Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ochii lui Raechel

Creat de jackie28t, 01 Septembrie 2007, 01:27:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

Ochii lui Raechel.........................
Nu de mult am dat de un caz impresionant pot spune.
Este vorba de cartea ''Raechel's Eyes'' unde se prezinta o poveste adevarata a lui Marisa care locuia intr-un apartament cu o colega foarte ciudata dupa cum spune mama ei,Hellen Littrell si UFO investigator Jean Bilodeaux.
Se precizeaza  ca Raechel este o hibrida la care i se aducea mancare speciala de catre oameni ciudati in costume negre.
Reachel a dezvaluit ca persoana care pretinde ca este tatal ei a fost un colonel in ''Air Force'' la care a fost implicat intr-un experiment top-secret condus de o baza numita Four Corners din Nevada.Adoptand un human-alien hybrid'' adica pe Reachel si la care trebuia sa o lese sa-si traiasca o viatza normala de studenta...............

Nu am citit inca cartea dar ascultand toate aceste parti,interviul lui George Noory pot spune ca este o poveste chiar foarte interesanta.



Pe linkul de mai jos puteti gasi intreaga poveste mai amanuntzit si la care puteti asculta toate cele 4 parti la care George Noory ia un interviu lui Helen Littrell si Jean Bilodeaux pe data de 3 iunie 2005
Link direct aici: http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27982237

Alien Hybrid Raechel Pt.1

http://www.youtube.com/v/9Fczhdp7NGg

Voi ce parere avetzi despre aceasta poveste? :roll:

lylyt_ice

    ACESTA...este dabea inceputul noii "ISTORII"
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?