Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Banii

Creat de Alethia_Spitz, 02 August 2007, 08:23:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#45
Episodul doi (nivel mediu) ...

Citat: ( baza/principiul )...

"Cum s-au întâmplat lucrurile, de fapt?

"TARUL MOLDOVEI", UN CHIABUR EVREU
Să ne întoarcem în timp pe la 1800, în Iaşi, capitala Principatului Moldovei. Găsim aici funcţionând din plin firma evreului Michael Daniel, care se ocupa cu schimbul de bani şi cu împrumuturile, fiind cea mai mare afacere în domeniu"

http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/28/bancile-romanesti-tinta-israelita/

Citat:

""Nu vedeţi dumneavoastră că tartanii din Englitera şi Franţa nu cer drepturi de cetăţeni în România, ci privilegii, supremaţia, voind a fonda o supremaţie a banilor, a Viţelului de Aur? Cer ceea ce noi nu putem da până la ultimul român..." "

Aceeasi sursa ...
___________________________________________________________________________________
>>http://ro.wikipedia.org/wiki/Romanio%C8%9Bi
http://ro.wikipedia.org/wiki/Evreii_a%C8%99kenazi
http://ro.wikipedia.org/wiki/Evreii_sefarzi
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mesianici
http://ro.wikipedia.org/wiki/Hazar
<<
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#46
Tot vazad ... furtuna "itzcata" in mare/i ... (bobor/natiune/multime de oameni in Cartea Cartilor) ... readuc aminte de ce a zis clar Itzarescu ca aurul ne aduce "tzighinau" ...

AURUL ROMÂNESC (ÎN LIMBA RUSĂ). РУМЫНСКОЕ ЗОЛОТО

http://ibusiness.ru/blogs/23309

Traducerea in atasament format M.S. WORD(.doc) ...

S a vedem in continuare ce zice NKVD-ul din/de presa ...

http://ibusiness.ru/blogs/19354
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nu mai deschideam subiectul (pare chiar o crimă de lezmajestate să conteşti ceva la Isărescu), dacă nu îmi atrăgea atenţia cantitatea mare de vorbe pe care le-a aruncat în presă, în ultima lună.
Mai întâi a zis, la un simpo­zion despre tezaurul României, că rezerva de aur a ţării se apropie de 100 de tone, dar că nu vrea el să atingă această cifră, pentru că poartă ghinion. Ultima oară când am avut o asemenea cantitate, au­rul a plecat la ruşi, de unde nu s-a mai întors. Deci aurul din rezerve este o decizie personală a sa. Omul a început să se confunde şi cu aurul, şi cu banii ţării."


http://www.paginiromanesti.ca/2013/08/19/omul-care-a-sfintit-prea-mult-locul/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii