Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Propunere expeditie pentru vara lui 2006

Creat de baaron, 19 Ianuarie 2006, 18:55:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

apokryphos

Citat din: crai_alb din  30 Aprilie 2006, 02:21:59
[...] imi place foarte mult muntele pe mine chiar m-ar interesa o expeditie in m-tii bucegii mai ales ca pe mine nu stiu de ce ma atrag m-tii astia si mai ales ca acolo se spune ca sau descoperit niste lucrurii fascinante si uluitoare si am o intrebare a citit cineva cartea 'viitor cu cap de mort' scrisa de Radu Cinamar si daca da ce parere are? 

Am fost de zeci de ori in Bucegi in trecut. Am discutat cu multi prieteni, montaniarzi inraiti, care au batut Bucegii in lung si in lat in orice conditii de vreme si anotimp. Am conversat cu oameni care au stat multe luni acolo, fiind participanti la constructia barajului de la Bolboci si chiar cu pasionati de speologie care au puricat pesterile de acolo, de la cele mai cunoscute ca Ialomitei pana la cele mai nebatute, ca Ratei. Nimic misterios de genul celor enumerate pana acum. Ceva camere sapate in stanca, posibil de catre sihastri, inscriptii scrise mai devreme sau mai tarziu, dar nimic din bazaconiile inventate de securistul de la DIA.

Regiunea merita vizitata. E foarte frumoasa. Nu va asteptati sa gasiti caverne cu panacee universale insa.

A.

Skywalker

Acele camere sau alte constructii din Bucegi exista, dar in alte dimensiuni, de aceea noi nu le putem vedea.
 
  Noi suntem in dimensiunea a treia, iar extraterestrii cei mai avansati din galaxie cunosc 6 dimensiuni. Insa despre asta voi vb in alt topic. Aici am scris asta doar ca un posibil raspuns.

Deci, unde vom merge? Propuneri? Cred ca cel mai indicat e sa mergem in august.

apokryphos

Citat din: Skywalker din  30 Aprilie 2006, 20:09:08
Acele camere sau alte constructii din Bucegi exista, dar in alte dimensiuni, de aceea noi nu le putem vedea.
  Noi suntem in dimensiunea a treia, iar extraterestrii cei mai avansati din galaxie cunosc 6 dimensiuni. Insa despre asta voi vb in alt topic. Aici am scris asta doar ca un posibil raspuns.

Poti sa-mi dai un exemplu de cum pot fi detectate acele camere in a 6-a dimensiune? Cei care vorbesc despre ele trebuie sa le fi detectat cumva, nu?

A.

Skywalker

Raspuns pentru Apokryphos

  Momentan, contactul cu dimensiunile superioare noua pot fi luate numai de medii. Ele afirma ca prin mijloacele noastre tehnice nu putem detecta nimic din lumile spirituale(adica dimensiunile superioare noua).
   Uita-te la Diverse - Luna, satelit natural sau nava spatiala. Ultimul post s-ar putea sa-ti dea un raspuns.

  Acum gata, ca-s offtopic.

avramescub

Deci cine imi da si mie idiul de yahoo ca sa ma ajute cu aceea expeditie va rog eu

apokryphos

Citat din: Skywalker din  30 Aprilie 2006, 23:28:17
Raspuns pentru Apokryphos
  Momentan, contactul cu dimensiunile superioare noua pot fi luate numai de medii. Ele afirma ca prin mijloacele noastre tehnice nu putem detecta nimic din lumile spirituale(adica dimensiunile superioare noua).

Am crezut ca e vorba de dimensiuni spatiale, nu spirituale. Cu toate asta nu vad de ce dimensiunile astea spirituale ar trebui sa fie legate de un loc in spatiu, in cazul nostru M-tii Bucegi.

A.

NeOm

       :-D As veni si io ,am mai facut astfel de drumetii si in trecut .... ,dar am preferat sa merg singur .
       Probabil nu am gasi nimic credibil care sa dovedeasca existenta unor civilizatii necunoscute
,dar am face schimb de idei si de opinii ,asta poate duce la alte proiecte ce pot fi dicutate mult mai usor .
       Am vazut multe chestii interesante ,dar ceva palpabil nu am gasit .

Skywalker

NeOm, sa sti ca o experienta OZN ti se poate intampla fie o singura data in viata, fie anual, fie saptamanal sau niciodata. Depinde de ce noroc ai. Daca pana acum nu ai dat de ei, eu iti zic: mai cauta!
 
  Extraterestrii pot fi si contactati telepatic. Aici nu e topicul potrivit pentru a descrie modul de contact. Si cred ca nici nu-l voi descrie aici pe forum, caci sunt destui sceptici.

pri3st3ss

nici pentru cei care nu sunt sceptici?
pe mine m-ar interesa....
te rog,Skywalker incearca sa treci peste cei sceptici pt cei pe care ii intereseaza orice idee...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

IONUT

Skywalker, ba io zic că e cazul sa deschizi un totpic separat despre contactarea telepatică a extratereştrilol. Pe Pri3st3ss şi pe Mine ne interesează. Şi în plus mie mi se pare acest forum destul de serios, în comparaţie cu altele, se vede că se discută în serios. Io nu-s admin sau moderator dar rog pe totă lumea să poasteze doar dacă îi interesează sub respective, altfel -> verde !!!

Să revenim la expediţie: Consider că este necesar să se stabilească şi o bază materială ptr aceasta, şi în special anumite lucruri-instrumente de observare şi detecţie, ceva mai mult decât o busolă.
Deşi nu-s încă un membru ff avansat în grad ca activitate , sunt destul de activ, îmi permit să-mi dau cu părerea:
1.Busolă;
2.Higrometru;
3.Barometru;
4.Detector câmp magnetic / electromagnetic, eventual sensul undelor magnetice;
5.Aparat foto cu film , ptr că acestea au anumite proprietăţin de a surprinde şi ... " lumea de dincolo " (se ştie că în anumite fotografii au apărut după developare fiinţe ori O.Z.N.-uri). Nu exclud aparatele digitale.
6.Vizualizare pe timp de noapte;
...
n. alte propuneri.

Skywalker

IONUT, nu conteaza gradul pe care il ai pe forum. E binevenita orice idee.

La instrumentele tale as mai adauga inca unul: binoclu
Poate ar fi bine sa aibe fiecare cate unul, sau macar unul la 2 persoane. Eu chiar vreau sa cumpar un binoclu in viitorul apropiat. Voi comunica apoi si preturile, daca va interesa pe cineva.

  Stii cumva de unde se poate procura detector de camp magnetic? Ar fi intr-adevar foarte util.

ryn


IONUT

ryn, eu am căutat dar nu am găsit, ştii vre-un site ?

apokryphos

Citat din: Skywalker din  11 Iunie 2006, 20:34:19
  Stii cumva de unde se poate procura detector de camp magnetic? Ar fi intr-adevar foarte util.

Un detector bun si ieftin de anomalii magnetice e simpla busola. Poti estima campul unei anomalii stationare destul de usor. Daca sunt doua-trei busole in grup poti sa faci si triangulatie. Rudimentara, ce-i drept. Pentru campuri magnetice variabile (> 10Hz) iti trebuie o sonda Hall, preferabil cu "peak lock", adica sa masoare maximul intr-un interval de timp, nu media. Pentru detectie de puls electromagnetic iti trebuie echipament si mai specializat. Depinzand de ce te astepti sa masori, precizia si complexitatea echipamentului variaza. Busola e insa cel mai ieftin instrument general.

A. 

IONUT

Afară de busolă nu ar strica şi un receptor radio cu banada cât mai largă, şi în mod special in US (unde scurte) şi UUS (unde ultrascurte), dar nu numai, preferabil în orice bandă. Dar şi mai bun ar fu un scaner de spectru electromagnetic, everntual cu afişaş ptr a vizualiza variaţia ori constanţa eventualelor "emisii" , nu că vom detecta o comunicaţie E.T. ci ptr a observa dacă există activitate deosebită în zona respectivă.