Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ocolesc extraterestrii Romania? De ce?

Creat de romulus, 26 August 2007, 16:55:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Ori cum dacã T.V.Moldovan are dreptate-trãim într-o fermã bine pãzitã al cãrei scop este sã ne livreze sub forma A.D.N.M.N.cât mai pur..brrr mã trec fiorii :| :martiansad:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

PADME-Ziceai cã ai mai citit ºi alte cãrþi cu conþinut asemãnãtor-dacã se poate
te as ruga sã-mi spui ºi mie-merci.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

scriitori sunt cu gramada...dar ce legatura au cu subiectul? cei care a-ti citit ceva,,,pe undeva...fi-ti mai concreti si spuneti-ne si noua cam ce a-ti citit!!! ce tot dati exemple de carti si scriitori...??? CE naiba?... doar ca nu suntem acum obligati sa citim tot ce apare pe piata------------hai fi-ti mai clari, ca pana la urma se alege praful de acest forum...numai trimiteri si subantelesuri....MODERATORII SUNT IN TRANSA SI EI???
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

#108
haide lylyt_ice nu te mai supara!:-p
nu ai de unde sa stii ce a citit fiecare sau ce e dispus sa citeasca! in mod straniu, despre programul planeta terra am citit un rezumat acum cativa ani scris de cineva, chiar... pe acest forum :)))))))))))
cartea are oarecum legatura cu topicul, intrucat autorul sustine ca noi cei din spatiul dacic, suntem "creati" intr-un anume program. problema e ca nu mai suntem rasa pura, cam de multicel!

http://www.rufon.org/articol/30/programul-terra-rezumat.html

Tayka, lasa-ma sa ma adun putin, daca e vorba sa dam si rezumate :))))))))))

oricum, faptul ca populatia de pe terra a fost creata si a intrat in contact cu alte civilizatii, conform urmelor lasate, tip desenele de la nazca si altele de acest tip, picturi rupestre, etc. am gasit intr-o lucrare a unui Alan F.Alford "Misterul genezei si al civilizatiilor antice"- nu stiu daca se gaseste in ro! eu am gasit-o in librarie, am rasfoit-o, am vazut ca are asa in mare ca si cuprins aceeasi idee cu a lui toni si nu am cumparat-o- asta fiind o greseala! dupa aia nu am mai gasit-o.

StarDust

Citat din: lylyt_ice din  20 Septembrie 2009, 04:39:48
...doar ca nu suntem acum obligati sa citim tot ce apare pe piata------------hai fi-ti mai clari, ca pana la urma se alege praful de acest forum...numai trimiteri si subantelesuri....MODERATORII SUNT IN TRANSA SI EI???

Pai cred ca atata vreme cat se fac trimiteri la carti in legatura cu subiectul e ok. Pana la urma tot trebuie sa ne documentam de undeva. Si da, aveti dreptate s-a cam deviat de la subiect. Cred ca cel mai corect ar fi sa se dea un raspuns la intrebarea lui @biss in legatura cu reducerea abductiilor in ultimii ani. Asta e un punct care are legatura cu topicul.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Serban M

#110
Citat din: jackie28t din  20 Septembrie 2009, 23:37:53


YouTube LINK/ Oliver Sacks: What hallucination reveals about



Sper sa fie de ajutor!
Toate cele bune si va doresc la toti vise placute.

Stimabile Jackie, inca o data ne`ai demonstrat extraordinara ta capacitate de a arunca cu pietre in stil turcesc;

Daca te oboseai totusi sa vizionezi clipul postat de tine intelegeai faptul ca @biss nu are nici un simptom al sindromului Charles Bonnett care este strans legat de anumite afectiuni oculare.

Simptomatologia prezentata nu prea se incadreaza nici in schizofrenia tipica sau o posibila manifestare a unei psihoze maniaco depresive bipolare (tip I sau II) datorita faptului ca in nici unul din cazurile enumerate manifestarile nu dispar pe o perioada indelungata fara influenta unor antipsihotice,etc. De asemeni, in sindromul Charles Bonnett halucinatia vizuala este lipsita de sunet si vice versa; cu exceptia cazului in care individul in cauza este semi surdo-orb; si atunci, halucinatiile nu corespund.

Teoria glandei pineale secretoare de DMT este exclusa de asemeni. Iti recomand sa intrebi un shaman sau un utilizator de psychadelice despre intensitatea unui trip si visualurile experimentate; vei primi raspunsuri pe masura, halucinatiile induse sunt limitate la forme, culori, sunete, imagini difuze.

Inca astept niste raspunsuri de la individul in cauza pentru a intelege mai bine natura evenimentului. Si de asemeni, intregul istoric al experientelor.

Scepticismul e bun, dar cu masura; dus la extrem dupa cum se obisnuieste nu il va face diferit de celalalt zid, paranoia. Si tot asa invatam ca nu prea stim tot dupa cum am vrea ne consideram.

darksid3

#111
@jackie28t: Medicina are multe lipsuri in explicarea formarii "mecanismelor" cognitive, stocarea memoriei, substanta gandurilor, etc. Ce se explica in amanunt nu sunt decat niste procese, dar daca iei totul la bani marunti ai sa vezi ca dau chix "savantii" (nici macar stranutul nu e clar cum se formeaza-> exista niste ipoteze dar fiind multe, e clar ca se bajbaie). Nu crezi ca este comic sa incercam sa vedem viata asta doar prin prisma unui singur punct de vedere si se excludem infinitatea de posibilitati?....nu inteleg de ce oamenii incearca sa vada viata cu ochelari de cal pe ochi, in loc sa accepte faptul ca suntem o civilizatie "preistorica" prin violenta de care dam dovada cu semenii nostri si raportarea realitatii la doar 5 simturi. Am ajuns sa facem pe placul stabilimentului si sa scoatem axiome oficiale in loc sa traim NOI viata si sa cunoastem singuri....dar deh, e mai usor pentru minte sa dam "vina" pe un vis sau o iluzie...Atata timp cat fizica cuantica arata destul de clar ca realitatea obiectiva este doar ceea ce noi percepem si restul este o infinitatea de posibilitati, de ce trebuie mereu sa fie greu de acceptat asta???
11.11


padme

#113
in primul rand Nox, imi cer scuze din nou pt postari :D

pt Tayka:
"lacasurile secrete ale leului"-geroge hunt wiliamson, autorul sustine ca lucrarea "contine o rescriere a istoriei in lumina afirmatiilor aflate in manuscrise foarte vechi pastrate in marea biblioteca a unuia din cele mai serctete colegii oculte din lume .... o cetate pierduta in muntii perului" si faptul ca el a reusit sa le studieze s-a datorat unei rude/cunoscut, care este calugar acolo in manastire?! postez cuprinsul, cartea e mai mult cu tenta spirituala, respectiv sustine ca cei care faceau parte din "confreria binelui" sunt de-a lungul istoriei, figuri cunoscute, dar reancarnarea uneia si aceleasi entitati, respectiv cuplu de entitati:

1.   Cine a construit Marea Piramidã ºi de ce?
2.   Au existat, în realitate, Atlantida ºi Continentul Mu? Unii dintre "zeii" antichitãþii au fost într-adevãr vizitatori din spaþiu?
3.   Cine a fost Faraonul Exodului?
4.   Cine a fost faraon, când Iosif a condus Egiptul?
5.   Solomon a trãit în secolul al XVI-lea sau în secolul X î.I.Ch.?
6.   Cine era Regina din Saba?
7.   A fost Menelik fiul lui Solomon ºi al Reginei din Saba?
8.   A fost, într-adevãr, "rostogolitã" o mare piatrã, în faþa intrãrii mormântului lui Iisus?
9.   De ce i-a pãrãsit Marcu pe Paul ºi Barnaba, laPergam?
10.   Unde a fost sãrbãtoritã CINA cea de TAINÃ?
11.   Grãdina Ghetsimani aparþine Mariei, mama lui Marcu?
12.   Existã ascunse sub unele dintre minunile lumii comori istorice neînchipuite, care constituie o moºtenire pentru omenire?
13.   Existã piramide ascunse în America de Nord?
14.   Aknaton, Faraon al Egiptului, a fost mai târziu Simon-Petru, iar Iosif, cel cu "mantia de numeroase culori" - Moise?
15.   Care este adevãratul sens al Calendarului de Piatrã aztec?
16.   Cele "ªapte cetãþi din Cibala" sunt un mit sau o realitate?
17.   Existã un templu secret sub Sfinx?
18.   De ce erau numiþi Faraonii "Descendenþii Soarelui"?
19.   Marele Canion din Arizona a apãrut în urma unui uriaº cutremur sau a unei eroziuni a timpului?
20.   Este îngropatã sub Marea Piramidã o navã spaþialã?
21.   Cum a reuºit Moise sã traverseze Marea Roºie?
22.   Planeazã vreun blestem asupra mormântului lui Tutankhamon?
23.   Piatra unghiularã a Marii Piramide era din aramã?
24.   Când va fi ea repusã la loc?
25.   Care este semnificaþia exactã a sângelui vãrsat de Iisus?
26.   Cine era "tânãrul bãrbat necunoscut" din Grãdina Ghetsimani?
27.   Cine era Siºak, din Biblie?
28.   Melchisedek a fost Sem?
29.   Hammurabi a fost regele biblic Amrafel?
30.   Unde se gãsesc osemintele lui Iosif?
31.   Cine este artistul necunoscut, autorul Mãºtii de Aur a lui Tutankhamon, care, într-o încarnare ulterioarã, a devenit Calice d'Argent din Antiohia?
32.   Ce s-a petrecut, într-adevãr, în perioada cuprinsã între învierea ºi înãlþarea lui Iisus?
33.   Iosif din Arimateea a plecat oare în Marea Britanie?
34.   Iisus a venit pentru "a trãi" sau pentru "a muri" pentru umanitate?
35.   Indienii din America pãstreazã în capsule temporale manuscrise provenind din anticul Continent Mu?
36.   Sfântul Giulgiu sau "Mantaua din Torino" este cu adevãrat giulgiul cu care a fost înfãºurat corpul lui Iisus?
37.   Unde se gãsesc comorile pierdute ale Incaºilor ºi fabulosul "Disc al Soarelui"?
38.   Ce înseamnã "Lãcaºurile secrete ale Leului" ºi unde se gãsesc ele?




Tablitele de smarald ale lui Toth Atlantul
Lumi paralele si a treia conflagratie mondiala- Cristian Negureanu si de fapt Negureanu are toate lucrarile pe acesasta tema
Secretul suprem- David Icke
vreo 3 volume ale lui radu cinamar-in legatura cu care nu stiu ce sa cred, ori literatura fantastica de succes, ori adevaruri amestecate cu sf, ori...

si cam atat imi amintesc

jackie28t

#114
Citat din: Sirius13 din  21 Septembrie 2009, 02:28:46
Stimabile Jackie, inca o data ne`ai demonstrat extraordinara ta capacitate de a arunca cu pietre in stil turcesc;

Sirius13, unde anume am aruncat cu pietre? Faptul ca eu am dat un raspuns colegilor jean si biss asta nu inseamna ca dau cu pietre.
Dar tu Siriu13 de ce insulti aiurea? Tu cine esti de iti permiti sa faci astfel de insulte? Observ ca stai cam prost cu logica si gandesti fix ca o fasola. Ia spune cum arunca turcii pietrele? Dar japonezii?  Esti penibil. :lol: Si te rog sa nu ma intrebi cum gandesti o fasola pentru ca vei deveni si mai penibil.
Observ ca la fiecare pot al tau arunci cate o fraza stupida dand fuga repede la insulte.
Tu Sirius13 nu poti sa scrii direct si la subiect fara sa te legi de altii si sa insulti?

Am observat ca si in postul tau trecut ai mai venit trantid o insulta. Cam intreci masura nu crezi? Aici este un forum pus la dispozitie pentru discutii si dezbateri. Daca cineva vine cu o poveste si o expune aici atunci trebuie sa stie ca exista si riscul sa dea anumite raspunsuri fie ele mai sceptice sau nu ca doar nu trebuie sa spunem toti in cor: da, credem cu ochii inchisi orice poveste dupa care trebuie si sa aplaudam. Aici este un forum pentru dezbateri sa nu uiti acest lucru dragul meu Sirius13. Ca daca ar trebui ca noi toti sa credem ce spune unul sau sa fim toti deacord ce spune altu ar insemna ca nu mai este nevoie de acest forum. Fiecare are dreptul sa spuna ce are de spus atata timp cat e la subiect.

Uite iar o insulta la adresa mea din postul tau anterior, te citez:
Citat din: Sirius13 din  13 Septembrie 2009, 23:18:53
p.s. nu te enerva pe jackie, el e seful scepticilor si de aici si expert la mistocareala. deh, pana nu vezi nu crezi.

Sirius faptul ca sunt sceptic si-mi spun parerea la un anumit subiect asta nu inseamna ca fac mistocareala.
Mistocarela observ ca faci tu ca nici macar nu esti in stare sa scrii la subiect fara sa insulti pe altii. Deja ai deveni un troll si credul naiv pe deasupra.
Deci Sirius13 pune mana si tura viitoare nu uita cand scrii ceva fii la subiect si discuta la subiect nu mai arunca cu fraze tampite ca a unui copil mic in pantaloni scurti.
Daca te mai prind ca insulti aiurea sar putea sa-ti ei borcanelul si lopatica si sa te muti pe alt forum. Nu mai insulta pe altii aiurea.

Sirius13, exista o vorba in popor care spune ''Mai bine un Skeptic sanatos decat un  credul naiv si prost''

Citat din: Sirius13 din  21 Septembrie 2009, 02:28:46
Daca te oboseai totusi sa vizionezi clipul postat de tine intelegeai faptul ca @biss nu are nici un simptom al sindromului Charles Bonnett care este strans legat de anumite afectiuni oculare.

Binenteles ca am vazut acel clip ca doar eu l-am si prezentat aici. Ca daca nu-l vedeam nu las mai fi expus aici pe forum. Nu am precizat nicidecum ca colegul nostru biss sufera de sindromul Charles Bonnett ci doar lam rugat pe biss sa vizioneze acel clip pentru ca acolo sunt o sumedenii de exemple despre persoane care au avut halucinatii. Asa cum exista sindromul Charles Bonnett asa pot exista si alte sindromuri mai diferite ce duc tot la halucinatii. Deci exemple sunt multe. De acea am expus acel clip sa se vada ca halucinatiile se pot intampla oricui si ca nu este nimic paranormal.

Citat din: Sirius13 din  21 Septembrie 2009, 02:28:46
Scepticismul e bun, dar cu masura; dus la extrem dupa cum se obisnuieste nu il va face diferit de celalalt zid, paranoia. Si tot asa invatam ca nu prea stim tot dupa cum am vrea ne consideram.

Cred Sirirus13 ca tu nici macar nu stii ce insemana sa fii skeptic. Nu poti sa fii skeptic vorbind la general si sa nu crezi in nimic. Nu poti spune ca un skeptic nu crede in nimic...este ca si cum ai spune ca un skeptic nu crede ca mai exista si alti oameni aici pe pamant inafara de el. Este total non-sens. Deci un skeptic este doar acea persoana ce nu crede intr-un anumit caz/subiect deoarece nu are dovezile necesare sau nu exista logica si alte elemente in tema respectiva pentru a crede. Este si normal. Biss vine cu o poveste iar in cea ce spune el eu nu vad nici o logica si nici un miligram de dovada. Este dreptul meu sa fiu skeptic referitor  la povestea lui ca doar daca toti am crede toate povestile care apar pe forum sau prin ziare am inebuni cu totii. Nu sunt un skeptic la toate. Doar la acele cazuri fara dovezi. Situatia este simpla. Ai dovezi atunci poti dovedi ca exista acel ceva ce se sustine. Iar daca nu ai dovezi atunci zbori pe banca de rezerva. Cand apar si dovezile atunci situatia si parerea se poate schimba pana atunci skepticismul este sanatos. Simplu.

Citat din: @biss din  21 Septembrie 2009, 01:22:48
salve jackie28! Mulþumesc pt rãspuns ºi pãreri. Voi viziona recomandarea ta când voi ajunge în bucureºti. Acum ce sã zic ?  Faptul cã logica ta e pietrificatã precum fosilele încremenite într-o anumitã poziþie de la muzeul Antipa e problema ta nu a mea... Apropo, tu ce pãrere ai în legãturã cu abducþiile, apariþiile de tip o.z.n. ºi existenþa altor realitãþi?  Realizez cã anumite aspecte ale pãþaniei mele cad cam greu la digestia ta mentalã dar poate asta e salvarea ta sau scutul tãu în faþa necunoscutului ce nu-þi va putea deveni cunoscut. Nu mã supãr pe tine dar nu ai înþeles cu ce rãspuns mã mulþumesc eu. Am zis cã nu doresc sã conving pe nimeni de autenticitatea pãþaniei mele! Doresc ca cei care au pãþit la fel sã simtã cã nu sunt singuri! ªi aºtept un rãspuns la întrebarea dacã ºtie cineva sau poate afla dacã la nivelul întregii planete în ultimii 3ani au scãzut abducþiile,  nu apariþiile de tip u.f.o.!!! Pricepi jackie ? Eu acum sunt plecat ºi nu am acces la calculator altminteri cãutam eu. Mã gândesc amuzat cã dacã relatarea mea care este ca eveniment ultima dintr-un lung ºir de întâmplãri neobiºnuite ºi cea mai puþin S.F. pt cei sceptici aºa ca tine, ce vei face când voi scrie întreaga mea poveste ? Cred cã logica ta o sã se dea în cap ºi,n coadã sã mã scoatã nebun cu acte-n regulã ! Hahaha...!  Mãi jackie rezumã-te la ziarul dracula pe care-l tot citeºti ºi-n care logica ta se simte mângâiatã de zâne ºi vampiri !    P.S. Dacã te-am supãrat sau jignit cu ceva te rog sã mã ierþi. Peace on you, brother !  

biss, nu spun ca tu esti nebun ci doar faptul ca din punctul meu de vedere tu ai avut doar halucinatii referitor la acea poveste pe care tu ai expuso pe forum. Stiu ca nu ceri la nimeni sa te creada, atunci de ce te iriti atat si trantesti insulte aiurea? Nu citesc ziarul dracula. Un skeptic nu face asa ceva, credema.  :lol:
Sunt de mai bine de 3 ani aici pe forum si am vazut pe altii care au prezentat pe forum povesti din ziarul dracula si nu numai, de aici si asimilarea de care faceam referire.
Efectic povesti misterioase la kilogram care nu au nici un miligram de dovada si la care pana la urma ele raman doar atat, povesti si nimic mai mult.
Tu mai spui acolo ca in ultimii 3 ani au scazut abductiile. Te referi la fenomenul de ''Abduction'' la care defapt acest fenomen se refera la cazurile unde asa spus extraterestrii rapesc pe unii si ai examineaza si asa mai departe. Cei care sunt rapiti se numesc ''abductees''. Numai ca tu biss nu faci parte din aceasta categorie ca doar tu nu ai fost rapit de nimeni. Tu ai spus ca ai vazut doar o creatura si atat.

Deci, let's get real si sa nu mai lungim povestile fermecate ca e pacat sa faci din tantar armasar. Ca va convine sau nu putin ma intereseaza. Puteti sa va pastrati fanteziile si monstrii pe care ai vedeti pana la adanci batranete. Sincer, nici nu vad cu ce va ingrasa sa credeti in astfel de iluzii. Nu e mai bine sa fiti realisti sa acceptati realitatea asa cum este?
Repet, traim in lumea realitatii nu in lumea lui Harry Potter.

Serban M

#115
CitatDaca te mai prind ca insulti aiurea sar putea sa-ti ei borcanelul si lopatica si sa te muti pe alt forum. Nu mai insulta pe altii aiurea.

Interesant, deci domnule Jackie cu aspect de moderator; in cazul in care imi mai permit sa te ''insult'', s`ar putea sa ma coste un ban permanent caci tu ai relatii aici. chiar nu iti dai seama cat de penibil esti ?  :-D

CitatSirius13, exista o vorba in popor care spune ''Mai bine un Skeptic sanatos decat un  credul naiv si  prost''

Nu cunosc vorba, dar am observat o nota de americanizare nereusita a limbii romane. ''Vorba'' aia e facuta de tine.

Probabil nu cunosti definitia termenului ''flame''; si multumim pentru aprecierea gratuita acordata pentru tot forumul. Stimabile Jackie, sa iti dai cu bumerangul in cap o data e de inteles; dar de atatea ori consecutiv deja devine comic.

CitatAsa cum exista sindromul Charles Bonnett asa pot exista si alte sindromuri mai diferite ce duc tot la halucinatii. Deci exemple sunt multe. De acea am expus acel clip sa se vada ca halucinatiile se pot intampla oricui si ca nu este nimic paranormal.

Asa cum merele sunt mere mai sunt si altfel de mere. Interesanta logica, a unui ''skeptik'' cam asa argumenteaza si religiosii  ''daca nu e, ceva tot trebe sa fie.''

Concluzia: daca tot vrei sa demonstrezi ca lucrurile stau asa cum vrei tu, incearca inainte totusi sa rasfoiesti cat poti si sa gasesti ceva macar citibil. Caci asa esti la fel de paranormal ca ziarul Dracula  :-D

jean

Un salut tuturor celor care citesc pe aici!
Draga jakie28t ai spus: Povestea ta este foarte simpla de explicat. Ai avut un cosmar. Este parerea ta. Ce cred eu?...
Nu este adevarat, nu am avut un cosmar in vis, nu am avut timp de cosmaruri. Cand cineva necunoscut i-ti agreseaza copilul actionezi mai intai si dupa aia gandesti. Asta am si facut, a fost o rectie cred, naturala.
Si pentru ca tot vorbim daca ocolesc extraterestri Romania, uite un caz interesant petrecut in Moldova. Cazul a fost povestit in fosta revista RUFOR. Cazul se aseamana cu cele de mai sus, cu sublinierea ca in acest caz se vorbeste si de disparitia unui lantisor ce a fost luat de fiinta respectiva de la omul in cauza. Citat din articol:
CitatDar totusi aveam o dovadaca acel intrus a fost in dormitorul meu: lantul. Nu mai era la gat . L-am
cautat peste tot, dar nu l-am putut gasi.
Poza cu articolul o gasesti aici: http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2027.0;attach=10071;image
Vezi?...Sunt mult mai multe cazuri de acest fel. Nu pot fi negate toate. Sa avem toti cosmare?..


Adevarul este dincolo de noi

liteady73

 Salut @biss !...

Efectele. Vezi corpul cauzal. Te felicit ca stii sa-ti sustii parerea.
Altii au patit-o mai rau...

Aici nu e cazul.  :-) Santem treji in gandire... Mai ales Logica...

Daca se mai intampla - superstiosul din mine bate in lemn  :-) - , ar fi poate bine sa vorbesti direct cu Paul.
Eu cel putin ma bucur - in sensul bun si e pacat, stiu - , ca ai reusit sa ai o dovada.

PS : Lasati-o mai moale. D-aia. :-) Stiti voi ce stiti. :-D

lylyt_ice

 sunt oameni pasionati de aceasta tema, dar din pasiune nu prea au cum sa devina si creduli....de aceea, fac pe scepticii pentru ca nu au avut ei insisi niciodata o astfel de experienta. Cei cativa dintre noi care s-au confruntat in decursul vietii cu mai multe situatii inexplicabile, sunt intodeauna luati in zeflemea de cei care habar nu au (pe pielea lor) despre ce este vorba. Sunt sigura ca daca noi am spune tot ce se petrece si s-a petrecut inexplicabil in vietile noastre, ar ramane toti pe ganduri ... ne-ar exmatricula de pe forum crezand ca povestim sf'uri, sau ne-ar trata drept nebuni. Clar, ca nici noi nu credem orice poveste care apare, dar ne putem da imediat seama cine bate campii si cine intradevar este un om care vorbeste din pura experienta. Da! eu stiu si sunt convinsa ca astfel de experiente sunt reale si de aceea este foarte bine sa comunicam intre noi la modul cel mai serios: Nu-i de glumit, ei sunt printre noi si se manifesta in diferite forme sau corpuri, unii sunt de partea noastra si vor sa ne deschida mintea si ochii,,, pentru ceva ce se va intampla in viitorul apropiat, iar altii sunt negativi si ne produc stari de panica, teama si neincredere in noi, facandu-ne sa ne credem nebuni. Cei care au momente in care reactioneza si capteaza si alte informatii din mediul inconjurator sau alte dimensiuni, nu sunt nebuni, ci au posibilitatea din cand in cand sa dezvolte si alte simturi in afara celor cinci pe care le poseda majoritatea oamenilor. Un nevazator, daca el nu vede, nu inseamna ca vazatorii sunt nebuni cand spun ceea ce vad...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

liteady73

#119
Salut @biss ! ...  :-)

Domnul inginer Paul Dorneanu.

Ai mai multe sanse sa te regasesti. Sper...

PS : Iti doresc multa liniste si Acel raspuns...  :-)