Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

4 milioane de dolari pentru trei nopti in primul hotel spatial din 2012

Creat de baguvix, 14 August 2007, 14:02:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baguvix

Compania spaniola Galactic Suite intentioneaza sa lanseze pe orbita primul hotel spatial pana cel tarziu in 2012, desi finantarea acestui proiect este momentan necunoscuta, informeaza dailytech.com

4 milioane de dolari pentru trei nopti in primul hotel spatial din 2012 Desi initiativa a beneficiat de sponsorizari private din diverse tari, incluzand si companii, Galactic Suite cauta in continuare finantatori ai ineditului proiect.

Hotelul spatial va acomoda clientii noncomformisti in apartamente de cate trei camere, costul unei cazari pentru trei zile ridicandu-se la exorbitanta suma de 4 milioane de dolari. Suma s-ar justifica oricum, clientii urmand sa aiba parte de o experienta total diferita: turistii vor putea privi rasaritul de soare de 18 ori pe zi. In plus, design-ul hotelului se aseamana cu un grup de molecule, fiecare molecula prinzandu-se de nava spatiala care aduce vizitatorii pamanteni.

Evident, Galactic Suite va trebui sa lucreze la eventualele probleme care ar putea aparea in timpul implementarii proiectului din spatiu. "Principala provocare vor fi baile ", a declarat Xavier Claramunt, presedintele Galactic Suite. Intr-un mediu fara gravitatie, cele mai intime activitati ale turistilor, cum ar fi dusul, sunt dificil de atacat: vizitatorii vor intra in camere unde apa va pluti in jurul acestora sub forma de bule.

Aproximativ 40.000 de persoane de pe Glob au posibilitatea de a plati cele tei zile in spatiu, potrivit estimarilor lui Claramunt. "Daca vor dori sa plateasca si pentru a iesi in spatiu, inca nu stim", a precizat acesta.

Inainte ca turistul spatial sa se imbarce intr-o racheta pentru a calatori in spatiu spre bizarul hotel, aproximativ opt saptamani de training vor fi oferite acestuia pe o insula din Marea Caraibelor. Astfel, calatorii antrenati in aceasta aventura vor fi pregatiti, fizic si psihic, sa se lanseze in spatiu.

In prezent, compania a finalizat grafica si design-ul hotelului pe computer, insa constructia mai are de asteptat.

Turismul spatial continua sa se bucure de popularitate printre cei bogati si faimosi. Speculand imensa oportunitate, companiile private au inceput sa creeze nave spatiale si pachete turistice in spatiu. Pana in prezent, Space Adventures este singura companie care a lansat cu success un turist in spatiu.
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

lylyt_ice

 Citi dintre voi s-ar duce acolo daca ar fii sa plateasca in rate de 50 $ pe luna ,fara dobinda si ar trebuii sa faca un contract prin care urmasii urmasilor lui ar trebuii sa plateasca pina vor achita toata suma...adica 6666,6666666 de ani de acum inainte ? Nu-i o intrebare absurda .dar asta ar fii cam singura noastra sansa de a vedea cum rasare soarele de 18 ori pe zii.....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

fiulploii

Oare o fi gata hotelul sau si-au bagat banii in arka  despartirii ?   :roll: 
Si apropo , ce fac cei care au loturi de teren cumparate pe Luna? Inclusiv romani .

elena78

Din cate am inteles   si Rusia  a inceput sa-si construiasca  un hotel   intre stele , dar nu este alcatuit din apartamente precum cel spaniol expus in acest articol ,   hotelul rusilor   va fi mic  si va fi alcatuit    doar   din 7 camere...