Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Clarviziunea

Creat de baaron, 20 Ianuarie 2006, 00:15:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

xennon_2000

dar visele care se adeveresc, ce pot fi?
pot fi catalogate ca premonitii sau clarviziuni?
ce pateste udar cu visele asta patesc si eu
90% din vise se intampla nu imediat,k dar se reflecta in realitate...le simnt...parca

CHIP

Este posibil sa poti vizualiza evenimente viitoare in timpul somnului sau mai exact in timpul viselor si cred ca un rol important in aceste situatii il are subconstientul fiecaruia.Parerea mea este ca in aceasta situatie este vorba despre premonitie.

adrianh

 Clarviziunea este un alt fenomen care nu poate fi negat. Ea este folosita in prezent de catre politie pentru rezolvarea unor cazuri dificile, care nu au putut fi elucidate prin alte metode. Un exemplu se refera la persoane disparute. De obicei clarvazatorul cauta informatii despre o persoana necunoscuta si, pentru a avea acces la ele, intra in contact cu un obiect care a apartinut persoanei cautate sau cu o fotografie a acesteia. Acest mod de a intra in contact cu persoana respectiva ne duce cu gandul la o noua teorie asupra Universului - este vorba de teoria string -urilor - conform careia totul este vibratie. Fie ca este vorba de o fiinta sau de un lucru, fiecarei entitati ii corespunde o vibratie proprie, unica. Doua obiecte care par identice sunt individualizate prin vibratia lor specifica. Aceasta noua teorie nu a fost inca confirmata experimental, totusi o serie de fenomene mai putin cunoscute - care apartin lumii suprasensibile - ar putea fi explicate prin prisma acestei teorii.
     Ar fi absurd sa consideram ca lumea suprasensibila nu exista, doar pentru ca noi nu o putem percepe. Ca si cum am admite ca in afara perceptiei noastre nu exista nimic. Daca am fi orbi sau surzi, tot la fel am nega existenta culorilor sau a sunetelor . Exista insa persoane care pot percepe entitati si fenomene pe alte cai decat cele senzoriale. Ele sunt acele exceptii care confirma regula. Din ce in ce mai des in parapsihologie se vorbeste despre "perceptia extrasenzoriala".
     Inutil sa mai adaugam ca sunt cazuri ale politiei care au fost rezolvate cu ajutorul informatiilor oferite de clarvazatori. Altfel nu s-ar apela in continuare la ei. Mai bine sa vedem care este probabilitatea ca un astfel de caz dificil sa fie rezolvat cu ajutorul clarvazatorului, dupa ce toate celelalte proceduri si metode politienesti au fost epuizate, fara a se ajunge la un rezultat. Aceasta probabilitate are o valoare extrem de mica, mai mica decat 1/ 1 000 000 spre exemplu. Altfel spus, este practic imposibil ca respectivul caz sa fie rezolvat, daca tot ceea ce se afirma despre clarviziune ar fi "simple aiureli".
     Despre clarviziune se pot spune mult mai multe - cum pot fi cunoscute evenimente trecute sau altele apartinand unui viitor probabil, care nu s-au intamplat inca. Sau faptul ca nu s-a gasit vreo corelatie intre gradul de inteligenta a acestor persoane si capacitatea lor de clarviziune.
     Din pacate parapsihologia studiaza doar manifestarile acestor fenomene "psi", dar nu a reusit inca sa desluseasca mecanismul intim al producerii lor. Probabil ca daca va porni de la alte premise, rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!