Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evolutionism? Ce parere aveti?

Creat de LP, 11 August 2007, 18:20:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Da, m-ai descoperit!  Scopul meu in viata este sa te "decredibilizez" pe tine! Modul personal in care ai descris experimentul m-a facut sa scriu asa. Nu ai specificat ca este un experiment mental care nu a fost efectuat niciodata, lucru foarte important, ai descris ca si cand tu faci chestia asta cel putin de 2 ori pe zi! Si n-o mai da la intors ca "Nox mi-a aratat ca"... cu aia trebuia sa incepi tu!

calator astral

Citat din: padme din  16 Aprilie 2010, 23:13:03
Da, m-ai descoperit!  Scopul meu in viata este sa te "decredibilizez" pe tine! Modul personal in care ai descris experimentul m-a facut sa scriu asa. Nu ai specificat ca este un experiment mental care nu a fost efectuat niciodata, lucru foarte important, ai descris ca si cand tu faci chestia asta cel putin de 2 ori pe zi! Si n-o mai da la intors ca "Nox mi-a aratat ca"... cu aia trebuia sa incepi tu!
nu pot face asa-ceva de doua ori pe zi, deoarece nu am suficienta materie radioactiva... :wink: