Sectiune pentru limba româna > Romanian UFOnetwork

Proiect RUFOn & altii

<< < (9/10) > >>

jean:

--- Quote from: Guest on  02 March 2014, 16:59:27 ---eu caut sa-mi explic cum anume se pot deplasa si schimba directia atat de brusc, anumite obiecte observate de mine.
--- End quote ---
Sistemul lor de propulsie anuleaza sau diminuaza anumite forte cunoscute de noi. Forta de frecare cu aerul, asezind un camp intre obiect si patura de aer. Gravitatia prin alte forte, etc. Sau poate obiectul nu este chiar asa material si din aceasta cauza interactioneaza slab sau de loc cu materia. Desi sunt convins ca in anumite momente acestea sunt foarte materiale, dar cred ca nu aceasta este starea lor de baza.
Pentru deplasare nu folosec motoare cu reactie. Este foarte greu sa faci asa ceva.

jean:

--- Quote from: Guest on  02 March 2014, 23:38:21 ---M-am gandit si la crearea unor gauri de presiune care te trag catre ele, iar tu poti controla directia instant. Eexista forta de impingere a aerului.
--- End quote ---
Pe acest principiu functioneaza aerodina lui Coanda. Pe partea superioara se formeaza o depresiune iar pe partea inferioara avem o suprapresiune care face ca aparatul sa se ridice.

--- Quote ---Intrebarea este: cat de bine cunoastem legile si aplicatiile lor?
--- End quote ---
Nu stim, nu avem cu ce compara, dar cred ca mai avem multe de invatat.

fiulploii:
                                 

  Mai trebuie explicatii?  :lol:

Xanadron:
 :-D Nu mai trebuie vreo iesplicatie.
Ramin deci in continuare sceptic 100% apropo de sansele concretizarii la noi a oricarui proiect inedit/original care implica mobilizarea a mai mult de... 1 (un) individ  :lol: - si nu doar a vreunei idei "traznite" cu punct de plecare din zona asta forumistica.

Clar ca pseudo-proiectele iluzorii gen ARCA se exclud din principiu - ca si alte mangleli pur "spalatoare de fonduri", care se deruleaza spre... rezultate ZERO cu maxime succesuri in Romanica noastra. :evil:

P.S. Avind citiva amici inca activi in domeniul aeronautic (desi majoritatea-s pe-afara), am incercat cindva gasirea de sponsori pentru un proiect "modest" (50-60.000 euroi) - de construire a unui avionash menit sa doboare recordul mondial de viteza FAI in categoria minima de greutate - sub 300 kg (360 km/h - detinut din 2011 de niste studenti brazilieni cu mini-pasaroiu' lor CEA-308 echipat c-o rabla de motor Jabiru... second-hand, de 80 CP in teorie - de fapt numai vreo 70 CP reali).

Rezultatul cautarilor lu' JE nu cred ca mai e nevoie sa vi-l spun.
D-aia de fapt aviatia-i la pamint si agricultura in aer p-aici... :lol:

fiulploii:
@Xanadron,

Revin cu un link pentru cei care au proiecte si au nevoie de finantare , indiferent de suma.
http://landing.indiegogo.com/crowdfund/?r=adw_www_us_0000_adw00004_000000gg_002_2000_indiegogo&gclid=CJTOyIScgL0CFaQfwwodXq0AQA

http://www.indiegogo.com/

Nu conteaza locatia, e deschis pentru oricine, de oriunde. Conteaza cum stii sa-ti prezinti proiectul astfel incat sa obtii finantarea.
  Bafta tuturor! si vant bun sub aripi !  8-)
      desi mai nou cica s-ar folosi expresia ''gravitatia sa te inalte ! ''  :-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version