Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Astronava extraterestra pe Luna (Apollo 20)...

Creat de liteady73, 09 Iunie 2007, 10:19:42

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DepthOfField

Cu siguranta fals. Dar putea fi si mai subtil si mai greu de depistat.
Insa ca de obicei sunt zdrobitoare dovezile de pe youtube. Apollo 20. In curand va apare si Apollo 21, care a depistat un alien micut pescuind in gheata topita dintr-un crater lunar.  :-D
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  25 Iunie 2007, 09:15:26In curand va apare si Apollo 21, care a depistat un alien micut pescuind in gheata topita dintr-un crater lunar.  :-D

Asta mia placut ciuciulete.  :lol: LOL


Dreamy

Primul filmulet pare chiar interesant.... un amestec intre Odiseea Spatiala 2001(panoul de comanda) si Star Gate(nava "gasita" pe luna ma duce cu gandul la sarcofagul lui Apofis...cel care te scula din morti si te facea ca nou) :ufo: :ufo:

Protector

Sper ca nu crede cineva ca aceste filme sunt autentice.....


alinutzu

Mie imi place foarte mult stargate ... autentice nu sunt cel putin nu exprima adevarul in totalitate , dar unele chesti din film au un sambure de adevar la baza poti cauta si "Stargate.SG.1.True.Science." filmulet in care iti sunt prezentate unele dintre aceste adevaruri  :wink:
can't stop the signal ...

bk

Eu zic ca filmul este un FAKE grosolan. Uitati-va mai cu atentie la asazisa suprafata lunara si mai apoi la asazisa nava extraterestra. 

Necunoscutul

Am gasit un filmulet despre acest William Rutledge (retiredafb), intitulat "Adevarul despre identitatea lui retiredafb"

http://youtube.com/watch?v=4dnV33D_ke0


8-)

Dreamy

De mai bine de trei decenii, de cand se considera ca primul echipaj ,,Apollo" a aselenizat pe solul astrului noptii, n-au incetat discutiile privitoare la descoperirea, acolo, a unor artefacte de origine extraterestra, ba chiar a unor ,,lumini stralucitoare" de factura misterioaselor OZN-uri. Dar, daca pana acum asemenea ipoteze apartineau unor ufologi pasionati, dar care nu erau la curent cu partile mai putin cunoscute ale expeditiilor lunare, bazandu-se doar pe zvonuri, iata ca de curand, un renumit astronom american, care a colaborat la programul Apollo, a lansat bomba: intr-adevar, cosmonautii ajunsi pe Luna au gasit acolo vestigii apartinand altor civilizatii.

NASA cunoaste adevarul
Potrivit lui Richard Hoagland, oficialii NASA au fost la randul lor socati de aceasta descoperire, dar au luat toate masurile pentru ca opinia publica sa nu afle despre ea, caci ar fi insemnat ,,sfarsitul autoritatii" pentru guvernele marilor puteri ce controlau planeta. De aceea, sustine Hoagland, toate cadrele filmate de astronautii expeditiilor Apollo au fost in prealabil supuse unei cenzuri drastice.

Intr-un interviu acordat ziarului rusesc ,,Vecerni Vologograd", specialistul american a precizat ca reprezentantii NASA au dezvaluit unor membri ai Congresului american detalii despre descoperirile facute pe Luna, fiind sfatuiti sa le tina in cel mai deplin secret. De altfel Hoagland pretinde ca ar fi avut chiar prilejul sa studieze fotografii ale unor structuri artificiale, existente pe Luna si despre care opinia publica nu stie nimic.

,,Chiar si in zilele noastre, statia spatiala Clementine, ce graviteaza in jurul astrului noptii, a realizat asemenea instantanee, dar NASA a refuzat sa le dea publicitatii. Si mai interesant este faptul ca pe aceste fotografii recente se observa cum urmele autovehiculelor cu care astronautii programului Apollo au circulat pe Luna sunt intretaiate de alte urme, ce nu apartin vreunui echipaj pamantean! Personal, n-am nici o indoiala ca o civilizatie extraterestra foloseste satelitul nostru natural ca pe un avanpost, in supravegherea Terrei, dar autoritatile, atat cele americane cat si cele rusesti, care sunt la randul lor la curent cu aceasta situatie, nu vor sa dezvaluie adevarul, de teama consecintelor psihologice pe care asemenea dezvaluiri le-ar putea avea", a precizat astronomul american.

Constructiile sunt de origine artificiala
Potrivit acestuia, ruinele ,,oraselor selenare" se intind pe mai multi kilometri, printre altele existand aici domuri masive, numeroase tuneluri si constructii ciclopice, ce nu pot fi confundate cu niste forme de relief naturale, asa cum s-a sugerat de catre sceptici. Singura fotografie data publicitatii in legatura cu aceste constructii a fost aceea a asa-numitului ,,castel", o imbinare de roci imortalizata pe film de catre astronautii de pe Apollo 12 si despre care NASA a spus ca reprezinta de fapt un munte cu varful erodat de intemperii.

Dar Hoagland, care sustine ca a vazut bizara formatiune si din alte unghiuri, este de parere ca aceasta nu poate avea o origine naturala, pe unele fotografii distingandu-se clar imbinarile unor piese cilindrice, lungi fiecare de cateva zeci de metri! ,,Faptul ca pe Luna nu exista atmosfera nu inseamna neaparat ca o civilizatie superioara noua n-ar fi putut sa creeze aceste edificii monumentale", a pus punctul pe i astronomul american


sursa: revista magazin

NASTASE MIHAIL

Chestia asta cu acea nava de pe Luna eu am gasit-o pe internet in vara lui 2008. Nava a fost filmata cu APOLLO 15. Celelalte misiuni au reluat tema. Se pastreaza secretul, daca va mai putea fi tinut cind vor ajunge si chinezii acolo. Nici nu are importanta daca e real sau nu. Se va vedea cine minte si cine spune adevarul.

Rayden

adevarul?...
depinde cine mai ajunge acolo, si de cati bani are nevoie..sunt alte interese la mijloc..
pentru o felie din tort, cu acces la reteta sau mai stiu eu ce..alte info, nu cred ca se vor face publice anumite adevaruri..

parerea mea  :ufo:

bafta
Rayden

StarDust

Ma intreb daca Kaguya a fotografiat in detaliu acea zona. Am sa ma documentez. Desi opinia mea e ca acolo nu e decat un munte cu o forma mai deosebita. Am vazut si presupusele filmari "Apollo20". Parerea mea e ca sunt fake-uri. Dar binenteles... e doar parerea mea...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Urban

Citat din: DepthOfField din  25 Iunie 2007, 09:15:26
Cu siguranta fals. Dar putea fi si mai subtil si mai greu de depistat.
Insa ca de obicei sunt zdrobitoare dovezile de pe youtube. Apollo 20. In curand va apare si Apollo 21, care a depistat un alien micut pescuind in gheata topita dintr-un crater lunar.  :-D


http://www.boredtube.tv/apollo_20__e.b.e._mona_lisa__16_mm_film_X4568.html


padme