Sectiune pentru limba româna > Fenomene conexe si paranormale

Poltergeist

(1/5) > >>

BittersWeet:
nu am gasit niciun topic deschis despre astaa asa ca o sa deschid eu unu  :-D am citit mai demult o carte despre fenomenul poltergeist si UAU este ciudat  :|adica de ce ar face un spirit asta?banuiesc ca o persoana l-ar fi suparat foarte rau.*bai da usor se supara astia   :lol:*..Si am ajuns la un capitol in care era vb despre un tip,la vreo 20 si ceva de ani, statea la camin si intr-o seara s-au gandit el si colegii lui sa faca niste "spiritism" si sa incerce si trucul cu tablita ouija .. le-a iesit, cica au vorbit cu un spirit care fusese persecutat sau asa ceva.Ma rog.Povestea tipu ala ca peste noapte tot s-a deschis fereastra singura,dar el a dat vina pe curent.In urmatoarea noapte in camera altui baiat care participase la chestia asta tot cadea ceasul (inchipuiti-va un ceas din'ala care il pui pur si simplu intr'un cui,pe perete.).Dupa aceea se tot tarau scaune,pana si in timpul zilei chiar daca statea cineva pe ele.In orice caz tipii aia au fost speriati si au chemat un preot care din clipa in care a intrat intr-una din camere a vrut sa iasa, a refuzat si a zis ca aici nu se mai poate face nimic.


        Uau ce ciudat   :-D cine a mai auzit de chestii d-astea??

Nox:
Si eu imi aduc aminte un reportaj de pe ProTv de acum 1-2 ani in care aratau secvente in care becurile (stinse) dintr-o casa se spargeau in ciuda faptului ca era deconectata de la reteaua electrica. Imi pare rau ca nu am pastrat secventa video cu stirea respectiva.

Kymosabe:
Madalin Ionescu a facut ceva rating la vremea respectiva cu aceasta poveste .

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/5237/Casa-bantuita-de-fantome-la-Craiova

Yagg:
Câmpuri magnetice, anomalii magnetice, cine ºtie... au încercat sã mute casa?  8-) Am vãzut pe Discovery cã englezii mutã biserici, clãdiri mici ºi mari cu ajutorul unor camioane de gabarit depãºit.

Arckadii:
In 1995, copil fiind am fost speriat de un reportaj cu o "fantoma" intr-o casa de undeva din tara. Patul familiei se misca singur, a fost ProTV acolo, a filmat live, etc. Dupa aproximativ 8-9 ani, au anuntat ca de fapt sub pat se baga copilul familiei care il misca...si ca totul a fost la misto...

Trageti voi concluziile...


Ark

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version