Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bun venit pe forumul RUFOn (Romanian UFOnetwork)

Creat de spooky, 21 Octombrie 2000, 03:01:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

calator astral

Citat din: Sedentar Astral din  17 Octombrie 2010, 21:52:53

Vã multumesc cã ați fost atât de drãguț sã îmi prezentați poziția dumneavoastrã pe acest forum,dar,dupã ce am vizionat filmul,tot am rãmas cu o nelamurire:dumneavostrã sunteți ACTOR ,GORNIST sau IDIOT? Pentru cã toate 3 ipostazele erau vehiculate în filmul dvs. de prezentare...

Mulþumesc anticipat pentru un posibil rãspuns.
toate trei concomitent mon șer ! asa sînt eu, am mai multe "ipostaze", dar o singura constanta: cînd e vorba sa-mi salvez semenii în primejdie, care, inconstienti, au apucat o cale gresita, atunci sînt...cîine :

     


  un patruped kamikaze.


EveryoneIsRight

#181
Salut !

Sunt nou pe forum  si vreau sa spun ca am fost placut impresionat de topicurile pe care le-am gasit aici.
De 2 zile citesc subiectele si posturile de pe forum si in final m-am decis sa ma inregistrez !

am obsercat ca nu e nici o sectiune  pentru "newcomers " si m ma decit sa postez aici , sper ca nu am suparat pe nimeni :D

romulus

Bine ai venit Toatalumeaaredreptate !
Enjoy !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

zana@M

Citat din: spooky din  21 Octombrie 2000, 03:01:00
Aşteptat mult timp iată că l-am pornit. Vă invit să participaţi. Acest forum are scopul de a înlocui lista de discuţii UFO-RO de la Yahoo! Groups.

Înregistrarea pe forum nu este asociată cu înregistrarea ca membru în grupul RUFOn.

Spor la postat.

--
Paul Dorneanu

---LATER EDIT---
Salutare... da, se pare ca inca nu am apucat sa raspundem la toate mailurile. Sunt mai multe aspecte... cel mai important e timpul care exista, dar nu il putem aloca intrutotul unei singure cauze. Dar si lipsa de buna orgainzare e un raspuns, sper sa ma fi exprimat bine... e important sa ne organizam si sa avem mijloacele necesare de a reusi sa facem ceea ce ne-am propus. Nu e nici o graba... dar totusi timpul trece.
Sper sa putem comunica mai bine cu ajutorul acestui forum si sper ca in scurt timp sa adresez timp unor nevoi ale site-ului.
Am dat din intamplare de acest site ,imi place foarte mult sunt mule lucruri interesante de citit  si vad ca se si posteaza foarte multe informatii interesante.Multumesc pentru ca m-ati acceptat pe acest forum. :planet:
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Rayden

@zana@M

bine ai venit pe forum, asteptam postari interesante si sedere indelungata iti doresc  :mrgreen:

bafta
rayden

zana@M

Citat din: Rayden din  03 August 2011, 12:45:35
@zana@M

bine ai venit pe forum, asteptam postari interesante si sedere indelungata iti doresc  :mrgreen:

bafta
rayden
Multumesc ,Rayden sper sa ma descurc .Imi palce topicul acestui site.O zi buna!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Marius

Salutare si bine v-am gasit!

Stiam de forum de ceva vreme insa abia acum am decis sa imi fac un cont si poate sa particip la discutii.

Felicitari tuturor celor care au contribuit la acest forum, subiecte interesante expuse si discutate intr-o maniera profesionista!

Vad ca ultimul post din threadul asta a fost anul trecut, nu s-au mai inregistrat membrii noi de atunci?

Nox

Salut, marius!

Bine ai venit :) S-au înscris, doar că au intrat direct în sau pe subiect!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

sunnyboy

Va salut pe toti! Va citesc de mult, insa doar acum m-am incumetat sa imi fac si eu un cont. Am citit multe chestii interesante aici si va doresc spor la treaba si minti limpezi!

Xanadron

#189
Un bun venit si din directia mea pe RUFOn, Marius! :-)

Poate c-asa o sa se revina macar la jumate din media zilnica a postarilor (acum in coma cumva - cred insa ca nu doar vacantza, ci si Lady Gaga-Mania-i de vina). :-P

http://romanian-gaga.blogspot.ro/2012/04/plasturii-din-carne-la-lady-gaga.html

Serios vorbind acum, vazind gaunosenia ultimelor zile (din toate cite-o picatura chinezeasca - panarama politica dublata de gretoasa manipulare gagaista cu monstruleti isterici purtatori de "bandaje din carne", cooptati din publicul zombificat :| :x - "arta" care orice poate fi numita, numai NU muzica digerabila macar), decretez :-D cu tristetze, aici si-acum:

Incercati, putini citi mai sinteti macar semi-treji, sa va rupeti din Plasa Matrixului de unii singuri.
Fiindca orice sperantza de ajutor "extern" pare a fi deja pierduta.
Din pacate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#190
Bun venit ... noilor colegi ...

http://www.rufon.org/forum/index.php?action=stats

Daca urmarim statistica forumului... in special Istoricul forumului (folosind data implicită a forumului) ... stam bine si pe 2012 (cred ca a devenit un forum mai cizelat ... prin useri si mai ales prin postari / revelatii chiar  ) ... chiar daca sunt mai putine inregistrari pe forum ... dar sa nu uitam ca in 2011 erau ...multi "nou(rau)tati" ... troli, spammeri, ... si aveam prin aceasta gospodarie ...  pe colegul plimbaret ... ce acum este inlatuit ... ii duc putin lipsa ... aducea o variatie de culoare in subiectele abordate pe forum...  ... si nu de multe ori venea cu mari / mici / "pitice" revelatii ...

Citat din: Xanadron din  16 August 2012, 13:52:51
Un bun venit si din directia mea pe RUFOn, Marius! :-)

Poate c-asa o sa se revina macar la jumate din media zilnica a postarilor (acum in coma cumva - cred insa ca nu doar vacantza, ci si Lady Gaga-Mania-i de vina). :-P

Gigi Becali vs. Lady Gaga Zdreantă (Gigi Becali pă persoană fizică) :))
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

eisman

Salut tuturor! Numele meu e Adi si am 36 de ani. Va urmaresc de ceva timp, dar abia acum m-am decis sa-mi fac cont.. Pasiunea mea pentru zona acoperita de acest forum o am inca de dinainte de 1989 cand materiale de profil erau mai rare decat abundenta de informatii de acum..Mi-aduc aminte de primele carti pe care le-am citit..Lumi galactice, Enigmele Terrei, Enigmatic Pamantul, Enigmele miturilor astrale, Amintiri despre viitor..si multe altele, pe care le-am gasit in biblioteca unui unchi de-al meu (intre timp plecat dintre noi, Dumnezeu sa-l ierte!), pasionat si el. Sunt sigur ca vom avea discutii si pareri interesante ce ne vor ajuta sa ne raspundem, poate, la macar unele din intrebarile pe care, legitim ni le punem..

Cristian 1

#192
  Salut tuturor!
La fel si eu am pedalat pe aici,dar abia azi mi-am creat cont!

Cu stima,Cristi. :martiansmile:

PS:Locuiesc vis-a-vis de Padurea Baciu si o vad si de pe geam... :ufo:

jean

Bine ai venit printre noi. Pentru inceput ar fi interesant, care este parerea ta despre padurea Baciu si de cele povestite a se intampla pe acolo?.....Poze suspecte  ceva?......Intamplari?
Adevarul este dincolo de noi

Ganditorul

Bine ai venit. Era si timpul sa apara cineva din zona Padurii Baciu ca sa nu mai ratacim, cand ajungem acolo, trimisi de diferiti localnici, pe carari aiurea. Poate poti pune cateva foto ...chiar si fara "ciudatenii" . Inca o data bine ai venit.