Forum RUFOn

Resurse => Stiri => Subiect creat de: melanogaster36 din 22 Ianuarie 2011, 13:03:21

Titlu: Apa marii ar putea inlocui petrolul
Scris de: melanogaster36 din 22 Ianuarie 2011, 13:03:21
    Un ingner de radiocomunicatii american, incercand sa gaseasca un remediu ptr. cancer a descoperit din intamplare ca poate aprinde apa de mare supusa efectelor unui generator de radiofrecventa.In fapt a reusit sa disocieze banala apa din ocean in Hidrogen si Oxigen deschizand astfel o cale alternativa dependentei de petrol.Din pacate doreste sa vanda patentul.Nu cred ca vom mai auzi ceva despre el.
   http://www.youtube.com/watch?v=NGEY--vHxeE&feature=player_embedded#!
Titlu: Raspuns: Apa marii ar putea inlocui petrolul
Scris de: Cautatorul din 22 Ianuarie 2011, 22:36:28
Asa si generatorul ala de radiofrecventa nu consuma energie? Pariez ca energia consumata e mai mare decat cea produsa prin arderea hidrogenului... Asa exista si electroliza dar se consuma mai mult decat se obtine prin arderea hidrogenului.

Am o carte de pe vremea lui Ceausescu unde se arata ca apa la temperatura mai mare disociaza hidrogenul si oxigenul mai usor prin electroliza. Plus alte metode de a disocia apa cum ar fi iradierea apei cu tot felul de radiatii, etc. Toate insa consumau mai mult energie decat produce apoi hidrogenul prin ardere.
Titlu: Raspuns: Apa marii ar putea inlocui petrolul
Scris de: Tayka din 22 Ianuarie 2011, 23:27:43
Treaba cu consumul este doar la pornire ca la ori ºi ce autovehicol pe combustibili fosili,dupã care hidrogenul face totul intrând în stare de auto-explozie încarcând  la loc tot ce sa consumat,ºi mai produce ºi în plus.existã deja motoare cu apã,dar ele nu sânt patentate pe motiv cã odatã desfãcutã molecula de apã,ea nu se mai reface vreodatã ºi uite aºa va apare ºi criza de.. apã.Adevãrul e cã magnaþii petrolului ar rãmâne fãrã obiectul muncii.
 vezi aici motorul cu apã ;http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3316.0.html   
:ufo: :ufo: :ufo: