Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Controlul psihic al mintii

Creat de Urban, 10 Iulie 2007, 08:26:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Controlul psihic al mintii - influentarea de la distanta


Extrasenzorialitatea de grup
Spionii psihici au descoperit ca abilitatea de a vedea la distanta atunci cînd faceau parte dintr-un grup amplifica aceasta. Cu cît erau mai multi spioni psihici însarcinati cu o anumita problema, cu atît crestea abilitatea de a reusi în actiunile de tip psihotronic. Crestea foarte mult rezolutia imaginilor obtinute, cu atît mai mult cu cît era mai mare numarul spionilor psihici. Cu cît grupul era mai adaptiv si dispunea de energie biofizica mai mare, cu atît cresterea potentialul paranormal. Pentru aceasta, rusii foloseau generatoare psihotronice. Americanii, în schimb, sub auspiciile CIA, foloseau în acelasi scop grupuri mari de oameni care lucrau împreuna. Aceasta se datora faptului ca altfel de cîmpuri biofizice individuale au calitatea de a se contopi într-un mare cîmp biofizic, care era mai mare decît suma partilor constituente. Acest cîmp biofizic de grup putea depasi restrictiile PDF.

PDF (Paranormal Dumping Field) reprezinta psi-cîmpul deosebit de puternic inculcat populatiei de catre cei care detin puterea pentru a reduce abilitatile paranormale. Astfel, se obtine o actiune infoenergetica mult mai dezvoltata. David Morehouse, în cartea sa "Razboinicul psihic", aminteste ca prin astfel de mijloace s-a ajuns la o acuratete de 80 la suta. Prin conectarea spionilor psihici americani pentru operatiuni de tipul descris, acestia îsi conectau cîmpurile biofizice pentru a produce un efect de grup al abilitatilor paranormale. S-a observat ca, o data cu prelungirea activitatii de grup, creste si acuratetea actiunilor întreprinse. Aceasta deoarece cîmpurile biofizice ale membrilor individuali se "coalizeaza" într-o "minte" a grupului unificat. Si, amplificat de grup, creste cîmpul biofizic al fiecarui spion fizic, de la functionarea sa morfogenetica latenta la constienta asupra mediului (constiinta primara), atunci cînd se pot desfasura activitati infoenergetice. În timpul liber, s-a folosit vederea la distanta de tip extrasenzorial de grup, de catre spionii psihici americani, pentru a urmari OZN-uri si pentru a explora diverse situri de pe glob sau din afara sa. Jim Marrs, în cartea sa "Agenda strainilor", furnizeaza multe informatii în aceasta directie.

Efectul "cea de a suta maimuta"
Efectul "cea de a suta maimuta" este o bine cunoscuta anecdota despre raspîndirea mimelor prin influentarea de la distanta. Cu cît mai multi oameni practica o mima (o activitate obisnuita sau o actiune), cu atît mai usoara devine pentru grup. Este un fenomen observat ca exista un prag al numarului de persoane sau de animale care folosesc aceeasi mima dupa care mima devine obicei pentru întreaga rasa sau specie. Cel mai bun exemplu este cel cu maimuta japoneza care a învatat sa spele nisipul de pe orezul salbatic în mare. Alti membri ai turmei au copiat aceasta mima. O data ce 100 de maimute au învatat aceasta actiune, mima respectiva a aparut în mod miraculos si pe alte insule, foarte departe fata de cea de origine a mimei. Aceasta s-a întîmplat chiar la maimute care nu s-au vazut si care nu au intrat în contact. Efectele cîmpului biofizic si interactiunea sa cu cîmpurile altor membri ai speciilor par sa indice ca atunci cînd se ajunge la un numar suficient de mare de cîmpuri biofizice care apatin unui grup unde s-a învatat o mima noua, orientarea spre aceasta mima se raspîndeste prin telepatie spontana. Aceasta este valabil si pentru actiunile extrasenzoriale. Cu cît sînt mai multi practicanti ai infoenergeticii, cu atît le este altora mai usor sa învete aceasta activitate. Primii spioni psihici americani petreceau 12 ore pe zi, 7 zile din saptamîna, timp de 18 luni sa învete vederea la distanta de tip extrasenzorial. Aceasta perioada s-a redus în prezent la 6 luni. De asemenea, performantele de acuratete care se obtin în prezent sînt mai bune decît la primii cursanti. Si a devenit mai usor de învatat datorita efectului "cea de a suta maimuta". În viitor, mult mai multe persoane vor fi capabile sa practice cu succes spionajul psihic si cu o mai mare acuratete.

Amplificarea de grup a psi
Extrasenzorialitatea amplificata de grup si telepatia pot, de asemenea, sa amplifice psi-aptitudinile latente ale unei persoane. În cadrul grupului extrasenzorial, acestea se dezvolta, iar cîmpul biofizic al individului se amesteca cu al grupului, ceea ce conduce la amplificarea procesului. Amplificarea de grup a cîmpurilor biofizice permite cîmpului biofizic individual sa se dezvolte din starea latenta (functionarea morfogenetica), pîna ajunge sa înteleaga ceea ce îl înconjoara (constienta primara). Mult mai tîrziu se poate sa devina auto-constient (constienta de nivel înalt), atunci cînd telepatia si perceptia extrasenzoriala (ESP) devin obisnuite. Atunci cînd cîmpul biofizic al persoanei paraseste mintea grupului, acesta îsi pierde starea amplificata, dar ramîne cu dezvoltarea constientei naturale. Continuarea practicii de amplificare de catre grup a telepatiei si ESP conduce la o accelerare a acestei dezvoltari, sustinuta prin mintea grupului. Astfel, persoanele individuale pot ajunge la maximum de performante privind psi-genele lor în cîteva luni, nu în ani, cum s-ar ajunge prin alte metode. În plus, genomul poate sa se schimbe în urma efectelor cîmpului biofizic, astfel cîmpul biofizic amplificat de grup poate fi utilizat pentru schimbarea materialului genetic al grupului pentru dezvoltarea unor noi psi-gene, sau, cum au actionat sovieticii, pentru a influenta de la distanta alte persoane, îmbolnavindu-le. Prin astfel de metode, cursantii psi-deficienti pot ajunge la o psi-functionare optima. Prin aceasta tehnologie, orice persoana poate fi antrenata în domeniul spionajului psihic, indiferent de materialul genetic cu care este initial dotat. Aceste metode au fost folosite în institutele de cercetari în domeniul psi ale fortelor armate ale marilor puteri, precum si de corporatii importante cum ar fi Sony. Efectele mentionate anterior explica modul în care orice grup de persoane poate utiliza ESP ca un instrument în cercetarile sale sau pentru a provoca schimbari fiziologice în beneficiul sanatatii si al longevitatii. Actiunile infoenergetice s-au dovedit deosebit de utile în obtinerea unor informatii care nu ar fi fost posibil sa se obtina prin alte mijloace. Aceasta noua metodologie prezentata aici va fi de folos persoanelor care practica CRV, prin stilul folosit de americani sau, prin stilul rusesc, ERV. 

                                                                                      articol de: Colonel dr. Emil Strainu

PS: Sfinxul de pe Marte a fost descoperit in acest mod cu mult inainte sa fie trimise sondele misiunilor spatiale....

mistic

ar trebui sa incepi cu un psi ball :wink:

Nox

#2
Si cand science-fiction devine science-fact... asta in legatura cu spionii psi. In celebra serie sci-fi Babylon 5 exista asa numitii Psi Corps... oameni care au anumite gene active ce le confera abilitati psi, mai ales telepatie.

LE: Mai multe informatii despre Babylon 5 aici.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

CHIP

@Urban
poti sa-mi spui daca d-nul Strainu a mai scris vreo carte mai recenta in legatura cu acest subiect?

Urban

#4
Nu...


Mesaj de tip chat. Mai multa atentie te rog! Ark

Unidentified

este adevarat ca si americanii si rusii au facut experimente de acest gen dar au renuntat la programe ,cel putin oficial, din cauza ca nu exista o continuitate, o constanta. S-au obtinut rezultate f bune americanii incercand sa distruga tancuri rusesti iar rusii sa impiedice aceste atacuri. Nu se stie ce s-a intamplat...


p.s.: dl colonel strainu a devenit general  :-)

CHIP

Un experiment similar a avut loc in 1982 ,cind generalul maior Albert Stubblebine,pe atunci seful Comandamentului de Informatii si Securitate al armatei(Army's Intelligence and Security Command-INSCOM) a utilizat asemenea tehnici pentru a intra in posesia unui plan detaliat al locuintei ocupate de generalul panamez Manuel Ortega ,pe care americanii doreau sa-l captureze, ca urmare a implicarii sale in afaceri cu stupefiante in S.U.A.

lylyt_ice

nu mai tin minte exact, dar pe timpul lui "Raposatul",exista o grupare privata ,daca nu m-a insel se numeau,TRANSCEDENTALI,care reusisera sa patrunda mental la anumite nivele ,de aceea a fost interzisa gruparea sus numita ,pentru ca devenise periculoasa pentru anumite regime,putind afla si descoperii secrete de stat ,fiind acuzati de spionaj militar si industrial.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?