Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Noua ordine mondiala

Creat de OzN_HunteR, 10 August 2007, 22:50:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Baietii NWO pregatesc totusi ceva concret, se pare...
Fiindca putini americani (de altii nu mai vb) au "detectat" o licitatie publica cu termen de finalizare apropiat (29 aprilie) - si f. scurt de altfel - lansata de guvernul SUA, pentru.... ghiciti ce anume? :roll:

Un numar de 350,934 de National Detainee Pamphlets - adica un gen de brosura de 24 de pagini ce contine date privitoare la "detinutii nationali". 8-)

http://cryptogon.com/?p=21864

Interesant e faptul ca Jesse Ventura vorbea nu demult despre cele 350.000 de locuri pregatite in presupusele lagare FEMA pentru "dizidenti"... :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

Iata ce ni se promite de catre ,,baietii destepti"
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

acme

"The world has gotten much more complicated"


:)
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#18
:D - Am mai postat si eu diagrame d-astea complexe, Siberia - in care, desi in gluma cumva, se spun destule adevaruri.
Si care demonstreaza cu ce mintzi diabolice :evil: avem de fapt de-a face - evident ca imposibil de contracarat fie si de catre oameni uniti, dar care n-au depasit inca, din pacate, stadiul de GLOATE. :|

P.S. Interesant (printre multe altele) e ca simbolul pentru Illuminazi si CIA e identic... 8-)
(Becul Negru sa fie echivalentul Soarelui Negru oare?! ;))
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

     Schema asta clar ca  nu e buna! :?
Pai au facut-o astia fara noi? :-D :? Fara,, aliatii de toata isprava" ?-cum ne mangaia pe crestet astazi doamna Ellan Taucher secretarul de stat al S.U.A. pt.controlul armamentelor si securitate internationala. :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

SLEAH19

#20
   Da ,da, da ,da ,da ...... e clar .. adicã .. lumea e mai complicatã .. viagra, hamburgher, cacao, cheeseburger .... te cuprinde  ,,booze''..  ... da ce pisicii lu' Tutankamon scrie lângã capul de extraterestru?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

AndreiASM

Disclaimer: nu vreau ca aceasta postare sa fie tratata ca fiind propaganda muzicala sau de orice alt fel. Am postat deoarece are legatura cu subiectul topicului, NWO.

Salutari tuturor,

Mai mult sau mai putin direct la subiect, iata ca exista inca trupe care isi manifeta activ (si cu mult curaj!) reticenta fata de NWO. Matt Bellamy, solistul, chitaristul si pianistul trupei Muse, pe langa versurile pline de inteles pe care le compune a facut un gest plin de inteles la un concert live, la acordarea premiilor Grammy; va rog sa fiti atenti in preajma minutului 1:29, si cum imediat sare camera de pe el altundeva. :martiansad:: http://www.youtube.com/watch?v=irf_OZ636pc

De asemenea, pentru cei curiosi si cunoscatori de limba engleza, va invit sa cititi (nu neaparat sa ascultati melodiile, probabil nu sunt pe gustul tuturor) versurilor simfoniei "Exogenesis", apartinand tot trupei Muse, toate cele 3 parti (le puteti gasi la o simpla cautare pe Google).

O seara placuta tuturor.

padme

Citat din: AndreiASM din  03 Mai 2011, 20:25:28
Disclaimer: nu vreau ca aceasta postare sa fie tratata ca fiind propaganda muzicala sau de orice alt fel.

Nu e problema, s-a mai discutat despre simbolistica din melodiile Lady Gaga, Rhiana, MTV, etc.

Citat din: AndreiASM din  03 Mai 2011, 20:25:28
Matt Bellamy, solistul, chitaristul si pianistul trupei Muse, pe langa versurile pline de inteles pe care le compune a facut un gest plin de inteles la un concert live, la acordarea premiilor Grammy; va rog sa fiti atenti in preajma minutului 1:29, si cum imediat sare camera de pe el altundeva. :martiansad:: http://www.youtube.com/watch?v=irf_OZ636pc



Da, cam asa este! Cum se numeste melodia? Pt ca nu inteleg bine ce spune si nu face semnul intamplator, e in concordanta cu versurile! De cate ori am auzit melodia  m-am intrebat la cine se refera?? !!

AndreiASM

Melodia se numeste "Uprising", si se traduce in "razvratire", "rascoala"; in momentul in care face semnul spune "They will not control us", "ei nu o sa ne controleze".

O zi buna tuturor

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

andrei

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

horia2008

Ca sa nu mai deschid un topic nou, postez pe acest topic oarecum generic un interviu interesant realizat de RT (RussiaToday) cu Michael Scheuer, fost agent CIA, care a lucrat pentru agentie peste 20 de ani pana in 2004, la un moment dat chiar sef al 'Bin Laden unit', autor al lucrarii "Through our enemies' eyes"; pe scurt, vorbeste chestii interesante si oarecum de bun simt despre interesele reale ale SUA in orientul mijlociu vis  a vis de cele impuse de "sforari" si de relatia cu Israelul.

Ex-CIA Agent: America creates its own enemies



horia2008

Si tot aici un articol interesant despre relatiile dintre India si Pakistan si interesele din zona Kashmir-ului

http://trenduri.blogspot.com/2011/11/suspecta-impacare.html



angellla29


Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană

"Constituţia europeană instituţionalizează un sistem care face din om un subiect economic, un sistem care generează şi mai multă sărăcie, şomaj, poluarea apei şi a aerului. Acest tratat instituie o altă dictatură pe care noi nu o vrem".

Danielle Mitterrand, soţia fostului preşedinte al Franţei, mai 2005

Astăzi, "Proiectul european" este pe cale să conducă mai mult de două treimi din statele Europei sub o formă nouă de guvernământ – o putere supranaţională. Nu trebuie însă să uităm că el a pornit ca o idee utopică şi atât de îndrăzneaţă, încât părea imposibil de acceptat de naţiunile cărora le-ar fi răpit total independenţa.

Pentru a facilita implementarea acestei idei, direcţia în care se îndreptau lucrurile a fost cu grijă ocultată, atât la începuturi, cât şi pe parcursul derulării Proiectului. Fondatorii săi ştiau că doar lucrând din umbră, într-un mod discret puteau reuşi să îşi atingă scopul – acela de a face ca Europa să fie condusă de o unică autoritate politică, economică şi militară, un organism supranaţional.

Chiar şi acum, sistemul de guvernare al UE este de o complexitate atât de labirintică, încât din cele câteva sute de milioane de cetăţeni ai uniunii doar puţini cunosc la nivel corespunzător scopul, felul cum a evoluat şi modul real de funcţionare al acestui angrenaj care le conduce vieţile.

În ultimii ani Proiectul a avansat atât de mult, încât scopul său nu a mai putut fi ascuns. Nici nu mai era necesar. S-a putut vedea astfel ceea ce s-a făcut şi se face în continuare în numele popoarelor europene, fără a fi întotdeauna şi în interesul lor.

Pentru a înţelege adevărata lui natură este necesar să îi cunoaştem istoria, să ştim cine sunt cei care au lucrat din umbră pentru ca el să se insinueze treptat în viaţa europenilor.

Adevărata faţă a "părinţilor" Europei

"Faptul că ideea care a stat la baza proiectului Europei Unite a apărut după 1945, deci după război este unul din marile mituri europene. Susţinătorii acestuia prezintă UE ca pe o nouă creaţie, o idee strălucită a lumii moderne postbelice.

În realitate este vorba despre un vis ratat care datează din 1920" scriu Christopher Booker şi Richard North în cartea lor: "The Great Deception - A Secret History of the European Union".

Proiectul a încolţit iniţial în anii douăzeci în mintea a doi oameni. Primul dintre ei - Jean Monnet, este numit astăzi părintele Europei. Numele celui de-al doilea - Arthur Salter este acum aproape uitat. Însă amândoi au jucat un rol important în punerea în practică a ceea ce părea iniţial doar o mare utopie.

Ideea unităţii şi a cooperării între state exista în mintea multor teoreticieni ai vremii. Monnet şi Salter mergeau însă mult mai departe. Ei visau la un guvern supranaţional care să conducă Statele Unite ale Europei.

http://aim.pro.tc/?a=articles&p=257

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05