritã practicilor de vindecare, ci datoritã faptului cã ei nu sunt gata sau nu doresc sã se vindece.
Veþi vedea, aºadar, aceste progrese incredibile în medicinã ºi ºtiinþã, dar mulþi nu vor fi gata pentru aºa ceva, ceea ce va crea o prãpastie între forþele conºtiinþei. Veþi vedea Pãmântul fãcând propriile schimbãri, unele care vor veni chiar înaintea acestui salt cuantic (cutremure, vulcani sau vreme neobiºnuitã). Aceasta, deoarece planeta se pregãteºte de asemenea pentru salt.
Dar, din nou, aceasta nu înseamnã sfârºitul timpului, este sfârºitul unei ere ºi începutul uneia noi. Au mai fost multe schimbãri pe planetã, mai ales în ultimele câteva mii de ani. Cel mai recent a fost aproximativ acum 2000 de ani, un salt al conºtiinþei privitor la înþelegerea lui Dumnezeu, relaþia voastrã cu Dumnezeu. Mulþi dintre voi aþi fost acolo la acea vreme cu Iisus. A fost un salt incredibil, dar ce s-a întâmplat dupã acel salt? O vreme de întuneric, oameni care au cãutat sã se ascundã chiar sub pãmânt... Au fost zile negre pentru umanitate. Uneori, în timpul unei schimbãri radicale, va exista o "retragere" pentru un anumit timp. Noi nu spunem aici cã asta se va întâmpla, dar existã un potenþial pentru aºa ceva.
A mai fost o schimbare mare de conºtiinþã pe Pãmânt dupã cel de-al doilea rãzboi mondial. O conºtiinþã a libertãþii, a înþelegerii faptului cã lumina ºi întunericul nu trebuie sã se mai lupte. A fost o revoluþie socialã ºi religioasã... ªi aceste salturi de conºtiinþã au avut loc pânã spre sfârºitul mileniului. Mulþi au crezut cã planeta se va distruge la sfârºitul mileniului, dar nu s-a întâmplat aºa. Conºtiinþa a fost la nivelul în care a putut sã continue ºi sã ajungã la acest salt cuantic.
Este o diferenþã între salturile de conºtiinþã ce au avut loc pânã acum pe planetã ºi cel care va avea loc peste câþiva ani. Saltul cuantic din 2007 va aduce literalmente o nouã energie. Pentru cei care sunt destul de sensibili ºi conºtienþi, pot sã înceapã sã lucreze cu aceastã nouã energie. Aceasta le va schimba viaþa exponenþial.
Saltul cuantic va lãrgi, de asemenea, întreg spectrul conºtiinþei, întreaga conºtiinþã pãmânteanã. Într-un fel, puteþi spune cã în acest moment, conºtiinþa planetei este conþinutã într-un recipient. Se miºcã ºi se schimbã în interiorul unor limite, dar rãmâne în cadrul acestora. Saltul cuantic va genera un "recipient" mult mai mare, de sute de ori mai mare. Nu numai tridimensional, ci multidimensional. Acest recipient va putea fi întors cu sus-ul în jos, iar conþinutul nu va cãdea. Va putea schimba culoarea ºi forma ("recipientul"). Aceasta este o metaforã, nu o luaþi ad litteram, dar, înþelegeþi cã dupã 18 septembrie 2007 totul va fi în expansiune. Uneori, când camera în care vã aflaþi se mãreºte, nu ºtiþi ce sã faceþi. Existã un sentiment inconfortabil care vã face sã tindeþi sã vã retrageþi ºi sã vã întoarceþi. Vestea bunã este cã veþi avea mai multe aspecte multidimensionale cu care sã lucraþi, nu veþi mai fi limitaþi la cadrul linear în care lucraþi acum, se vor deschide noi porþi pe care acum nici nu vi le puteþi imagina în conºtiinþa voastrã umanã.

- Oare noi, ca fiinþe umane, Shaumbra ºi alþii, vom fi în stare sã simþim ºi sã apreciem corect aceastã deschidere generatã de saltul cuantic?

Într-adevãr, acesta este motivul pentru care noi suntem aici în comunicare cu voi, pentru a vã spune cã puteþi experimenta ºi lucra de pe acum în cadrul acestui salt. Aºa cum ai sugerat în întrebarea ta, de ce aþi vrea sã aºteptaþi pânã la 18 septembrie 2007? Puteþi începe sã lucraþi cu aceste energii încã de pe acum. Ca sã puteþi face asta, va fi important ca fiecare dintre voi sã vã lãsaþi conºtiinþa sã se extindã. Voi o þineþi acum strânsã, ca într-o cutie. Este timpul sã îi permiteþi sã se extindã ºi, atunci când începeþi sã aveþi diferite sentimente ºi senzaþii, când veþi avea o cu totul altã minte, veþi începe sã gândiþi cu totul altfel. Nu vã închideþi, este propria voastrã conºtiinþã care începe sã lucreze în cu totul alt spaþiu dimensional. Când aveþi vise foarte intense, în aceastã perioadã, uneori literalmente vine o nouã energie în realitatea voastrã.
Când corpul vostru doreºte noi feluri de mâncare ºi diferite alte moduri de tratament, aceasta se întâmplã datoritã noii energii care vine, voi treceþi prin propriul salt cuantic.
Uneori este dificil, dupã cum aþi descoperit. Uneori simþiþi totul strãin, deoarece nu sunteþi obiºnuiþi cu aºa ceva, dar, pe mãsurã ce continuaþi sã permiteþi aceasta ºi sã vã deschideþi, în curând veþi avea o conºtienþã ºi senzitivitate aºa cum nu aþi mai avut vreodatã. Amintiþi-vã cã totul porneºte de la unele simþuri umane obiºnuite: miros, vãz, auz, gust, atingere... acestea se vor trezi ºi veþi avea senzaþii cu totul noi prin aceste simþuri. Simþurile voastre Divine se vor deschide. Veþi avea cunoaºtere ºi înþelegeri ºi nu veþi ºti de unde vin. Dar ele vor veni de la voi. Veþi avea intuiþie, aºa cum nu aþi mai avut înainte. Veþi atrage foarte repede în viaþa voastrã ceea ce este nevoie. Veþi simþi deodatã cã sunteþi mai deºtepþi ca niciodatã. ªi vã rugãm sã nu ne mulþumiþi nouã. Nu va fi pentru cã voi veþi face channeling pentru noi, sau cã ghizii voºtri îºi fac bine datoria - veþi fi chiar voi. Mulþumiþi-vã vouã înºivã.
Unele din chestiunile despre care Adamus Saint-Germain a vorbit recent, abilitatea de a ieºi ºi intra în corp la dorinþã, abilitatea de a transmuta piatra în aur ºi multe altele, vor veni ca ºi calitãþi naturale. Nu va trebui sã vã concentraþi pe aceste lucruri, se va întâmpla în mod natural, deoarece voi începeþi sã lucraþi cu o energie cu totul nouã. Saltul cuantic aduce o nouã energie care este expansivã în natura ei. Se miºcã înãuntru, în afarã, de jos în sus ºi invers, pe toate feþele, în toate direcþiile ºi multidimensional în acelaºi timp. Noua energie este expansionalã. Aceastã energie a început sã îºi gãseascã drumul spre realitatea voastrã, în fiinþa voastrã. Va începe prin a lucra cu vechea energie vibraþionalã. Vechea energie vibreazã, se miºcã înainte ºi înapoi, este creatã de forþe opuse.
Va fi o vreme a integrãrii, când ambele tipuri de energii vor exista simultan - vibraþionalã ºi expansivã. Uneori va fi totul confuz, de aceea vã simþiþi aºa în prezent. Dar noua energie a început sã vinã ºi voi aveþi capacitatea acum sã lucraþi cu ea. Dupã 18 septembrie 2007, unii oameni vor începe sã lucreze cu noua energie, mai mult sau mai puþin conºtient. Acesta va fi motivul pentru incredibilele progrese tehnologice, descoperiri ºi invenþii, noi înþelegeri ale vindecãrii care vor face ca actuala medicinã sã parã barbarã. Vindecare, aºa cum vedeþi acum în Star Trek. Acest tip de tehnologie se apropie de voi, deoarece tehnologia urmeazã conºtiinþa. Aceasta se întâmplã chiar acum. Dacã vã uitaþi acum ce se întâmplã cu omenirea, vedeþi cum totul devine din ce în ce mai rapid. Totul merge din ce în ce mai repede. Ciclurile tehnologice erau de 20-30-40 de ani. Apoi s-au redus la câþiva ani. Acum, tehnologia ºi conºtiinþa au un ciclu de aprox. 7 luni. ªi totul merge din ce în ce mai rapid, creând un moment. Totul merge atât de repede, încât se va concretiza într-un salt cuantic. Nu poate sã meargã mai repede de atât. Saltul cuantic înseamnã cã vã veþi debarasa de vechiul mod linear de a trãi ºi a gândi. Saltul cuantic înseamnã cã veþi transcende planul linear de existenþã ºi veþi merge dincolo de acesta. Recent, St. Germain a vorbit cu voi ºi a spus: Este timpul sã trãiþi DINCOLO de acest plan al existenþei! Aceasta a fost începutul la a spune: Duceþi-vã dincolo, trãiþi dincolo de limitãrile 3D. Existã cu totul alte cãi, permiteþi-vã sã le descoperiþi.

- Saltul cuantic se apropie ºi existã multe grupuri cu nivele diferite de iniþiere. Ce se va întâmpla atunci, atât la nivel individual cât ºi la nivel de grup?

Hmm... Într-adevãr, omenirea opereazã pe multe nivele diferite. Existã multe grupuri, cum oare vor fi ele afectate? Ceea ce se va întâmpla odatã cu saltul cuantic este, de fapt, crearea unui potenþial. Se creeazã un potenþial pur pentru cei care sunt gata ºi vor sã îl foloseascã. Dar, acest potenþial nu va semãna cu nimic din ceea ce ei au întâlnit pe vechile drumuri. Este cu totul diferit ºi mulþi îl vor rata la început. Mulþi vor crede cã totul se destramã dupã data saltului cuantic - fie cã este vorba de viaþa personalã, sau de cea globalã. Aceasta, deoarece nu vor vedea potenþialul care le stã în faþã. Este realmente un salt cuantic în fizicã, conºtiinþã ºi tehnologie. Dar, deoarece ei vor fi foarte concentraþi pe vechile cãi, nu vor vedea acest potenþial. Când vor fi gata, potenþialul li se va arãta. Totul va semãna cu ceea ce aþi trãit ºi voi, Shaumbra. Totul existã deja, dar a apãrut în faþa voastrã, numai când aþi fost gata. Noi suntem acum aici, lângã voi, ne puteþi auzi prin Cauldre, puteþi simþi ceva în camerã, dar este conºtiinþa voastrã, cea care se extinde ºi opereazã într-un mod cu totul nou. Veþi putea sã ne vedeþi. Noi suntem acum chiar aici, de-a lungul camerei, câþiva lângã uºi. Suntem aici, dar voi priviþi cu ochii vechi, cu viziunea voastrã linearã. Încercaþi sã nu ne vedeþi cu ochii. Dupã saltul cuantic, într-o nouã conºtiinþã, deodatã ne veþi vedea prin inimã. Veþi înþelege cã am fost întotdeauna aici, nimic nu s-a schimbat, în afarã de voi.

- Astrologia are ceva de-a face cu ceea ce se va întâmpla?

Hmm... Într-adevãr, pe 18 septembrie 2007, totul va pãrea sã continue ca ºi înainte. Oamenii se vor scula dimineaþa ºi se vor duce la lucru, animalele vor ieºi din vizuini pentru a se hrãni, soarele va rãsãri la Est ºi va apune la Vest, va pãrea ca o zi obiºnuitã. Nu va fi nici un eveniment astrologic neobiºnuit la acea datã. Este vorba de sistemele de "livrare" care s-au folosit pânã acum. Anumite tipuri de alinieri stelare, anumite tipuri de comete care au venit, lucruri care s-au întâmplat în galaxie... Uitaþi-vã la soare acum, exploziile solare, priviþi-le cum "danseazã" ca niciodatã... ele se pregãtesc, trimit energii ce pregãtesc saltul cuantic. Vedeþi, încã este necesarã coordonarea cu resursele vechii energii. Totul este pregãtit acum pentru acea datã. Dar, din nou, acea datã va trece neobservatã de cei mai mulþi. Conteazã ceea ce se va întâmpla dupã data de 18 septembrie 2007. De abilitatea omenirii (inclusiv a voastrã) de a face lucruri ce înainte pãreau foarte dificile. Noi înþelegeri, integrarea noii energii în vieþile voastre, schimbãri în sistemul de combustibili folosit pe planetã.
Da, vor fi conflicte ºi separare, poate chiar bãtãlii din partea celor ce se opun, celor cãrora le este fricã. Vor fi din ce în ce mai multe drame televizate... filme... drame "electronice" care vor trata subiectul "sfârºitului", Apocalipsa, terminarea. În urmãtorii ani vor fi multe frici aduse la suprafaþã, deoarece sunt forþe ce nu vor sã se petreacã schimbarea. Dar, în cele din urmã, toatã conºtiinþa omenirii va face acest salt. Veþi fi realmente liberi de restricþiile lumii materiale, pe termen lung. Nu se va întâmpla peste noapte, dar veþi merge dincolo de lumea materialã, însã veþi avea abilitatea de a "avea" lumea materialã atunci când doriþi. Sunã foarte mult a "Noul Pãmânt" - ºi aºa ºi este.

- Spune-ne ce înseamnã, de fapt?

- (Tobias) Vrei sã spui mai exact.... (râsete în salã)

- Ce înseamnã în termeni de potenþial?

Înseamnã cã, atunci când vã uitaþi la corpul omenesc ºi vedeþi carnea ºi organele, apoi vedeþi bolile ºi rãnile, înseamnã cã vã uitaþi "linear". Noi când privim corpul omenesc, nu vedem cu ochi omeneºti, ci vedem tiparele de energie. Nu vedem þesuturi, sânge, boli ale þesuturilor, vedem energie care este în afara sincronizãrii ºi ritmului. În noua energie veþi fi capabili sã vedeþi în ambele feluri, veþi putea privi cu ochii fizici ºi veþi putea vedea ºi energiile foarte clar. Sunt energii pe care le vedeþi ºi acum, nu veþi vedea culori strãlucind ºi dansând, culorile în noua energie vor fi total altfel decât sunteþi obiºnuiþi, dar veþi fi, realmente, în poziþia de a vedea energiile. Parte a problemei cu cei ce încearcã sã vadã energii acum, cei care încearcã sã vadã culori, este cã încercaþi sã vedeþi "linear". Credeþi cã veþi vedea galben, verde ºi roºu... Credeþi cã veþi vedea o strãlucire "aburindã" în jurul persoanei. Aceasta este foarte tridimensional. Când vã extindeþi conºtiinþa, vã deschideþi unor probabilitãþi ce existã dincolo de realitatea voastrã curentã. Veþi vedea energiile aºa cum le vedem ºi noi. Când ne uitãm la voi, vedem un dans specific al energiei, ceea ce este mult mai mult decât culori. Este un fel de sunet care emanã, dar nu genul de sunet pe care îl auziþi cu urechile fizice, este un tipar care este emis. Veþi vedea mai mult, veþi trãi dincolo de realitatea obiºnuitã, nu veþi avea referinþe în lumea 3D, dar veþi vedea dincolo de ea.
Veþi comunica între voi fãrã a folosi cuvinte, mesaje scrise... Veþi putea comunica în moduri care fac ca Internetul sã fie, de acum, ceva pueril. Dar aceasta vã va cere sã vã deschideþi ºi sã aveþi încredere în voi. Încã încercaþi sã folosiþi metode psihice, "paranormale", de putere, încercaþi sã ghiciþi prin aceste metode ceea ce se va întâmpla. Dar începeþi sã transcendeþi asta, începeþi sã înþelegeþi limbajul universal, veþi înþelege geometria sacrã...

- Cum va fi cu moartea fizicã atunci?

Hmm... În termeni de moarte fizicã, veþi vedea cã vindecarea devine mult mai simplã, iar pentru cei ce lucreazã cu noua energie boala devine ceva mai puþin proeminent... Vor mai exista morþi rapide prin ceea ce voi consideraþi accidente ºi alte evenimente, dar bolile vor deveni nesemnificative pentru cei care au incorporat noua energie. Veþi putea sã ieºiþi ºi sã reintraþi în corpul fizic, lãsându-l într-o stare în care are grijã de el însuºi... Veþi merge dincolo de corpul fizic, nu veþi mai fi restrânºi la lumea 3D.

- Existã acum multe controverse privind Evanghelismul... Este cumva acest fenomen parte a ceea ce va urma?

Da, într-adevãr, iar liderii voºtri politici ºi religioºi nu sunt decât niºte reflexii ale conºtiinþei celor pe care îi conduc. Ceea ce vedeþi acum este o adunare a energiilor care doresc sã continue vechile cãi... Ele nu doresc sã "iasã din timpurile biblice". Ei nu doresc ca aceste timpuri sã se "ducã", astfel încât se þin de Biblie tare ºi crispat, continuã sã aibã fricã în jurul lor ºi sunt mai închistaþi ca niciodatã. Acum, eu pot sã vorbesc despre aceste lucruri, deoarece eu, Tobias, am fost în Biblie, pânã când am fost radiat de acolo (râsete în salã)...
Hmm... Dar, trãiþi în timpuri biblice ºi veþi vedea aceasta schimbându-se dupã 18 septembrie 2007... Veþi vedea o relaxare, veþi vedea oameni care încep sã caute rãspunsurile în interior... ªi dacã vã sunã familiar, dragi Shaumbra, este pentru cã voi aþi trecut prin etapa aceasta în ultimii 5-10 ani. Aþi ajuns la înþelegerea cã ºi voi sunteþi Dumnezeu, cã Dumnezeu nu este o fiinþã mare ºi albã care pedepseºte. Dumnezeu este voi... Voi sunteþi experienþa lui Dumnezeu (în sensul de experienþa lui A FI) pe Pãmânt. Imaginaþi-vã cum se va schimba Pãmântul, cum se va schimba conºtiinþa, pe mãsurã ce alþi oameni vor înþelege asta. ªi ei sunt Dumnezeu - atât în Uniune, cât ºi în Individualitate.
Deci, acest salt cuantic va fi mai degrabã dificil pentru oamenii din toatã lumea. Nu îi va afecta pe toþi, unii dintre ei vor avea unele idei despre ceea ce se întâmplã, unii vor spune cã "lucrurile se schimbã, dar nu ºtim ce se întâmplã", mulþi nici nu vor conºtientiza fenomenul. Dar cei ce vor începe sã înþeleagã cã ceva se schimbã, vor fi cei ce vor avea nevoie de îndrumãtori. Ei vor avea nevoie de voi, de sfaturile ºi înþelepciunea voastrã, în timpuri ce pot fi pline de provocãri. Alþii, pur ºi simplu, vor prinde ceva din noua energie a saltului cuantic. Savanþii, de exemplu, ºi doctorii ºi inventatorii ºi chiar liderii politici vor avea o nouã gamã de conºtiinþã din care sã aleagã. Nu vor mai trebui sã se bazeze pe vechile cãi pe mãsurã ce îºi extind energia. Vor fi noi invenþii - utilizarea luminii pentru a schimba apa în energie. Este atât de simplu. Ei vor putea accesa noile nivele ce se vor crea ºi vor apãrea noi cãi pentru programe sociale, cãi ce vor face ca metodele actuale sã parã vechi ºi demodate... Vor fi noi cãi de a da oamenilor putere... Vor fi cei ce vor accesa noile nivele de conºtiinþã ºi le vor utiliza greºit pentru putere ºi propriul avantaj. Unul dintre lucrurile ce caracterizeazã noua energie ºi saltul cuantic este cã, pur ºi simplu, aºa ceva nu poate reuºi. Cei ce vor simþi cã aceastã energie nouã este acolo ºi se vor duce sã o caute, nu o vor gãsi. Va fi ca un curcubeu, îl poþi urmãri toatã ziua ºi nu vei putea sã îl atingi. Vor ºti cã este acolo, dar deoarece ei opereazã de pe o poziþie dezechilibratã ºi lacomã, nu vor putea sã o aducã în viaþa lor.
Saltul cuantic nu numai cã face totul sã meargã mai repede, dar schimbã ºi natura intimã a lucrurilor. Noi am fãcut ceva cercetãri în partea noastrã de vãl, ca sã înþelegem cât timp va lua ca saltul cuantic ºi noua energie sã fie integrate la nivel personal, individual pe toatã planeta... Ar putea dura 4 pânã la 5 generaþii... Poate nu atât de mult, poate mai devreme... Depinde de alegerile oamenilor. Dar, pentru cei care sunt pregãtiþi pentru asta, totul va fi disponibil. Shaumbra, voi puteþi sã lucraþi cu noua energie de pe acum.

- Mã simt perfect pregãtitã pentru marele salt, deja mã simt acolo, dar am probleme în a trãi acest lucru împreunã cu partenerul meu. El nu pare sã fie gata ºi trãieºte în vechea energie, rãmânând în urmã. Iubirea dintre noi mã þine în cadrul acestei relaþii, dar, uneori, mã tem cã în felul acestea sunt împiedicatã sã merg înainte. Ce crezi despre asta?

O sã îþi cer sã te uiþi la energia acestei relaþii pe care o ai cu acest suflet drag. Uitã-te la ce face el ºi la ce faci tu. De fapt, echilibrul perfect, modul de a trece prin aceastã tranziþie este sã fie unul care trage înapoi ºi celãlalt care sã miºte energia în noua energie. Uneori, între doi oameni, este bine ca unul sã stea în loc, iar celãlalt sã se miºte ºi asta se întâmplã în relaþia ta. Uneori este frustrant, deoarece credeþi cã ºi ei trebuie sã facã la fel ca voi ºi sã gândeascã la fel ca voi. Dar, uneori, este important ca ei sã menþinã spaþiul, sã fie un fel de proptea, ºi asta ºi este ceea ce fac. Ei sunt cei care "þin" energia, iar voi sunteþi cei care miºcã energia. Deci, onoraþi-i ºi respectaþi-i pentru rolul pe care îl joacã, deoarece, dupã ce veþi face tranziþia, ei se vor baza pe voi ca sã îi ajutaþi sã reuºeascã la rândul lor.

- În timpul saltului cuantic, ce se va întâmpla cu noi, cei care au suferinþe fizice. Mã refer la cazul particular al fibro-mialgiei pe care o am de acum 10 ani. Mã voi putea vindeca eu ºi cei cu suferinþe fizice, cu ocazia saltului cuantic?

Da, puteþi sã începeþi sã o faceþi de pe acum. Ca Shaumbra, puteþi începe sã puneþi la treabã centrii voºtri energetici, vindecarea pin metoda "spaþiului sigur". Nu trebuie sã aºteptaþi. Va fi mai uºor dupã 18 septembrie 2007, dar voi puteþi începe de pe acum. Dupã Saltul Cuantic, în noua energie nu va mai fi vorba de vindecare "forþatã". Nu va fi nimic de forþat. Vedeþi, ne întoarcem la vechiul principiu: toate energiile îºi cautã rezoluþia. În mod particular, în noua energie a saltului cuantic, rezoluþia va veni mai repede prin ceea ce voi numiþi vindecare sau echilibrare cu un potenþial mai mare, eliberat odatã cu vindecarea. Deci, este important pentru toþi Shaumbra sã abandonaþi toate tehnicile ºi cãile vechi de vindecare pe care le aveþi. Mulþi v-aþi pregãtit la seminarii ºi universitãþi. Aþi învãþat despre medicinã ºi vindecare ºi despre energie. Aceasta v-a servit bine ºi v-a adus aici. Dar acum este necesar sã lãsaþi în urmã totul. Vechile cãi erau lineare, erau vechea energie. Concentrându-vã prea tare, veþi pierde acest nou potenþial care existã. Acest nou potenþial pentru vindecare ºi reîntinerire va fi mult mai simplu. Nu vã cere forþã, nu veþi cere ca anumite organe sau pãrþi ale corpului sã se vindece, le veþi lãsa pur ºi simplu sã se vindece singure. Dacã aceasta vã sunã cunoscut, Shaumbra, este din timpurile petrecute în templele din Tien în Atlantida, unde am început sã înþelegem cum funcþioneazã totul. Dacã vã sperie puþin acum (vorbim despre saltul cuantic ºi noua energie) este din cauza amintirilor a ceea ce s-a întâmplat în temple, când învãþam cum sã lucrãm cu energia. Dar vremurile sunt diferite acum. Timpurile sunt foarte diferite. Reîntinerirea ºi vindecarea pot fi fãcute foarte uºor, în mod sacru, fãrã a forþa nimic. Acesta este cel mai important atribut al saltului cuantic: nu este necesarã forþa. Forþa este vechea energie - a permite, este noua energie.

Deci, într-adevãr, ceea ce spui aici, fibro-mialgia sau orice alt tip de dezechilibru energetic, sau boalã pe care o poþi avea pot fi reechilibrate în cadrul noii energii, fãrã a folosi forþa. ªi vã încurajãm pe cei care ascultaþi ce spunem (sau citiþi) sã începeþi aceastã acþiune. Spuneþi cã nu ºtiþi de unde sã începeþi ºi ce sã faceþi... Pur ºi simplu, începeþi procesul ºi toate resursele vor veni cãtre voi pentru a vã ajuta sã lucraþi cu noua energie întru vindecare - a voastrã ºi a altora - fãrã forþã, în cadrul grupurilor Shaumbra. Observaþi efectul miraculos pe care îl are ºi înþelegeþi cã procesul fizic este atât de simplu, toatã energia cautã rezoluþia, echilibrul. Nu trebuie sã faceþi nimic pentru asta, trebuie numai sã permiteþi sã se întâmple.

- Tobias, pot sã te întreb, când spui despre vindecarea fãrã forþã, poþi sã intri în detaliu puþin? Te referi, cu alte cuvinte, la vindecarea prin intenþie, în loc de concentrare ºi aplicare a unei forþe? Intenþia de a lãsa totul sã se întâmple?

Într-adevãr, aºa cum aþi practicat mulþi dintre voi realizând vindecarea prin lucrul cu mâinile, prin masaje, folosind diverse energii, prin incantaþii ºi cântece sau rugãciuni, sau chiar prin direcþionarea de energie cãtre pacient, este un pas înainte faþã de genul de tratament oferit, în general, în spitale. În noua energie veþi merge mai departe. Ceea ce faceþi acum este încã o forþare a energiei, o aplicare a forþei. Vã cerem sã mai faceþi un pas înainte. Nu vã mai unduiþi mâinile, nu vã rugaþi, nu cântaþi..., totuºi o muzicã relaxantã este OK (râsete în salã). Dar, creaþi un spaþiu sigur. Un spaþiu sigur este atunci când pacientul vostru se simte comod. Faceþi-l sã respire, faceþi-l sã se relaxeze. Creaþi un mediu în care el sã îºi relaxeze corpul ºi mintea, sã uite de griji... respiraþia este un mod minunat de a obþine toate acestea.
Un alt mediu de succes în aceste cazuri este apa. Apa care este la temperatura corpului este foarte relaxantã. Aceasta provine de la vremurile când abia veniserãþi pe Pãmânt. Þineþi-i în aceastã stare confortabilã ºi relaxatã... Apoi, spuneþi-le sã permitã corpului sã se vindece. Acum, mulþi nu vor avea încredere în ei. Vor crede cã trebuie sã fie o forþã exterioarã. Dar întrebaþi-i ceva foarte simplu: Credeþi cã toatã energia vrea sã se vindece pe sine? Permiteþi ca vindecarea sã aibã loc? Folosiþi acest spaþiu ºi timp pentru vindecare.
Acest salt cuantic aduce saltul cuantic al vindecãrii în noua energie. Este atât de eficientã vindecarea încât singurul lucru ce poate sã îi stea în cale este îndoiala celui ce o practicã. Îndoiala credinþei cã trebuie sã faceþi toate acele activitãþi forþate, cã trebuie sã folosiþi tehnica de vindecare a altcuiva... Folosiþi-o pe a voastrã. Fiþi în momentul prezent, în spaþiul sigur, folosiþi-vã intuiþia ºi, dacã ei aleg cu adevãrat vindecarea în vieþile lor, aceasta se va întâmpla.
Mulþumesc de întrebare.

- Tobias, ce legãturã este între saltul cuantic ºi centura de fotoni ºi "cele 3 zile de întuneric"?

Primul este un salt incredibil în conºtiinþã pentru umanitate, iar celalalt este o teorie a conspiraþiei (râsete puternice în salã). Celãlalt este inducere de dramatism ºi distragere, Shaumbra, ºi voi aþi învãþat deja asta, dar trebuie sã continuãm sã mai discutãm pe acest subiect. Centura de fotoni este o chestiune foarte prost interpretatã... Cauldre mã întrerupe, nefiind de acord sã vorbim despre ceea ce fac alþii... dar ei apeleazã un alt grup. Centura de fotoni este o interpretare eronatã a unor informaþii referitoare la ascensiune, "noaptea sufletului" la nivel individual. Nu aþi trecut pânã acum la nivel de individ prin perioade de "întuneric", când toatã energia ºi toatã lumina pãreau sã fi dispãrut din interiorul vostru? Nu aþi trãit experienþa unor mari schimbãri, dar schimbãri în întuneric? Aceasta a fost originea centurii de fotoni. A fost dramatizatã ºi "expusã" sub forma ideii cã sistemul solar ºi planetele ar trece prin centura de fotoni, o centurã energeticã ºi ar fi o perioadã de 3 zile de întuneric. Nici mãcar nu are sens acest lucru. De ce aþi avea nevoie sã treceþi printr-o centurã de fotoni? De ce ar trebui sã existe aºa ceva ºi sã fie 3 zile de întuneric pe Pãmânt? Nu ar mai rãmâne prea mulþi oameni dupã aºa ceva. Deci, nu a fost interpretatã corect. ªi, vom repeta faptul cã, pe 18 septembrie 2007, nu vor fi lumini din cosmos, nu va fi întuneric, nu va fi nimic altceva decât o nouã zi. Va fi ceva pentru cei ce îºi vor da seama cã un mare salt tocmai a avut loc. Potenþialul cãtre nou existã deja, dar depinde de omenire sã îl aducã în propria realitate.

- Fac din viaþa mea un soi de joc de aºteptare ºi îmi este teamã sã merg mai departe. Ce trebuie sã fac eu ºi Shaumbra pentru a ne pregãti de acest salt în conºtiinþã?

Da, cel mai bun lucru este sã începeþi de pe acum... Aceastã energie este disponibilã deja pentru cei ce sunt gata sã înceapã sã lucreze cu ea. ªi pentru tine care ai pus întrebarea, cât ºi pentru ceilalþi, voi lucraþi deja cu noua energie, dar nu aþi fost conºtienþi ce anume era sau ce implicaþii sunt. Deci, nu este nevoie sã aºteptaþi. Începeþi munca acum, începeþi sã fiþi cei ce predau noua învãþãturã, scrieþi cãrþi, puneþi la cale noile afaceri. Puneþi bazele noului sistem educaþional, este atât de multã nevoie de aºa ceva. Începeþi toate aceste procese. Când veþi începe acestea, observaþi ce se întâmplã cu energia abundenþei. Când lucraþi cu noua energie, nu trebuie sã aºteptaþi saltul cuantic. Veþi experimenta, cum sã spunem, un "profit cuantic" al investiþiei pe care o faceþi. Pe mãsurã ce deveniþi mai curajoºi ºi lãsaþi frica în urmã, ieºiþi "afarã" spre noi întreprinderi ºi aventuri. Poate cã nu pare foarte clar acum, dar voi puteþi începe lucrul cu noua energie. Acum este momentul saltului cuantic pentru voi. Este momentul saltului cuantic pentru voi... nu trebuie sã aºteptaþi o datã anume. Lãsaþi aceasta sã se întâmple în vieþile voastre ºi observaþi cum se schimbã totul. Dar, când lucrurile încep sã se schimbe foarte repede, aparent se vor întoarce cu susul în jos... Nu apãsaþi pedala de frânã. Aveþi o tendinþã de a face asta. Aveþi tendinþa de a vã întoarce ºi a vã ascunde. Rezistaþi tentaþiei de a pune piciorul pe frânã. Lãsaþi totul sã se întâmple. Veþi vedea schimbãri incredibile în vieþile voastre, mult înainte de saltul cuantic.

- Pot sã ies din corp ºi totuºi sã înfiinþez ºcoli? Ce se va întâmpla cu Shaumbra la data saltului cuantic?

Da, capacitatea de a ieºi/ intra în corp este o consecinþã naturalã a înþelegerii felului în care lucreazã energia, mai degrabã decât a te concentra sau a face ceva. V-am observat pe unii dintre voi încercând sã iasã ºi sã reintre în corp (râsete în salã). Este o consecinþã naturalã - aºa cum este ºi abundenþa ºi vindecarea - odatã ce înþelegeþi cum lucreazã energia, cum poate fi adusã în viaþa voastrã, cum totul poate fi simplu. Când Saint Germain vã spunea despre perioada când era închis în acel cristal, vã spunea despre capacitatea de a merge dincolo de ceea ce pare a fi, de a ieºi din structura energeticã fãrã forþã. Aceasta schimbã toatã dinamica, tot parcursul linear. Shaumbra, voi puteþi face acelaºi lucru, odatã ce înþelegeþi cum lucreazã energia. Foarte simplu, nu existã energie. Energia nu existã, PÂNÃ CÂND un potenþial nu este activat. Atunci apare energia ºi poate fi adusã în viaþa voastrã. Felul în care receptaþi energia acum în lumea voastrã materialã este, ca sã zic aºa, destul de primitiv - este vibraþional. Dar este baza pentru tot Omniversul acum. Este vibraþionalã (energia). Pe mãsurã ce treceþi prin saltul cuantic în vieþile voastre personale, ea devine expansionalã. Nu mai este bazatã pe energia lui 2, ci realmente trece în energia lui 4 - adicã 2 la puterea a 2-a. Începeþi sã lucraþi cu energie la pãtrat. Nu înþelegeþi la modul intelectual - pur ºi simplu lucraþi cu energie la pãtrat. Acesta este potenþialul cu care lucraþi acum. Depinde de voi ce alegeþi sã faceþi, dar, faceþi ceva "în afara cutiei (a spaþiului îngrãdit)".

- Dragã Tobias, ajutã-ne sã înþelegem saltul evoluþionar al vieþii. Se pare cã, cu cât evolueazã lucrurile, apar multe dificultãþi. Creºterea în conºtientizare a emoþiilor se manifestã ca anxietate, fricã ºi furie ºi alte lucruri asociate. În ciuda angajamentului de eliberare din tiparele fricii pânã la trãirea în iubire, trãim niºte timpuri foarte dificile.

Într-adevãr, de câte ori este un salt, o schimbare, existã ºi o rezistenþã asociatã. De fiecare datã când faceþi mari schimbãri, existã pãrþi care se opun, dorind ca totul sã fie ca înainte. Aceste chestiuni trebuie recunoscute ca atare - cã au loc în voi ºi în lume - ºi trebuie, pur ºi simplu, sã vã reasiguraþi pe voi, conºtiinþa voastrã, cã alegeþi sã faceþi acest salt, cã doriþi sã îl faceþi ºi, cum sã spunem, sã creaþi spaþiul sigur pentru voi, astfel încât frica sã nu domine experienþele prin care treceþi. Este vorba de a permite acestui proces sã se desfãºoare cu voi ºi sã nu vã îngrijoraþi cã existã aspecte ale voastre care se opun. Este vorba de a inspira noua energie ºi apoi de a o expira. Este vorba de a "zbura" cu aceasta.

- Dupã saltul cuantic, vom fi cumva într-o conºtiinþã a Uniunii?

Hmm... Existã deja unii pe Pãmânt care sunt în conºtiinþa Uniunii. Veþi vedea mai multã diviziune ºi veþi vedea mai mulþi oameni în conºtiinþa Uniunii. Acest proces va dura ceva pânã se va ajunge la un echilibru. Pe termen lung, vor fi mult mai mulþi în conºtiinþa Uniunii. O parte din aceasta a fost profeþitã ºi prezisã, s-a spus cã vor fi 1000 de ani de pace ºi cã acesta este numai începutul, numai o parte a ecuaþiei - dar, dupã procesul de "curãþare" asociat saltului cuantic, va fi, cum sã spunem, mult mai mult din aceastã conºtiinþã a Uniunii despre care vorbeºti.

- Joacã apa vre-un rol în saltul cuantic? Cum sã avem grijã de noi?

Într-adevãr, apa este una din cele mai bune resurse pentru a alimenta societatea voastrã. Ea existã acolo ºi este disponibilã, existând în ea potenþialul alimentãrii cu noua energie. Oamenii de ºtiinþã se uitã încã la ea în vechile moduri ale dualitãþii, cu microscopul, la componentele moleculare ale apei, încercând sã îºi închipuie cum merge totul, dar, ei nu vãd încã energiile "invizibile" care existã între molecule, în spaþiile interatomice ºi chiar în celulele apei. Apa, atunci când este combinatã cu lumina, conþine cel mai mare potenþial pentru a alimenta societatea cu energie. ªi, vorbind despre Pãmânt, el deja nu mai doreºte sã suporte vechiul mod de alimentare cu energie.

- Dupã saltul cuantic, ce fel de schimbãri vom putea vedea în lumea noastrã 3D? De exemplu, maºinile noastre vor fi la fel? Sã mã aºtept cã îmi voi lua o maºinã nouã? (râsete în salã). Vor fi corpurile noastre diferite?

Hmm. Totul va începe la nivel personal, apoi veþi vedea migrarea în tehnologie. Puteþi sã vã luaþi foarte bine o maºinã nouã acum, pentru cã puteþi la fel de bine sã vã luaþi alta mai târziu (râsete în salã). Veþi vedea însã schimbãri rapide în tehnologie, veþi vedea o evoluþie foarte rapidã. Nu vã cerem sã nu faceþi nimic acum, doar înþelegeþi ce se întâmplã în jur, cã acest salt cuantic este inevitabil ºi va schimba natura intimã a realitãþii. Nu veþi mai exista într-o realitate linearã, ci într-una multidimensionalã. Va dura o vreme pentru restul conºtiinþei omenirii sã înþeleagã ce se întâmplã, dar voi veþi vedea schimbãri foarte rapide. Mai mult decât orice, la nivel personal veþi descoperi multe talente ºi instrumente care au stat ascunse de voi multã vreme, abilitatea de a simþi lucruri, intuiþie, cunoaºtere, abilitatea de a vã extinde energia din punctul de referinþã ACUM, în multidimensional, abilitatea de a vorbi cu noi mult mai uºor. Veþi trãi experienþa tuturor acestor lucruri ºi, în plus, a vindecãrilor, a pasiunii în viaþã.

- Este senzaþia de a nu aparþine acestei lumi, o componentã a saltului cuantic?

Este cumva o legãturã, dar sentimentul de a nu aparþine de aici este mai mult asociat cu ascensiunea voastrã personalã, cu procesul transformãrii voastre. Va exista o perioadã în viaþa voastrã când veþi simþi nevoia, sau veþi dori sã fiþi singuri, veþi dori sã blocaþi energiile exterioare, astfel încât sã vã focalizaþi pe renaºterea voastrã energeticã, propriul proces de tranziþie/ înãlþare. Deci, este ceva normal, este ceva de care unii dintre voi aveþi nevoie, este o perioadã pe care o luaþi pentru voi personal.

- Se poate întâmpla frecvent?

Da, asemenea stãri pot fi ciclice.

- Ultima întrebare... Ce schimbãri vom vedea dupã 18 septembrie 2007, ce ne vor indica faptul cã saltul cuantic are loc - cã se desfãºoarã?

Da, veþi vedea în perioada dinaintea saltului cuantic schimbãri geofizice relativ semnificative, schimbãri climatice, dar ºi cutremure sau erupþii vulcanice, dar, cele mai importante vor fi comportamente foarte neobiºnuite ale vremii. Aceasta, deoarece câmpul ºi liniile magnetice ale Pãmântului ºi din jurul acestuia se vor modifica ºi aceasta va influenþa atât vremea, cât ºi Pãmântul. Veþi vedea cum tensiunile care s-au acumulat în diverse zone ale þãrii vor ieºi la suprafaþã. Noi nu prezicem neapãrat un rãzboi, s-ar putea ca tensiunile sã iasã la suprafaþã la "masa pãcii". Dar, dacã nu se vor putea rezolva la masa pãcii, veþi vedea aceasta pe câmpurile de luptã. Veþi vedea o "maree" puternicã de energii care îºi cautã rezoluþia. Toate energiile vor dori sã vinã înapoi împreunã. Veþi vedea în vieþile voastre cum oameni cu care aþi avut probleme în trecut vor reveni în prim plan, dorind un fel de rezoluþie, un fel de iertare. Veþi vedea un exod al anumitor animale, în special pãsãri.
Oamenii de ºtiinþã vor vedea cum multe specii de pãsãri vor pleca într-un termen foarte scurt. Aceasta va fi o manifestare importantã a saltului cuantic. Pãsãrile folosesc liniile de câmp electromagnetic al Pãmântului în drumurile lor, în comportamentele lor de somn ºi hranã, în zborurile lor. Pe mãsurã ce liniile de câmp electro-magnetic terestre se schimbã, pãsãrile vor deveni dezorientate, dar, vor fi de asemenea gata sã pãrãseascã Pãmântul, deoarece mult din ceea ce aveau de fãcut aici se va termina. Nu spunem aici cã toate pãsãrile vor pãrãsi Pãmântul, dar un numãr mare o va face. Chiar ºi un numãr mare de animale va pleca cu puþin înainte de 18 septembrie 2007.

- Are gripa aviarã o legãturã cu aceasta?

Nu, nu existã o legãturã.

ªi iatã, cu aceasta aducem discuþia noastrã despre saltul cuantic la sfârºit, dar, vom continua mai mult despre acest subiect, pe mãsurã ce ne apropiem de data saltului. Înþelegeþi cã nu aveþi nici un motiv sã aºteptaþi pânã la 18 septembrie 2007, cã puteþi aduce noua energie ºi noi înþelegeri în vieþile voastre de pe acum. Înþelegeþi cã restul omenirii este posibil sã trãiascã experienþa acestor schimbãri, fãrã a cunoaºte ce se întâmplã ºi, repet, voi veþi fi acolo pentru a-i ajuta, a-i ghida ºi învãþa în aceste timpuri incredibile, în care voi aduceþi literalmente, pentru prima datã, o nouã energie pe Pãmânt.

ªi aºa este.

Traducere de George Pescanu 

   Ce ziceti?  Eu ma gindesc ca fantoma asta e cam vorbareata :-D Si  cui slujeste ea?  Parerea mea este ca e aiureala...



2012

o gramada de bla bla bla dupa care urmeaza la final concluzia fireasca care ai dedus-o si tu ...aiureala de om bolnav....numai pe 18 sept nu asteptam acum sa se intample ceva...cert este ca se pot scrie multe povesti SF in stilul asta  :roll:

Arckadii

Tobias asta e de mult "activ"...
Dupa parerea mea: ABERATII fratilor...


Ark

lylyt_ice

 Mie imi este cit de cit simpatic acest "TOBIAS"Aka Cauldre, cel putin, asta o ia pe scurtatura si nu-i mai pune sarmanii adepti sa faca ritualuri, balet, matanii...si renunta total si la chestia cu concentrarea!Dar de unde a scos el data de 18 sept 2007(?)tot nu pricep...!!! pina la urma ajungem tot la vorbele lui Iisus care dau de inteles, ca orice poti face prin vointa,totul este sa nu te indoiesti ca se va realiza !!!Asa ca mare lucru tot nu stie "TOBIAS", asta stiam si noi din, Noul Testament.....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

CHIP

Probabil ca dupa 18 septembrie nu va fi nimic deosebit, ci doar o noua zi.

lylyt_ice

A-ti mai auzit voi despre aceasta data si din alte surse...(?) sau numai "Toby"vorbeste despre asta?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alinutzu

nici o schimbare majora pana acum din punct de vedere spiritual ...  :oops:
insa din punct de vedere al tehnologiei ... se va adeveri ceea ce s-a spus ...

Oricum data de 18 se apropie .... daca simtiti vreo schimbare nu uitati sa postati  :-)  :lol:
can't stop the signal ...

alx

Citat din: alinutzu din  16 Septembrie 2007, 16:12:47
nici o schimbare majora pana acum din punct de vedere spiritual ...  :oops:
insa din punct de vedere al tehnologiei ... se va adeveri ceea ce s-a spus ...

Oricum data de 18 se apropie .... daca simtiti vreo schimbare nu uitati sa postati  :-)  :lol:

cum poti sa spui asta?  :-D
avem un nou patriarh...asta nu e o schimbare pentru tine?deci Tobias stia ca vor fi alegeri pentru noul patriarh al romaniei...sau ca sa nu zica lumea ca minte,si-o fi adus si el contributia la obstescul sfarsit al vechiului patriarh...lol...
   cat despre tehnologie...ce vroiai sa spui cu afirmatia ta? ce se va adeveri?  mai lanseaza intel vreun procesor? :roll:

si ce schimbare te astepti tu sa se simta?   cumva sa se raceasca vremea?

ps. fiti seriosi,oameni buni!credeti toate aiurelile unora...si ma intreb de ce?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alinutzu

Citat din: alx din  16 Septembrie 2007, 17:05:15
cum poti sa spui asta?  :-D
avem un nou patriarh...asta nu e o schimbare pentru tine?deci Tobias stia ca vor fi alegeri pentru noul patriarh al romaniei...sau ca sa nu zica lumea ca minte,si-o fi adus si el contributia la obstescul sfarsit al vechiului patriarh...lol...
:lol: adevarat ...

Citat din: alx din  16 Septembrie 2007, 17:05:15
cat despre tehnologie...ce vroiai sa spui cu afirmatia ta? ce se va adeveri?  mai lanseaza intel vreun procesor? :roll:

CitatDacã vã uitaþi acum ce se întâmplã cu omenirea, vedeþi cum totul devine din ce în ce mai rapid. Totul merge din ce în ce mai repede. Ciclurile tehnologice erau de 20-30-40 de ani. Apoi s-au redus la câþiva ani. Acum, tehnologia ºi conºtiinþa au un ciclu de aprox. 7 luni. ªi totul merge din ce în ce mai rapid
Asta vroiam sa zic ca este adevarat ... ca oricine isi poate da seama de lucrul asta e altceva ...

Citat din: alx din  16 Septembrie 2007, 17:05:15
si ce schimbare te astepti tu sa se simta?   cumva sa se raceasca vremea?

nu stiu eu deja incep sa ma simt mai stresat :-o ... poate ca incep scoala maine.

Citat din: alx din  16 Septembrie 2007, 17:05:15
ps. fiti seriosi,oameni buni!credeti toate aiurelile unora...si ma intreb de ce?

credeti toate aiurelile ca exista ozn-uri si extraterestrii ?, atunci de ce un astfel de lucru ar fi diferit ...
Eu nu cred , doar dezbat pe marginea acestui subiect ...
Pentru asta sunt forumurile de obicei, pentru discutii , si dezbateri , pentru a afla adevarul ...
can't stop the signal ...

lylyt_ice

Ca sunt multe aiureli...da ! DAR! sa nu generalizam! Cit despre acest Tobias, este clar ca-i un caz ca toate celelalte, unde tipi mai jmecheri si buni de gura isi formeaza sectele proprii,pe care le manipuleaza dupa bunul plac...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

2012

cam asta a fost si cu saltul broastei din 18 sept ....numai stie lumea ce aiureli sa nascoceasca :-o

lylyt_ice

 Nici de data asta nu a nimerit-o,poate ca ca o sa aflam ce are de spus "TOBIAS" acum....sigur o sa se eschiveze si o sa spuna ca numai anumiti oameni "SPIRITUALI" au simtit scimbarea .....Totul o timpenie, a unui fondator al unei secte, formata din oameni visatori si usor de manipulat...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arckadii

adevarul e ca m-am saltat foarte cuantic ieri......    :roll:


Ark

romulus

CitatEste atât de eficientã vindecarea încât singurul lucru ce poate sã îi stea în cale este îndoiala celui ce o practicã. Îndoiala credinþei cã trebuie sã faceþi toate acele activitãþi forþate,
----Asta parca am mai auzit-o undeva   citez din memorie :" Daca veti avea credinta cat un bob de mustar, veti spune muntelui acela sa se mute , si el se va muta " Parca asa spunea Fiul lui Dumnezeu apostolilor. Nu?
Asa ca nimic nu e nou sub soare !
---- 18 s-a cam dus ! Cum s-o fi simtind dragul de Tobias? Eu cred ca am facut deja saltul............. Da . Stiti cum ziceam cand eram mici ...." mamaaa, ce-ar fi daca......."; Ar fi bine.
----Howgh!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

lylyt_ice

 Ba eu nu m-am saltat de loc...Ma apucrt o mare gripa imediat dupa18...dar ce-i derpt dupa 25 a inceput sa-mi treaca...  :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?