Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Giant human skeleton - este real sau nu?

Creat de Renovatio, 16 Iulie 2007, 17:20:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#30
Date interesante despre urma de talpa imprimata-n granit din Africa de Sud (Transvaalul de Est).
Michael Tellinger.... tells you all,  :wink: asa ca sursa-i serioasa (sud-africanul a scris numeroase chestii  bine documentate).

P.S. Acuzatiile c-ar fi un fals sint, normal, destule si-n cazul asta, mai ales fiindca roca respectiva (Batholit Mpuluzi) s-a format, dupa geologi, acum 3,1 miliarde ani! :-o (adica 3.100 milioane).
Virsta Terrei fiind cica de cca. 4,6 miliarde, iar p-atunci neexistind  - dupa aceeasi stiinta "oficiala" - nici macar conditii pentru viatza unicelulara prin coltul asta de univers. :roll:

In orice caz, amprenta gigantica (a unui umanoid cu inaltimea calculata de cca 7,5 m = 3 etaje :lol:) nu pare sa fi fost "sapata" de vreun glumetz inainte de 1912, cind a fost descoperita de un vanator ratacit "in mijlocul lui nicaieri" - adica in zona aia izolata.
Eu cel putin inclin sa cred ca-i pe bune.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dRuxw-nZoJw#!
Al doilea clip - tot MT, cu (re)cunoscutul Klaus Dona:

Giant Footprint with Michael Tellinger & Klaus Dona - Jan 2012.avi
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

AdarM

La Cetatuia Negru-Voda, in varful stancii, exista niste urme in piatra despre care legenda spune ca ar fi ale Domnului.
*Legenda*!
Io zic asa: e o chestie in piatra care seamana cu talpa unui om.
*Seamana*!
...si daca seamana, nu-i musai sa fie...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

#32
Citat din: AdarM din  04 Februarie 2013, 12:05:51
La Cetatuia Negru-Voda, in varful stancii, exista niste urme in piatra despre care legenda spune ca ar fi ale Domnului.
*Legenda*!
Io zic asa: e o chestie in piatra care seamana cu talpa unui om.
*Seamana*!
...si daca seamana, nu-i musai sa fie...
Hai sa nu mai comparam mere cu pere...
Nu incerc sa impun cuiva concluziile mele, compadre AdarM, si-i posibil sa ai dreptate ca si concluzie generala (ca urma n-ar fi ceea ce pare) - dar cind am presupus c-ar fi pe bune nu m-am referit deloc la vreo indoiala apropo de eventuala coincidentza a "mulajului" respectiv cu vreo forma naturala, gen figuri de Iiiisusi gasite-n busteni taiati de babe habotnice etc.

Fiindca in cazul asta oamenii de stiintza, nu eu, NU pun nici pe departe problema asta a coincidentei - exclusa deci fie si ca o sansa de 1:10000000000000 - :-D ci remarca cel mult morfologia degetelor mici (aproape egale) si iau in calcul doar eventualitatea ca urma sa fi fost sapata de vreun "hoaxer" amator de farse acum exact 101 ani.
Ipoteza putin probabila, pe atunci si "in the middle of nowhere", tinind cont si de faptul ca ar fi trebuit sa fie implicat un sculptor profesionist, capabil sa figureze urmele de "smulgere" a noroiului in dreptul degetelor.
In plus, studiul eroziunii din "gaoace" si din afara ei releva o granulatie constanta, naturala, fara urme de prelucrare. Falsul pare sa fie deci exclus.

P.S.1: Cei mai multi geologi inclina totusi spre o datare "doar" de acum 200 milioane ani. :lol:
A pietroiului, evident, fara sa certifice prin asta veridicitatea urmei.

P.S.2: Asteptam oricum pareri mai la "obiect", inclusiv pe linie... zoharica, interpretata de TVM in Programul Terra - citez:
224. Exista cinci rase de multitudini amestecate ( hibrizi – amestecuri de elemente genetice – n.a.) . Acestea sunt Nefilimii (decazuti), Giborim (puternici), Anachimii (giganti), Refaim (umbre) si Amalekim.

228. Acesti fii ai lui ELOHIM sunt Aza si Azael, din care au coborat sufletele celui de-al doilea grup din  multitudinea mixata (hibrizi – na) , care sunt Nefilimii. Ei insisi au facut sa decada din sfintenia lor si au trait in concubinaj cu femeile (de pe Terra). Din aceasta cauza, Cel Sfant, binecuvantat fie El, de asemenea, i-a indepartat (eliminat) din lumea ce va veni , astfel incat acestia nu pot avea o portie acolo ( nu vor intra in procesul de reincarnare – nu sunt compatibili genetic cu fiintele extraterestre - n.a.).


P.S.3: ...Motiv pentru care ma retrag la garaj. :-D Unde o sa stau mai mult ca de obicei.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

iniventor

se numste ``raslungila`` si va aduc aminte de folclor: ochila, sfarma piatra, stramba lemne (xmenii nostrii)

sunshine

fiulploii

Citat din: iniventor din  06 Februarie 2013, 21:10:48
se numste ``raslungila`` si va aduc aminte de folclor: ochila, sfarma piatra, stramba lemne (xmenii nostrii)

sunshine
Observatie corecta .

ryn

Citat din: AdarM din  04 Februarie 2013, 12:05:51
La Cetatuia Negru-Voda, in varful stancii, exista niste urme in piatra despre care legenda spune ca ar fi ale Domnului.
*Legenda*!
Io zic asa: e o chestie in piatra care seamana cu talpa unui om.
*Seamana*!
...si daca seamana, nu-i musai sa fie...
Banuiesc ca e vorba de Cetatzeni... Celebrul si mai putin identificatul Negru Voda, urmarit fiind, a sarit de pe un varf de munte pe altul, iar urmele de copite se vad si astazi. Asta e legenda. Mai putin cunoscut, (paranteza cu care v-am obisnuit), cetatea dacica de sub manastire, si putinele urme materiale arheologice, disparute in directzia cabinetului 2, cu privire la drakones, bisericutza sapata in stanca si chilia pustnicului, putzul de apa de pe vremea lui Decebal si Mihai Viteazul in pribegie. Reprezentarea Cavalerului Trac refacuta cu vopsea albastra. Si cainii fostului staretz care pazeau manastirea de conlocuitorii pusi pe furat!
Urme de uriasi? Acolo? Desigur! Uriasi in suflet si in pastrarea urmelor de oameni mici la stat, dar mari la sfat!

padme

Petre Ispirescu, George cel Viteaz

"Îşi alese din prăvălia stăpânului său o sabie rămasă de la Novaci, pe care o păstra în prăvălie ca pe un odor din vechime..."

Autorul culegea basme populare romanesti pe care le repovestea...

mm

#37
 Semnalez o lucrare interesanta despre uriasi, si nu numai. Link :
http://belsim.files.wordpress.com/2011/08/argedava_5_uriasii_de_la_nucet.pdf
  Autorul, poate un autodidact, spune unele lucruri bine legate (cu exceptia unor ipoteze personale mai putin verificabile), logice, iesite din restrictiile istorice oficiale, (unele) informatii fiind bine documentate. Pozele cu schelete de uriasi par autentice. Relatarea lui mos Ionita Florea despre uriasii de la Nucet este suficient de credibila. Lucrarea merita a fi citita si reproduc un pasaj ce mi-a placut (preluat din alt citat, la randu-i):
  " Este ilogic ca o armata care poseda teritoriul doar de pe un mal al fluviului Dunarea (Istrul) sa reuseasca construirea unui pod de piatra, al carui al doilea capat se afla pe teritoriul inamic. Astazi, cu toata tehnica moderna de care dispunem, un pod de piatra peste Dunare se poate construi intr-o perioada de aproximativ 5-7 ani... ori "istoricii" sustin ca Traian l-a construit la inceputul celui de al doilea razboi cu dacii in doi ani ?!... (...) Consideram imposibila construirea intr-o perioada atat de scurta, de numai doi ani, a unui pod de piatra peste Dunare, in special cand Traian se gasea in plina campanie militara, contraatacurile lui Decebal provocand mari pierderi invadatorilor romani. Este ciudat
ca nici un itinerar antic si nici un text epigrafic nu ne vorbesc de "podul lui Traian" si nu a fost gasit niciodata vreun text care sa vorbeasca de tehnica constructiei lui. "
   
  Suna destul de logic ca podul lui Apollodor din Damasc era de fapt podul lui Burebista ; amanunte suplimentare de "logica" se gasesc in lucrare. Intamplator sau nu, Novaci e un cuvant cheie ce leaga semnalarea aceasta de postarea precedenta.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

terraflorin

Bănuiesc că anumite schelete umane uriaşe sunt la fel de adevărate ca şi rămășitele preistorice de dinozauri. Creşterea sau scăderea dimensiunilor unei rase este influenţată de mai mulţi factori cum ar fi: schimbarea atracţiei gravitaţionale a planetei; schimbări climatologice, intervenţie artificială etc. De exemplu în această ''ştire'' http://www.gandul.info/magazin/efectele-incalzirii-globale-reptilele-devin-tot-mai-mari-mamiferele-tot-mai-mici-11638227 ni se spune despre ''Efectele încălzirii globale: reptilele devin tot mai mari, mamiferele tot mai mici''. Cu toţii am auzit de mamuţi şi alte specii uriaşe de mamifere. Teoria mea ar fi: dacă este căldură şi mâncare toată lumea creşte în dimensiuni, plantele cresc, reptilele cresc, mamiferele cresc.  Părerea mea. Prin urmare ar trebui să existe şi ceva schelete uriaşe umane în trecut cum vor fi probabil şi în viitor(ul îndepărtat). Apoi dacă există atâtea artefacte antice tehnologice umane  înseamnă că au existat şi civilizaţii umane non-extraterestre extrem de avansate. Poate unele s-au jucat şi de-a genetica şi au creat uriaşi în diferite scopuri (muncitorești). Şi multe alte explicaţii (poveşti) mai pot fi.