Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nostradamus-profet publicat in timpul vietii

Creat de Evia, 23 August 2007, 19:37:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Evia

Depinde de cine traduce textul
De Ex:


Va duce conflictul din Balcani la cel de-al treilea razboi mondial?

NOSTRADAMUS, un evreu crestinat ce a trait in Franta in secolul XVI, a prezis cu acuratete multe lucruri ce s-au adeverit, inclusiv cele doua razboaie mondiale. 18 din cele 950 de catrene se refera la al treilea razboi mondial. Cativa din expertii ce-l studiaza pe Nostradamus au dat ca data de incepere a acestui razboi mijlocul lui 1999. In mod evident au interpretat gresit catrenele.

Profetia razboiului este rezervata cuiva pe care Nostradamus il numeste cand face referiri la el "tiranul." A prezis ca slavii isi vor "schimba printul " si "vor ridica o armata in munti, " sugerand un razboi de guerilla. El vorbeste despre "cand polul nordic va fi unit" (probabil NATO?), si are multe referiri geografice la Balcani, cum ar fi Grecia, Italia si Mediterana.

Razboiul este legat de momentul in care "vulturul" (Statele Unite) si "cocosul" (Franta) vor sta impreuna. Se face de asemenea o referire specifica la vremea cand Anglia, Polonia si Cehoslovacia (acum Republica Ceha si Slovacia) "formeaza o noua alianta." Tarile Blocului de est s-au alaturat NATO de curand.

A prezis de asemenea ca aliatii vor castiga, ca razboiul va fi unul prelungit, va dura sapte luni, si ca s-ar putea sa depaseasca Balcanii, inspre Nord, dar si ca dupa razboi, va fi "pace pe pamant pentru o lunga perioada de timp."

Previziunea lui Nostradamus pare a fi confirmata si de alti prezicatori, inclusiv Nicolaas van Rensburg, faimosul prezicator Sud African ce a trait intre 1862 si 1926. La rascrucea secolelor Van Rensburg a mai prezis folosirea electricitatii, dezastrul de la Cernobal, masacrul a sase milioane de evrei, ridicarea si decaderea Rusiei, si Uniunea Europeana - in utimele doua cazuri descriind cu acuratete steagurile inainte ca acestea sa fie proiectate. Despre cel de-al treilea razboi mondial, a prezis ca Anglia va ramane slabita, in timp ce Germania se va ridica pentru a deveni cea mai puternica natiune.

Bineinteles, prezicatorii nu au fost intotdeauna corecti in previziunile lor. Timpul va spune daca retragerea sarbilor din Kosovo va fi de durata, acum cand albanezii kosovari ce s-au intors ataca sarbii kosovari si distrug biserici vechi de secole, daca acest conflict din Kosovo a a fost intr-adevar scanteia pe un butoi de pulbere.


Deanna

#16
O carte descoperita recent la Biblioteca Nationala din Roma cu profetii criptice care se pare ca reprezinta munca finala a lui Nostradamus,cuprinde schite si profetii inspaimintatoare,printre care si un razboi cu Iranul ,o explozie atomica la Roma si amenintarea  unui corp ceresc in 2008-2009... :mrgreen:
www.ziua.ro/display.php?data=2007-10-02&id=227358

LupinThe3rd

@Deanna
Ziua de fapt face, cu stiinta sau fara nestiinta, o reclama la  :-D
[urll]http://www.elitestv.com/pub/2007/Sep/EEN46e6d0f9a7f9a.html[/url]
Si se pare ca respectiva carte se poate si cumpara, in fine o edite comentata, probabil  :-D
http://www.innertraditions.com/Product.jmdx?action=displayDetail&id=71&searchString=0-89281-915-4&displayZoom=1
De obicei se numeste "reclama mascata" :)))

adrianh

o foarte scurta biografie a lui Nostradamus oferit de www.wikipedia.ro

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele sãu real Michael de Nostredame, a fost cel mai faimos publicist de profeþii. Este binecunoscut pentru cartea sa Les Propheties, a cãrei primã ediþie a apãrut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte popularã în toatã lumea, Nostradamus creeând în jurul sãu cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfãºurau sau urmau sã se întâmple în lume.

Lucrãrile lui Nostradamus sunt realizate din catrene, care au fost de-a lungul timpului intrepretate greºit sau traduse greºit.

Nostradamus este o figura proeminenta a Renaºterii Franceze ºi profeþiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei cât ºi a altor lucrãri despre profeþii.


Catrenele
Timp de 3 ani, Nostradamus a scris peste 900 de catrene ºi centurii despre prezicerea viitorului. În aceste lucrãri, Nostradamus prevesteºte despre viitorul lumii, 70 % din ele fiind împlinite pânã în prezent.Prevesteºte despre domnia lui Napoleon, despre Al doilea rãzboi mondial, despre ascesiunea lui Hitler, despre asasinarea Preºedintelui american John F. Kennedy, aselenizarea omului pe Lunã. Într-un catren Nostradamus ne vorbeºte despre "cerul în flãcãri", "new city", "trãznet uriaº" ºi "doi fraþi rãpuºi". Mulþi care au analizat acest catren au concluzionat cã ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001.

El mai relateazã cã va fi ºi cel de-al Treilea Rãzboi Mondial, care va dura 27 de ani, menþionând ºi venirea Antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede ca al 3-lea Rãzboi Mondial va începe dupã moartea ultimului Papã (cel ce va urmã dupã moartea Papei Benedict al XVI) care va fi asasinat de anticrist.


Vindecarea ciumei
Nostradamus nu numai cã a fost un mare om de litere, ci ºi un medic bun. Acesta îi vindeca pe oameni cu o pastilã dintr-o plantã, de marea ciumã sau moartea neagrã.
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!