Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Aseneth

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 24
16
 Un Paste Fericit pentru toata lumea !! Si extraterestri si intraterestri. :)... Hristos a inviat !!

http://youtu.be/ziVLbEoQ4Sc

17
Dincolo de atâtea necunoscute, taine și enigme, un lucru este sigur:
HRISTOS A ÎNVIAT !!!

18
La 22 ianuarie 1958, Donald Keyhoe a apărut la o emisiune de televiziune CBS, Armstrong Circle Theatre, pentru a vorbi pe tema OZN-urilor. Keyhoe a acuzat că un comitet al Congresului american a evaluat dovezi care, făcute publice, "vor dovedi absolut că OZN-urile sunt mașini sub controlul unei inteligențe" (“will absolutely prove that the UFOs are machines under intelligent control.”) Totuși, CBS a tăiat sonorul emisiunii live. Herbert A. Carlborg, directorul de editări al CBS, a declarat că "acest program a fost curățat cu atenție din motive de securitate".

La 8 martie 1958, Keyhoe a apărut la Interviul lui Mike Wallace de pe ABC și a vorbit despre farfuriile zburătoare, contactați și a oferit detalii despre cenzura din cadrul emisiunii Armstrong Circle Theatre, el a învinuit mai degrabă Forțele Aeriene decât pe CBS pentru întreruperea sunetului.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Donald_Keyhoe#Apari%C8%9Bii_la_televiziune

19
Salutare forumiști,

Pentru că nu s-a mai organizat o întâlnire de ceva timp, propun să ne revedem undeva în luna mai.

În funcție de disponibilitatea celor care intenționează să participe, vom stabilim un loc și o dată mai exactă (într-o zi de weekend, undeva între 11-26 mai).

Am lansat mesajul din timp ca să veți timp să vă planificați agenda personală.

Există doritori, amatori?

Cristian,

20
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 12 Aprilie 2019, 14:36:52 »
 Pixelu albastru 12.04.2019 10:06
Foarte tare poza. Doar pe Aragaz nu-l cunosc. Comentul + diagonala: Aragaz    ...si alti intelectuali ai patriei, bestiale. Am ras cu lacrimi  :-D
(Sper sa fie atasata si poza.)

21
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 30 Martie 2019, 13:34:34 »
...

22
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 24 Martie 2019, 15:23:08 »
Moise îl provoacă pe Isus la o partidă de golf, pe pajiștile Raiului.
Când să înceapă, vede că in spatele lui Isus un moșuleț îi căra sacul de crose.
- Pài ai zis cà jucăm numai noi !
- Lasă-l mă și pe moș, că nu e mare lucru ! Dă si el acolo o bilă...
Cam îmbufnat, Moise acceptă. Lovește primul, bila cade pe apă - no problemo ! Desparte lacul în două, apoi lovește iar, admirându-și lovitura.
Isus dă și el, tot în lac, dar pășește fără grijă pe apă, continuând.
Vine și rândul moșulețului.
- Măi, eu nu știu jocul ăsta ! Cum să dau, până unde ?
- Ce contează ? zâmbește Isus. Dă cum vrei, ne distrăm.
Moșul dă din umeri, apoi, nehotărât, lovește cam șovăielnic.
Bila țâșnește năprasnic, străbătând zeci de straturi de nori și picând pe pământ. Aici e izbită, fără voie, de sute și mii de oameni, luată în picioare, rostogolită din loc în loc. Trece prin gări, aeroporturi...până ajunge la un cosmodrom, unde astronauții o lovesc înspre navetă. Zboară prin spațiu, e ejectată ca rest, apoi, după ce e purtată de o cometă ajunge iar în Rai, intrând taman în gaura trebuincioasă.
Enervat la maximum, Moise trântește crosa în iarbă, strigând spre Isus:
- Gata !! Mi-ajunge !! Neam de neamul meu nu va mai juca ceva cu taică-tu !!!

23
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 15 Martie 2019, 10:53:10 »
 :-D

24
LA MULȚI ANI tuturor colegelor noastre amatoare de mistere și insolit !
O primăvară frumoasă și, desigur....misterioasă !

25
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 04 Martie 2019, 11:59:15 »
Ignorarea adevarului ...

26
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 26 Februarie 2019, 10:08:49 »
Intrebare la Radio Erevan:
– Este adevarat ca lui Dimitri Alexei partidul comunist i-a dat o motocicleta?
– Da este adevarat, dar nu era motocicleta, era bicicleta…si nu i-a fost data, i-a fost luata!

27
Bun, deci acum ai inteles ca viata e un amestec fin de mici particule de alb si negru care dau iluzia de gri, gradientul fiind granița fină dintre alb si negru.
  Dar ce te faci cand nu ai un gradient, o graniță fina? Ce te faci când negrul reflecta albul si albul reflecta negrul.... ambele rezultand același griuri aparente? Cum stii unde e albul si unde e negrul ?

28
Apropo de alb vs. negru, sau nuante intre, sa ma exprim mai bine. Orice gri are componenta de alb si negru la baza, nuanta fiind un indicator al compozitiei deci putem sa vorbim de pozitionare pe axa alb-negru, insa daca observi capetele, adica ai o larghete a campului, poti sa intelegi mai bine contextul si cat a studiat cel care se pozitioneaza pe acest gradient si cat a reusit sa razbata in stanga sau in dreapta cu perceptia. Dar aceasta perceptie imi pare ca are loc in context de alb si negru, asa vad eu lucrurile cel putin. Dar tot nu cred ca este vorba despre extremism daca vezi capetele simultan si cat mai cuprinzator. Defapt atunci cand nu o faci risti ca perceptia ta sa fie debalansata, si sa ai impresia ca te pozitionezi corect. Granularitatea creste cu cat perspectiva este mai ampla.

29
Overtone - in traducere ar insemna - pe deasupra tonalitatii... adica nuantele la care te referi. A avea o opinie nu te face o persoana extremista sau care tine de extreme, decat daca opinia nu e fundamentata pe argumente sau daca ignori compelt realitatea si urmaresti doar ideea ta. Experienta conteaza in orice domeniu, pentru publicul larg poate nu, deci nu putem afirma ca asta nu reprezinta o serie de argumente.
Asta cu politica e chiar amuzanta, caci tocmai ca acolo eu nu vad in alb/negru - ca si acolo e manipulare - iar un politolog sau strateg vede ca este vorba despre ideologie, sau razboi pe resurse sau alte motive - in care sunt 2, 3 sau mai multi jucatori, insa lucrurile devin mai clare daca cunosti realitatea. Doar pentru o minte adormita sunt doar nuante de griuri.

Pana una alta eu nu m-am aruncat sa scriu carti sa-i invat pe altii in ce cheie sa interpreteze experientele lor, insa in cazul de fata, respectabilul Marius Ghidel, avand sustinere din partea oamenilor de stiinta, a facut-o. Cine iti pare ca are un raspuns la ce se petrece cu fenomenul, eu sau domnul Ghidel?

30
Granița e "fină" fiindca realitatea nu e construită din alb si negru ci din nuanțe de gri. Cei care privesc lucrurile altfel sunt persoane ale extremelor.
  Tu spui ca un veritabil "judecător" de cazuri ufo e cineva care a avut la bază câteva trăiri... si care a analizat câteva cazuri. Nu stiu ce sa zic dar asemenea argumente nu țin. Poate doar in politică unde asemenea persoane pot ajunge in funcții mari de unde impart albul si negrul.
  Cine stie pe propria piele ce inseamna multiple trairi , contacte, răpiri, fenomene neelucidate etc. presupun ca are o atitudine mai rezervată in a imparti realitatea in alb si negru ... tocmai din cauza lucrurilor enumerate.
  Da, e minciună și manipulare insa are si ea un scop. Cert e insa faptul că subiectul ufo este unul destul de complicat.
  Din matrixul in care traim aici in romania foarte putine persoane au ieșit la lumina zilei sa povesteasca  trairi , experiențe. Si chiar si aia cativa au fost rastigniti aproape pe loc....

Pagini: 1 [2] 3 4 5 6 ... 24