Extraterestrul de la Arad
intr-o dimineata de 8 noiembrie La Arad a inceput o conferinta. Pe ce tema? Nu stiu, nu rezulta din inregistrare. La acea conferinta au fost prezente mai multe persoane importante dar si romani veniti de prin strainatate.
Povestea care urmeaza este povestita de doamna Valentina Garlea, clarvazatoarea de la Iasi. Ce spune dansa:
A fost multa lume adunata in sala cand a venit Dael (nu stiu daca am inteles bine numele), a fost si domnul primar Mitrut Branc si presedintele camerei de comert. Dintr-o data a aprut cineva si s-a urcat la tribuna. Era un tanar de 18-19 ani cu par castaniu, ondulat, imbracat in maneca scurta si cu o geanta dupa el. Discutia dintre tanarul respectiv si cei din sala a fost tradusa de de o anumita persoana ce se numea Rodica Albu.
Tanarul a zis ca este Extraterestru, la cele auzite oamenii si-au dat ghionti. Primarul se duce acasa si-i aduce un costum, Tanase Remus ii aduce de incaltat il trage dupa o cortina si-l imbraca. Tanarul a stat la masa cu oamenii.
Pana la amiaza cand a fost pauza a devenit un om ca la 55-60 ani si cu par glazuriu. Valentina spune mai departe ,,Eu nu am vazut aceasata transformare cu ochii mei", spune, probabil din cele auzite. Pana seara acel om a devenit ca un om de 80-90 ani, cu un par alb ca zapada.
Seara s-a luat masa la camera de comert la subsol. Valentina a stat langa doctorii cu care colaboreaza (unul din Germania), al treilea om era dl. Sorin Balan. Valentina se adreseaza domnului Sorin, si-i spune sa se uite atent la el (persoana misterioasa) ca ea are sa-i spuna ceva dupa aia. La mana avea un inel cu o piatra ce este neteda la exterior, dar la interior are trei tepi. Piatra aia a fost cazuta in Rusia, unde este o groapa si acum. Aceasta piatra mai are doua bucati din ea, cu cea de la mana lui sunt trei bucati. Cat poarta acel inel poate face orice.
El a observat ca se vorbeste despre el, si atunci a inceput la le arate oamenilor cum duce degetul si se stramba furculitele dupa deget, asa cum ar fi o bucata de ata. L-au cazat la casa prezidentiala si a fost insotit de multi oameni. Duap ce se cazau, ar fi trebuit sa se intalneasca iar grupul pt. a sta de vorba.
La hotelul Astoria, unde era cazata Valentina , era singura in camera. A auzit vorbind si a deschis usa. Prima persoana era sotia unui doctor de la Iasi, doamna Venera. Cand sa deschida usa acel om era in camera, in hol la Valentina. S-a speriat groaznic de el. El a venit si s-a asezat pe pat, dupa el a venit tot alaiul de oameni. Cand au inceput acele persoane sa vorbeasca urat despre el, emana un miros ca dihorul cand vine sa manace gainile. La fiecare persoana curgea lacrimile din cauza mirosului. Doamna Rodica radea, nu stia cum sa scape de acel miros. Acolo venisera persoane si de la alte etaje din hotel, pt. ca se dusese vorba. A fost si doamna Aurora Imuan care era cazata tot la acel hotel. Cand se vorbea frumos despre el, emana un miros ca si cand ar fi fan cosit si miroase a flori. Cat au stat acele persoane de vorba pe acolo,el a disparut. Unde? si cum?
A doua zi tot asa s-a transformat. Dar a doua zi cand a inceput lumea sa vorbeasca de pe hartiile scrise cu care venisera de acasa, acest om a scos si el din geanta lui hartiile. El avea 40 de doctorate luate in doua zile si doua nopti. Doamna Rodica, traducatoarea, a citit in limba care vorbea el (engleza), de unde si de la cine sunt luate acele doctorate. A treia zi dupa spartul targului, s-a pus o masa, s-a mancat, s-a baut, erau toti acolo. Un grup printre care si Valentina vorbeau despre acest individ. Doamna Aurora Inon o roaga pe Valentina sa vada cu puterile ei ce este cu acel individ. Fiind in preajma toti cunoscutii din Iasi si toti aceia care erau Romanii veniti din Germania si Ungaria . El, stiind ca vorbim despre el, vine langa noi si intinde mainile si incearca sa ma prinda pe mine de maini. Eu i-mi retrag mainile si le duc la spate. El ma intreaba de ce? Eu i-am spus ca sunt stapana pe mine si nu am nevoie de energia lui. El nu avea sapte straturi de culori asa ca noi (aura). El avea doua straturi ,unul mai deschis si unul mai inchis, care era format din stelute. El nu avea becuri (chakre) care sa se roteasca ca la noi, Ale lui se roteau in sens invers fata de ale noastre. Sistemul sau nervos nu era ca al nostru cu doi bulbi, la el era ca o singura forma si fara materie celusie. Avea ca o sirma sucita cu niste noduri. Sistemul digestiv este mult mai simplu ca al nostru. Intre timp el scotea din geanta niste poze care confirma cele spuse de Valentina. El o roaga pe Valentina sa spuna de pe ce planeta vine.Valentina i-a spus ca vine de pe planeta Paladis. Planeta a zecea. Valentina a vorbit timp de vreo cinci minute intr-o alta limba cu el. Traducatoare fiind doamna Rodica. Eu l-am intrebat in ce an a fost la Moscova? Care ia fost treaba? si ce a aranjat. I-am spus ce a cautat la NATO, si ce a aranjat. I-am spus si scopul si durata vizitei de data asta de la Arad.
I-am rugat pe cativa domni de la Iasi sa scrie doua hartii. Una este ingropata la Iasi undeva, cu degetul meu pus si stampila care o am ca sa semnez. Si una am trimis-o pe adresa care mi-a aparut. Cand am inceput eu a descrie tot ce vedeam cu ochii inchisi, el scoate o hartie din geanta, care era de fapt scrisoarea mea, arata cum este pus degetul si stampila si citeste ca a gasit cutiuta si cheia, si ca este timpul sa suceasca acea cheie. Din acel moment omul a disparut.
Oamenii au tras de mine sa spun cei cu ala, si din acea clipa oamenii s-au suparat pe mine. Primul fiind domnul Florin Ghiorghita. Eu cand descopar ceva nou, ma duc la domnul primar si-l rog sa ma lase sa dau un telefon la domnul Florin Ghiorghita si sa-i povestesc bucuroasa noua descoperire. El s-a suparat pe Valentina ca in acea zi s-au blocat toate usile de la vila si a sunat soneria intr-una. Pe doamna Alexandra Dogaru, editoarea de la Sagitarius, am sunat-o si ia a zis ca de vreo doua zile usile ei nu prea au mai functionat si oamenii s-au supart pe mine. Dupa planeta a noua vine urmatoarea care se numeste Paladis de unde vine acest omulet. Valentina a descris pana la 13 planete in sistemul solar.
Cineva a intrbat ce scop avea acea fiinta de a venit aici? Valentina ii raspunde ,,Dca spun ce scop avea acea fiinta, este ca si viitorul tari. Sunt niste lucruri care nu am dreptul sa le spun.
Inregistrarea o puteti gasi aici:
http://www.esnips.com/doc/51ca9213-90f4-480c-b259-6d39ef93749f/Despre-extraterestru-de-la-AradDe ce am postat acest text? Pentru ca, aici apar multe nume si locuri ce se pot verifica relativ usor in idea de a obtine informatii mai multe si mai complete despre acest caz.
Nu cred ca doamna Valentina minte....Nu ar fi avut curajul sa dea numele persoanelor apropiate. Iar cei care o cunosc, medicii, au o parere buna despre dansa. Ceva i-mi spune ca, ceva s-a intamplat acolo si incidentul trebuie cercetat mai atent. Mai ales ca au fost implicate multe persoane.
Daca entitatile extraterestre se pot materializa-dematerializa pt. anumite scopuri, atunci este posibil sa fi fost un extraterestru. Forma fizica nefiind starea de baza a existentei acelei entitati. Altfel cum sa traiasca o fiinta fizica pe a zecea planeta din sistemul solar, la frigul si lipsa de lumina de acolo? Sau cum sa sufere o asemenea metamorfoza in cursul unei zile? Sa dispara instantaneu. Sunt o multime de cazuri de aparitie si disparitie instantanee a entitatilor respective in intilnirile de gradul III. Vezi literatura de specialitate.