Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Giant human skeleton - este real sau nu?

Creat de Renovatio, 16 Iulie 2007, 17:20:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Renovatio

In anul 2004 in  desertul din regiunea vestica a  Indiei a fost descoperit de catre niste exploratori un schelet urias de aproape 20 de metrii .Desi rapoartele despre aceasta descoperire a fost tinute secrete   de catre armata indiana,doar citeva rapoarte  cu privire la ce s-a gasit in interiorul mormintului au fost dezvaluite .
In interiorul mormintului s-a gasit o tabla din piatra scrisa intr-un limbaj sanscrit inscriptia care a fost ulterior tradusa de cercetatori ,iar ceea  ce reiesea din text era""In ancient times there lived giants who were called Rakshasas. They challenged divine orders and were eliminated for that."

Rakshasas in mitologia indiana este spiritul diavolului conform legendelor .Nu vreu sa intru in prea multe polemici despre mitologia indiana ci doar sa subliniez o anumita particularitate nu chiar la fel ca cea intilnita in India dar cu asemanari destul de  des intilnite si in alte tari ,chiar si in Romania sau gasit schelete mari de peste 2.50 metrii descoperite intr-un sat din Buzau numit Scaieni,precum si de uimitoarea descoperire din Romania, necropola de uriasi de la Argedava - Popesti-Novaci. Este vorba de scheletele roz (ca in urma unei iradieri) a 80 de uriasi, apreciati de localnici ca avand o inaltime de peste 5 metri, deshumate la Nucet.In Romania, schelete de uriasi au mai fost descoperite la Polovragi, in mai multe etape de sapaturi, finalizate pana in 1994, la Cetateni, doua schelete, deshumate in 2005, din dealul de sub manastirea Negru Voda. Nu s-au continuat cercetarile. Din Pantelimon - Lebada, in octombrie 1989, au fost scoase 20 de schelete de uriasi.  .La fel si in In Desertul Colorado, in legendara Vale a Mortii, s-a descoperit un complex de 32 de pesteri ce se intind pe o suprafata de 180 de mile in care s-au gasit schelete umane ce depasesc 2,50 metri inaltime, imbracate ciudat, cu costume de piele, pantaloni bufanti, stransi la glezne si jachete lungi.La Cayuga, Niagara, se afla "Cimitirul gigantilor", descoperit in 1880, care a avut noua schelete masurand peste 2,70 metri. Smithsonian Institute a expus din toate aceste situri cateva artefacte, motivand ca scheletele s-au prefacut in pulbere.
Acuma vin si va intreb dupa ce va expun poza cu scheletul urias din India  ,este reala povestea sau nu?



Sau putem face o mica speculatie la acesti uriasi ca fiind acei uriasi care se regasesc in aproape toate legendele si chiar si in biblie?Am putea face o analogie si sa credem ca acesti uriasi sint acei  Anunnaki (uriasii nefilim din biblie) ,acei uriasi veniti de pe planeta  Nibiru ,vezi http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,157.0.html subiect scris de baaron.

  Deci domnilor va invit sa dezbatem un subiect incitant si astept parerile voastre.Sunt un novice fata de voi ,desii nu prea am activitate pe acest forum imi place sa citesc fiecare topic ,fiecare subiect dezbatut de voi.Azi am incercat sa "sparg gheata" .Deci domnii mei va invit sa dezbatem acest subiect.

Ca sa va trezesc putin interesul va expun citeva poze


Formor/Formorian Giant 
Fossilized giant discovered in 1895 by Mr. Dyer during minerary activities in County Antrim, Ireland. In the photo (published by the British magazine "Strand") it is compared to a goods wagon. The main measures were: total height 12ft and 2 in (3.70 m), thoracic circumference 6ft and 6in (1.97 m), length of arms 4ft and 6in (1.37 m), weight 2 tons and 112 lbs (2050 Kg). The right foot had six fingers. After various legal debates to determine the ownership, nobody knows what happened to the giant and to his owners



DepthOfField

Parca s-a spus altundeva pe alt topic, ca este un fals recunoscut acest caz. Daca ma insel, va rog mult sa ma scuzati, vorbesc din amintiri. (imi amintesc de poza a doua, cea cu scheletul vazut de sus si cu 2 arheologi prin zona)
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Anna

Ciuciulete are dreptate, pozele sunt hoax fiind trucate de niste graficieni destul de iscusiti....povestea a pornit de la descoperirea unor oase de dinozaur in India.  :roll:
Lamuriri la : http://www.rationalistinternational.net/article/20041001_en.html

lylyt_ice

  Bine dar pe calculator,stimulatia a fost realizata in anul 2000 ,iar aici este vorba despre un schelet descoperit in 2004 si o mumie desc.in 1895 ,cum vine asta acum...?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Anna

Poza cu mumia din Irlanda cred ca este reala.
Poza cu oasele de dinozaur de pe linkul dat de mine e reala si e facuta in 2000.
Ea a fost folosita la pozele cu scheletul gigant care au aparut in 2004 in India. Deci scheletul din India a fost dovedit de specialisti ca fiind fake, ca si alt schelet urias descoperit chipurile in Arabia Saudita.
Interesanta e poza cu mumia din Irlanda. Mai nou, ultimele teorii sustin ca Irlanda e o ramasita a Atlantidei...asa ca ar fi o dovada in favoarea acestei ipoteze.
http://www.light1998.com/GIANTS/Fossilized_Irish_Giant.htm
Gigantii se regasesc in absolut orice mitologie...deci existenta lor in timpuri stravechi, in opinia mea, este o certitudine. Si cam in toate mitologiile ei erau niste semizei....ca nu le sunt gasite scheletele...asta poate pentru ca au plecat de aici inainte sa moara  :-D

lylyt_ice

Dupa cum reiese din articolul de ziar postat de Renovatio,eu inclin sa cred ca poza cu dinozaurul este ireala si cea cu scheletul gigant este cea adevarata.Cred ca indieni au tainuit adevarul si ca sa musamalizeze perfect au dat zvonul in 2000 ca au gasit un dinozaur si abea in 2004 au spus adevarul.E numai o parere...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Anna

#6
Citat din: lylyt_ice din  16 Iulie 2007, 19:27:35
Dupa cum reiese din articolul de ziar postat de Renovatio,eu inclin sa cred ca poza cu dinozaurul este ireala si cea cu scheletul gigant este cea adevarata.Cred ca indieni au tainuit adevarul si ca sa musamalizeze perfect au dat zvonul in 2000 ca au gasit un dinozaur si abea in 2004 au spus adevarul.E numai o parere...
posibil...dar uite ce scrie pe site-ul de la Cornell
http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/aerial-views.html
mai ales acolo jos  Last modified: Mon Oct 23 11:41:33 Eastern Daylight Time 2000

entitate

hoax gasite si-n arabia saudita si demonstrate ca sunt falsuri

antoniu

repet ca sunetul si imaginea pot fi trucate in diferite moduri si cu diferite scopuri.... puneti cele 7 intrebari

iuventiu

Acei oameni aveau probabil acromegalie, mai documentati-va; si ganditi-va ca ei au existat, si nu ca nu au existat;al doilea lucru cum se explica ca ei au fost in numar asa mare(iar prostimea sa caute pe net idei, va dau eu una ): acromagalia se declanseaza spontan si este ereditara din cate se pare, si luati de aici http://www.omim.org/entry/102200        :
din cate se pare au existat numeroase cazuri in familie de aceste fel, dar.... ca sa intelegeti cititi de acolo...

padme

Citat din: iuventiu din  24 Octombrie 2011, 04:46:51
Acei oameni aveau probabil acromegalie, mai documentati-va; si ganditi-va ca ei au existat, si nu ca nu au existat;al doilea lucru cum se explica ca ei au fost in numar asa mare(iar prostimea sa caute pe net idei, va dau eu una ): acromagalia se declanseaza spontan si este ereditara din cate se pare, si luati de aici http://www.omim.org/entry/102200        :
din cate se pare au existat numeroase cazuri in familie de aceste fel, dar.... ca sa intelegeti cititi de acolo...

"Prostimea" de pe aici are cateva topic-uri de discutie si dezbatere a existentei uriasilor ca si civilizatie si nu o problema medicala (care e altceva), mai cauta pe la arhiva!

fiulploii

#11
M-am gandit sa dau aici o mana de ajutor la cererea de mai jos :
Citat din: Xanadron din  11 Aprilie 2012, 14:25:41
Mai clar: ce-as dori io acum ar fi contributii care sa poata avea implicatii practice.
Si mai clar: as vrea sa pot gasi macar un femur lung de de 1,666 m :lol: cu care sa sparg geamurile Academiei Romane!

Nu mai pomenesc despre Argedava .
Au rămas legendele u­riaşilor porecliţi "Ji­dovi", nu se ştie de ce, peste tot în zona de sud a Mun­teniei
- In Filpisu Mare, Jud Mures exista dealul Unis si urmele unei cetati ff vechi,cu acelasi nume UNIS.Tot acolo exista locul numit ,,la coparseu'' unde exista o ,,movila'' lunga de cca 30 m si inalta de 6-7 metri exact de forma unui sicriu.Se vorbeste si azi despre faptul ca acolo este inmormantat un URIAS. De la Cetatea Unis pana la biserica reformata( ortodoxa la origine,inainte de 1912) exista un drum subteran de pe timpul dacilor. Intrarea ested in biserica langa altar( in ,partea dreapta cum se intra in altar
- morminte de uriasi sunt si in jud .Bacau
mai precis in Bacau sat Valea Caselor, din generatia in generatia a bunicii mele se spunea ca aveau intre 6.5- 7 metri inaltime
- In jud Teleorman exista o localitate CIOLANESTI care i-si trage numele de la faptul ca in zona au fost descoperite cu sute de ani in urma niste oase uriase de oameni(ciolane)
- Iovan Iorgovan cel viteaz, cel care s-a luptat cu balaurul la poalele Muntelui Oslea, lângă izvorul Cernei. Cel puţin aşa grăiesc legendele şi baladele populare de prin partea locului.
- La marginea satului Şona, din Oltenia, înfruntă timpul şi intemperiile opt movile de pământ, înalte de 20-30 de metri şi aşezate pe deal, chiar în mijlocul unei terase lungi de circa 1 kilometru, pe două linii perfect paralele. ,,Sătenii le spun ,,guruieţe" sau ,,gruieţe". Cuvânt străvechi, derivat de la ,,grui", a cărei origine nu se cunoaşte, ce s-a păstrat probabil din limba dacilor...şi care înseamnă ,,movilă, deluşor" (4). Dacă îi întrebi pe săteni cine le-a ridicat acolo îţi răspund simplu: ,,Uriaşii
- schelete de uriasi se mai pot gasi in satul Notig,jud Salaj ,in locul numit -valea Domninului
- schelete de uriasi au mai fost descoperite la Polovragi, in mai multe etape de sapaturi, finalizate pana in 1994, la Cetateni, doua schelete, deshumate in 2005, din dealul de sub manastirea Negru Voda. Nu s-au continuat cercetarile. Din Pantelimon - Lebada, in octombrie 1989, au fost scoase 20 de schelete de uriasi. La Scaieni, necropola de uriasi a fost descoperita de localnici, in 1985. Au fost scoase doua schelete, dar situl nu a fost niciodata cercetat
Mai multe la surse.
Sursele :
http://www.inventatori.ro/view_article.php?id=938
http://www.revista-informare.ro/showart.php?id=145&rev=5
http://english.pravda.ru/science/mysteries/15-05-2008/105218-mysterious_giants_inhabit_euras-0/
http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=22097&Itemid=13
http://portal.tfm.ro/forum/Thread-Uriasi-giganti-nefilimi?page=3
http://portal.tfm.ro/forum/Thread-Uriasi-giganti-nefilimi
Sper sa fie de folos.

andrei

#12
  Salutare!
Sunt multe dovezi pe tot mapamondul care certifica existenta unei civilizatii de giganti,ce dominau candva Pamantul.Personal, cred ca au existat cu adevarat si cred ca au fost descendentii unei rase create genetic,de catre o civilizatie extraterestra foarte avansata,care ii foloseau in scopul exploatarii resurselor acestei planete. Iata cateva materiale despre acest subiect:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Dreadg

De ce nu se dateza cu carbon 'varsta' acestor oase? in perioada lor de existenta ar trebui sa gasim niste cladiri pe marimea lor, ca doar nu dormeau pe jos...
Doar o idee care nu am vazut sa fie discutata pe acest topic
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

padme

Pt ca "oasele" alea nu exista oficial! Altfel fii convins ca o datare au ele!
Cat despre constructii e pusa bine intrebarea. In Italia stiu ca pe situl unde au gasit ceva ramasite si alte vestigii  au luat ce a fost de luat si  au acoperit cu ciment tot ceea ce avea o oarecare legatura cu descoperirea in sine! Toate gaurile unde ar fi putut localnicii sau altcineva sa intre si sa sape, etc. tot.
Ori daca deschizi documentul din Argedava postat de Andrei, o sa vezi o fotografie a unui tumul. Daca o mai fi si altceva... ori e ingropat, ori nu a fost dezgropat, ori nu se stie.