Din cauza ca mi-a cazut internetul in timp ce scriam acest raspuns, el a ramas salvat pe desktopul meu. Acum am dat peste el

Pai...
în momentul când ai publicat ceva, intra pe domeniul public. O poza pe care o publici ea are unele drepturi de autor si eventual si specifici asta. Atunci cand esti autorul unei poze si o publici automat iti dai acordul pentru publicarea pozei. Nu ar fi normal ca, din moment ce ai publicat o poza si poza respectiva face subiectul topicului sau discutiei in curs, sa o stergi ulterior pentru ca asa s-ar pierde ideea rezultand intr-un topic mort.
Vom retrage acele poze care ne sunt sesizate de catre autor pentru care nu exista dreptul de publicare... DACA ele se afla pe serverul nostru si ele sunt licentiate (c) - [full] Copyright - all rights reserved.
Cele care se afla pe servere externe si totusi ele apar in aceste topicuri, nu tine de noi inlaturarea acelor imagini, nici macar din mesaje de pe acest forum.
Mai mult, acest forum promoveaza licentiere tip Creative Commons - CC, adica some rights reserved... (
www.creativecommons.org) sau chiar Public Domain, adica no rights reserved.
Probabil va trebui sa fac o pagina speciala pentru asta.