Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Unde plecam dupa ce murim?

Creat de jackie28t, 09 Iunie 2007, 09:34:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

  Foarte frumos spus, Urban. Ma intreb cati din cei care citesc si inteleg ce ai vrut sa transmiti. Undeva in text ai spus:
Citatrisipind Energie si Atentie in mult prea multe directii, nu mai suntem nici pe departe o sageata plina de Energie ci un vector rezultat din cuplarea a mult prea multor directii uneori chiar opuse...
Energia unui astfel de vector ramane foarte slaba, deci valoarea lui este mica.
Ma reasesc in totalitate ca actiune in textul de mai sus. Am avut prea multe pasiuni, mi-am pierdut energia ocupandu-ma de prea multe, dar in realitate nu am excelat in nici una dintre aceste activitati. Nu am reusit sa-mi canalizez energia intr-o anumita directie, care fiind bine aleasa sa-mi aduca bucurii. Aceasta este o mare greseala care o facem in aceasta viata.
Legat de ce spuneai mai jos:
CitatSi absolut tot acest IAD este motivat numai si numai de "nevoia de bani", obsedanta pe toate nivelele piramidei entropice. Dar, in timp ce unii manifesta aceasta stupida nevoie din iluzia lipsurilor, altii o fac de dragul preferintelor iar altii doar pentru a mai urca un palier, de dragul unei iluzorii puteri egotice. Fara exceptie, cand parasesc planul, toti lasa totul aici, oricat de mult parea ca insemnau nevoile lor pana atunci. Devin toti la fel de umili, si pleaca toti cu senzatia ca, de fapt, au ratat sansa unui adevarat experiment de viata, pentru care venisera.
Este foarte adevarat ce spui, exact asa stau faptele. In urma cu cateva saptamani a murit o persoana apropiata mie. Un om simplu de la tara, foarte legat de acest pamant prin tot ce a facut in viata. Pana in apropierea morti a zis ca trebuie sa mai fac aia si aia, si el de luni bune nu se mai putea misca. Nu se gandea la ce va fi dupa moarte, stia doar ca bate la usa. Ma gandeam cat de legat este de aceasta lume materiala si cu cata greutate o paraseste. Sufletul lui se va desprinde foarte greu de aici. Dupa ce a murit am stat in noptile de priveghi langa el, sau mai bine zis de la orele patru pana dimineata ramanand singur cu el in camera, ma gandeam la, ce este omul pe pamant, la valorile lui false, in ce intuneric traim etc. Ma gandeam ca atat timp cat a trait probabil nu s-a gandit nici o clipa la ce va fi dincolo. Priveam corpul acestui om pus in sicriu si ma gandeam ca tot ce a facut in viata, dincolo nu-i va folosi la nimic. Am realizat cat de gresit gandim, cat de falsi suntem. M-am rugat pentru sufletul lui si pentru greselile facute de el in aceasta viata stiind ca foarte multi dintre noi suntem asemenea lui. Simteam ca sufletul lui este undeva in apropiere si cunoaste gandurile mele.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

#166
Urban s-a apropiat mult de "capatul gandului"... de locul unde in sufletul nostru straluceste soarele interior iar mintea devine centrata si tacuta, locul unde descoperi divinul in tine... Namaste, Urban!

Omul e o fiinta a obiceiurilor care traieste pt aceste obiceiuri si desi el insusi e o holorama cuantica constienta si fiecare punct din spatiu sau timp se afla in interiorul sau, putem observa o clara tenta onirica in realitatea inconjuratoare. Trezirea ar fi simpla. Chiar extrem de simpla...mintea constienta prin care tocmai cititi aceste cuvinte este de fapt fiinta cosmica treaza din voi. V-ati descoperit! Acum tot ce trebuie facut e sa stati  linistiti, sa nu faceti nimic si sa ii permiteti propriei costiinte sa se perceapa pe sine... asta inseamna sa te autodescoperi, sa realizezi, ca doar indepartand si reducand la tacere fluxul de zgomot din minte care de fapt abea ca ne permite sa percepem un punct aflat in spatiu si timp, putem intelege ce este perceptia realitatii, cine suntem si ce facem.
 Pana la urma nu trebuie sa fim perfecti ca sa experimentam perfectiunea.


VA E FRICA DE MOARTE? AR TREBUI....



Stiti ce fac maimutele astea care ne implica pe noi toti in aceste crime?



Desi pare incredibil, anual, acest masacru brutal si sangeros se petrece in Insulele Feroe, care au apartinut Danemarcei. Danemarca, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta de acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este opera unor tineri care participa la el pentru a demonstra ca au devenit adulti (!!). Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui "Calderon", un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate.

si un filmulet pe o tema la fel de cumplita, film ce a castigat premiul OSCAR anul acesta, este extrem de interesant din mai multe puncte de vedere... Poate ar fii trebuit sa murim cu totii mai de mult insa nu a fost sa fie asa. MI-E RUªINE CÃ TRÃIESC PE ACEST PÃMÂNT, iar cei care au imbolnavit oamenii si au otravit planeta nu vor scapa nici in mormant!!!
http://www.4shared.com/embed/239615641/2a057919

http://www.4shared.com/video/YEByhMrE/thecove2009limiteddvdripxvid-a.htmlhttp://www.4shared.com/embed/239615641/2a057919

elena78

Citat din: i1414xy din  12 Aprilie 2010, 15:51:36
Ce mare prostie-i reincarnarea asta! Am citit intr-o carte ca un german , al carui frate murise in WW2 poposeste la o familie de tarani, care pe langa printre animalele pe care le aveau, era si un magar , pe care taranii il nimisera Naser,  numele fratelui german decedat fiind tot Naser. Germanul acesta credea in reincarnare si -atunci cand a intrat la acei tarani, magarul respectiv era in apropiere si-o inceput sa rage la el. Atunci taranii au alungat magarul mai deoparte, pronuntand si numele de Naser. Germanul cand o auzit de naser o zis:  "el este , e fratele meu Naser , de-aia cand am intrat a strigat la mine", :-D :-D taranii o ramas muti la asta, apoi germanul i-a rugat pe tarani sa-i vanda magarul, dar acestia s-au opus pt. ca se ajutau de el la treburi. Dar germanul sustinea ca e fratele lui reincarnat si e in stare sa platesca oricat, iar intr-un final taranii au cedat, deoarece unul le-a spus: "dai-l mai, nu vezi ca-ti plateste ca pe-un Mercedes" si i l-au dat. :-D :-D
Si germanul l-a luat acasa pe "fratesu".  :-D :-D. Va dati seama unde-a ajuns prostia omenesca. Mai mare prostie ca asta nu exista.

Numai rai si iad exista dupa moarte, locuri pe care omul le poate vizita inca din viata asta . Reincarnare , alte dimensiuni, bla, bla bla, asteas- apa de ploaie , nimicuri.

citind cartea ,,Din tainele vietii si ale universului ,, ve-ti gasi raspunsuri la multe intrebari  cat despre  mica ,,poveste ,,expusa de tine  in mesajul precedent este imposibil asa ceva ,un uman ,o fiinta umana  dupa ce a murit nu are cum sa se re-incarneze in un animal ,asta inseamna  sa,, lupti ,,  impotriva naturii ,asa spun si traditiile indiene ca din uman poti sa  te reincarnezi in animal ,pasare etc  ,teoriile astea sunt foarte gresite .Parerea mea este ca noi dupa ce murim ne  reincarnam tot in fiinta umana !Chiar si Pitagora ,Platon ,Socrate ,Mircea Eliade ,Elena Blavatskaia ,Friedrich Nietzche,Immanuel Kant ,Ralph Waldo Emerson ,toti acesti intelepti au crezut cu tarie in  reincarnare..din nefericire unii dintre ei , spre exemplu  Socrate ,chiar Giordano Bruno afirmand in mod public teoria reincarnarii au fost acuzati de erezie ....

,,In comparatie  cu reincarnarea  si Karma ,toate celelalte teorii  par derizorii  si ridicole ,,    -Richard Wagner -

chiar si in bilbie  asa cum este ea modificata  exista si acum cateva  porunci ale lui Iisus care face referire la -reincarnare -(in evanghelia lui Ioan)

,,Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu."

,,Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu.

,,Ilie  s-a intors  deja  si ei nu l-au recunoscut ,, .cu  aceasta fraza  IIsus  a dat de inteles ca  Ioan Botezatorul  nu era nimeni altul  decat profetul  Ilie  reincarnat....ma rog sunt multe exemple  care face referire la reincarnare ...

fiulploii

#168
Faptul ca trăim in partea universului numita "materie" in care ne distram intre extreme alegând o multitudine de nuanțe nu inseamna ca dualismul nu e natural , zic eu. Apropo, ce e natural ? In acceptiunea obișnuita inseamna ceva fără intervenția omului . Dar intervenția zeilor poate fi considerată naturală ? Fac ei parte din peisaj ? din legile naturale ?

Presupunem ca partea universului numita " antimaterie" este lipsită de viata  :lol: ce gluma buna, nu?
Unde o fi antimateria naturală, nu cea d in laborator . Dualitatea este absoluta , înger si demon pt unii si se exprima printr-o trinitate .

Ce inseamna Moartea ? Ce inseamna viața Morții? Dar moartea Morții ?
Teoretic, e posibil sa construiești o zonă ecranată de o anume influența, inclusă aici si influența Mortii . Interesant ? Deloc. E doar ceva natural .

OZN demonice ...wow ! OZN benefice ... wow-wow! Pt cine demonice, pt cine benefice? Sau funcție de interesele cui demonice ori angelice ? deși e o aiureala aceasta creștinizare a universului . Fiind doar o opțiune , ne obliga sa nu vedem restul informației . Țarcul creștin , musulman, sikh, hindu, etc ...admirabil mecanism de control mai ales daca in cadrul aceluiași perimetru se dezvolta mici zone de autonomie cu filozofie derivată.

Deci, credeți ca dupa ce murim , creștinii merg in zona creștina, musulmanii la musulmani si așa mai departe?

Revin: ce e mort si ce e viu ? Sa fie așa cum ne învață noul pedagog de școală nouă, dl licențiat Marius Chicoș Rostogan ? Mort, va să zică nu să mișcă iară viu ceea ce să mișcă ?
:x  :lol: :lol: