Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Noua ordine mondiala

Creat de OzN_HunteR, 10 August 2007, 22:50:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

elena78


iata-l aici pe  unul dintre domnii patroni ai Pamantului  David Rockefeller ,chiar  ii apreciez sinceritatea ,daca urmariti acest video  exact la minutul 2:27 el rostit fraza pe care o asteptau multi ... ,,NOI AVEM NEVOIE DE UN GUVERN MONDIAL PENTRU A LUCRA SI A COLABORA IMPREUNA,, ...



David Rockefeller face à Benjamin Fulford 2/4

fiulploii

Stia mister president   ceva atunci cand indemna romanii sa plece din tara daca nu le convine ? 
Incerca sa pastreze nealterata seva romaneasca sau e doar o aparenta ?
Des Polonais et des Roumains utilisés comme "cobayes humains" témoignent.
http://videos.arte.tv/fr/videos/pharmatests-a-l-est--6969624.html

Ganditorul

#47
Offf... Oare vom invata vre-o data sa vedem dincolo de cuvinte si sa nu facem o telenovela din tot ce se spune ?

Intr-o tara care se indrepta sigur spre imposibilitate de plata (pt ca 2010 era un varf al datoriei externe), cu un buget restrans la "sistem de avarie" ce poti sa zici - nu ca om simplu - ci ca om de stat

- Ramaneti aici, ca va dam de lucru in spitale si-i dam afara pe cei batrani, chiar daca stiu mai multa meserie ca voi, cei tineri.
sau
- Plecati afara, castigati cat puteti acum cand sunteti tineri, si lasati-i pe medicii mai in varsta sa atinga pragul pensionarii - ca sa nu-i dam afara, asa cum s-a impus din afara, prin austeritatea dictata de creditori : 1 angajat la 7 iesiri din sistemul bugetar. Va asteptam sa reveniti cu bani - acum, cat se mai poate ciuguli ceva dintr-o Europa care merge spre criza - peste 2-3 ani. (Varianta oficiala : Nu va convine in Romania...plecati in afara !).
Credeti ca se putea spune oficial "varianta lunga" a indemnului - "plecati in afara" ?
E mai bine acum - cu promisiuni siropoase care nu se pot tine ?(vezi bugetul ...incomplet pe 2012 )

Ps. Alx... stiu, iau 10 % dar nu m-am putut abtine vazand eterna telenovela romaneasca a "drobului de sare".

Xanadron

#48
Inclin sa cred si de data asta ca explicatiile simple-s cele mai credibile (cu precizarea ca, asa simple cum par, nu-s usor de gasit prin ziare sau la TV - ba chiar deloc).
Lasind deci la o parte "micul" detaliu ca niciodata-n ultimul deceniu cel putin nu s-a pus problema vreunei "inghesuieli" :-D de medici in Romanica - fie ei debutanti sau dinozaurieni pre- si post-pensionari - esentza problemei rezida de fapt in necesitatea stringenta a asigurarii unei zone intracarpatice... aproape GOALE. Slab populate adica. Ca sa fie re-populata cu ALTII (vreo doua milioane), la momentul potrivit - "intrusi" care vor avea totusi nevoie de ceva sclavi, da' nu prea multi ca-s incomozi. 8-)

Fiindca evenimentele demult programate se vor precipita curind - e doar parerea mea, evident - si, desi agenda bulversarilor globale pare intirziata sau chiar anulata (dupa unii optimisti structurali), profetia unui preot vizionar mort cu 3 saptamini inaintea lui Nea Nicu imi pare de actualitate (citez din memorie: "Multi tineri vor dori atunci sa se-ntoarca in Romania, dar tzara va fi inconjurata de un cerc de foc"). :star:

Asa ca-i absolut normal si ca personajul c-o pronuntie ciudata a "L" ului (nu KGB-ista insa, ci... ghiciti de care - nomina odiosa oricum, sa nu iau si eu un 20% de la "vulturul de paza" alx :lol:) - personaj pomenit in relativa necunostintza de cauza, dar si de efect :-D de colegul Ganditor -, nu avea voie sa fie revocat din functia-i suprema sub nicio forma, fiind garantul unui acord un pic secret de gazduire sine die a celor doua milioane in caz de... :rocket: Acord semnat nu demult c-o natie "de Sus aleasa" - cica. :-P

...Si de fapt nimic nu-i chiar asa secretos, daca ne gindim un pic la straniul acord al pastrarii tuturor datelor confidentiale ale cetatenilor din intregul spatiu UE de catre aceeasi natie ...deloc europeana.
Fara vreo explicatie - dar si fara cea mai mica dezbatere publica pe vreun canal media clasic.

Dormiti deci linistiti - cineva o sa ne vegheze atent pina si somnul de veci. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.S. necesar si doar aparent offtopic: in anii '90 aveam in Germania un bun coleg de munca israelian - si bun prieten chiar - care era convins de pe-atunci ca WW-III va porni cindva din... Damasc. :-o
Omu' fusese paratrooper in tineretze, avusese de-a face cu redutabilii lunetisti sirieni, dar nu asta conteaza, ci faptul ca-mi povestea chestii carora nu prea le acordam p-atunci atentie si care acum se confirma cumva (inclusiv cele din postarea precedenta).

N-am oricum absolut niciun parti-pris vizavi de adevaratii evrei (afirmatia asta-i mai ales pentru baietii care-mi citesc cam des mailurile si intr-o ocazie, din oboseala poate, mi-au lasat adnotari in ivrit linga ele :-D), dar ignorarea realului pericol al proiectului de dominatie globala khazaro-sionist - in derulare efectiva de citeva secole de fapt - nu ma poate lasa indiferent.

(cu orice risc) ...Am zis! :lol: - drepturile de copyright sper ca romulus sa le accepte in beri, la proxima intilnire RUFOn.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#50
Dand la vasle pe apele netului , din val in val am ajuns la  niste marturisiri ( ? ) interesante .

Tinand cont ca de fapt PPE (Partidul Popular European) este al Vaticanului si implicit este dusmanul unei Romanii puternice traditionale, pana la urma am refuzat sa le fac partid si atunci a fost acceptat PD drept partid in cadrul PPE (alaturi de alta structura tipic romaneasca- UDMR).

Incerc de cativa ani sa fac o campanie internationala impotriva coruptiei din Parlamentul European si implicit impotriva sistemului, si cu toate ca eu eram dispus sa finantez acest proiect cu cateva milioane, pana si cea mai mare firma de PR independenta (Edelmann) a refuzat sa o faca.

Este o prostie sa astepti ajutor tocmai de la cei ce au implementat acest sistem.


Oricum daca inca nu sunteti convinsi ca legile sunt facute de o grupare infractionala organizata ca sa poata ei sa fure, trebuie sa stiti ca au introdus un articol in lege care prevede clar ca daca totusi, prin absurd, se poate dovedi ca alegerile au fost fraudate grav, oricum acestea nu se anuleaza decat daca eventual nu au intrat in turul doi cei care trebuiau!

Daca vreti sa mai vedeti scandaluri din care poate sa mai intelegeti si voi cum se bat de fapt ca sa jefuiasca tara si sa vanda si viitorul copiilor si nepotilor vostri atunci poate ca vreti sa votati Basescu.

In ambele cazuri insa trebuie sa va aduceti aminte urmatoarele:

Tot ce traim noi acum face parte din acelasi Plan de "dezvoltare" a omenirii creat de acum mai bine de 200 de ani care cuprindea

- crearea statelor nationale pentru faramitarea imperiilor si diminuarea puterii  dinastiilor

- crearea comunismului pentru crearea unei lumi bipolare absolut necesare acumularii capitalului in miinile cui trebuie ( o parte cu resursele si o parte cu productia si profitul)

-crearea a trei razboaie mondiale

- primul pentru a indatora si a controla ce mai ramasese din imperii,

- al doilea pentru a genera cererea de institutii globale de "reglementare"            sociala

- al treilea pentru realizarea guvernului mondial si preluarea controlului tuturor resurselor (mai era vorba si de religii dar pentru ca nu mai sunt      vazute ca fiind foarte importante nu mai este nevoie de un razboi         traditional cu arme)

Dupa cel de al doilea razboi mondial s-a mentinut modul de guvernare al statelor bazat pe doctrina razboiului pentru ca acest mod este cel mai rapid mod prin care controlul popoarelor prin intermediul reprezentantilor trece in controlul celor care controleaza masa monetara. Astfel s-a creat "cortina de fier" dar se stia de la inceput ca undeava in 1990 se va termina pentru ca incercau in acel moment sa finalizeze prima faza a globalizarii in 2000. Nu intimplator Clubul de la Roma hotara in 1975 (pe baze extrem de dubioase ca sa nu spunem clar false) o "crestere zero" a dezvoltarii societatii globale . Asa ca se stia foarte clar ce se intimpla, deci implicit "revolutia" fusese decisa cu mult timp inainte.

Ca sa scurtez prezentarea, din tot ce s-a intamplat de la formarea statului Romania si pana acum, poporul nu a prea avut de multe ori cuvantul. Doar datorita unor oameni de exceptie, (de cele mai multe ori ramasi necunoscuti sau foarte putin cunoscuti) si prin negocieri dure si de cele mai multe ori secrete a ramas Romania cu ce aveam in 1989. Daca acesti oameni ar fi avut in spate si puterea populara, constienta si asumata, atunci am fi putut vedea adevarata putere a natiunii romane.


Restul , ca si cele de mai sus sunt aici:
http://blog.eduardmanole.com/

:roll: Ce parere aveti despre aceste zise din 2009 ? Poate cei din Bucuresti il stiu mai bine fiind in centrul miscator al lucrurilor .
Parerea mea, evident..

P.S. de fapt, ar trebui sa subliniez aproape tot citatul ?

Ganditorul

#51
Cam amestecate opiniile pe care le-ai prezentat - in sensul ca se face uz de o manipulare fina si schimbare a sensului - cine e alb devine negru si invers. Ca sa dau doar un exemplu ... se arunca pastila ca facatorii  de razboi sunt "porumbei ai pacii" iar cei care vor cat de cat o liniste bazata pe orice fel de cooperare, indiferent de sex, religie sau culuoare a pielii, sunt de fapt cavalerii apocalipsei razboinice.
Este evident ca orice miscare, oricat ar fi de progresista, poate fi viciata prin prezenta in interiorul ei a unor personaje care propun masuri aberante - dar de aici pana sa spui ca rolul acestei miscari unionale este nociv e cale lunga (ca pana la urma de asta vb, de UE si PPE, vezi doamne, marii dusmani ai Romaniei). Si ca orice lucru imperfect si aceasta miscare unionala europeana se poate perfecta prin implicare in cooperare - nu prin huiduieli/ciomageli stradale comandate de peste ocean.

Asta este cam la fel cu manipularea care ne face sa "cadem pe spate" consternati de un (ticalos  :evil:) diplomat rus care a lovit pe trecere de pietoni o tanara romanca, invocand mai apoi imunitatea diplomatica, act urmat apoi de excesul de zel al politistilor (sfatuiti de guvernul condus de un procuror tampit) care au oprit in trafic exclusiv numai masinile ambasadei ruse - cu urmarile care se stiu ... si rusii au oprit masina ambasadei noastre la Chisinau ( ce drak. pilangii se cunosc intre ei de la o posta si se saluta...  :martiansmile:).
Uitam insa pupincurismul care ne-a facut de ras in fata intregii Europe cand, guvernul condus de un jmecher ce s-a mutat acum la Rahova, a dat imunitate diplomatica nu numai lucratorilor ambasadei ci inclusiv militarilor americani de pe teritoriul Romaniei ( nu-i asa ca militarii americani sunt "porumbeii pacii" si au nevoie de imunitate indiferent ce actiuni fac ei pe teritoriul romanesc ?).
Sa avem curajul sa comparam aroganta americana care nu a recunoscut nici acum ca Theo Peter a murit din cauza "porumbelului pacii" american cu diplomatia rusa care a facut cat de cat un gest justitiar si omenesc in relatiile cu familia victimei ? Cand am fost mai "calcati in picioare" ? Cand ne-am simtit mai umiliti - evident fara sa uitam legile aplicate ale diplomatiei care permit astfel de exceptii.
- Eu zic ca e bine sa fi pro-american, sa fi alaturi de aceasta mare natiune a lumii - dar daca pretul este sa-ti bagi un batz un c...r ( de dragul unor interese oculte) si sa iriti toti vecinii europeni cu interpretarile tale idealist-independente sau cu viitorul vazut prin prisma "nazismului" german care se impune ca motor in Uniunea Europeana - mai bine lipsa.   Mai ales acum cand Presedintele re-ales al SUA pare sa mearga pe un nou drum chemand "porumbeii pacii" acasa, in incercarea sa de a rezolva criza prin inteligenta si cooperare, de a dezvota economia americana prin  unitate si cooperare interna, prin coeziune sociala si lipsa implicarii in acte violente in afara granitelor tarii (cat s-o putea... ca presiunile pe directia apocalipsei razboinice sunt mari si la ei).
Important este ca natiunea americana si liderul ei vor acum pace.
Parerea mea

Xanadron

#52
@filuploii: Multzam de rememorare! Sincer, si uitasem de Eduard Manole - un original catindat :-P independent cu o caposenie laudabila de-a repeta multe adevaruri, desi din pacate 100% idealist. Nu doar fiindca anti-sionismul lui pe fatza (nu-i vorba de antisemitism deci) il condamna din start la insucces in arena Zirkusului politic pervers regizat nu numai in ultimii 200 de ani, ci si fiindca notiunea de "independent" in politichie ramine doar o abstractiune inutila.

Ce-a scris el acolo pe blog e de fapt mult mai putin decit ce-am scris si eu de-a lungul anilor (sau altii - v. @Urban mai ales) aici, pe insignifianta insula de opinii libere care-i (inca) RUFOn. Nicio diferentza oricum din pdv practic ca si consecintze. :| Puteti sa-mi ziceti deci Manole si nu Xanadron de-acum - tot un drac.

Hmm, n-ar fi totusi 100% corect sa ma rebotezati, fiindca el a spus mult mai putine de fapt, subscriind patriotismul actualului Sistem strimbat de milenii (pseudo-sclavagist si-acum, chiar de-i zice altfel). Chestie de fapt normala, fiindca tocmai asa (din postura de capitalist mai precis) a reusit si el sa-si faca banu' necesar scurtei lui aventuri politice. Si n-are vad vreun gind sa-l schimbe decit la nivel de nuantze - iarasi, o pozitie fireasca in definitiv.
Pe cind eu de pilda exact de la o schimbare de Sistem radicala as incerca sa pornesc - evident, in cazul c-as fi la fel de visator ca Mesterul E. Manole.

@Ganditorul: Fara vreun gind sa te bag in clontzu' vulturului nostru de paza alx, :-D constat ca esti (iarasi si din nou) axat mai mult pe circul mioritic decit pe teme global-NWO. Crede-ma ca-mi place insa logica ta de cele mai multe ori (chiar atunci cind e strimba) si d-aia uite ca nici nu mai incerc sa-ti "desfiintzez" opiniile.

Sa nu uiti, insa, Darie, :lol: ca PPE-ul chiar este "vaticanez" in esentza, iar hoasca semi-robotica Merkel - "pretenara" de nevoie a alcoolistului nostru-sef - chiar este fiica de inalt prelat iezuit securist-DDR-ist. :evil:
Nimic nu-i deci intimplator in angrenajul asta diabolic numit UE - si implicit nici in colonia (inca) numita Romania.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#53
Citat@Ganditorul: Fara vreun gind sa te bag in clontzu' vulturului nostru de paza alx,  constat ca esti (iarasi si din nou) axat mai mult pe circul mioritic decit pe teme global-NWO. Crede-ma ca-mi place insa logica ta de cele mai multe ori (chiar atunci cind e strimba) si d-aia uite ca nici nu mai incerc sa-ti "desfiintzez" opiniile

Bag seama iar ma confunzi sau, si mai regretabil, nu accepti sub nici o forma ca Romania este pe acest Pamant si parte a unui angrenaj in desfasurare. Spre deosebire de colegul de mai sus (fiul ploii) care a spus cu subiect, predicat si nume proprii cum sta treaba pe la mioritici (pare-se numai anumite nume nu sunt considerate ca fiind nocive scrisului - si asta inseamna lipsa de obiectivitate si partizanat politic ) eu am facut doar o analiza fara nume proprii, ceea ce ma face sa ma gandesc la un banc de pe vremea lui Ceasca, cand politrucii interpretau orice opinie ca fiind anticomunista/anticeausista - si vorba bancului "ia scrie tu la ce persoane te-ai gandit cand ai "auzit" ce-am scris si ai facut reprosul"  :evil:
fara suparare - ma gandesc ca stii de gluma.
cat despre :
CitatSa nu uiti, insa, Darie,  ca PPE-ul chiar este "vaticanez" in esentza, iar hoasca semi-robotica Merkel - "pretenara" de nevoie a alcoolistului nostru-sef - chiar este fiica de inalt prelat iezuit securist-DDR-ist.
Nimic nu-i deci intimplator in angrenajul asta diabolic numit UE - si implicit nici in colonia (inca) numita Romania.Creat de: .

ma mira atitudinea din partea unui analist si sociolog bine infipt in realitatea cotidiana - asa cum te socotesc si te respect - pentru ca in situatia actuala, cu sau fara NWO, suntem in situatia sa alegem dintre 2 rele, pe cea mai putin rea. Dac-am putea sa ne mutam tara din perspectiva evenimentelor ce se pregatesc, ar fi bine - am vorbi de verzi si uscate pana maine. Din pacate suntem ca tara si ca neam in miezul unor evenimente, si presiunile mai putin sau mai mult vazute "pedaleaza" pe Romania - pentru ca de sensul in care se va inclina balanta politicii romanesti - proamericana sau proeuropeana - se vor derula si evenimentele viitoare, pe care, ca si tine, nu le vad intr-o lumina tocmai roza. Una este sa fi parte a unui angrenaj de cooperare europeana, facand eforturi sa ocupi un loc onorabil in arena si alta e sa fi calul troian care sparge un continent, cu consecinte deloc placute pentru generatiile viitoare.
Daca vrei... discutam despre "satanismul si satanizarea" UE prin prisma unui "nazism" reinventat de adversarii UE (si stii bine ca nu asta, "nazismul", e motivul si motorul UE...) dar o sa zica moderatorii ca iar ne departam de subiect.
Dar, tare as vrea ca generatiile care urmeaza sa nu reproseze cea ce eu am reprosat parintilor mei - ca au tacut, ca n-au intors realitatea pe toate fetele, ca nu s-au implicat destul, ca s-au lasat comod intr-o tacere prin care altii hotarasc pentru viitorul nostru, ca n-au incercat macar sa iasa dintr-o manipulare a adevarului care ascunde realitati dureroase.
Dar evident moderatorul e stapanul si hotareste daca se poate sau nu discuta, macar acum in al 12-lea ceas, despre perpectiva NWO cu aplicare in Romania.

Xanadron

#54
Citat din: Ganditorul din  13 Noiembrie 2012, 16:02:15
Bag seama iar ma confunzi [...]
fara suparare - ma gandesc ca stii de gluma.

Dar evident moderatorul e stapanul si hotareste daca se poate sau nu discuta, macar acum in al 12-lea ceas, despre perpectiva NWO cu aplicare in Romania.
...Posibil sa te confund, colega Ganditorul. ...Esti de fapt tu, MRU deci? :-D

Serios acum, stiu ca... stii si tu de gluma (desi nu-s sociolog si nici macar [psih]analist - de fapt nu-s bun se pare de mai nimic, din moment ce-s inca somer :lol:). Clar insa ca se poate discuta de Romania ca piesa-n puzzle-ul global NWO - asta facea de fapt si pacatosu' de mine cind punctam mai sus interesele israeliene de-aici - dar intrarea prea "punctuala" in scheme tip "persecutarea" spionului-diplomat-rus tot mi se pare excesiva (mai ales dupa ce acelasi guvern era acuzat ca ar "schimba macazul" spre Est - v. declaratiile ex-ministrului de externe Marga etc).

Desi nu-s deloc de acord cu ideea ca UE n-ar merge in directia unei forme de socialism corporatist (nazist in definitiv - tema-i insa prea ampla ca s-o atac acum), recunosc si eu ca evident faptul ca sintem totusi in Europa - macar geografic, daca nu si cultural 100% - si "destinul" asta geopolitic nu mai poate fi schimbat. Si nici n-avem relativa libertate de miscare a tarilor BRICS de ex (S-ul vine mai nou de la South-Africa, adaugata-n lista cuprinzind Brazilia, Rusia, India si China).

...Si totusi, eu inca tinjesc dupa aparitia (total improbabila) a unui conducator "dement" gen Hugo Chavez si prin spatiul asta deal-vale-munte-gunoi... :-D
Nu calchiat neaparat pe profilul venezueleanului, dar cu o coloana vertebrala macar pe-aproape de dreapta VERTICALA. (later edit - sa nu se inteleaga c-as fi de dreapta...) :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Sa  fiu mai explicit : ma feresc sa discut politica romaneasca pe forum si oriunde fiindca .. n-are rost  :lol:
Les jeux sont faits , Mesdames et Messieurs , rien ne va plus !    :evil:
Am pus citate din blogul respectiv fiindca mi s-a parut o previziune valabila facuta in 2009 . Apoi, mi s-a parut putin ciudat si contradictoriu , tipul avand firme, bani, relatii, etc. incercand sa activeze  in politica romaneasca manat de un ideal pe care il striga in gura mare si in acelasi timp fiind un initiat   in treburi internationale, cel putin daca ii citesti CV-ul postat pe acel blog.
  Nu e vorba , @Xanadron , @Urban si altii de pe forum au fost mai dezvaluitori  , insa eu nu stiu pe altcineva sa fi exprimat niste realitati ca cele pomenite , din postura de om de afaceri international, de succes si ca figura publica, chiar daca meteorica  :-D

Si bag sama , meteorul fuse si se duse , adica cred ca a fost cumintit   intr-un fel sau altul , nemaigasind nimic nou pe net din 2009 .
Doar parerea mea..

romulus

CitatSi bag sama , meteorul fuse si se duse , adica cred ca a fost cumintit   intr-un fel sau altul , nemaigasind nimic nou pe net din 2009 .
Afirmatie corecta si am observat si eu, oarecum intrigat , "disparitia" lui de pe piata din decembrie 2009 'incoa.
L-am cunoscut  personal pe dl. Manole fiindca il remarcasem printre "cantindatii" din 2009 ca pe unul"d'ai nostri" daca intelegeti ce vreau sa zic  :-D si, desi aveam asa, un feeling ca nu va avea nici 2% din voturi, m-am oferit (dezinteresat binenteles  :-D) sa-l ajut in campanie! Am facut ce-am putut si omul a avut bunul simt se  ne convoace la o reuniune post factum, (desi pierduse lamentabil si nu-l condamna nimeni daca de atunci disparea - cum a si facut- ulterior) la Marriot in Bucuresti,  unde am mai vorbit de una, de alta, la o cafea.
Cu ocazia discutiilor purtate atunci cu el, l-am intrebat direct, daca el personal, credea ca are vreo sansa cand s-a injugat la treaba cu cadidatura. Mi-a zis sincer ca NU, ca a fost doar un test pe care l-a facut ca sa se convinga el de  neste chestii.
La despartire a promis ca tinem legatura, insa desi eu i-am scris, el a tacut malc - asa cum tace s'acuma :roll:! Io insa banuiesc ceva, ceva, da nu-i cazu' si nici locul sa ma iegsprim - vorba unui personaj de circoteca!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

Am citit stirea intr-un ziar si am verificat. E ok, merge ; insa cum  :evil: de se intampla asa?
Poate vreun specialist in IT sa dezlege misterul?
Daca tastezi www.itanimulli.com se deschide site-ul nsa  :roll:
illuminati scris invers este itanimulli.
Are cineva vreo parere?

AndreiASM

Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 12:06:11
Am citit stirea intr-un ziar si am verificat. E ok, merge ; insa cum  :evil: de se intampla asa?
Poate vreun specialist in IT sa dezlege misterul?
Daca tastezi www.itanimulli.com se deschide site-ul nsa  :roll:
illuminati scris invers este itanimulli.
Are cineva vreo parere?

Salutari,

Treaba asta ii veche si relativ simpla. Daca ne uitam cine detine domeniul respectiv (itanimulli.com), gasim urmatoarele, la un query foarte simplu:
Citat
   Domain Name: ITANIMULLI.COM
   Registrar: GODADDY.COM, LLC
   Whois Server: whois.godaddy.com
   Referral URL: http://registrar.godaddy.com
   Name Server: NS45.DOMAINCONTROL.COM
   Name Server: NS46.DOMAINCONTROL.COM
   Status: clientDeleteProhibited
   Status: clientRenewProhibited
   Status: clientTransferProhibited
   Status: clientUpdateProhibited
   Updated Date: 26-oct-2012
   Creation Date: 20-nov-2002
   Expiration Date: 20-nov-2013

Adica domeniul a fost inregistrat folosind godaddy.com (care ii un fel de bazar cu care se pot inregistra domenii). Am sapat mai departe folosind chiar site-ul godaddy, si am gasit urmatoarele despre domeniul itanimulli.com:

Citat
Registrant:
John Fenley
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States

Administrative Contact:
Fenley, John Pontifier@hotmail.com
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States
8014273274

Deci domnul John a creat acest domeniu prin 2002, si l-a facut sa redirecteze automat spre nsa.gov. Niciun fel de conspiratie sau magie neagra in spatele acestui lucru. Oricine poate crea domenii cu nume conspirationist si sa-l faca sa redirecteze oriunde. :)

In incheiere, sa aveti parte de o apocalipsa deosebita alaturi de cei dragi!  :-D

fiulploii

Multumesc de lamuriri.
Ce ai zis mai sus, inseamna ca pot sa fac si eu un  domeniu departamentulzero.ro si sa-l redirectionez spre sri?  :lol:
Vreau sa spun ca aia, nsa-ul nu s-a sesizat sa ia masuri ?

Multumesc si de urarea cu apocalipsa  :lol: , la fel si tie , sa ai parte de tot ceea ce iti doresti !
Insa in limite rezonabile , fiindca excesul in dragoste duce la slabirea vederii . 8-)