Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiect RUFOn & altii

Creat de spooky, 22 Mai 2007, 13:35:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#45
Multzam-bis pt linkuri, fiualploii - desi imagineaza-ti ca stiam de indieGOGU de la infiintzare.
Hai sa-ti spun de ce nu mere nici varianta asta cu crowd-funding pt. un proiect de genu' astuia de mai sus (n.b. desenutzele alea simpliste-s doar orientative - doar nu-ti inchipui ca postez p-aici planuri complete... si secrete! :lol:) - lasind deoparte prima reactie de respingere ("E sigur o escrocherie!" :-D - ar zice din prima clipa posibilii sponsori vestici auzind ca-i vorba de-un romanash - sau mai multi).

In "mai multi"-ul asta sta de fapt spilul - fiindca de unu' singur nu poti face mare lucru nici cu mama amerindiana a lu' indiegogo :-D daca nu esti oier sau securist reconvertit, luind in calcul ca mai tre'sa si traiesti facind... altceva (nu ca ARCAsii de ex., care-o duc bine-mersi din manglelile lor full-time).
Adica:
- un om cu proiectarea si coordonarea "productiei" (JE) - rezolvat asta, darrr...
- si altul cu PR-ul si updatarea internautica (indiegogo, facebook, twitter etc.)
- minim 2 cu producerea obectului (macar unu' pe mecanica/electrica, altu' pe materiale compozite)
- inca unu/una cu birocratia (sufocanta-n Absurdistania noastra) - chirii spatii, taxe, facturi, contabilitati etc.

Ar rezulta deci 5-6 oameni implicati - in timpul lor liber, nota bene - intr-o daravela care doar printr-o minune le-ar putea asigura vreun profit ulterior (sa zicem in cazul asta producerea/vinderea unui kit-plane, daca prototipu' ar fi performant).
Colaborare (parerea mea) de neimaginat aici si-acum, unde idealul suprem ramine pentru majoritatea sa cumperi ceva hectare si sa le revinzi triplu.

...Recunoaste deci ca esti un optimist-idealist incurabil - si nu doar fiindca crezi in ET... :-) :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#46
  Ce as putea sa mai zic ? Indraznesc totusi sa dau un link cu proiectele romanesti de pe indiegogo , unele reusite, altele nu . Raman la parerea mea ca e vorba de cum iti vinzi marfa  :-D
  Ai dreptate ca trebuie o echipa serioasa , dedicata si pasionata insa iti mai aduci aminte reclama aia de le inceputuri , aia cu : daca vrei cu adevarat poti ! Adidas torsion !  :lol: :lol:




http://www.indiegogo.com/projects?commit=Submit&filter_city=&filter_country=CTRY_RO&filter_location=&filter_quick=most_funded&pg_num=1&utf8=%E2%9C%93


https://www.youtube.com/watch?v=B35SPMuWbig

L.E. ori e vb de astenia de primavara ori ai nevoie de ceva ..tanar  :-D 


Xanadron

#47
Da-da, cu proiectele romanesti de pe Indie n-ai facut decit sa-mi confirmi 1001% :-D pesimismul (pardon, realismul).

Zic asta fiindca http://www.indiegogo.com/projects/facerig - care de departe-i cel mai successfull (peste 300.000 USD adunati - de zeci/sute de ori mai mult decit urmatoarele) are un "target" complet idiot prin "usuratate" - dupa mine, bineinteles.

Bizonii contributori sint deci - previzibil - axati mai ales pe dixtractie. :lol:
Evident ca spre bucuria Recoltatorilor :evil: care-au reusit sa le fragezeasca atit de eficient neuronii singuratici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

  O fi si cum spui insa ar mai fi si ceea ce poti oferi sponsorilor . In cazul cusetei zburatoare , la o prima impresie e mai dificil cu recompensarea sponsorilor sau cu motivatia sociala.

  Circula o gluma serioasa prin clanul agentilor de marketing cu un american care a reusit sa vanda frigidere eschimosilor .
  Impotriva realismului asta matricial , ce facem in afara de faptul ca avem nevoie de dovezi care sa ne confirme existenta matriciala inflexibila? mai deschidem cate un subiect de cum sa evadam - teoretic, bineinteles, ca sistemul nu ne permite practica  :evil: sau facem si desfacem jocuri razboinice jongland cu previziuni strategice sau tactice invatate din jocurile online . Cu asta ne ocupam timpul , amarati ca matrixul ne strange in chingi.
  Mie imi pare putin de teatrul absurdului insa si eu ma complac in aceeasi situatie si deci nu sunt cu nimic mai bun  :evil:

Traiasca matrixul si fiecare element traitor si cu constiinta! Sa ne intoarcem in liniste la ozneul din Bremen care a fost de fapt o drona , fie ea si zepelina
Doar parerea mea..

Xanadron

#49
Sa nu uit - mi-ai confirmat si temerea (argumentata) a tzepelor mioritice :-D prezente deja si pe Indiegogo - fiindca asta de ex.  http://www.indiegogo.com/projects/help-a-writer-out  e doar una din vreo 7 asa-zise "campanii" ale unui asa-zis copil din Ctza doar in ultimele luni, ca sa-si poata intretine blogul :roll: - whahaha!

Nici mie nu mi-ar strica 7-8.000 USD - cit a strins el in citeva luni - ca sa-mi dea ghes la scris. Din pacate (sau din fericire?) nu pot avea un tupeu chiar atit de bagabont ca parintii lui.  :lol:

Pe de alta parte (sau OTOH in lb. globaleza - vezi, ma antrenez deja pt. Indiegogu) ai si tu 49% dreptate cu nevoia motivarii multimilor de oligofreni (sau genii), formate-n definitiv din cu-putin-fiecare-finantzatori.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/