Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bun venit pe forumul RUFOn (Romanian UFOnetwork)

Creat de spooky, 21 Octombrie 2000, 03:01:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 18 Vizitatori vizualizează acest subiect.

spooky

Aşteptat mult timp iată că l-am pornit. Vă invit să participaţi. Acest forum are scopul de a înlocui lista de discuţii UFO-RO de la Yahoo! Groups.

Înregistrarea pe forum nu este asociată cu înregistrarea ca membru în grupul RUFOn.

Spor la postat.

--
Paul Dorneanu

---LATER EDIT---
Salutare... da, se pare ca inca nu am apucat sa raspundem la toate mailurile. Sunt mai multe aspecte... cel mai important e timpul care exista, dar nu il putem aloca intrutotul unei singure cauze. Dar si lipsa de buna orgainzare e un raspuns, sper sa ma fi exprimat bine... e important sa ne organizam si sa avem mijloacele necesare de a reusi sa facem ceea ce ne-am propus. Nu e nici o graba... dar totusi timpul trece.
Sper sa putem comunica mai bine cu ajutorul acestui forum si sper ca in scurt timp sa adresez timp unor nevoi ale site-ului.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

APOLLO

#1
Imi pare bine ca e activitate pe aici si sper sa o tineti asa si de acum in colo sa postati zilnic , sa nu faceti dezinformare si sa mentinem un dialog civilizat si competent pe aceste teme si sa nu divagam prea mult de la ele.M-am inscris si mai demult dar nu mi se parea prea activ site-ul atunci si mi-am zis sa ma mai bag o data :lol: Cu astea fiind zise sa-i dam drumul! :twisted:

---LATER EDIT---
Apropos de timpul alocat acestei pasiuni, eu zilnic am timp daca as avea zilnic ceva interesant de citit sau de vazut, oricum cand nu am , caut   Cat despre treaba cu platitul , in Romania nu cred ca o sa se aloce deocamdata fonduri pt. asa ceva si daca ar fi , nu cred ca se stie de ele pt ca sunt burtile mari de la Parlament care inghit tot ce apuca.Asa ca singura posibilitate e "sa o dam noi mai departe" cel putin pe net unde nu e asa costisitor fata de intalniri prin tara sau alte chestii.In plus de asta cred ca s-ar produce o isterie nationala daca s-ar sti ca s-au alocat ceva fonduri pt. asa ceva despre care lumea nu stie mare lucru si chiar considera toata treaba fictiune si aiureala.Pacat , dar adevarat.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

Nephentes

hello! forumul mi se pare absolut genial. Continuati asa ca faceti bine! 8)

draculasblood

o schimbare bine venita !!! bv !!! e mai misto...dar o sa dureze vreo cateva zile pana sa ne obijnuim :-D

cristi

BRAVOOOOO!!!!! forumul asta e superb!  :mrgreen:

wlady


maya

E un site foarte interesant... cu informatii utile...pot sa fac trimitere si de pe alte forumuri pentru "public" sa se informeze aici?

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Skywalker

Bine ai venit, Maya! Deschide-ti complet mintea si simte-te liber sa discuti despre lumea de "dincolo de noi".

baaron

Bine ai venit Maya...speram ca ceea ce cauti sa gasesti pe acest forum.

Necunoscutul

#10
Este super tare. Poti afla tot ce te intereseaza in domeniul UFO.Continuati tot asa, imi place 8-)

Skywalker

Bine ai venit, Necunoscutule! Sper sa-ti placa aici si in continuare.

Renovatio

Buna stimati domni.Am descoperit intimplator acest site,cautind informatii despre ufo, pe net.Sint impresionat despre tot ce se discuta aici.Savurez  fiecare topic si subiect.De asemea am vazut si filmul Area 51 - The Alien Interview.
Eu sincer  si sper din tot sufletul ca ceea ce este prezentat in acest film  mai ales partea cu interviul nu este un fake.Ar fi ipocrizie  sa nu credem in faptul ca nu exista si alte entitati   in univers.
Am citit  o multime de carti despre  ufo si aliens in primul rind mentionez ca ce ma fascinat acum citiva ani(15) este cartea lui Erich von Daniken "Amintiri despre viitor".Asa am ajuns sa ma incred in tot ce inseamna existenta altor fiinte in univers.Ar trebui sa ne cunoastem mai intai trecutul ca sa putem descoperii viitorul  din care facem parte.
Una dintre carti care  imi place mult este aceea  scrisa de Stanton T. Friendman "Top Secret/Majic.In fine voi sta alaturi de voi si voi contribui in limita in care timpul meu o permite sa aducem in lumina adevarul pe care unii guvernanti ne tin in umbra si  vor cu toate mijloacele sa ne demoralizeze .As vrea ca intr-o zi atita timp cit a mai ramas sa mai traim  sa apuc si ziua in care noi omenirea sa facem pasul  spre adevarul ce azi ne este ascuns cu atita convingere de acei care continua sa perpetueze secrete infricosatoare si conspirative.

ryn

Bun venit Renovatio sper sa te bucuri de ceea ce vei gasi aici. Participa si tu la forum asa cum au facut-o si altii inaintea ta :)

jackie28t

Bine ai venit pe forum ''andrey'' te rog simtete liber sa dicuti cu noi toti despre misterul OZN. :wink: