Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

The Secret

Creat de Urban, 26 Mai 2007, 12:59:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

GreenDragon

1) Omul obisnuit, pe langa gandul pozitiv (de exemplu, "eu sunt bogat") emite si nenumarate ganduri care il contrazic ( de exemplu, "eu sunt ghinionist", "la altii va merge, la mine nu" s.a.m.d.). Rezultatul e nul.

2) Gandul unui om antrenat are cu totul alta energie decat gandul unui om obisnuit.


Rayden

greendragon

sunt de acord cu tine!

despre acest antrenament insa...e de spus o poveste f lunga..

acei oameni antrenati de care vorbesti..fie au fost invatati din tinerete..fie au avut o vointa puternica..sau kiar ambele...

asta asa...ff pe scurt

bafta!

GreenDragon

Acei oameni antrenati sunt...tot oameni. E drept, niste oameni disciplinati, care isi executa zilnic exercitiile. Se face prea mult caz de vointa. A-ti face exercitiile e ceva firesc si placut.  Daca te scremi sa le faci, mai bine renunti.

antoniu

    domnilor sunteti in plina epoca a dezinformarilor si ca unul care lucreaza cu informatia va ofer doua instrumente de lucru.
   
         -A)  mergeti pe sistemul celor sapte itemi : la un subiect,actiune sau context ...puneti sapte intrebari ???????....cine,ce face,unde,cand ,de ce ,cum,cu ce rezultat... mai clar pentru cei ce nu lucreaza in media...1. cine este subiectul,obiectul,fenomenul sau procesul,2.ce face subiectul,obiectul,fenomenul sau procesul.3.unde se petrece actiunea-locul.,4.cand se petrece actiunea-timpul.,5.cum se manifesta actiunea-modul.,6.de ce se manifesta -scopul actiunii.,7.cu ce ultim rezultat ne confruntam-efectul.
         -B) EUREMA (in matematica teorema) = o informatie veridica,concludenta,lizibila,credibila,cu continut confirmat,acceptat,din trei surse independente(A,B,C,),despre situatia (Xn) , de gravitate (Yn),determina modul si tipul deciziei (Zn).

  atentie * pentru fiecere variabila ,parametru,constanta sau factor se construieste un tabel matricial cu doua intrari.
si dupa aia se fac cele  aproape cinzeci si patru de analize.     * in plus serviciile  fac si analiza poliscopica.