Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bilderberg 2007: Istanbul, Turcia

Creat de Arckadii, 01 Iunie 2007, 21:27:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Anna

Se pare ca nici unul nu v-ati prins de ironie. Evident ca stiu ca membrii Bilderberg, oameni foarte importanti vin acolo cu masini sigure, blindate, si care nu in ultimul rand se vor a nu atrage atentia.
Era doar o comparatie cu "neamul prost" de pe la noi, care dupa ce ca pleaca prin delegatii fara importanta, isi ia un arsenal intreg de masini luxoase din banii bugetului ca sa epateze(apropo multe sunt si alea blindate, si facute la comanda cu tabla groasa de nu stiu cate degete, numai ca in plus sunt si de ultima generatie).  :roll:

spooky

Daniel Estulin, Jim Tucker si Alex Jones au cu totii permisiunea mea de a folosi pozele.

Mai mult, am fost informat de catre Alex Jones ca doreste sa includa cateva secvente video realizate de mine.

Le voi include pe utube.com destul de curand.


"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Shadowman

#47
Bilderberg,masonii,politica americana,"imperialismul",administratia Bush,"conspiratii" mondiale...
Astept parerile pe acest forum ale celor din Coreea de Nord,fostele republici sovietice,Afganistan,Cuba,Tibet,Somalia,Rwanda si alte tari campioane la capitolul
"drepturile omului"...Vad ca unii membrii ai forumului s-au stabilit prin tarile unde
defileaza masonii,unde construiesc cladiri cu piramide,ochi,compasuri si echere...
Unde e umbrela NATO si unde poti iesi pe strada sa injuri guvernul sau sa manifestezi
contra Noii Ordini Mondiale...
Imi amintesc lozincile ceausiste :"imperialistii", "clasa exploatatoare","raiul socialist",
"egalitatea in drepturi","lupta de clasa"","dezarmare-pace", "neamestecul in treburili interne"...
Mai deschideti si voi niste topicuri cu Transnistria,limba "moldoveneasca",conditia femeii in anumite tari de pe glob,drepturile omului,dreptul la vot,alegeri libere,pluripartitism,cenzura presei prin tarile planetei noastre dragi...
De "analisti" politici, NOM, "conspiratii" americane si occidentale s-a umplut forumul...
Suparator de mult...
Vad ca se tot "fredoneaza" melodiile astea cu Noua Ordine Mondiala,masonii,"conspirationisti" americani si occidentali...
Si-mi amintesc de serviciile de propaganda de mai demult...Securitatea,KGB...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

Ah ,sa nu uit...Intoleranta religioasa,dreptul la opinie,drepturile minoritatilor nationale,libertatea presei...
Si multe alte drepturi care sunt "strasnic" respectate prin tarile "campioane" ale drepturilor omului...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

Probabil o sa-l vad...Sa inteleg ca e mai bine la Phenian...? Si filmul,nu uita,nu e produs de MOSFILM...Ci e produs intr-o tara unde poti scrie si spune ce doresti...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

#50
Am mai scris...Vedem paiu' dar nu vedem copacul...Drept la vot exista,presa e libera,emisiuni si filme faci cite doresti...Ca le crezi sau nu ,ca sunt adevarate sau nu e alta chestiune...
De propaganda anti-americana,anti-occidentala m-am saturat pe vremea "impuscatului"...
Cred ca cel mai clar ar fi sa fie stabilit in ce parte se afla unii membrii ai forumului...Cind eram membrii in Tratatul de la Varsovia nu protesta nimeni...Era bine,nu...? Si de "independenta" ne-a saturat Ceausescu ...
Imi pare rau ca trebuie sa spun,dar vad ca renaste iar propaganda comunisto-bolsevica...   
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

Vad ca exista un "apetit" pentru "ce ne pregatesc americanii", "ce ne pregatesc cei din organizatiile
secrete ( americane si occidentale...),ce ne pregatesc cei din "fratii"...Masoni sau nu...In schimb
nu ne intereseaza alte zone ale planetei,unde se incalca flagrant niste drepturi elementare...
Alea vad ca nu se observa...Or fi chestiuni minore... :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Arckadii

Buna dimineata.

Ma uit la voi si nu imi vine sa cred. Va certati la 4 dimineata?!?!?! Wow, dar sunteti matinali.
Eu zic sa reveniti la subiect. Shadow, inteleg nemultumirea ta insa daca pe mine ma arde mai rau ca vad ochi pe biserici si ca Paul se duce sa ancheteze una dintre cele mai importante intalniri, si anume Bilderberg, nu vad unde e problema? Ai vrea sa discutam despre comunismul din Phenian? Despre ce mai face tatuca Putin sau Fidel Castro(nici nu stiu daca mai traieste). Nu ti se pare normal sa discutam de chestiuni care ne afecteaza in mod direct?
Traim intr-o conspiratie pe care mi se pare mai mult decat firesc sa o dezbatem. Comunismul stim deja cu ce se mananca. Am avut si noi atatia ani aici.
Nu stiu exact care este motivul revoltei tale. In loc sa te bucuri ca avem exclusivitate asupra informatiilor de la intalnirea Bilderberg, in loc sa te bucuri ca Paul a reusit sa vorbeasca cu niste oameni atat de vanati (vezi Jim Tucker, Alex Jones etc), tu esti revoltat. Pentru ce? Care e motivul tau concret? Pe tine nu te intereseaza sa afli ce se intampla? Nu te intereseaza sa sti mai multe? Te-ai saturat de fraze de genul "americanii sunt de vina pentru...." dar daca ei sunt de vina, ce putem face?! sa dam vina pe altii?
Reveniti la subiect odata.

Ark

Anna

Eu zic sa nu-i sarim in cap lui Shadowman, ca nu sustine ceva gresit.
Intr-adevar, SUA are un procent mare din puterea NOM, la care dupa cum se vede participa si alte tari vestice. E si normal sa fie asa: SUA detine controlul tehnologic, sunt o putere energetica si economica, au un sistem democrat...un sistem democrat in care ziaristii mai curajosi ies si le dau pe piata conspiratiile, arata liderii cu degetul, ii fac de cacao prin ziare, ii acuza de lucruri grave pe posturi precum Discovery channel etc. Majoritatea se aleg cu cateva amenintari, si cu urmatoarea ocazie o iau de la capat, iar un procent extrem de mic mai da si coltu' ce-i drept. America e o tara care ofera dreptul la libera exprimare, e o tara aproape corecta. Nimic nu e absolut, nimic nu e perfect, dar dintre 2 rele il alegi clar pe cel mai mic. A facut foarte bine Shadow comparatie acolo cu Phenian sau Cuba. Pai daca ramaneam in raiul socialist(teoria nu e rea, egalitate intre oameni bla bla...ma rog utopic) mancam acum frumos la cantina, aveam 3 ore curent pe zi, purtam uniforma si habar nu aveam ce e aia Bilderberg. Asa ca sa multumim NOM care ne-a  facut revolutia, ca acum "o ardem" pe forumuri si pe messenger, ca ne fataim in Europa cu buletinul ca injuram pe toti pe unde apucam. E adevarat s-a introdus o jungla capitalista, dar e un rau minor.
Asa cum am mai scris pe forumul asta o NOM e normal sa existe, e firesc ca cei puternici sa faca astfel de kabale. Ea a existat dintotdeauna fie ca a avut centrul in Sumer, Babilon, Roma, Spania, Londra si acum New York. E normal sa pastreze secrete....norodului nu-i dai totul pe tava. Ce ne deranjeaza atat?
Am observat ca la Bilderberg s-au ocolit invitati din fostele tari comuniste(a fost cineva din Polonia parca). Probabil ca liderii lumii vestice evita sa aiba de-a face cu oameni formati in comunism, treziti la  capitalism peste noapte, cu atitudine de lingai, dar tradatori pe la spate. Citeam prin ziare ca exact cu o zi sau 2 inainte de Bilderberg Turcia a facut scandal ca SUA i-a incalcat spatiul aerian cu 2 avioane fara permisiune. Oficialii turci au facut un scandal monstru, si sa nu uitam ca Turcia e tara memebra NATO de ani multi, si ca toata infrastructura pe care o au se datoreaza trupelor americane. Cu toate astea nu sunt carpe...cred ca d'asta li s-a si dat atentie (si inca ce atentie) de membrii Bilderberg.
Ar fi multe de palavragit....concluzia la care vreau sa ajung e ca nu imi place tenta de a sparge oalele in capul americanilor, de a-i arata cu degetul drept natiunea malefica, distrugatoare etc.
E adevarat, isi cam baga coada pe unde nu trebuie, mai dau in cap la altii, dar per ansamblu sunt multe de invatat de la ei, si nu suntem noi in postura sa-i criticam atat.


Anna

Articol aparut pe 07/07/2007 in cotidianul ZIUA despre conferinta Bilderberg la sectiunea Dosare Ultrasecrete. Cam cu intarziere dar mai bine asa decat deloc  :roll:

http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-07-07&id=223547

LupinThe3rd

Citat din: spooky din  05 Iunie 2007, 11:44:57
Pe langa aceasta, grupul Bilderberg are si planuri eugenice,... o sa intocmesc un raport final astazi referitor la Bilderberg 2007.
Salve Spooky, ce se mai aude cu raportul ala?  :evil:

paul_

Articol aparut lunea trecuta in ziarul : Saptamana Financiara, editie speciala


,,Clubul Bilderberg. Stapanii lumii". Un cosmar in direct

Jurnalista Cristina Martin argumenteaza o teza de necrezut: destinul omenirii se decide dintr-un singur centru de putere ocult, ce reuneste elitele planetei.
Prinsi cu grijile, nu mai observam ca proximitatea se schimba pe traiectorii halucinante si punem prea repede asta pe seama unei evolutii naturale ori a fatalitatii. Uitam sa mai intrebam. Iar daca primim raspunsuri, refuzam sa credem. Insa daca ni s-ar demonstra ca un grup de oameni, membri ai unei societati secrete, sunt raspunzatori de mortile fiilor nostri in transeele razboaielor transnationale sau de crizele mondiale, ca tainicele personaje dicteaza din umbra pretul painii, al benzinei sau absenta de maine a locurilor noastre de munca, poate ca am deveni mai atenti. Impreuna cu numarul urmator, ,,Saptamana Financiara" va ridica inca un subiect grav de reflectie: senzationala carte-dezvaluire ,,Clubul Bilderberg. Stapanii lumii", semnata de Cristina Martin.
,,Intre brandy, dezbateri de dupa-amiaza si bai in piscina, stam la taifas. Aparent, toate intalnirile par prietenesti si nu se deosebesc cu nimic de o intalnire informala intre cunoscuti, cu exceptia unui detaliu subtil: aici nu se discuta fotbal, ci geopolitica. Iar cei care iau cuvantul nu sunt tati de familie ori directori agresivi care incearca sa se relaxeze intr-un hotel de lux, ci barbatii cei mai puternici ai planetei", nota lordul britanic Patty Ashdown in prima sa carte de memorii politice, dupa ce a participat, in 1989, la intrunirea Clubului Bilderberg de la Santiago de Compostela - Spania.

Cenaclul puterii absolute
Riscandu-si propria viata, jurnalista independenta argumenteaza o teza atat de simpla, incat pare de necrezut: in ultima jumatate de secol, sensul omenirii a fost decis si dramuit exclusiv dintr-un singur centru de putere ocult, ce reuneste elita economica, financiara, politica, militara si intelectuala a lumii. Nu din filantropie - ei intruchipeaza cinismul perfect. Nici pentru bani - banii sunt la ei. Ci numai pentru singurul tel care-i tine in viata: puterea absoluta. Ei sunt autorii si propovaduitorii globalizarii si ai Noii Ordini Mondiale. Ai trambitatei si falsei democratii care le intinde la picioare popoare, tari si resurse. ,,In spatele lumii, ascuns de ochii oamenilor de rand, in-tr-o ingrijoratoare tacere sepulcrala, un grup de taina se straduieste sa proiecteze si sa conduca destinele tuturor fiintelor de pe planeta. (...) In decursul a trei zile din luna mai sau iunie (...) se intrunesc, cu cea mai mare discretie, intr-unul dintre hotelurile cele mai luxoase de pe planeta", descrie Martin, adaugand: ,,Ei vor transforma Natiunile Unite intr-un guvern planetar, omogen, care nu va face diferenta intre tari, ci intre regiunile de pe glob, si va impune aceleasi legi unor culturi diferite. (...) Lumea unica de sub controlul acestor «stapani» trezeste fiori, din cauza asemanarii ei cu sistemul imaginat de catre George Orwell in «Ferma animalelor» si in «1984»".

Fratiile
Dar pentru ca mecanismul sa functioneze fara sincope, bilderbergerii se afla in contacte neintrerupte cu ,,activistii" altor institutii secrete care au monopolizat puterea si influenta pe mapamond. Iata o parte din acestea. ,,Skull & Bones" este o societate masonica autonoma, adica neafiliata la nicio Mare Loja obisnuita, care conteaza azi pe 900 de membri. Printre ei se afla si George W. Bush, care a aderat in 1968, fara a se feri sa-si recunoasca public apartenenta. ,,Mesele Rotunde", initiate de Cecil Rhodes, discipolul masonului englez John Ruskin, propovaduitorul teoriei impunerii unui control strict al statului prin intermediul unui dictator sau al unei clase conducatoare speciale, constituie astazi un labirint de companii, institutii, banci si sisteme educative ,,care ar avea nevoie de o munca de un an pentru a i se stabili structura" (dr. Coleman, fost agent de spionaj britanic). Consiliul Afacerilor Externe (CFR), de fapt guvernul real al SUA, este o solida grupare paramasonica, cu peste 3.500 de membri, care incearca sa sustraga bancile oricarei puteri, pentru ca acestea sa ajunga sub controlul Guvernului Mondial. Nucleul dur al CFR este condus de fratii Rockefeller. Acelasi clan care ,,trage atele" Comisiei Trilaterale, ,,...o grupare de persoane din SUA, Europa Occidentala si Japonia, legate de marile finante, lumea afacerilor si politica, ce ofera elitei provenite din masonerie posibilitatea de a se intalni, in scopul unei colaborari secrete". I-a furnizat Americii doi presedinti: Jimmy Carter si Bill Clinton. Masa Rotunda a industriasilor europeni (ERT), un grup de presiune ale carui propuneri si indicatii devin automat legi comunitare, pe care guvernele continentului le aproba fara cracnire. Daca se confirma coexistenta a doua masonerii - una vizibila si alta ascunsa (Masoneria celei de-a Patra Coloane), atunci Clubul Bilderberg se pare ca actioneaza chiar din interiorul acesteia din urma.

De la o discutie sincera la atentate si lovituri de stat
Istoria Clubului Bilderberg se confunda cu aceea a planetei noastre dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Prima reuniune oficiala a avut loc intre 29 si 31 mai 1954, in localitatea olandeza Oosterbeek. Atunci a si imprumutat numele Hotelului Bilderberg, amfitrionul intalnirii, al carui proprietar era Printul Bernhard, tatal actualei Regine Beatrix a Olandei. De-a lungul existentei sale, desi isi neaga cu vehementa responsabilitatea pentru desfasurarea istoriei, Clubul a avut cuvantul decisiv in evenimente ca razboiul din Vietnam, crearea organizatiilor CECA, Euratom si CEE, precursoare ale Uniunii Europene, razboiul de Yom Kippur, loviturile de stat din Brazilia, Indonezia, Chile, Argentina, Honduras, Guatemala, debarcarea trupelor americane in Panama, bombardarea Ceceniei, razboiul din Golf, inventarea si sustinerea euro, conflictele nesfarsite dintre Israel si Palestina. Unii critici nu ezita sa-i considere pe bilderbergeri direct raspunzatori de atentatele din 11 septembrie. Clubul Bilderberg este pretutindeni.

,,Marii preoti ai capitalismului"
Numai simpla enumerare a identitatii catorva dintre personajele care au avut fie calitatea de fondatori, fie pe cea de membri ai Comitetului Inteleptilor ori ai celui Director, fie pe cea de simpli membri activi ori participanti periodici ar putea sa confere dimensiunea influentei de neinchipuit pe care Clubul o exercita si a uriasei sale puteri decizionale. Citam la intamplare: David Rockefeller, familia Rotschild, Henry Kissinger, Romano Prodi, prim-ministru al Italiei, regele Juan Carlos si regina Sofia ai Spaniei, printul Charles al Angliei, Javier Solana, Bush-tatal si fiul, Donald Rumsfeld, Bill si Hillary Clinton, Bill Gates, Jose M. Durao Barroso, presedintele CE, George Soros, Margaret Thatcher. La care mai pot fi adaugati, de pilda, reprezentanti ai banci-lor si marilor concerne multinatio-nale, baronii marilor trusturi de presa ai lumii, academicieni sau laureati ai Premiului Nobel.

Indiferenta, inamicul public
Cum se poate scapa de sub jugul lozincii obsedante: ,,Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine!"? In viziunea Cristinei Martin, ,,cat timp nu se inventeaza ceva mai bun", fortei coplesitoare care o propaga nu i se poate contrapune, prin trezirea la realitate, decat democratia autentica. Fiindca, puncteaza ea, ,,...cel mai mare dusman al acesteia nu sunt Clubul Bilderberg si ansamblul de societati care actioneaza in secret pentru a controla lumea, ci indiferenta pe care o arata poporul". Pentru ca astazi, aici, alegerea nu mai implica nuante: ,,Vreti sa fiti sclavi sau preferati sa fiti liberi?".
Ciprian Chirvasiu

LupinThe3rd

Articolul din Saptamana financiara e jalnic de slab si nu spune nimic nou. Restul despre articol se poate citi la
http://bloguldinsertar.wordpress.com/2007/10/25/saptamana-financiara-masonii-paradoxul-si-teoria-conspiratiei/