Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Aseneth

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 24
31
nu prea am avut rabdarea de a urmari videoclipul ...dar, sunt de acord cu colegul abyss. ..granița dintre imaginație si real pe linia asta de experiențe e foarte fină..

as vrea sa inteleg totusi, determinarea absoluta a colegului @xperyens, care parca ar vorbi ca un...expert absolut. adica, nu ma intereseaza poza la caciula sau alte asemenea, dar, as vrea sa stiu de unde crede domnia sa ca linia cu pricina nu-i asa fina, ca informatia e falsa, ca trebuie sa credem experientele domniei sale ( ale lui @xperyens, ca doar a descris destule pe forum) si nu, repet nu, ale tipului din videoclip?!

adica...nu ma intelegeti gresit, nu zic deloc ca sunt adeptul tipului din videoclip, (Marius Ghidel), dar as vrea sa stiu de unde determinarea cu "ala e fake...".  atata tot.

32
Cred ca linia nu este deloc fina, asta este o alta idee care se tot promoveaza peste tot. Defapt, promovand subiecte exact ca cel despre care vorbim, inunzi lumea cu informatie falsa. Multi o preiau din media si asa se ajunge la statistici - gen rapiri. Partea amuzanta dar si trista este ca acele statistici masoara defapt efectul manipularii, nu cazurile reale. Deci linia nu e deloc fina, defapt e foarte abrupta - ori se intampla ori nu, nu e nimic delicat sau finut aici, insa capacitatea omului de a abera este infinita.

33
Nu cred ca fabuleaza total omul ... insa granița dintre imaginație si real pe linia asta de experiențe e foarte fină. Greutatea survine in a o descoperi individual, prin verificări profunde si permanente, prin intelegerea fenomenului care declanșează genul acela de experiențe.
  Omul pare un caleidoscop de lucruri, naiv si pozitiv,  insa.... cand am auzit-o pe tanti zicand ca acele carti trebuie citite si practicate.... mi s-au zburlit antenele. Ce sa practic? Adica ... sa ajung asemeni autorului? Nu zic ca omul e nebun sau fake, ci e asemenea unui copil ... cu tot ce deriva din asta.
Dar interesante relatarile, foarte bine ca le spune, mai departe fiecare trage propriile sale concluzii. Eu prefer cărțile de la secțiunea "ireale". Parerea mea, normal. 

34
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 22 Februarie 2019, 18:51:25 »
 :?

35
Reteta? https://www.youtube.com/watch?v=w69y4Ks05nE

As fi curios sa aflu mai multe pareri despre acest caz, sau sa-i zicem "Fenomenul Marius Ghidel" - ca tot este in trend. Eu personal gasesc acolo o persoana cu afectiuni ce tin de psihiatrie, am mai multe argumente, insa nu este un gest absolut imoral de a folosi acesti indivizi pentru a promova fenomenul OZN si paranormal in Romania?
Sa nu fiu inteles gresit, inteleg "necesitatea" de a tine fenomenul treaz in mintile oamenilor, insa pana unde putem merge?
Am fost efectiv dezamagit in momentul vizionarii acestei conferinte... care pretinde ca promoveaza un om cu har, si care este tapetat cu incredere din partea domnului Farcas.

36
Reveniți la subiect va rog.

Pe tema evadării din matrix ... am urmarit saptamanile trecute serialul Colony. Si chiar ma gandeam insistent la ipoteza colegului Xanadron, aceea in care traim intr un soi de lagăr de muncă cu stăpâni veniți "de mai sus"... Serialul a fost oprit dupa 3 sezoane... cam dubios. Cumva mi a  placut, ridica multe semne de întrebare.

37
" Problema cursei de şoareci este că chiar dacă o câştigi, tot şoarece rămâi. "

Câştigă mai întâi domnia ta cursa, si abia apoi să dezbatem status-ul de "şoarec" sau "non-şoarec".
Căci şi Spartacus (simbol etern) a rupt cuşca...abia după ce a..câştigat cursa (Colosseum, adicătelea).
 Sofisme...sofisme...ori doar eufemisme, her @fiulploii ??

Dar ca să ieşim din filo (sofisme)...ochii la Franța.
Acolo se zămisleşte lumea de mâine, nu în abstracțiuni fără vestă...

38
" Problema cursei de şoareci este că chiar dacă o câştigi, tot şoarece rămâi. "

Da, insa un soarece sau orice alt animal nu-si doreste sa castige o cursa din alte motive decat sa capete de mancare sau adapost/protectie (a lui si/sau familiei - progenituri) sau sa bata alti soareci ca sa capete o dominatie sexuala. Daca un soarece are alte ganduri, acesta nu mai este soarece, iar atunci pragul nu mai este prag ci motiv de a sari in sus de bucurie, din greseala, peste prag.   :-D

39
" Problema cursei de şoareci este că chiar dacă o câştigi, tot şoarece rămâi. "

40
  Se contureaza tot mai mult zvonul ca a evada din matrix ar fi o cale inchisa. Ideea de baza ar fi sa treci dincolo de matrix .
   Intelege cineva ideea asta astfel incat sa o explice pe intelesul tuturor?

41
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 04 Februarie 2019, 17:36:46 »
Eheee...

42
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 01 Februarie 2019, 16:13:50 »
 :?

43
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 17 Ianuarie 2019, 12:19:04 »
O poza de sezon:

44
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 13 Ianuarie 2019, 09:02:19 »
 :crescentmoon:

45
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 11 Ianuarie 2019, 13:11:50 »
 :evil:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 24