Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O imagine misterioasa

Creat de DepthOfField, 15 August 2007, 15:59:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DepthOfField

n-am stiu unde sa pun acest post, asa ca am apelat la solutia a crea un subiect nou.

O imagine misterioasa a fost surprinsa de un amator turc, pe o fotografie de noapte de lunga expunere. Ipotezele de lucru ar fi ca reprezinta niste meteori, sau niste Iridium flare a mai multor sateliti artificiali cu orbite apropiate, sau poate doar niste fire de curent electric, iluminate de dedesubt.

Sursa: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070815.html
un forum de discutii pe aceasta tema aici: http://bb.nightskylive.net/asterisk/viewtopic.php?p=87509

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

baguvix

interesanta poza am mai observat ceva la imagine pe dealul din poza e o sursa de lumina ... uitati-va si poate tragem alte concluzii
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

alx

Citat din: baguvix din  15 August 2007, 18:33:30
interesanta poza am mai observat ceva la imagine pe dealul din poza e o sursa de lumina ... uitati-va si poate tragem alte concluzii

si care ar fi concluzia asta? 
     acea sursa de lumina de pe deal ar putea fi un alt corp ceresc care tocmai devenea vizibil din acel punct...oricum ar fi,ceea ce se vede in fotografie pare a fi luminat(ã) din fata si nu din spate...sau ma insel?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

lylyt_ice

 Si cum ramine pina la urma cu aceasta imagine misterioasa ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

Dupa gradul de alungire al stelelor, expunerea a durat cam aprox. 1-2 minute, se vede ca acele urme sunt in alta directie fata de rotirea aparenta a stelelor si se poate deduce si viteza de deplasare aparenta a acelor lumini. E posibil ca ceva sa se fideplasat in linie dreapta in cadru in acel timp de expunere.Nu e chiar imposibil sa fie fire de curent de medie tensiune 6KV se vad jos cele 3 faze, iar deasupra lor e firul de Nul, dispunerea lor e exact identica cu modul in care sunt trase linile de curent de medie tensiune.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16