Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ocolesc extraterestrii Romania? De ce?

Creat de romulus, 26 August 2007, 16:55:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

#120
Mi se pare doar mie sau ne abatem de la subiectul Ocolesc extraterestrii Romania? De ce?...

P.S. Pentru jackie, ia-o mai încet, þi-am înþeles poziþia ta în legãturã cu subiectele acestea. Tu nu faci decât sã te repeþi... gata am înþeles, ajunge, devine obositor la un moment dat!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

liteady73

#121
 Salut Nox !...

Ei nu ne ocolesc. Nici nu cred pana nu vad  :-)

Vom vedea de ce nu avem dovezi. Ca sant. Vezi Moldova inceput de secol XX.

Raportau si se speriau. Imi pare rau ca nu mai retin numele Catalogului Astronomic austriac in care doi cercetatori romani au vazut imprimata pe pelicula foto urma unui satelit de tip GPS.  Era o dovada bizara...

Oricum s-a uitat. Am cautat si n-am mai gasit....

PS : Urme sant... :-)

jackie28t

#122
Citat din: Nox din  21 Septembrie 2009, 23:38:12
P.S. Pentru jackie, ia-o mai încet, þi-am înþeles poziþia ta în legãturã cu subiectele acestea. Tu nu faci decât sã te repeþi... gata am înþeles, ajunge, devine obositor la un moment dat!

P.S.  Pentru Nox, ia-o mai incet ca doar nu discutam cu tine.
Nu-mi aduc amite sa te fi bagat in seama sau sa te fi intrebat ceva. Daca tu ai aluzia ca ma repet sa fii sanatos, posturile mele diferenteaza intre ele, probabil tu esti fixat si ai impresia ca orice post se repeta iar daca pentru tine devine obositor probabil ca ar fi bine sa nu mai citesti.

In regulament nu este scris ca daca moderatorul Nox se oboseste ceilalti colegi nu mai au voie sa continue cu explicatiile la subiect. Este un forum public, discut cat vreau si cand vreau. Doar nu ai impresia ca cineva trebuie sa-ti ceara tie permisiune cand sa se opreasca cu discutia la subiect. Si chiar putin ma intereseaza ca pentru tine poate deveni obositor. Nu inteleg de ce mai si comentezi. Ce sa-ti spun....nu mai stiai ce motiv sa mai gasesti ca sa te legi de numele meu aiurea.


Si ca sa revenim la subiectul topicului am sa-i raspund si lui jean.

Citat din: jean din  21 Septembrie 2009, 21:24:10
Si pentru ca tot vorbim daca ocolesc extraterestri Romania, uite un caz interesant petrecut in Moldova. Cazul a fost povestit in fosta revista RUFOR. Cazul se aseamana cu cele de mai sus, cu sublinierea ca in acest caz se vorbeste si de disparitia unui lantisor ce a fost luat de fiinta respectiva de la omul in cauza. Citat din articol:Poza cu articolul o gasesti aici: http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2027.0;attach=10071;image
Vezi?...Sunt mult mai multe cazuri de acest fel. Nu pot fi negate toate. Sa avem toti cosmare?..

jean, ce sa vad? Ca cineva a cutat lantisorul si nu la mai gasit? Asta numesti tu dovada?
Dovada este cea cand cauti si gasesti ca sa fie prezentat ''ca dovada'', nu cand cauti si nu gasesti.   :wink:

jean

Citatjean, ce sa vad? Ca cineva a cutat lantisorul si nu la mai gasit? Asta numesti tu dovada?
Dovada este cea cand cauti si gasesti ca sa fie prezentat ''ca dovada'', nu cand cauti si nu gasesti.
Salut jakie28t.  Pai cine are o dovada care sa poata fi aratata in asemenea cazuri? Tu ai cunostiinta de asa ceva in Romania sau in alta parte? Si chiar daca ar fi cine ar crede. Daca ai arata un film cu un OZN sau fiinta extraterestra cine ar crede? Toti ar spune ca este un fals. Intr-o carte despre OZN-uri aparuta pe la noi, se vorbeste de niste tablite de aur cu un anume scris pe ele. Aceste au fost lasate de extraterestri unui grup de oameni, care ulterior au fost urmariti de militie si securitate. Poti sa crezi asa ceva? Crezi ca pote fi adevarat? sau doar este un caz de intoxicare? Greu de crezut ca au lasat dovezi nu? Cu atat mai greu ca tu sau eu sa avem acces la ele.
  Si in Romania sunt multe cazuri, daca doar o parte din ele sunt adevarate, atunci cate ceva se intampla si pe la noi. Totusi tin sa mentionez ca nu avem certitudinea ca este vorba de fiinte si nave extraterestre. Dupa mine sub umbrela fenomenului OZN se ascund o multitudine de fenomene ce au sau nu legatura cu, si de natura extraterestra. Uite doua cazuri dintr-o carte:
1) La varsta de sapte ani a trait un fenomen cu totul si cu totul deosebit. Venea de la libraria scoli si cand sa intre pe poarta casei, i-a atras atentia un glob de foc ce stationa deasupra ei, la cativa metri. A intrat in curte, globul de foc a inceput sa coboare, s-a facut mica, mica, si-a acoperit ochi cu mana si a simtit ca globul acela de foc s-a descarcat in ea (pag. 41).
2) In noaptea de 18-19 noiembrie 1994 ne-am trezit in cursul nopti cu o senzatie ciudata de frig. Facusem chiar cald in camera, in acea seara. dar trezita din somn nu-mi puteam explica senzatia de frig, ce venea de deasupra. Am incercat sa ma invelesc mai bine cu plapuma, cand am obsarvat o umbra uriasa aplecata deasupra patului, privind spre Lavinia ( ca in cazul meu, tot la copil). Purta un soi de armura, asemanatoare cu a cavalerilor medievali, iar pe cap avea un fel de casca cu vizeta, prin care o privea pe Lavinia. Raceala venea dinspre el, dincostumul lui. M-am speriat si am vrut sa strig, m-am repezit sa aprind veioza, dar pur si simplu paralizasem. Umbra a plutit usor prin camera, disparand brusc. In sfarsit am reusit sa aprind lumina si speriata am sarit din pat (pag.76).
Cele doua cazuri sunt din cartea ,,Lavinia" scrisa de Mariana Tatomir, mama Laviniei.
Sau vezi pe aici:      http://www.revistamagazin.ro/content/blogsection/3/4/
Deci ce parere ai?

Adevarul este dincolo de noi

CHIP

Aici cred ca se impune o precizare.Chiar si in prezenta unor dovezi solide(filme ;fotografii),cine ar avea interesul ca ele sa fie facute publice?

Amun

Buna!sint o femeie dintr-un satuc de linga Alba Iulia si traiesc din anul 2005 insotita de o entitate care sustine ca este zeul Amun Ra din Vechiul Egipt,extraterestru bineinteles si mai mult decit atit ,cica Dumnezeu insusi.
Nu am inebunit si daca nu s-a intimplat pina acum nici nu se va mai intimpla.Ce vroiam sa iti spun este ca cei pe care ii numim cu totii sceptici sint manipulati ca sa constituie pt noi un fel de sistem de referinta.Totul se bazeaza in univers pe plus si minus si tu faci parte dintr/un anumit program al lor....Nu te pierde dind crezare scepticilor,ei trebuie sa constituie numai o mica parte din ascensiunea ta.Scrie-mi pe adresa de mail daca mai ai nevoie de raspunsur si ce/i cu titlul ala ca ufo ar ocoli Romania...dimpotriva,hai aici unde sint eu si poate ai norocul sa iti arat unul,au chiar activitati intense in ultimii ani pe Pamint ca isi pregatesc intoarcerea....

padme


romulus

Citattraiesc din anul 2005 insotita de o entitate care sustine ca este zeul Amun Ra din Vechiul Egipt,extraterestru bineinteles si mai mult decit atit ,cica Dumnezeu insusi.
Interesant !
Din unele informatii ale mele, rezulta ca astia care zic ca sunt "Dumnezeu" s-ar putea sa fie exact pe dos !!
Asa ca nu stiu, ai grija!
Citatce/i cu titlul ala ca ufo ar ocoli Romania...dimpotriva,
Mie cam asa mi s-a parut! Daca ai alte informatii,  te astept cu  amanunte care sa ilustreze/demonstreze contrariul !Si - bine'nteles - cateva date in plus despre insotitorul tau Amun Ra , ca ar fi destul de interesant pentru noi toti!
Multumesc mult!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

assiris

La invitatia presedintelui, UFO vor veni in Romania dat fiind ca ei prefera sa zboare si deci nu au probleme cu infrastructura.

Tayka

AMUN-dacã nu mã înºealã memoria ai mai intrat pe aici( e drept în urmã cu ceva ani) dar tot însoþitã.Dacã te simþi bine în compania lui,este problema ta,dar dacã vrei sã scapi de el poþi intra aici;
http://www.paranormal.ro/
numai cã pe moment site-ul e în reconstrucþie,dar poþi apela ºi unii bãieþi de acolo sânt chiar exorcizori meseriaºi.
Personal însã sânt convins cã dacã reuºeºti sã nu te mai gândeºti la el,va dispare singur ºi ..la sigur.E probl. de autosugestie.solutia este schimbarea modului de gandire, a atitudinii tale fata de viatã în general, si individual, eventual insusirea unor elemente de autocontrol psihic ce se poate face cu ajutorul unui psihoterapeut profesionist.
                        Multã sãnãtate.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

socrate

Dovada ca, extraterestri NU ocolesc Romania este acest Forum de Rationalisti si citeva compatibile,oarecum.
NU sunt de parere ca,extra.ar fi mai cu mot ca "terestri" in cunoasterea Binelui si Raului(Ratiunii),doar ca o parte doresc sa fie RESPECTATE Principiile Dreptatii(Dreptul Natural) iar "alti" NU doresc acest lucru,dorind continuarea aplicarii Dreptului Pozitivist patriarhal.
Diferenta o face doar posibilitatea de "manifestare",ei avind in dotare niste "trupuri" mult mai perfornabte ca ale noastre,de unde si posibilitatea de "manipulare" a unor spirite mai putin evoluate,evident "turma" nu a fost si nu este luata in considerare,ea fiind la cheremul "evoluatilor" fie ei adepti ai DREPTATII sau ai "democratiei patriarhale".
   

abyss


assiris

Interesant în orice discuție cum se gãsesc scuzele pentru ceva ce nu poate fi explicat. Dacã cineva expune un fenomen paranormal, apãrut undeva care se manifestã în fiecare orã, dacã mergi sã verifici și stai vreo 10 ore și nu observi nimic imediat apar scuzele: cã nu ești mediumul potrivit, cã nu apare decât la inițiați, cã nu ai fost atent la momentul respectiv... etc. Asta îmi aduce aminte de afișul dintr-un birou. În acest birou se fumeazã o zi da, o zi nu. Azi nu se fumeazã!

socrate

@biss,"cimpiile" sunt mult mai palpabile,Rational-Logic decit "ozeneurile",despre care se poate spune orice,dar Nu se poate dovedi nimic.
Uite bunaoara, "ozeneul" crestin isus, intrupat,a reusit sa dea peste cap,sa arunce in haos,o buna parte a omenirii.
A se constata ca "multimea de ozeneuri" semnalate pina la ora actuala nu a reusit nici o performanta IDEOLOGICA,din care sa reiasa o stare de Armonie Sociala,pt.cei ce locuiesc cu picioarele pe "cimpii",binenteles.

Xanadron

Citat din: Amun din  29 Martie 2010, 00:56:10
Buna!sint o femeie dintr-un satuc de linga Alba Iulia si traiesc din anul 2005 insotita de o entitate care sustine ca este zeul Amun Ra din Vechiul Egipt,extraterestru bineinteles si mai mult decit atit ,cica Dumnezeu insusi.
Nu am inebunit si daca nu s-a intimplat pina acum nici nu se va mai intimpla.

...O dovada in plus ca nu doar OZN-urile :ufo: nu ocolesc Romania, ci si vibratiile lor "deranjante". :wink:

Citat din: Tayka din  16 Aprilie 2011, 23:34:11
AMUN-dacã nu mã înºealã memoria ai mai intrat pe aici( e drept în urmã cu ceva ani) dar tot însoþitã.Dacã te simþi bine în compania lui,este problema ta,dar dacã vrei sã scapi de el poþi intra aici;
http://www.paranormal.ro/
[...]cu ajutorul unui psihoterapeut profesionist.
                       Multã sãnãtate.

Cu aceeasi urare extrem de potrivita :lol: vin si eu, Tayka! D-na Amun ne-a mai "vizitat" de fapt chiar anul trecut - cu aceeasi subtirime a "revelatiilor", pe care clar ca n-are rost sa le mai asteptam in vreo varianta optimizata.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/