Sectiune pentru limba româna > Romanian UFOnetwork

Bun venit pe forumul RUFOn (Romanian UFOnetwork)

(1/41) > >>

spooky:
Aşteptat mult timp iată că l-am pornit. Vă invit să participaţi. Acest forum are scopul de a înlocui lista de discuţii UFO-RO de la Yahoo! Groups.

Înregistrarea pe forum nu este asociată cu înregistrarea ca membru în grupul RUFOn.

Spor la postat.

--
Paul Dorneanu

---LATER EDIT---
Salutare... da, se pare ca inca nu am apucat sa raspundem la toate mailurile. Sunt mai multe aspecte... cel mai important e timpul care exista, dar nu il putem aloca intrutotul unei singure cauze. Dar si lipsa de buna orgainzare e un raspuns, sper sa ma fi exprimat bine... e important sa ne organizam si sa avem mijloacele necesare de a reusi sa facem ceea ce ne-am propus. Nu e nici o graba... dar totusi timpul trece.
Sper sa putem comunica mai bine cu ajutorul acestui forum si sper ca in scurt timp sa adresez timp unor nevoi ale site-ului.

APOLLO:
Imi pare bine ca e activitate pe aici si sper sa o tineti asa si de acum in colo sa postati zilnic , sa nu faceti dezinformare si sa mentinem un dialog civilizat si competent pe aceste teme si sa nu divagam prea mult de la ele.M-am inscris si mai demult dar nu mi se parea prea activ site-ul atunci si mi-am zis sa ma mai bag o data :lol: Cu astea fiind zise sa-i dam drumul! :twisted:

---LATER EDIT---
Apropos de timpul alocat acestei pasiuni, eu zilnic am timp daca as avea zilnic ceva interesant de citit sau de vazut, oricum cand nu am , caut   Cat despre treaba cu platitul , in Romania nu cred ca o sa se aloce deocamdata fonduri pt. asa ceva si daca ar fi , nu cred ca se stie de ele pt ca sunt burtile mari de la Parlament care inghit tot ce apuca.Asa ca singura posibilitate e "sa o dam noi mai departe" cel putin pe net unde nu e asa costisitor fata de intalniri prin tara sau alte chestii.In plus de asta cred ca s-ar produce o isterie nationala daca s-ar sti ca s-au alocat ceva fonduri pt. asa ceva despre care lumea nu stie mare lucru si chiar considera toata treaba fictiune si aiureala.Pacat , dar adevarat.

Nephentes:
hello! forumul mi se pare absolut genial. Continuati asa ca faceti bine! 8)

draculasblood:
o schimbare bine venita !!! bv !!! e mai misto...dar o sa dureze vreo cateva zile pana sa ne obijnuim :-D

cristi:
BRAVOOOOO!!!!! forumul asta e superb!  :mrgreen:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version